Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CA Osasuna – Valencia CF

1:2

konec (0:1)

07.10.2022, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • 8. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.51 3.21 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:06:16)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:19.
Vyhrocené utkání mezi Osasunou a Valencií hlavně ve druhém poločase rozhodně nenudilo. Tři body získali hosté za těsné vítězství 2:1.

Úvodní dějství přineslo jediný gól, o nějž se ve 28. minutě postaral Justin Kluivert. O navýšení náskoku se po rohovém kopu postaral v 54. minutě stoper Mouctar Diakhaby, načež mohl bleskově snížit Ávila, ale penaltu neproměnil. Pokutový kop kopal na druhé straně i Cavani, který trefil břevno, nicméně jedna výhoda přeci jen zůstala, protože Unai García byl za penaltový faul vyloučen. V nervózním závěru nejprve obdržel Mouctar Diakhaby naprosto zbytečnou druhou žlutou kartu za zdržování hry při střídání, aby vzápětí Osasuna snížila zásluhou trefy střídajícího Darka Brašanace, jenže místo snah o srovnání přišla další červená karta, když ruply nervy Peñovi, ten nakopl na zemi ležícího Dura do zad. Více už se nestihlo, Valencia udržela těsný jednobrankový náskok.

Svěřenci kouče Gattusa se díky vítězství posunuli tabulkou na pátou příčku. Fotbalisté Osasuny z důvodu porážky klesli na sedmou pozici za dnešního soupeře.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Nervy domácích fotbalistů pracují. Žlutou kartu vyfasoval Sergio Herrera. Domácí gólman poté, co balón opustil hrací plochu, úmyslně sestřelil k zemi Lina.

90+6

Šance domácího celku na body zřejmě definitivně pohřbil Rubén Peña. Po přerušení naprosto nesmyslně nakopl na zemi ležícího Dura do zad.

90+5

Arbitr Ortiz ještě celou situaci řešil s videorozhodčím, zda náhodou skórující Darko Brašanac nefauloval. Po chvilkovém zkoumání opakovaných záběrů gól zůstává v platnosti.

90+3

Osasuna právě vstřelila branku!
Je zaděláno na drama! Po faulu Cömerta Rubén García přetáhl centr na Kikeho Garcíu, který i s notnou dávkou štěstí sklepl míč k DARKU BRAŠANACOVI, střídající Srb ránou z otočky a s přispěním levé tyče snížil manko na jediný gól.

90+3

Za velkým vápnem si připravil prostor pro střelu José Gayá. Levý obránce mířil technicky k levé tyči, Sergio Herrera Španělův pokus zpacifikoval nadvakrát.

90+2

Fyzické síly využil Dimitri Foulquier, jenž na zádech udržel dva protihráče. Vzáěptí stihl zvednout hlavu a zpětným pasem na Musaha uklidnil situaci.

90+1

Gabriel Paulista si s míčem nelámal hlavu, pod tlakem jej odpálil daleko na útočnou polovinu. Přesně tyhle odkopy aktuálně Valencii bohatě stačí.

90+1

Hostující trenér Gennaro Gattuso může puknout zlostí! Mouctar Diakhaby si totiž za zbytečné řeči dávno po svém vystřídání dodatečně vysloužil druhou žlutou kartu. Valencia dohraje o jedenácti, jeden z pilířů obrany má však jistotu, že příští týden do utkání Valencie s Elche nezasáhne.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.

89

Yunus Musah vyzkoušel oblouček za obranu na Dimitriho Foulquiera, jenž na míč čekal marně, Manu Sánchez zažehnal hlavou bezprostřednímu nebezpečí.

88

Rohový kop Osasuny skončil neúspěchem. Hosté poté směřovali do přečíslení tří proti jednomu, jenže André Almeida vyslal mizernou nahrávku na Samuela Lina.

87

Přetažený centr vracel Ezequiel Ávila do ohně na opomenutého Juana Cruze, který v tutovce hlavičkoval pouze vedle levé tyče. Giorgi Mamardašvili by v případě přesného zakončení nejspíše zasáhnout nezvládl.

86

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Mouctar Diakhaby, přichází Gabriel Paulista.

85

Ze střední vzdálenosti zkusil vypálit Jon Moncayola. Jeho pokus daleko nedoputoval, úspěšným blokem se prezentoval Toni Lato.

84

K exekuci volného přímého kopu se postavil Kike García. Příliš prudký centr hlavičkoval Rubén Peña nad bránu. Na zemi posléze poseděl Mouctar Diakhaby, za zdržování hry je dalším fotbalistou se žlutou kartou na kontě.

83

Standardku vybojoval Darko Brašanac. U arbitra Ortize orodoval, že k faulu došlo uvnitř pokutového území, za přílišné řeči byl oceněn žlutou kartou.

82

Po dlouhém odkopu domácího gólmana Herrery opanoval hlavičkový souboj bránící Mouctar Diakhaby, balón ke všemu zvládl sklepnou na zcela volného spoluhráče.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Valencia drží dvoubrankový náskok, ke všemu hraje proti oslabenému soupeři. Osasuna si ovšem je schopna vytvářet zajímavé příležitosti i v deseti.

80

Snížení měl po centru od rohového praporku na hlavě Lucas Torró. Nevyužil ale skutečnosti, že Dimitri Foulquier vypustil jeho bránění, hlavou zacílil vedle pravé části brankové konstrukce.

79

Mezi držitele žluté karty se přidává Eray Cömert. Ve vzdušném souboji nedovoleným způsobem atakoval Kikeho Garcíu.

78

Nákop do vnitra pokutového území zkoušel Lucas Torró. Lehce dezorientovaný Toni Lato odvracel pouze k Rubénu Peñovi, ten nic zajímavého nevymyslel.

77

Dlouhý aut Juana Cruze prodlužoval Kike García za sebe, ale pouze do dobře postaveného Josého Gayi, od nějž se míč odrazil do rukavic brankáře.

76

Hostující gólman Giorgi Mamardašvili dal spoluhráčům gestikulací jasně najevo, že není kam spěchat. Po malé domů pár vteřin podržel míč, načež zahrál k pravé lajně na Lata.

75

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Ilaix Moriba, přichází Toni Lato.

74

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Edinson Cavani, přichází Hugo Duro.

74

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Justin Kluivert, přichází Dimitri Foulquier.

73

Žlutá karta pro amerického reprezentanta Yunuse Musaha, který si byl moc dobře vědom, co bude následovat po stažení Moncayoly k zemi.

72

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Abde Ezzalzouli, přichází Darko Brašanac.

71

Opět v akci Edinson Cavani, který si kousek za malé vápno sběhl na nahrávku Justina Kluiverta, z první mířil výrazně vedle levé tyče.

70

Penalta neproměněná rovněž na opačné straně! Střelecký účet si chtěl v novém působišti otevřít Edinson Cavani. Vsadil na razanci, balón se od břevna odrazil zpátky do hry.

69

Nahrávku mezi dva protihráče obdržel Samuel Lino, který zvládl natlačit tělo před Unaie Garcíu. Domácí kapitán v jasné pozici stáhl konkurenta k zemi, kromě zavinění penalty si navíc vysloužil i kartónek červené barvy.

68

Domácí na míči dlouho nevydrželi. Rychlý brejk hostujícího celku zastavil pouze za cenu faulu středopolař Lucas Torró. Hosté nespěchají s uvedením míče do hry.

67

Se zdvojením si Kike García nedělal těžkou hlavu. Troufl si udělat kličku na Mouctara Diakhabyho, ten protihráče podrazil.

66

Na trávníku si chvilku poležel Ilaix Moriba, nicméně se stihl zvednout ještě předtím, než arbitr Ortiz stihl přerušit hru.

65

Středem nabral velkou rychlost čerstvý Yunus Musah. Uběhl dobrých třicet metrů, načež posunul míč k levé lajně na Moribu, jehož centr úspěšně zblokoval Lucas Torró.

64

Domácím hráčům nelze upřít snaha. Zleva centroval do vápna Jon Moncayola, Yunus Musah s přehledem odhlavičkoval míč zpět mimo vápno.

63

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Aimar Oroz, přichází Rubén García.

62

Střídání v týmu Valencia CF:
ze hřiště odchází Hugo Guillamón, přichází Yunus Musah.

61

Hodina střetnutí je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Valencie vylepšila vedení na dva góly a má tak výborně zaděláno k zisku cenných tří bodů.

60

Výborné krytí balónu ukázal Thierry Correia. Udržel na zádech Lucase Torra a pro hostující mužstvo vybojoval alespoň autové vhazování.

59

Naopak málem udeřilo na druhé straně. Justin Kluivert vymyslel parádní centr na Samuela Lina, jenž osamocen zakončoval rybičkou o kousek vedle levé tyčky.

58

Ezequiel Ávila selhal! Troufl si na penaltu, přestože je na trávníku pár minut. Zakončoval placírkou v mírném záklonu, balón napálil nad břevno.

57

Za neutichající protesty si kartónek žluté karty vysloužil Ilaix Moriba. Středopolař dal posléze jasně najevo, že on určitě nebyl ten, kdo protestoval nejvíce.

56

Šance na rychlou odpověď, Osasuna bude kopat pokutový kop! Kluivert nesmyslně vracel balón do vlastní šestnáctky, kde Hugo Guillamón pod tlakem skopl k zemi protihráče.

54

Valencia právě vstřelila branku!
Akce Valencie pokračovala rohovým kopem, z něj již pojistka na vedení přišla! Ilaix Moriba přes tři protihráče zvládl kulatý nesmysl propasírovat k MOUCTAROVI DIAKHABYMU a ten v pádu zacílil k levé tyči mimo dosah brankáře.

53

Blízko gólu byl Edinson Cavani! Málem těžil z hrubky Cruze, jenž ve snaze o obranný zákrok úplně minul balón. Uruguayský forvard udržel míč ve vzduchu a vypálil tvrdou ránu nártem, skluzující Unai García špičkou kopačky dost možná zabránil inkasované brance.

53

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Ezequiel Ávila.

52

Pod tlakem dvou presujících soupeřů si José Gayá poradil na jedničku, po rychlém zkontrolování situace milimetrově přesně přenesl hru doprava na Correiu.

51

Kousek za polovinu hřiště takticky fauloval Hugo Guillamón, tento středopolař je zatím v úvodu druhé půle hodně vidět.

50

Hugo Guillamón tentokrát k vidění v ofenzivě, když si pokryl hrozbu odpískaného ofsajdu a převzal u levé lajny nahrávku od Moriby, střílený centr ovšem nenašel adresáta Lina, nýbrž bránícího Unaie Garcíu.

49

Jak vidno, Valencia nikam nespěchá. Hugo Guillamón měl dostatek času, přesto volil malou domů na brankáře Mamardašviliho.

48

Z levé strany šestnáctky vyslal zajímavou skákavou ránu Samuel Lino. Jenže přímo do středu brány, takže Herrerovi moc starostí nenadělal.

47

Domácí trenér Arrasate zřejmě nebyl spokojen hlavně s prací defenzivy, protože stáhl stopera Aridaneho a levého beka Vidala, jejichž místo zaujmuli Sánchez s Peñou.

46

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Aridane, přichází Manu Sánchez.

46

Střídání v týmu CA Osasuna:
ze hřiště odchází Nacho Vidal, přichází Rubén Peña.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
První poločas zápasu mezi Osasunou a Valencií přinesl jediný gól, o nějž se postarali fotbalisté hostujícího celku. Stalo se tak ve 28. minutě, kdy Cavani vyslal výborný pas za obranu na Justina Kluiverta, který s klidem přeloboval vyběhnuvšího Herreru. Sledujeme vyrovnané střetnutí, kde o vítězi není rozhodnuto ani zdaleka. Svěřenci kouče Gattusa sice jsou o gól napřed, ale i domácí hráči ukázali, že si dokáží vytvořit příležitosti.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Po levém křídle nabral velkou rychlost Edinson Cavani. Nestihl si však včas rozmyslet, jakou kličku zkusí na Unaie Garcíu, takže do protihráče jenom nekontrolovaně narazil a skončil na trávníku.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.

44

Po narážečce mezi Justinem Kluivertem a Ilaixem Moribou centroval první jmenovaný, Samuel Lino na míč těsně nedoskočil.

43

Justin Kluivert pozdě zaregistroval nápad Huga Guillamóna o dlouhý nákop za obranu. Pro balón si vyběhl domácí brankář.

42

Arbitr Ortiz nechal dohrát akci Valencie, načež reagoval na signalizaci pomezního. Nahrávka po levé lajně na Samuela Lina opravdu směřovala do ofsajdu.

41

Stoper Mouctar Diakhaby chtěl podpořit ofenzivu, jenže balón si dal daleko od nohy a ve skluzu už jenom fauloval dobře reagujícího Vidala.

40

Dobře zapracoval i brankář na druhé straně Giorgi Mamardašvili. Přestože Kike García do Gruzínce strčil Eraye Cömerta, tak zvládl hrací předmět odvrátit mimo bezprostřední nebezpečí.

39

Standardka Osasuny gólem neskončila. Měli jsme možnost vidět dlouhý nákop Ilaixe Moriby, po němž Herrera vyběhl mimo vápna a hlavou odvážně posunul kulatý nesmysl na Unaie Garcíu.

38

Prvním hráčem potrestaným žlutou kartou se stal Hugo Guillamón, jenž ve skluzu nezastavil rozběhnutého Torra úplně, ale výrazně ho zpomalil.

37

Přenesení hry na pravou stranu k nohám Justina Kluiverta vyšlo na jedničku. Ještě lépe ovšem zapracoval Juan Cruz, ten proti Nizozemci předvedl ukázkový skluz.

35

První žlutá karta nemíří na konto žádného z hráčů, nýbrž trenéra Valencie Gennara Gattusa, který nezapřel italskou krev a příliš hlasitě se nespokojeně rozvášnil po odpískaném faulu jeho svěřence.

35

Taktický faul předvedl na polovině hřiště André Almeida. Lehkým potažením za dres zastavil rozběhnutého Lucase Torra.

34

Momentálně sledujeme hluchou pasáž, kdy na obou stranách evidujeme velké množství nepřesností a gólmani tak zůstávají bez práce.

33

Pod tlakem si Juan Cruz pomohl malou domů. Sergio Herrera si dovolil zpracování, obloučkem přes Cavaniho pak našel u lajny volného Vidala.

32

Více volného prostoru za velkým vápnem využil Edinson Cavani k zakončení. Střela z kroku prosvištěla vysoko nad břevnem.

31

Dlouhý nákop Segia Herrery získal Kike García, který z první sklepl pod sebe na Jona Moncayolu, tomu nevyšla klička na Guillamóna.

30

Hráči v bílých dresech jsou při chuti. Zleva vyslal polovysoký centr do vnitra vápna Ilaix Moriba, adresát Edinson Cavani na míč těsně nedoskočil.

28

Valencia právě vstřelila branku!
Vedení se ujímají fotbalisté Valencie! Edinson Cavani potáhl míč středem, aby nakonec vymyslel parádní průnikovou nahrávku za obranu na JUSTINA KLUIVERTA, jenž se odpoutal od Aridaneho a tváří v tvář Herrerovi padajícího gólmana zkušeně přeloboval.

27

Po pravé lajně vyzkoušel štěstí Jon Moncayola. Došlo ovšem k jeho zdvojení, Thierry Correia zpacifikoval protihráče čistým způsobem.

26

Proti dlouhému nákopu na Samuela Lina vystartoval Sergio Herrera. Na hraně velkého vápna hrál míč rukou, situace mu naštěstí pro Osasunu prošla a utkání pokračuje dál bez přerušení.

25

První domácí střelu na bránu obstaral Kike García. Skákající míč napálil zprava na zadní tyč, Giorgi Mamardašvili vyrazil míč s přehledem do bezpečí.

24

Giorgi Mamardašvili vyběhl daleko mimo pokutové území, aby zamezil hrozícímu úniku Kikeho Garcíi, míč odpálil z první k pravé lajně.

23

Svěřenci kouče Gattusa pokračují v kombinaci na útočné polovině. Domácí defenziva však působí kompaktním dojmem a dostat se skrze ni nebude vůbec snadné.

22

Netopýři se pomalu, ale jistě osmělují. Od levé lajny centroval do pokutového území Justin Kluivert, Juan Cruz odvrátil míč na roh.

21

Proti centru z volného přímého kopu vystartoval z brankové čáry Sergio Herrera. Se zachycením míče do rukavic neměl výraznější problémy.

20

Až ke střele se Samuel Lino neprobojoval. Kličkou na střed se zbavil Lucase Torra, ten nataženou levou nohou konkurenta viditelně podrazil.

19

Fotbalisté Valencie nikam nespěchají, vědomi si faktu, že zatím nejsou lepším týmem. Několikrát si stopeři vyměnili míč mezi sebou a s gólmanem, což fanoušci na stadiónu nesou hodně nelibě a hlasitě pískají.

18

S malou domů si Giorgi Mamardašvili poradil na jedničku. Nelámal si hlavu se zpracováním, před presujícím Moncayolou odpálil balón z první na útočnou polovinu.

17

Na polovině hřiště fauloval Thierry Correia. Portugalec byl v souboji s Unaiem Garcíou pozdě a nebezpečně do něj naletěl.

16

K přerušení dojít nemuselo, protože levý bek hostujícího mužstva nakonec vstal bez zdravotní péče, zřejmě se nebude jednat o nic vážného.

15

Na trávníku zůstal ležet José Gayá poté, co mu Abde Ezzalzouli bolestivě stoupl na pravou nohu. Rozhodčí tento souboj nezaznamenal a nechal utkání plynout dál.

14

Centr na přední tyč nebyl dobrou volbou. Ve vzduchu kraloval Hugo Guillamón, balón zvládl nasměrovat mimo pokutové území.

13

Utkání se zatím hodně kouskuje. Jon Moncayola udělal úspěšnou kličku proti Justinu Kluivertovi, jenž soka držel tak dlouho, dokud arbitr Ortiz nepřerušil hru.

12

Faul i na druhé straně. André Almeida prováhal ideální moment k nahrávce a došlo k jeho ztrojení, naštěstí pro něj jej Lucas Torró zezadu nesmyslně podrazil.

11

Nedovolený zákrok na svou osobu vybojoval Kike García. Ukázal výborné krytí tělem, Eray Cömert si proti němu pomohl zatažením za dres.

10

Zasahovat poprvé musel rovněž Sergio Herrera. Nemusel řešit nic moc složitého, protože Hugo Guillamón hlavičkoval slabě přímo do jeho rukavic.

9

Pod tlakem dvou protihráčů zkoušel Edinson Cavani vybojovat alespoň autové vhazování, avšak od jeho hlavy se míč odrazil mimo hrací plochu.

8

Domácí byli blízko vedoucímu gólu! Po dlouhém odkopu brankáře Herrery balón doputoval až ke Kikemu Garcíovi, jemuž Abde Ezzalzouli parádně narazil patičkou, dvaatřicetiletý útočník následně vypálil přízemní křižný pokus z pravé strany šestnáctky těsně vedle tyče.

7

Kike García viděl rozbíhajícího se Lucase Torra, na nějž vyzkoušel odvážnou patičku. Středopolaři poslal balón za paty.

6

S těžkým skákavým míčem si stoper a domácí kapitán Unai García poradil na jedničku. Hlavou balón sklepl k lajně na volného spoluhráče.

5

Hosté rychle otočili hru na opačnou stranu. Hugo Guillamón vyzkoušel průnikový pas na Ilaixe Moribu, úspěšné nahrávce zamezil Nacho Vidal.

4

Z pravé strany šestnáctky vyslal střílený pas do vnitra pokutového území Abde Ezzalzouli. Byl to Thierry Correia, kdo odpálil kulatý nesmysl do bezpečí.

3

Po pravé lajně nabral velkou rychlost Justin Kluivert. Až do pokutového území se neprocpal, stopku mu vystavil Juan Cruz.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených dresech. Fotbalisté Valencie pro dnešní střetnutí oblékli dresy barvy bílé.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

CA Osasuna: S. Herrera – N. Vidal, Aridane, García (C), Cruz – Mo. Gómez, Moncayola, Torró, Oroz, Ezzalzouli – García.
Náhradníci: Ait. Fernández, J. Pérez – Ávila, Barja, Brašanac, Budimir, García, Herrando, Ibáñez, R. Peña, M. Sánchez, R. Torres.
Trenér: Jagoba Arrasate

Valencia CF: Mamardašvili – Correia, Cömert, Diakhaby, Gayá (C) – Almeida, Guillamón, Moriba – Kluivert, Cavani, Lino.
Náhradníci: Herrerín, Rivero – Duro, Foulquier, Paulista, Lato, Mosquera, Musah, Özkacar, F. Pérez, J. Vázquez.
Trenér: Gennaro Gattuso

Rozhodčí: Ortiz – Villaseñor, Estévez.
Valencia CF

Netopýři z Valencie na tom také nejsou vůbec zle. Figurují na deváté pozici se ziskem deseti bodů, za dnešním soupeřem zaostávají rozdílem tří bodů. Gattusova družina se po reprezentační přestávce představila v katalánské Barceloně na stadiónu Espanyolu, kde uhrála remízový výsledek 2:2 gólem Eraye Comerta z šesté nastavené minuty.
CA Osasuna

Osasuna je příjemným překvapením aktuálního ročníku LaLigy. Po sedmi kolech disponuje třinácti body, což ji řadí na šestou, tedy poslední pohárovou příčku. Forma svěřenců kouče Arrasateho navíc není vůbec špatná, vždyť minulý víkend uhráli remízový výsledek 1:1 na stadiónu Realu Madrid, přestože hráli posledních patnáct minut v oslabení a Benzema pohrdl penaltou. Nelepším střelcem týmu je Ezequiel Ávila, jemuž se povedlo rozvlnit síť soupeře třikrát.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer. Vítám vás při sledování předehrávky 8. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi Osasunou a Valencií.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

CA Osasuna – Valencia CF

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 90+3. Brašanac – 28. Kluivert (Cavani), 54. Diakhaby (Moriba)

Karty:   83. Brašanac (OSS), 90+7. S. Herrera (OSS) – 35. Gattuso (trenér) (VAL), 38. Guillamón (VAL), 57. Moriba (VAL), 73. Musah (VAL), 79. Cömert (VAL), 84. Diakhaby (VAL)   90+1. Diakhaby (VAL)   69. García (OSS), 90+6. R. Peña (OSS)

Neproměněná penalta: 58. Ávila (OSS), mimo – 70. Cavani (VAL), mimo

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:19.

CA Osasuna: S. Herrera – N. Vidal (46. R. Peña), Aridane (46. M. Sánchez), García (C), Cruz – Mo. Gómez (53. Ávila), Moncayola, Torró, Oroz (63. García), Ezzalzouli (72. Brašanac) – García.
Náhradníci: Ait. Fernández, J. Pérez – Barja, Budimir, Herrando, Ibáñez, R. Torres.

Trenér: Jagoba Arrasate

Valencia CF: Mamardašvili – Correia, Cömert, Diakhaby (86. Paulista), Gayá (C) – Almeida, Guillamón (62. Musah), Moriba (75. Lato) – Kluivert (74. Foulquier), Cavani (74. Duro), Lino.
Náhradníci: Herrerín, Rivero – Mosquera, Özkacar, F. Pérez, J. Vázquez.

Trenér: Gennaro Gattuso

Rozhodčí: Ortiz – Villaseñor, Estévez