Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CA Osasuna – Valencia CF

1:2

konec (0:1)

07.10.2022, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • 8. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.51 3.21 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

Nervy domácích fotbalistů pracují. Žlutou kartu vyfasoval Sergio Herrera. Domácí gólman poté, co balón opustil hrací plochu, úmyslně sestřelil k zemi Lina.

90+6

Šance domácího celku na body zřejmě definitivně pohřbil Rubén Peña. Po přerušení naprosto nesmyslně nakopl na zemi ležícího Dura do zad.

90+3

Osasuna právě vstřelila branku!
Je zaděláno na drama! Po faulu Cömerta Rubén García přetáhl centr na Kikeho Garcíu, který i s notnou dávkou štěstí sklepl míč k DARKU BRAŠANACOVI, střídající Srb ránou z otočky a s přispěním levé tyče snížil manko na jediný gól.

90+1

Hostující trenér Gennaro Gattuso může puknout zlostí! Mouctar Diakhaby si totiž za zbytečné řeči dávno po svém vystřídání dodatečně vysloužil druhou žlutou kartu. Valencia dohraje o jedenácti, jeden z pilířů obrany má však jistotu, že příští týden do utkání Valencie s Elche nezasáhne.

87

Přetažený centr vracel Ezequiel Ávila do ohně na opomenutého Juana Cruze, který v tutovce hlavičkoval pouze vedle levé tyče. Giorgi Mamardašvili by v případě přesného zakončení nejspíše zasáhnout nezvládl.

86

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Mouctar Diakhaby, přichází Gabriel Paulista.

84

K exekuci volného přímého kopu se postavil Kike García. Příliš prudký centr hlavičkoval Rubén Peña nad bránu. Na zemi posléze poseděl Mouctar Diakhaby, za zdržování hry je dalším fotbalistou se žlutou kartou na kontě.

83

Standardku vybojoval Darko Brašanac. U arbitra Ortize orodoval, že k faulu došlo uvnitř pokutového území, za přílišné řeči byl oceněn žlutou kartou.

80

Snížení měl po centru od rohového praporku na hlavě Lucas Torró. Nevyužil ale skutečnosti, že Dimitri Foulquier vypustil jeho bránění, hlavou zacílil vedle pravé části brankové konstrukce.

79

Mezi držitele žluté karty se přidává Eray Cömert. Ve vzdušném souboji nedovoleným způsobem atakoval Kikeho Garcíu.

75

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Ilaix Moriba, přichází Toni Lato.

74

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Edinson Cavani, přichází Hugo Duro.

74

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Justin Kluivert, přichází Dimitri Foulquier.

73

Žlutá karta pro amerického reprezentanta Yunuse Musaha, který si byl moc dobře vědom, co bude následovat po stažení Moncayoly k zemi.

72

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Abde Ezzalzouli, přichází Darko Brašanac.

70

Penalta neproměněná rovněž na opačné straně! Střelecký účet si chtěl v novém působišti otevřít Edinson Cavani. Vsadil na razanci, balón se od břevna odrazil zpátky do hry.

69

Nahrávku mezi dva protihráče obdržel Samuel Lino, který zvládl natlačit tělo před Unaie Garcíu. Domácí kapitán v jasné pozici stáhl konkurenta k zemi, kromě zavinění penalty si navíc vysloužil i kartónek červené barvy.

63

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Aimar Oroz, přichází Rubén García.

62

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Hugo Guillamón, přichází Yunus Musah.

59

Naopak málem udeřilo na druhé straně. Justin Kluivert vymyslel parádní centr na Samuela Lina, jenž osamocen zakončoval rybičkou o kousek vedle levé tyčky.

58

Ezequiel Ávila selhal! Troufl si na penaltu, přestože je na trávníku pár minut. Zakončoval placírkou v mírném záklonu, balón napálil nad břevno.

57

Za neutichající protesty si kartónek žluté karty vysloužil Ilaix Moriba. Středopolař dal posléze jasně najevo, že on určitě nebyl ten, kdo protestoval nejvíce.

56

Šance na rychlou odpověď, Osasuna bude kopat pokutový kop! Kluivert nesmyslně vracel balón do vlastní šestnáctky, kde Hugo Guillamón pod tlakem skopl k zemi protihráče.

54

Valencia právě vstřelila branku!
Akce Valencie pokračovala rohovým kopem, z něj již pojistka na vedení přišla! Ilaix Moriba přes tři protihráče zvládl kulatý nesmysl propasírovat k MOUCTAROVI DIAKHABYMU a ten v pádu zacílil k levé tyči mimo dosah brankáře.

53

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Ezequiel Ávila.

46

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Aridane, přichází Manu Sánchez.

46

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Nacho Vidal, přichází Rubén Peña.

38

Prvním hráčem potrestaným žlutou kartou se stal Hugo Guillamón, jenž ve skluzu nezastavil rozběhnutého Torra úplně, ale výrazně ho zpomalil.

35

První žlutá karta nemíří na konto žádného z hráčů, nýbrž trenéra Valencie Gennara Gattusa, který nezapřel italskou krev a příliš hlasitě se nespokojeně rozvášnil po odpískaném faulu jeho svěřence.

28

Valencia právě vstřelila branku!
Vedení se ujímají fotbalisté Valencie! Edinson Cavani potáhl míč středem, aby nakonec vymyslel parádní průnikovou nahrávku za obranu na JUSTINA KLUIVERTA, jenž se odpoutal od Aridaneho a tváří v tvář Herrerovi padajícího gólmana zkušeně přeloboval.

8

Domácí byli blízko vedoucímu gólu! Po dlouhém odkopu brankáře Herrery balón doputoval až ke Kikemu Garcíovi, jemuž Abde Ezzalzouli parádně narazil patičkou, dvaatřicetiletý útočník následně vypálil přízemní křižný pokus z pravé strany šestnáctky těsně vedle tyče.

CA Osasuna – Valencia CF

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 90+3. Brašanac – 28. Kluivert (Cavani), 54. Diakhaby (Moriba)

Karty:   83. Brašanac (OSS), 90+7. S. Herrera (OSS) – 35. Gattuso (trenér) (VAL), 38. Guillamón (VAL), 57. Moriba (VAL), 73. Musah (VAL), 79. Cömert (VAL), 84. Diakhaby (VAL)   90+1. Diakhaby (VAL)   69. García (OSS), 90+6. R. Peña (OSS)

Neproměněná penalta: 58. Ávila (OSS), mimo – 70. Cavani (VAL), mimo

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:19.

CA Osasuna: S. Herrera – N. Vidal (46. R. Peña), Aridane (46. M. Sánchez), García (C), Cruz – Mo. Gómez (53. Ávila), Moncayola, Torró, Oroz (63. García), Ezzalzouli (72. Brašanac) – García.
Náhradníci: Ait. Fernández, J. Pérez – Barja, Budimir, Herrando, Ibáñez, R. Torres.

Trenér: Jagoba Arrasate

Valencia CF: Mamardašvili – Correia, Cömert, Diakhaby (86. Paulista), Gayá (C) – Almeida, Guillamón (62. Musah), Moriba (75. Lato) – Kluivert (74. Foulquier), Cavani (74. Duro), Lino.
Náhradníci: Herrerín, Rivero – Mosquera, Özkacar, F. Pérez, J. Vázquez.

Trenér: Gennaro Gattuso

Rozhodčí: Ortiz – Villaseñor, Estévez