Menu

Hokej

1. liga (SR)

MŠK Žiar nad Hronom – JOJ ŠPORT Slovensko U18

4:1

konec (3:0, 1:1, 0:0)

19.01.2023, 18:00 • Slovalco Aréna Žiar n. Hronom • 59. kolo • Ivan Harčár sk

Po ôsmich prehrách je tu výhra. A prvá aj pre trénera Jána Šimka. Žiar nad Hronom prerušil nepriaznivú sériu, ktorá trvala mesiac. Ostáva veriť, že sa domácim začne dariť v ďalšom vývoji sezóny. Ďakujem za pozornosť. Dočítania. (20:09:23)

Koniec zápasu.

58:43

SR 18 hrá s piatimi hráčmi.

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

56:43

Žiar nad Hronom oddychový čas!

56:43

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Kupec – 2 min., hákovanie.

56:32

Žiarčania si chcú ešte vylepšiť skóre do tabuľky. V pásme pridávajú na obrátkach, ale momentálne im to nepadá.

55:08

Urban zovrel puk v lapačke. Nasleduje vhadzovanie po jeho ľavici.

54:43

Ďurina s poriadnou strelou aj cez hokejku protivníka. Jeho hokejka vydržala.

52:48

SR 18 hrá s piatimi hráčmi.

50:48

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Ďurina – 2 min., nedovolené bránenie.
Dnešný zápas sleduje 254 divákov.

49:44

Kupcov pokus nedoletel na Petríka. Vzápätí bez prípravy poslal delovku Sakmár, avšak domáca obrana to zneškodnila.

47:45

Roman Petrík likviduje pokus Masnicu. Slovenský reprezentant na neho strieľal takmer od modrej čiary.

47:22

Reprezentanti chytajú druhý dych a všetko tlačia na Petríkovu bránku. Výsledok mierne rastúceho tlaku je vyrazené zakončenie na ochrannú sieť.

46:33

Hostia si odohrali svoje pri tomto striedaní a pomerne prekvapujúco im to Žiar výrazne neeliminoval.

44:43

Samuel Urban ležal v bránkovisku. Szypula pohotovo na Gabora, no ten v poslednej chvíli nedotiahol na puk, a preto nemohol sa pokúsiť prekonať ležiaceho brankára.

43:09

Ruky mladíkov vystrelili hore, ktorí si mysleli, že Sakmár skóroval! Petrík vystrašil Žiarčanov a nechal si skoro padnúť do vlastnej siete jednoduchý puk! Hostia boli milimetre od zníženia na dva góly!

42:30

Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.

42:24

Znova Pišoja, ktorý sa však v tejto chvíli rozhodol nesprávne. Chcel byť ale kolektívny, a tak to posunul Masnicovi. Jeho do strely nepustil Lopejský.

41:43

Pišoja alternoval s Masnicom. Strelecký pokus bol predložený Ridzoňovi, ktorý zakončil z úrovne pravého kruhu na druhú tyčku bez želaného efektu.

40:30

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
Pač – 2 min., podrazenie.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 19:39.
Žiar udržiava trojgólové vedenie. V druhej tretine sa podarilo skórovať aj Slovákom, keď z prečíslenia nedal šancu Petríkovi Tomáš Pobežal.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

37:00

Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.

36:31

Rastislav Václav zlyhal z úniku! Plusový bod pre brankára Urbana!

35:53

Tatár už kondične nestíhal súperovi, ale dokázal ešte z posledných síl poslať strelecký pokus zápästím a Urbanov zákrok bol potrebný.

35:00

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
Brumerčík – 2 min., podrazenie.

34:45

Slovensko U18 dalo gól! Už v pätici na ľade vyšla akcia Slovákom. Dvaja proti Petríkovi. Prekonal ho TOMÁŠ POBEŽAL. Asistencie: Tomáš Královič a František Ridzoň.

34:38

SR 18 hrá s piatimi hráčmi.

32:58

Pobežal sklamaný po tom, ako v oslabení trielil k Petríkovi, no jeden z jeho spoluhráč bol nedočkavejší a zapríčinil ofsajd.

31:52

Urban neskrotil razantnú strelu Václava! Vyrážal pred Gabora, ktorý z prvej neupravil skóre na 5:0!

30:38

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Ďurina – 2 min., hákovanie + 2 min., nešportové správanie.

30:24

Žiar nad Hronom dáva gól! Príklep ADRIÁNA VALIGURU nevyhnal predčasne z trestnej lavice Královiča, ale aj jemne premiešal nápoj vo fľaši brankára Urbana. Asistencie: Martin Jakúbek a Markus Suchý.

29:57

Tvrdá strela Jakúbeka. Nevyzeralo, že to bude nebezpečné, no realita vravela o opaku. Urban si preskúšal zákrok betónmi.

29:24

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Královič – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

28:41

Ridzoň sa pozeral na súboj pred sebou a keď sa mu naskytla možnosť zakončiť, nabral puk na čepeľ a skúšal to švihom. Petrík vyrazil.

27:51

Prevaha je na strane domáceho tímu. Protistrana ďalšie tlaky eliminovala bez inkasovaného gólu. Aspoň do týchto momentov. Uvidíme, čo bude do konca tretiny.

26:45

Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.

26:43

Valigura v čistej šanci pri Urbanovi, kam ho vyslal Jakúbek! Ležiaceho muža v maske nedokázal prelobovať, hoci sa tejto myšlienky nevzdával ani už keď bol z uhla!

26:00

Hostia z reprezentácie sú vo výhode a môžu dosiahnuť prvý gól, ale na ich hre nebadať, že majú k dispozícii presilovku.

25:22

SR 18 hrá s piatimi hráčmi.

24:45

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
Demiters – 2 min., vrazenie na mantinel.

24:38

Stanislav Gron ušiel Žiarčanom vo vlastnom oslabení! Roman Petrík si zachoval chladnú hlavu a vymazal mladíka v nájazde!

23:46

Szypula ihneď vystrelil z ľavej strany, čo mu ako pravákovi sedelo. Lenže prepálil svätyňu Urbana a puk odchádza po druhej strane preč z pásma.

23:22

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Jobek – 2 min., sekanie.

22:23

Gabri vlastnou nedôslednosťou prišiel o puk pri mantineli a hostia sa držali ešte v pásme a podarilo sa im zásluhou Vargu dať do pozoru Petríka.

21:51

Mladíci si postrážili svoju obrannú zónu a už sa chystajú ísť dopredu narobiť nepríjemnosti domácim.

20:52

SR 18 hrá s piatimi hráčmi.

20:28

Kmeňoví popradskí hráči v drese Žiarčanov mali na svedomí túto akciu v presilovke. Valigura posielal ponuku na teč Suchému pred bránku, ktorý sa dotkol puku, ale neletel presne.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 18:50.
Žiarčania sa rozstrieľali v posledných piatich minútach prvej tretiny. Prostredné dejstvo začne pokračujúcou početnou výhodou domáceho celku.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:52

Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
Jobek – 2 min., hákovanie.

17:57

Szypula bol pánom kľučiek v okolí Urbanovej bránky. Aj sa rozhodol podieľať na ďalšom góle Indiánov, avšak ho nemal kto vsietiť po prehnanej nahrávke.

17:01

Zápas už sa začína hrať na reprezentačnú bránku, a to rozhodne nie je scenár, aký si vysnívali tréneri mladých Slovákov.

16:22

Žiar nad Hronom dáva gól! MARTIN JAKÚBEK spracoval prihrávku nakrátko a spred bránkoviska nedal šancu brankárovi Urbanovi. Asistencia: Adrián Valigura.

15:41

Žiar nad Hronom dáva gól! RASTISLAV VÁCLAV išiel naplno do vlastnej akcie. Výborne sa preštrikoval pred Urbana a bol faulovaný. Pri avizovanom vylúčení poslal prvú strelu do pravého betónu, no následne ponad neho skóruje. Bez asistencie.

14:33

Žiar nad Hronom dáva gól! Václavovi nevyšla strela po súboji jeden proti jednému. Za ním bol ale KEVIN GABOR, ktorý dostal koncovku do pravého rohu súperovej brány. Asistencia: Ethan Szypula.

14:22

Na ľad dopadol jeden z reprezentačných hráčov. Píšťalky hlavných rozhodcov však ostávajú nemé.

12:32

Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.

12:09

Gabri vyhodil puk aspoň do stredu plochy.

10:46

Pišoja napriek tomu, že mal pred sebou dostatočne voľný priestor, ponúkol streleckú príležitosť vpravo stojacemu Vargovi. Petrík upratal pokus do rohu.

10:32

Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
Lopejský – 2 min., hákovanie.

08:37

Halama šikovne prihrával medzi nohy trojice súperov sprava doľava. Z ľavého kruhu nedokázal Tatár zamestnať Urbana, keďže urobil švih naprázdno.

07:46

Ďalšia možnosť Žiaru nad Hronom. Po pár sekundách po ťažkom zákroku ostal v permanencii Urban aj pri krotení streleckého pokusu Hlinku.

07:33

Milimetrový puk Szypulu, ktorý vyslal odvážne do malej medzierky medzi kruhy pred dvoch Slovákov a šancu mal Václav! Urban stopercentný!

06:55

Jakúbek bol aktívny v útočnej tretine, ale nedokázal preniesť prihrávku, pretože mu tento úmysel zmaril Belic.

05:51

Gabor krúžil medzi súperovými kruhmi a očakával puk, ktorý bol nastrelený cez celú dĺžku útočného pásma, ale zároveň zablokovaný reprezentantmi.

05:06

Gabriho solídna strela od modrej čiary. Priestor bránky netrafil.

04:06

Výborné striedanie žiarskych hokejistov. Začalo to bekhendom Patrika Halamu. Urban po zákroku poslal puk na Kobolku, ktorý neprestrelil pred sebou les hráčov a na záver Chlepčok z väčšieho uhla len priamo do reprezentačného brankára.

03:10

Parádny hit pripravil Pač v strednom pásme Belicovi. Mladík sa však oklepal a tento čistý úder prijal bez oplácania.

02:00

Ofenzívny prienik v podaní hosťujúceho hráča Kamila Rohaľa. Pri tejto strele nezasahoval brankár Petrík.

01:14

Demiters kombinoval s Chlepčokom. Ten sa presunul do stredu pravého kruhu v snahe zakončiť presne strelou vpravo hore. Urban mu to vyrazil na ochrannú sieť.

00:58

Slováci poslali puk na zakázané uvoľnenie. V prvej minúte boli domáci viackrát vpredu, ale Urban ešte len čaká na vážnejšiu prácu.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MŠK Žiar nad Hronom: Petrík – Pač, Gabri, Kobolka, Lopejský, Demiters, Čulík – Jakúbek, Suchý, Valigura – K. Gabor, Szypula, Václav – Chlepčok, P. Halama, Tatár – A. Barcík, Brumerčík, Hlinka.
Tréner: Ján Šimko.

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Urban – M. Pišoja, Královič, Sakmár, Kupec, Ďurina, Beluško – Masnica, Párička, Belic – Maruna, Pobežal, Ridzoň – Jobek, Gron, Varga – Sobotka, K. Rohaľ.
Tréner: Tibor Tartaľ.

Rozhodca: Čahoj, Kalina – Valachovič, Kovalčík.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní vloženého zápasu TIPOS SHL medzi Žiarom nad Hronom a Slovenskom 18.

MŠK Žiar nad Hronom


Chýbajúci hráči a neustále hľadanie svojej tváre. V tomto duchu sa nesie január v Žiari nad Hronom. Indiánom nič nepomáha k zlepšeniu situácie. Predposledné miesto a pribúdajúce prehry pochmúrne obdobie klubu iba zvýrazňujú.

JOJ ŠPORT Slovensko U18

Reprezentanti sa po vyše mesiaci vrátili do ligy. Návrat však nemal víťaznú príchuť. V Považskej Bystrici sa zrodila prehra 2:3pp, no mladíkov teší aspoň jeden bod.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

MŠK Žiar nad Hronom – JOJ ŠPORT Slovensko U18

4:1

konec (3:0, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. K. Gabor (Szypula), 16. Václav, 17. Jakúbek (Valigura), 31. Valigura (Jakúbek, Suchý) – 35. Pobežal (Královič, Ridzoň)

MŠK Žiar nad Hronom: Petrík – Pač, Gabri, Kobolka, Lopejský, Demiters, Čulík – Jakúbek, Suchý, Valigura – K. Gabor, Szypula, Václav – Chlepčok, P. Halama, Tatár – A. Barcík, Brumerčík, Hlinka.
Trenér: Ján Šimko.

JOJ ŠPORT Slovensko U18: Urban – M. Pišoja, Královič, Sakmár, Kupec, Ďurina, Beluško – Masnica, Párička, Belic – Maruna, Pobežal, Ridzoň – Jobek, Gron, Varga – Sobotka, K. Rohaľ.
Trenér: Tibor Tartaľ.

Rozhodčí: Čahoj, Kalina – Valachovič, Kovalčík.

Diváci: 254.

Průběh zápasu
1. třetina
10:32 ZNH 2 Lopejský, hákování
14:33 ZNH 1:0 K. Gabor (Szypula)
15:41 ZNH 2:0 Václav
16:22 ZNH 3:0 Jakúbek (Valigura)
18:52 SVK18 2 Jobek, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
23:22 SVK18 2 Jobek, sekání
24:45 ZNH 2 Demiters, vražení na hrazení
29:24 SVK18 2 Královič, vysoká hůl
30:24 ZNH 4:0 Valigura (Jakúbek, Suchý)
30:38 SVK18 2+2 Ďurina, hákování+nesportovní chování
34:45 SVK18 4:1 Pobežal (Královič, Ridzoň)
35:00 ZNH 2 Brumerčík, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
40:30 ZNH 2 Pač, podrážení
50:48 SVK18 2 Ďurina, nedovolené bránění
56:43 SVK18 2 Kupec, hákování
Konec