Menu

Tenis

WTA Ostrava (krytý tvrdý povrch)

Belinda Bencicová (6) – Barbora Krejčíková

0:0 0:0; 0-0

skreč Bencicová

06.10.2022, 16:15 • Centrální kurt, Ostrava (CZE) • Osmifinále • Jan Vojkůvka (@JanVojkuvka)

Tipsport: 2.17 1.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Barbora Krejčíková tak postupuje bez boje do čtvrtfinále. Díky tomu se dál dere světovým žebříčkem postupnými krůčky nahoru a už má na dosah návrat do elitní dvacítky. O postup do semifinále si zahraje s hodně překvapivou čtvrtfinalistkou Alycií Parksovou. Americká kvalifikantka si po Karolíně Plíškové poradila i s Marií Sakkariovou. (14:24:28)

Belinda Bencicová nakonec do utkání proti Barboře Krejčíkové nezasáhne. Před osmifinálovým utkáním se odhlásila kvůli zranění levého chodidla.
Barbora Krejčíková po zranění ruky, kterým si prošla mezi únorem a květnem tohoto roku, dlouho hledala kvůli hernímu a tréninkovému výpadku ztracenou formu. Prošla sice do třetího kola Wimbledonu a čtvrtfinále v Hamburku, to bylo ale pro bývalou světovou dvojku málo a naopak se spíš kupila zklamání a nečekané porážky. Zlomila to minulý týden v Tallinnu, kde si dokráčela pro první titul od loňského Livesport Prague Open a po cestě porazila mj. i svou nadcházející soupeřku Belindu Bencicovou, kterou zdolala po takřka třech a půl hodinách.

Bencicová, která letos triumfovala v Charlestonu a byla ve finále na trávě v Berlíně, prožívá poměrně vydařenou sezonu, o čemž svědčí i to, že vybojovala první titul na okruhu WTA od roku 2019. Ve vzájemných zápasech s Krejčíkovou byla až do Tallinnu stoprocentní a v Ostravě se pokusí o svou třetí výhru nad českou soupeřkou.
Turnaj AGEL Open v Ostravě pokračuje ve čtvrtek osmifinálovými zápasy, ve kterých se představí i tři domácí tenistky. V tomto přenosu se budeme věnovat vystoupení Barbory Krejčíkové.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

B. Bencicová – B. Krejčíková

0:0 0:0; 0-0

skreč Bencicová

Zpět na online