Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – Athletic Bilbao

1:1

konec (1:0)

08.10.2022, 18:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 8. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 3.36 3.5 2.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Domácí mohli po rohu rozhodnout! Míč se pohyboval na malém vápně a byl to José Ángel Carmona, který ho nedokázal protlačit za Unaie Simóna!

90+5

Ander Herrera nejprve viděl žlutou kartu, ovšem sudí se šel ještě podívat na monitor a rozhodnutí přehodnotil. Nakonec záložníka Athleticu vyloučil za překažení vyložené gólové příležitosti!

90+2

Obrovský problém pro hosty přišel po špatné rozehrávce Unaie Simóna! Óliver Torres hledal kolmicí Júsufa Nasírího. Přihrávku zablokoval ve skluzu obránce, ovšem balón se odrazil k Érikovi Lamelovi, jenž mohl střílet do téměř odkryté brány, ovšem v tom mu zabránil faulem Ander Herrera. K zákroku zřejmě došlo ještě mimo pokutové území a měl by to tedy být přímý kop.

89

Čerstvý Morcillo našel zpětnou přihrávkou z levé strany Raúla Garcíu, který z penalty netrefil bránu! Domácí si v těchto chvílích koledují.

88

Střídání v týmu Athletic Bilbao:
ze hřiště odchází Nico Williams, přichází Jon Morcillo.

87

Obrovská šance hostí! Iker Muniain odcentroval na hlavu před bránou zcela zapomenutého Iñakiho Williamse, který poslal balón nad břevno a pak jen schoval hlavu v dlaních. Tohle mohl proměnit!

81

Velký závar v domácí šestnáctce! K míči se po neúspěšném uvolnění Ikera Muniaina nakonec dostal Nico Williams, jehož střelu dokázal vyrazit Dmitrović levou nohou!

74

Střídání v týmu Athletic Bilbao:
ze hřiště odchází Álex Berenguer, přichází Raúl García.

73

Bilbao právě vstřelilo branku!
Hosté vyrovnávají! Centr Óscara de Marcose odvrátil bránící Gudelj jen k MIKELOVI VESGOVI, který na nic nečekal a zpoza šestnáctky zamířil z jedničky přesně k pravé tyči z pohledu marně se natahujícího Dmitroviće – 1:1.

72

Marcos Acuňa ve středu hřiště tvrdě dohrál Ikera Muniaina a musel přijmout žlutou kartu.

71

Střídání v týmu Sevilla FC:
ze hřiště odchází Alex Telles, přichází Thomas Delaney.

69

Óliver Torres se na pravé straně pokutového území zbavil protihráče pěknou zasekávačkou. Poté balón předal obloučkem na hranici šestnáctky, odkud střílel těsně vedle pravé tyče Alejandro Gómez!

61

Střídání v týmu Sevilla FC:
ze hřiště odchází Kasper Dolberg, přichází Júsuf Nasírí,
ze hřiště odchází Isco, přichází Érik Lamela.

60

Na zpětnou přihrávku Berenguera nedosáhl Iñaki Williams. Míč tak prošel k bratrovi Nicovi, který ale levačkou zamířil vedle levé tyče domácí brány!

59

Žlutá karta pro Josého Ángela Carmonu z týmu Sevilly.

57

Střídání v týmu Athletic Bilbao:
ze hřiště odchází Dani García, přichází Mikel Vesga,
ze hřiště odchází Oihan Sancet, přichází Ander Herrera.

56

Střídání v týmu Sevilla FC:
ze hřiště odchází Tanguy Nianzou, přichází José Ángel Carmona,
ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Marcos Acuňa.

51

A už mohlo být srovnáno! Óscar de Marcos oslovil přesným centrem z pravé strany Ikera Muniaina. Ten hlavou zamířil těsně vedle pravé tyče z pohledu domácího gólmana.

39

Žlutou kartou je potrestán také Alex Telles.

39

Žlutou kartu obdržel domácí ofenzivní záložník Isco.

38

Velká šance domácích! Telles přenášel hru na pravou stranu, kde byl Montiel. K tomu balón prošel i přes bránícího hráče a pravý bek Sevilly poslal přesnou přihrávkou do příležitosti Alejandra Gómeze. Ten zakončoval jen do Unaie Simóna, který proti němu rychle vyběhl!

33

Álex Berenguer dostal přihrávku za obranu. Zkusil udělat Dmitrovićovi kličku a po kontaktu s ním spadl. Signalizován byl zřejmě ofsajd a v tom případě by se nedalo o penaltě ani uvažovat, ovšem opakované záběry to rozhodně nepotvrzují! Uvidíme, zda se ještě nedostane ke slovu VAR.

24

Šance hostí, první v zápase! Iñaki Williams sklepl v pádu míč pro Álexe Berenguera. Ten pálil po zemi na vzdálenější tyč, kterou těsně minul. Byla tam zřejmě i lehká teč brankáře Dmitroviće, protože sudí nařizuje rohový kop.

6

A tohle mohl být klidně druhý gól Andalusanů! Z pravé strany šestnáctky vypálil Alejandro Gómez. Jeho rána směřovala na zadní tyč, ovšem Unai Simón předvedl výborný zákrok a vytáhl balón na roh!

4

Sevilla právě vstřelila branku!
Tak tohle je pro Sevillu výtečný nástup! Na oblouček spoluhráče z pravé strany si naběhl Gonzalo Montiel. Ten v šestnáctce hledal zpětnou přihrávkou Kaspera Dolberga, který balón ať už úmyslně či ně pustil pod podrážkou za sebe, kde byl zcela osamocený ÓLIVER TORRES a ten zblízka uklidil míč za záda bezmocného Unaie Simóna.

Sevilla FC – Athletic Bilbao

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 4. Ó. Torres (Dolberg) – 73. Vesga

Karty:   39. Isco (SEV), 39. Telles (SEV), 59. Carmona (SEV), 72. Acuňa (SEV)   90+5. A. Herrera (ATB)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:9. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 19:14.

Sevilla FC: Dmitrović – Montiel, Nianzou (56. Carmona), Marcão, Telles (71. Delaney) – Jordán (C) (56. Acuňa), Gudelj, Ó. Torres – Isco (61. Lamela), Dolberg (61. Nasírí), Al. Gómez.
Náhradníci: Búnú – Januzaj, Salas, Rakitić, Suso, Mir, Navas.

Trenér: Jorge Sampaoli

Athletic Bilbao: Simón – de Marcos, Yeray, I. Martínez, Lekue – García (57. Vesga), Sancet (57. A. Herrera) – N. Williams (88. Morcillo), Muniain (C), Berenguer (74. García) – I. Williams.
Náhradníci: Agirrezabala – Paredes, Vencedor, Zarraga, Balenziaga, Guruzeta, Villalibre, Capa.

Trenér: Ernesto Valverde

Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez

Diváci: 36 502