Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Baník Příbram – HC Slovan Ústí nad Labem

4:0

konec (0:0, 2:0, 2:0)

05.11.2022, 16:00 • Příbram, Zimní stadion • 14. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.6 5.0 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Konec zápasu. (18:18:24)

58:02

Příbram právě vstřelila branku!
Autorem branky je PETR ERET. Asistence: Tomáš Urban a Ladislav Gengel.

50:32

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
Petr Vodička – 2 min., vysoká hůl.

48:33

Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
Ladislav Gengel – 2 min., hákování.

47:01

Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
Luboš Brzák – 2 min., nedovolené bránění.

43:45

Příbram právě vstřelila branku!
Autorem branky je TADEÁŠ PINKAS. Asistence: Jiří Kraus a Jakub Procházka.

41:17

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
Jakub Trefný – 2 min., podrážení.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

37:45

Stále se nemohou hosté dostat do slibné střelecké pozice, mají snahu dostat se svému soupeři na dostřel, ale Příbram zatím drží dvoubrankový náskok.

36:40

Dnešní utkání sleduje 462 diváků.

35:09

Domácí stále drží slibný náskok, hosté se však snaží o kontaktní branku, která stále nepřichází.

31:09

Příbram právě vstřelila branku!
Domácí navyšují své vedení, když využívají početní výhodu a mají dvoubrankový náskok. Přesně mezi tři tyče se trefil JOSEF SAŇA – 2:0. Asistence: Ondřej Havlín a Tomáš Urban.

31:02

Buly po pravé ruce Davida Stahla.

30:50

Josef Saňa dostal nahrávku na levou stranu a z hrany levého kruhu pálil přímo do Stahla.

30:42

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
Jan Smola – 2 min., hrubost.

30:31

Hosté se chvíli v oslabení drželi před domácí brankou, ale nezakončili. Nicméně alespoň pošetřili cenné vteřiny.

30:08

Josef Hasman si nabruslil po levém křídle do pásma, kde křižnou přihrávkou hledal spoluhráče, ale tuhle spolupráci zastavila hůl jednoho z hostujících beků.

29:07

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
Jaroslav Roubík – 2 min., podrážení.

28:06

Petr Eret převzal puk a sjel si za branku soupeře, objel jí a poté chtěl zakončit před Davidem Stahlem, jeho individuální akce však končí zmarem.

27:34

27:34 Josef HASMAN - 1:0

27:34

Příbram právě vstřelila branku!
Domácí se prosazují a otevírají účet dnešního zápasu. Na pravý kruh dostal přihrávku od Jakuba Káníka JOSEF HASMAN, který si najel do lepší střelecké pozice a poté střelou švihem provětral pavučiny v domácí síti – 1:0. Asistence: Jakub Káník a Petr Šinágl.

26:26

Příbramští opět bránili nebezpečně si počínající hosty a poté dostali puk ven z pásma. Zblízka před Stahlem pak zakončil Petr Šinágl, který nevyzrál na hostujícím brakáři.

25:59

A znovu agilní hosté hrozili před klecí Příbrami, nakonec jim puk utekl do středního pásma a bylo po slibné šanci Slovanu.

25:05

Jakub Trefný od modré čáry napřáhl ke střele a ta končí na betonech Petra Jirouška, které jen zaduněly.

23:45

Jakub Káník čekal mezi kruhy na přihrávku od Josefa Hasmana, který byl u zadního mantinelu, ale nakonec z této souhry sešlo.

23:08

A přerušuje se také na opačné straně. Vhazovat se tentokráte bude po pravici Davida Stahla a Příbram si prodlouží pobyt v soupeřově teritoriu.

22:44

Buly po levé ruce Petra Jirouška, Ústečané tak ještě zůstanou v útočném pásmu.

22:15

Příbram je v plném počtu.

21:55

Další výhoz puku domácími ven z pásma, za ním ještě spěchal Josef Hasman, ale dříve u něho byl David Stahl, jenž ho dostal na hokejku.

21:15

Richard Záruba si na pravém kruhu dojel odražený puk a hned ho napálil směrem na Petra Jirouška, který si připisuje další důležitý a také těžký zákrok.

20:59

Jenže přišli o kotouč a ten míří až před Davida Stahla. Domácí se osvobozují a šetří cenný čas.

20:45

Hned na začátku druhé třetiny dostali první přesilovou hru hosté a už se staví před Jirouškem a pokusí se ho ohrozit.

20:15

Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
Petr Eret – 2 min., podrážení.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:50.
První dějství je minulostí a nepadla v něm žádná branka. Hodně aktivní byli hosté, kteří se často tlačili před soupeřovu klec, avšak nenašli recept na pozorně chytajícího Petra Jirouška. To samé platí také u Davida Stahla na straně ústeckého Slovanu, který taktéž svůj tým drží a zatím hájí čisté konto. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Ještě se před Petra Jirouška nastěhovali hosté a kombinovali před jeho klecí, ale nakonec se k žádnému nebezpečnému zakončení nedostali.

19:30

Hosté zvládli další oslabení bez úhony a už jsou v plném počtu.

19:19

Slovan je v plném počtu.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:19

Nyní už musel David Stahl zakročit proti nebezpečné střele soupeře a má puk ve své moci. Hra je zastavena, buly po jeho levé ruce.

18:06

Jenže hosté se zatím velmi pozorné brání a dostávají puky daleko od Stahlovy branky. Šetří tak cenné vteřiny.

17:45

Další přesilovku mají k dispozici domácí hráči a budou se snažit otevřít účet dnešního zápasu.

17:19

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
Radek Prošek – 2 min., nedovolené bránění.

16:05

Kale Costa v obranném pásmu získal puk, dostal ho na druhou stranu, ale poté sám zakončil jen vysoko nad a puk končí na ochranném plexisklu.

15:30

Na druhé straně se pak dral do zakončení Josef Hasman, ale v pádu na Davida Stahla nevyzrál.

15:18

Jaroslav Roubík se ocitl tváří v tvář domácímu brankáři, švih do puku a jeho nebezpečnou ránu kryje Petr Jiroušek a výrazně tak svůj tým podržel!

14:29

Ústečtí hokejisté jsou znovu u puku a od svého brankáře se snaží projít do pásma soupeře. V neutrální zóně jim to ale pokazil Josef Saňa, který jim puk vypíchl.

13:01

Mezi kruhy si odražený puk sebral Pavel Kordule a ještě si vylepší střeleckou pozici, ale nakonec kotouč za Petra Jirouška nedostal.

12:45

Jaroslav Roubík na pravém kruhu napřáhl ke střele, tu zablokovala obrana Příbrami a dostala kotouč do bezpečí.

12:19

Zakázané uvolnění Příbrami.

11:48

Zblízka nadvakrát dorážel puk Lukáš Kučera, ale beton Petra Jirouška byl přilepen k ledu. A domácí gólman pak před dotírajícími hosty raději hru zastavuje.

11:17

Místo toho ale přišel rychlý protiútok ústeckého Slovanu, jenž byl před Jirouškem opět nebezpečný a domácí brankář musel opět do akce.

10:56

Jan Rudovský se rozjel do pásma soupeře, ale byl na to zcela sám. Následně pak neudržel kotouč na holi a získali ho domácí hráči, kteří se snaží zase o další akci na druhé straně.

10:35

Další obléhání domácí branky končí zmarem, je pískáno a hra je zastavena. Buly po pravé ruce Petra Jirouška.

09:21

Dan Bartoš si sice stáhl rukou puk a chtěl pokračovat do útoku, ale touš zachytil jeden z příbramských beků a ti otáčí hru směrem před Davida Stahla.

09:12

Hosté hýří aktivitou a opět se dostali k zakončení před Petrem Jirouškem, ale to končí na pozorném gólmanu Petru Jirouškovi, kterému ale výrazně pomohla obrana.

08:53

Tadeáš Pinkas se rozjel proti dvěma bekům soupeře, ti ho nakonec nepustili do žádného zakončení. Poté se Baník dopustil zakázaného uvolnění a vše se stěhuje před Jirouška.

08:10

Hosté jsou v plném počtu.

07:45

Další pokus domácích mířil na branku hostů, ale tam zakročila pozorná obrana, která znovu posílá touš daleko od branky Davida Stahla.

07:02

Hosté získali puk a vyhazují ho až před domácí klec. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

06:10

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
Petr Vodička – 2 min., krosček.

06:02

Hosté rychlou hrou dostali puk po krátké době zase do pásma Příbrami, ale nikdo z hráčů Slovanu tam nebyl v dobré pozici, aby mohl zakončit.

05:15

Poté vytáhli puk do útočného pásma znovu domácí hráči a rodila se rychlá akce. Tu ale zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do neutrální zóny.

04:27

U zadního hrazení vybojovali puk Ústečané a v pokleku pak pálil na hraně levého kruhu Kale Costa, ale bylo to jen do plných.

03:59

A hned z toho byla jedovka Josefa Hasmana, která končí těsně nad břevnem Stahlovy branky. Nicméně hra pokračovala a brankář Slovanu se znovu zaskvěl, když u levé tyče zakročil proti pokusu stejného hráče.

03:11

Martin Berčík si u Petra Jirouška klepal o přihrávku, puk se k němu však nedostal a končí znovu na hokejkách příbramského Baníku.

02:14

Josef Saňa se vydal na útočný výlet do blízkosti Davida Stahla, ovšem proti jeho projektilu byl znovu brankář hostů, jenž zastavil puk a také i hru.

01:59

A další šance hostů, v ní se ocitl mezi kruhy volný Jan Smola, pohotové zakončení ale končí mimo tři tyče.

01:19

Pavel Kordule dostal přihrávku na levou stranu a hned střílel k bližší tyči, ale jeho střela byla sražena k zadnímu mantinelu a bylo po slibné šanci Slovanu.

00:25

Do akce se hned dostali domácí hráči, Saňa pálil od modré čáry, ale jeho pokus skončil na pohotovém zákroku Stahla a hosté hned hru otáčejí opačným směrem.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Saňa (A), Zdeněk, Jelínek, Vinš, Zedek, Havlín, Patzelt – Matějka, Brzák, Urban – Kraus, Eret, Gengel (C) – Káník, Pinkas, Procházka – Hasman, Šinágl
Trenér: Pavel Marek

HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Cikánek) – Vodička, Trefný (C), Vacík, Drtina (A), Funk, Záruba, Šefl – Roubík, Smola, Tůma (A) – Bartoš, Prošek, Kučera – Berčík, Rudovský, Costa – Kordule
Trenér: Jan Čaloun

Rozhodčí: Glanc – Kučera, Thuma.
Vzájemná utkání

Pro oba týmy to bude vůbec první utkání v historii obou klubů.
HC Slovan Ústí nad Labem

Hosté z Ústí nad Labem na tom nejsou vůbec špatně. V tabulce je najdeme na čtvrtém místě se ziskem sedmadvaceti bodů a drží se tak v elitní čtyřce. Po těsné prohře doma s Letňany po výsledku 4:5 hned v dalším domácím utkání přivítali na svém ledě chomutovské Piráty a ty dokázali porazit poměrem 5:3. I v posledním odehraném klání se jim dařilo, když v Benátkách vyhráli 4:3 po prodloužení. Naváží na dvě vyhrané střetnutí na horkém příbramském ledě?
HC Baník Příbram

Hokejisté příbramského Baníku se vyhřívají na první pozici ve skupině Západ a dosud získali šestatřicet bodů. Společně s Letňany, které mají shodný počet bodů, tak suverénně vévodí skupině Západ. Po prohře s Děčínem, která byla vůbec první v probíhající sezóně, si Příbramští jedou sedmizápasovou šňůru výher, kdy neztratili ani bod. Naposledy to odnesli mostečtí Lvy, kteří doma padli 2:5. Svou suverenitu dnes Banící budou chtít potvrdit v dalším domácím utkání, kdy přivítají loni ještě účastníka Chance ligy. Slovan Ústí totiž sestoupil a nyní svádí druholigové boje.
Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu čtrnácté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme sledovat duel mezi týmy HC Baník PříbramHC Slovan Ústí nad Labem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

HC Baník Příbram – HC Slovan Ústí nad Labem

4:0

konec (0:0, 2:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. Hasman (Káník, Šinágl), 32. Saňa (Havlín, Urban), 44. Pinkas (Kraus, Procházka), 59. Eret (Urban, Gengel)

HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Saňa (A), Zdeněk, Jelínek, Vinš, Zedek, Havlín, Patzelt – Matějka, Brzák, Urban – Kraus, Eret, Gengel (C) – Káník, Pinkas, Procházka – Hasman, Šinágl
Trenér: Pavel Marek

HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Cikánek) – Vodička, Trefný (C), Vacík, Drtina (A), Funk, Záruba, Šefl – Roubík, Smola, Tůma (A) – Bartoš, Prošek, Kučera – Berčík, Rudovský, Costa – Kordule
Trenér: Jan Čaloun

Rozhodčí: Glanc – Kučera, Thuma

Diváci: 462

Průběh zápasu
1. třetina
06:10 UNL 2 Vodička, krosček
17:19 UNL 2 Prošek, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
20:15 PRI 2 Eret, podrážení
27:34 PRI 1:0 Hasman (Káník, Šinágl)
29:07 UNL 2 Roubík, podrážení
30:42 UNL 2 Smola, hrubost
31:09 PRI 2:0 Saňa (Havlín, Urban)
Po 2. třetině
3. třetina
41:17 UNL 2 Trefný, podrážení
43:45 PRI 3:0 Pinkas (Kraus, Procházka)
47:01 PRI 2 Brzák, nedovolené bránění
48:33 PRI 2 Gengel, hákování
50:32 UNL 2 Vodička, vysoká hůl
58:02 PRI 4:0 Eret (Urban, Gengel)
Konec