Menu

Fotbal

Niké liga

MFK Skalica – FC ViOn Zlaté Moravce

0:2

konec (0:1)

08.10.2022, 18:00 • MFK Skalica • 13. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 2.0 3.21 3.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zlaté Moravce vyhrali hneď pri premiére trénera Ivana Galáda na lavičke. Skalica šance mala, no Patrik Lukáč udržal čisté konto. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:54:40)

90+3

Koniec zápasu.

90+1

Karol Mondek mohol ukončiť zápas s krásnym gólom, jeho prudká strela z hranice pokutového územia trafila brvno.

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Žltá karta pre tím MFK Skalica (Denis Baumgartner).

88

Namiesto záverečného tlaku chce Stephano Almeida streliť gól sám. Vyslal už štvrtý pokus, pokus z diaľky smeroval k žrdi, kde išiel aj Martin Junas.

87

Znova Stephano Almeida, tentoraz dostal presný pas na pravú stranu šestnástky. Zakončenie ľavačkou mierilo tesne vedľa priestoru troch žrdí.

86

Stephano Almeida si z pravého krídla naviezol loptu do šestnástky, pokus z mierneho uhlu poslal na bližšiu žrď, kde sa nachádzal Martin Junas.

85

Skalica drží loptu, snaží sa vytvoriť si ďalšiu šancu. To sa momentálne nedarí. Všetci futbalisti Zlatých Moraviec sú pod loptou.

84

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce:
z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Martin Bednár.

82

Samuel Suľa má po jednom zo súbojov zdravotné problémy, drží sa za líce, ale bude v poriadku a bez ošetrenia môže pokračovať v hre.

81

Jaroslav Mihalík technickým pokusom mieril krásne pod brvno, skvelý zákrok vytiahol Patrik Lukáč!

80

Striedanie v tíme MFK Skalica:
z ihriska odchádza Denis Potoma, prichádza Ondřej Štursa.

80

Roman Haša dostal loptu do šestnástky, cez päťky chcel nájsť nabiehajúceho Yaa, pred ním odkopával Alden Šuvalija.

79

Denis Baumgartner poslal sprava nízky center, dobre postavený Alden Šuvalija dostal loptu do bezpečia. Skalica sa vrátila s ďalším centrom, Roman Haša hlavičkou objavil Lukáča.

78

Stephano Almeida mohol po príchode na ihrisko okamžite streliť aj gól, pretože sa k nemu lopta odrazila, nabehol si za obranu, lenže zoči-voči Junasovi neuspel.

77

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce:
z ihriska odchádza Ioannis Niarchos, prichádza Adam Brenkus.

77

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce:
z ihriska odchádza Tomáš Vestenický, prichádza Stephano Almeida.

75

Tomáš Vestenický síce zľava vošiel do šestnástky, zvnútra pokutového územia svojou strelou trafil protihráčov, čo uľahčilo prácu Junasovi.

74

Filip Blažek strieľal z hranice pokutového územia, dobre postavený Matúš Čonka tento pokus zablokoval a jeho spoluhráči môžu ísť dopredu.

73

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce:
z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Tomáš Horák.

72

Dnešné stretnutie sleduje 1343 divákov.

71

Oliver Podhorin mal byť adresátom centru na zadnú žrď, ale pošmykol sa a Denis Baumgartner poslal loptu do miest, kde nemal nikoho.

70

Dvadsať minút pre Skalicu, ktorá stále nestrelila gól. Napriek veľkým šanciam si Patrik Lukáč drží čisté konto.

69

Denis Baumgartner si sprava naviezol loptu do streleckej pozície, technický pokus na zadnú žrď nebol presný. Ani teraz nechýbalo veľa, no niečo predsa len áno.

68

Neuveriteľné, čo je dnes Skalica schopná zahodiť! Najskôr Patrik Lukáč zlikvidoval prvotnú strelu, loptu si našiel Yann Yao a minul obrovský odkrytý priestor bránky Zlatých Moraviec.

66

Denis Baumgartner ostal zabudnutý na zadnej žrdi, mal miliónpercentnú šancu. Prudké zakončenie volejom neprešlo za čiaru, pretože skvelým zákrokom sa blysol Patrik Lukáč a Matúš Čonka loptu odvrátil pred Nagym.

65

Jakub Kousal hneď po príchode na ihrisko centroval na hranicu päťky, Roman Haša sa dostal do zakončenia cez Pintéra, mieril nepresne.

64

Striedanie v tíme MFK Skalica:
z ihriska odchádza Ján Vlasko, prichádza Jakub Kousal.

63

Strely na bránku: 2 – 4

62

Tentoraz to spravil Jaroslav Mihalík oveľa lepšie, pretože z krídla si naviezol loptu na hranicu šestnástky a v páde strieľal tesne vedľa priestoru troch žrdí.

61

Jaroslav Mihalík centroval veľmi zle, loptu poslal k hráčom Zlatých Moraviec. Tí to vyriešili jednoduchým odkopom.

60

Yann Yao vhodil aut zo zlého miesta. Napriek upozorneniu rozhodcu Ziembu si nedal pozor. Lopta bude znova patriť hosťom.

59

Ďalšiu aktivitu Skalice zastavil ofsajd. Zlaté Moravce sa s rozohrávkou ponáhľať veľmi nebudú.

58

Ján Vlasko sa síce dostal do šestnástky, ale lopta mu ušla od nohy, čo využil obranca Alden Šuvalija na úspešný defenzívny zákrok.

57

Striedanie v tíme MFK Skalica:
z ihriska odchádza Mário Hollý, prichádza Jaroslav Mihalík,
z ihriska odchádza Daniel Šebesta, prichádza Roman Haša,
z ihriska odchádza Andrej Fábry, prichádza Denis Baumgartner.

56

Alden Šuvalija išiel tvrdo, ale čisto do sklzu proti lopte, za ktorou smeroval takisto Ján Vlasko. Hosťujúci obranca hral v rámci pravidiel.

55

Hattrick mohol zaznamenať Ioannis Niarchos, no po centri zľava loptu hlavou netrafil ideálne. Každopádne, tú si našiel na zadnej žrdi Karol Mondek, v stopercentnej možnosti trafil pripraveného Junasa.

53

Zlaté Moravce dali gól!
IOANNIS NIARCHOS strieľa svoj druhý gól v zápase, znova hlavou. Tentoraz ho na päťke našiel dobrým centrom Suľa. Na gréckeho útočníka defenzíva Skalice úplne zabudla.

52

Tomáš Vestenický individuálne neprešiel ďaleko, prihral do krídla. Samuel Suľa centrom trafil pripraveného Yaa.

51

Yann Yao prihrával pred šestnástku súpera, Daniel Šebesta sa k lopte nedostal. Skôr sa pred neho dostal obranca Samuel Suľa.

50

Žltá karta pre tím FC ViOn Zlaté Moravce (Ioannis Niarchos).

49

Andrej Fábry chcel vystreliť z diaľky, jeho pokus neprešiel na bránku súpera, defenzíva Zlatých Moraviec ho zablokovala.

48

Michal Pintér po jednom zo súbojov potreboval ošetrenie, ale bude v poriadku a môže pokračovať v hre.

47

Ani jeden tréner cez prestávku nestriedal, takže oba celky nastupujú do druhého dejstva takisto ako duel odštartovali.

46

Začal sa druhý polčas.
Zlaté Moravce udreli na úvod zápasu po priamom kope. Väčšinu času bola herne dominantnejšia domáca Skalica, ale gól to neprinieslo.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Žltá karta pre tím MFK Skalica (Filip Blažek).

45+1

Nadstavuje sa 1 minúta.

45

Mário Hollý strieľal z hranice šestnástky do Mondeka. Odrazenú loptu si našiel Yann Yao a tiahly pokus iba tesne minul vzdialenejšiu žrď.

44

Vlaskov center pred bránku posunul Pintér iba na hranicu pokutového územia, odkiaľ osamotený kapitán Martin Nagy z veľmi dobrej pozície mieril nepresne.

43

Po ľavom krídle potiahol akciu Yann Yao, zaujímavý pas pre Šebestu odkopol mimo ihriska spred vlastnej bránky Alden Šuvalija.

42

Žltá karta pre tím FC ViOn Zlaté Moravce (Denis Duga).

41

Tomáš Ďubek mal ideálnu streleckú pozíciu pred šestnástkou Skalice, zakončenie ponad múr mu Martin Junas bez väčších problémov chytil.

40

Yann Yao stratil loptu tesne pred vlastnou šestnástkou, kde aj fauloval Suľu. Ten získal priamy kop, ale potreboval ošetrenie. Mal by byť v poriadku.

39

Žltá karta pre tím MFK Skalica (Yann Yao).

38

Matúš Čonka pošle loptu späť do hry po tom ako bol faulovaný na vlastnej polovici ihriska. Zlatomoravčania sa pokúsia podržať loptu vpredu.

37

Žltá karta pre tím MFK Skalica (Peter Čögley).

37

Yann Yao zrazeným centrom získal rohový kop. Denis Potoma rozohral po trávniku nepresne a Peter Čögley faulom zastavil kontru hostí.

36

Denis Potoma si to priamočiaro pomedzi protihráčov nasmeroval do šestnástky a takmer bol úspešný. Defenzíva Zlatých Moraviec ho zastavila až pred malým vápnom.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky ešte nejaký presný zásah na jednej či druhej strane?

34

Timotej Múdry strieľal spred šestnástky do hráčov pred sebou. Následný pokus vyslal veľmi nepresne Karol Mondek.

33

Tomáš Vestenický posielal loptu centrom pred bránku Skalice, kde naskakoval neúspešne Ioannis Niarchos. Ubránili ho obrancovia domácich.

32

Ioannis Niarchos sa ocitol v postavení mimo hry, o loptu teda prišiel. Ešte si držal členok, ale bude v poriadku a môže sa zapojiť do bránenia.

31

Martin Nagy centrom sprava nenašiel spoluhráčov. Loptu defenzíva Moraviec odvrátila a vhadzovať na ľavom krídle môže Peter Čögley.

30

Polhodina stretnutia nám ubehla. Skalica pokračuje v ofenzívnej aktivite, Zlaté Moravce zas bránia zodpovedne naďalej.

28

Skaličania v ďalšej akcii neuspeli, píska aj máva sa ofsajd. Patrik Lukáč sa s rozohrávkou nemusí ponáhľať.

27

Andrej Fábry sa chcel zo stredu ihriska rozbehnúť dopredu po krídle, jasne ho fauloval Matúš Čonka, ktorý môže byť rád, že ušiel žltej karte.

26

Daniel Šebesta zakončil z diaľky nad bránku Lukáča. Nebol to zlý pokus, lenže útočníkovi Skalice to ušlo vyššie ako by chcel.

25

Žltá karta pre tím FC ViOn Zlaté Moravce (Timotej Múdry).

24

Yann Yao a Peter Čögley si nerozumeli na krídle, zastavil ich Samuel Suľa. Loptu však obranca hostí nasmeroval iba do autu.

23

Filip Blažek vyviezol loptu na útočnú polovicu ihriska, kde o ňu prišiel. Defenzívnym zákrokom aspoň zamedzil kontre Zlatých Moraviec.

22

Tomáš Ďubek prihral pod seba, Tomáš Vestenický strieľal spred pokutového územia Skalice vysoko nad bránku Junasa.

21

Dvadsať minút stretnutia je za nami. Zlaté Moravce sa po štandardke dostali do vedenia, ale okrem toho neukázali smerom dopredu dokopy nič. Skalica sa snaží kombinovať, lenže neprechádza do nebezpečných pozícií.

20

Ján Vlasko dostal prihrávku medzi obrancov, po kontakte s protihráčom spadol a pýtal si faul. Ten hlavný arbiter Ziemba nepíska.

18

Peter Čögley sa dostal k centru z ľavého krídla, v malom vápne ViOn-u si situáciu bez problémov postrážil Patrik Lukáč.

17

Skalica je aktívnejším tímom, lenže do šestnástky Zlatých Moraviec sa nevie dostať. Defenzíva ViOn-u je dobre sformovaná.

15

Daniel Šebesta si spracoval v šestnástke súpera loptu rukou. Rozohrávať tak bude môcť gólman Patrik Lukáč.

14

Alden Šuvalija odvrátil center smerujúci do jeho pokutového územia, loptu poslal späť na kopačky hráčov Skalice, ktorá kombinuje ďalej.

13

Defenzíva Skalice, síce s problémami, ale loptu po centri z rohového kopu dostala do bezpečia a ubránila sa možnému nebezpečenstvu.

12

Matúš Čonka sa na krídle dostal k centru, ten bol zablokovaný a zrazený na rohový kop, ktorý bude prvý v dnešnom stretnutí.

10

Ioannis Niarchos chcel strieľať z otočky z hranice malého vápna. Netrafil loptu podľa svojich predstáv, a tak mu ju zobrali obrancovia Skalice.

9

Ján Vlasko prihral na pravú stranu pokutového územia, kde si loptu na strelu pripravil Andrej Fábry. Prudký pokus k žrdi pokryl Patrik Lukáč.

8

Duga poslal loptu na krídlo, kde očakával, že bude bežať Tomáš Ďubek. Táto kombinácia hostí bola dosť nepresná a neúspešná.

7

Michal Pintér s dobrým defenzívnym zákrokom. Sklzom poslal loptu od nohy Šebestu na aut, dokonca bude vhadzovať ViOn.

6

Peter Čögley bol faulovaný na krídle. Po rozohrávke na krátko centroval Yao, lenže Oliver Podhorin hlavičkoval priamo k Lukáčovi.

5

Výborný vstup do stretnutia pre Zlaté Moravce. Skalica sa musí rýchlo oklepať a zahroziť takisto.

5

Zlaté Moravce dali gól!
Tomáš Ďubek centroval z priameho kopu do pokutového územia, na hranici päťky vyskočil najvyššie IOANNIS NIARCHOS a jemným dotykom nasmeroval loptu k žrdi, kde Martin Junas nedočiahol.

3

Martin Nagy padá vedľa svojej šestnástky na trávnik, kde mu prvým faulom stretnutia pomohol útočník Ioannis Niarchos.

2

Domáci prešli do prvej akcie, lenže neprinieslo to zakončenie a po zlej prihrávke lopta skončila mimo hracej plochy.

1

Stretnutie sa začalo o niečo málo neskôr, ale už sa hrá. Skalica nastupuje v tradičnom bielo-zelenom prevedení, hostia majú červené dresy.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MFK Skalica: Junas – Nagy, Blažek, Podhorin, Čögley – Potoma, M. Hollý – Fábry, Vlasko, Yao – Šebesta.
Náhradníci: Šemrinec – Baumgartner, Haša, Černek, Kousal, Mášik, Václav, Štursa, Mihalík.
Tréner: Juraj Jarábek

FC ViOn Zlaté Moravce: Lukáč – Suľa, Pintér, Šuvalija, Čonka – Mondek, Ďubek – Múdry, Duga, Vestenický – Niarchos.
Náhradníci: Chropovský – Bednár, Brenkus, Balan, Almeida, Toml, Maulana Vikri, Horák.
Tréner: Ivan Galád

Rozhodca: Ziemba – Straka, Hrmo – Dobrovský.
MFK Skalica

Nováčik získal dvanásť bodov a nachádza sa na ôsmej priečke. Naposledy prehral proti Ružomberku, predtým bodoval päťkrát po sebe, ale vyhral iba nad Žilinou. Najlepší strelci Ján Vlasko a Yann Michael Yao strelili po dva góly. Skalica postúpila aj do 4. kola Slovnaft Cupu a čakajú ju Lipany.

FC ViOn Zlaté Moravce

Tréner Ján Kocian skončil na lavičke ViOn-u, nahradil ho Ivan Galád, ktorý má pred sebou ťažkú úlohu. Zlatomoravčania sa nachádzajú na predposlednom mieste Fortuna ligy so ziskom siedmich bodov. Prehrali posledné dva zápasy proti Michalovciam a Trnave. Adam Brenkus strelil dva góly.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

MFK Skalica – FC ViOn Zlaté Moravce

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 5. Niarchos (Ďubek), 53. Niarchos (Suľa)

Karty:   37. Čögley (SKA), 39. Yao (SKA), 45+2. Blažek (SKA), 89. Baumgartner (SKA) – 25. Múdry (ZMO), 42. Duga (ZMO), 50. Niarchos (ZMO)

MFK Skalica: Junas – Nagy, Blažek, Podhorin, Čögley – Potoma (80. Štursa), M. Hollý (57. Mihalík) – Fábry (57. Baumgartner), Vlasko (64. Kousal), Yao – Šebesta (57. Haša).
Náhradníci: Šemrinec – Černek, Mášik, Václav.

Trenér: Juraj Jarábek

FC ViOn Zlaté Moravce: Lukáč – Suľa, Pintér, Šuvalija, Čonka – Mondek, Ďubek (73. Horák) – Múdry, Duga (84. Bednár), Vestenický (77. Almeida) – Niarchos (77. Brenkus).
Náhradníci: Chropovský – Balan, Toml, Maulana Vikri.

Trenér: Ivan Galád

Rozhodčí: Ziemba – Straka, Hrmo – Dobrovský

Diváci: 1343