Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o účast v play-off

HC Dukla Jihlava – HC Kometa Brno

1:4

konec (0:1, 1:1, 0:2)

26.11.2022, 12:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • 2. kolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

59:50

Kometa právě vstřelila branku!
Napodruhé se to již hostům povedlo, ze středního pásma do opuštěné klece míří PATRIK ANTONY a Kometa bere tři body za výhru 4:1. Bez asistence.

Dukla si vyžádala oddechový čas.

54:41

Kometa právě vstřelila branku!
Zdá se, že je rozhodnuto. JAN BRABENEC si před brankou naše přihrávku Davida Štula a zblízka jí srazil za záda bezmocného Nováka. Asistence: David Štulo, David Röss.

53:13

Červenka si mezi kruhy mohl vybrat, kam pošle Novákovi kotouč, jenže v zakončení nebyl přesný.

50:27

V situaci tři na jednoho vzal Matěj Fiala odpovědnost sám na sebe, což by byla dobrá volba, kdyby alespoň trefil branku. Mířil ale vedle.

49:03

Váňovu střelu z levého kruhu vytáhl Fajmon, následná rána Jungwirtha od modré proskákala těsně vedle pravé tyče Komety.

45:56

Rána Spanela už byla nebezpečnější. Před Novákem totiž puk skočil, ovšem beton jihlavského brankáře byl na místě.

45:18

Adam Ošmera dostává dvě minuty za faul loktem, Jihlavu tak čeká další oslabení.

41:18

Vít Macek jde ven za nedovolené bránění a Kometa má první přesilovou hru.

39:58

Dukla právě vstřelila branku!
ADAM VESELSKÝ se dlouho zastřeloval, dva jeho pokusy byly zblokovány. Nyní se ale už raduje. Vildomecova příhra od modré se dostala k produktivnímu jihlavskému forvardovi, jenž se z pravé strany trefil přesně nad rameno Fajmona. Asistence: Matěj Vildomec.

38:29

Ex-jihlavský útočník Jindřich Habermann, který v průběhu rozehrané sezony odešel do Komety, dostává dvě minuty za krosček.

37:09

Dobrá kombinační akce Dukly. Fiala po přejetí modré přenechal kotouč Veselskému, který ale mířil těsně nad branku!

35:58

Jakub Zduba v samostatném úniku nedokázal překonat Jiřího Nováka! Hlavně domácí brankář tak drží Kometu jen na dvoubrankovém rozdílu.

34:30

Znovu Michal Červenka. Kapitán Komety nabral na levé straně rychlost a z kruhů vyslal dobrou střelu na Nováka, který si s ní ale opět poradil.

29:05

Nahozený puk byl pro Fajmona lahůdkou, sklepl tak kotouč pro své spoluhráče a to byla voda na mlýn právě pro Kometu. Před brankou se do zakončení dostal Dominik Halačka, ovšem znovu si na Nováka nepřišel.

27:08

Röss dobře zakombinoval s Branbencem, který byl před brankou sám, nicméně i jeho pokus Novák vykryl. Jihlavský brankář si na nedostatek práce určitě nemůže stěžovat.

25:46

Veselského střela po buly projela těsně vedle tyčky Fajmona.

25:42

Veselského pokus od modré Fajmon neviděl, přesto stačil zasáhnout a pohlídal si i pokusy o dorážku jihlavských hokejistů.

25:04

Opět výborný Jiří Novák. Dominik Halačka se dostal před brankou k puku, ovšem jeho radost zastavil jihlavský brankář svým pravým betonem.

24:14

Kometa právě vstřelila branku!
Nyní byl i Novák, jenž chytá zatím velmi dobře, bez šance. DAVID ŠTULO naznačil střelu, rychle objel branku a protože nebyl dostoupen obránci, zasunul kotouč do sítě. Asistence: Sebastian Mitro, Jan Brabenec.

23:03

Tvrdou ránu Habermanna z pravé strany výborně vyrazil Novák, v dorážce puk přeskočil hokejku Zduby, jenž tak nemohl z osy hřiště zakončovat.

18:48

Rostislav Nosek v situaci dva na nikoho střílel sám, což nebyla dobrá volba, jelikož puk zvedl až moc nad branku a velká šance Dukly vyznívá do ztracena.

16:58

Dukla bude mít šanci na srovnání stavu po tom, co Filip Šebela jde ven za podrážení.

16:15

Kometa právě vstřelila branku!
Signalizovaná početní výhoda přináší první branku Komety. Už to vypadalo, že se Dukla ubrání, ovšem z hole Spanela se puk dostal na DAVIDA RÖSSE, který se zblízka nemýlil. Asistence: Jakub Spanel, Jakub Zubíček.

10:21

A mohla přijít na jihlavské straně, když střelu od modré tečoval před brankou Löffler. Fajmon si poradil a následně odražený kotouč dopadl vedle jeho branky.

07:27

Dukla neudržela puk na modré a Kometa měla k dispozici přečíslení dva na jednoho. Halačkův pokus z levého kruhu vytěsnil Novák, který si výborně vedl i proti dorážce Davida Rösse.

06:18

Jihlava jde do přesilovky, Sebastian Mitro se provinil držením.

01:53

Fiala krásně vysunul v akci dva na jednoho Adama Veselského, který si na vrcholu kruhu připravil kotouč ke střele a hezkým švihem trefil vzdálenější tyčku. Tohle byla hned na úvod velká šance Dukly!

HC Dukla Jihlava – HC Kometa Brno

1:4

konec (0:1, 1:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. Veselský (Vildomec) – 17. Röss (Spanel, Zubíček), 25. Štulo (Mitro, Brabenec), 55. Brabenec (Štulo, Röss), 60. Antony

HC Dukla Jihlava: Novák (Uhrin) – Jungwirth (A), Löffler, Tomica, Pražák, Tetiva, Vildomec, Ošmera (C) – Nosek, Fink, Veselský, Duka, Kytka, Váňa, Chlubna, Macek, Fiala
Trenér: Jakub Venc

HC Kometa Brno: Fajmon (Matoušek) – Spanel, Antony, Jurný, Mitro, Vyhlídal, Zubíček (A) – Šebela, Röss, Halačka (A), Volf, Habermann, Brabenec, Pavlík, Zduba, Štulo, Červenka (C), Šichtář
Trenér: Jan Zachrla

Rozhodčí: Čuňočka – Kopecký, Landsmann

Průběh zápasu
1. třetina
06:18 KOM 2 Mitro, držení
16:15 KOM 0:1 Röss (Spanel, Zubíček)
16:58 KOM 2 Šebela, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
24:14 KOM 0:2 Štulo (Mitro, Brabenec)
38:29 KOM 2 Habermann, krosček
39:58 JIH 1:2 Veselský (Vildomec)
Po 2. třetině
3. třetina
41:18 JIH 2 Macek, nedovolené bránění
45:18 JIH 2 Ošmera, faul loktem
54:41 KOM 1:3 Brabenec (Štulo, Röss)
59:50 KOM 1:4 Antony
Konec