Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Leicester City

6:2

konec (2:2)

17.09.2022, 18:30 • Tottenham Hotspur Stadium • 8. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.51 4.65 6.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Hosté ještě mohli snížit. James Maddison se opřel do balónu ze střední vzdálenosti, ovšem Lloris dobře mířenou ránu vyrazil do strany. Míč pak vracel před bránu Iheanacho, Vardyho však jeho nabídka přeletěla.

87

Tottenham právě vstřelil branku!
SON HUNG-MIN kompletuje jako střídající hráč hattrick! Po přihrávce Pierra-Emila Höjbjerga postupoval sám na Warda z levé strany. Dokázal ho prostřelit, ovšem jeho trefa nejprve nebyla uznána pro ofsajd. Do situace se však vložil systém VAR, který ofsajdové postavení Sona vyvrátil. Gól tak nakonec platí – 6:2.

85

Střídání v týmu Leicester City:
ze hřiště odchází Wilfred Ndidi, přichází Boubakary Soumaré.

84

Tottenham právě vstřelil branku!
Tohle je už pro hosty až kruté! Harry Kane nahrál doprava SON HUNG-MINOVI. Ten se zhruba z 20 metrů opřel do míče tentokrát levačkou a je z toho další krásná trefa. Balón zapadl ke vzdálenější tyči.

79

Harry Kane na levém křídle obešel dva obránce a posílal balón před bránu. Po defenzivním zákroku Faese si odražený míč našel Rodrigo Bentancur, který neprostřelil Warda a dorážející Ryan Sessegnon pak fauloval protihráče!

75

Střídání v týmu Leicester City:
ze hřiště odchází Patson Daka, přichází Jamie Vardy,
ze hřiště odchází Kiernan Dewsbury-Hall, přichází Kelechi Iheanacho.

73

Žlutá karta pro tým Tottenham Hotspur (Ivan Perišić).

73

Tottenham právě vstřelil branku!
Máme tu další nádherný gól! Rodrigo Bentancur obral na vlastní polovině o míč Jamese Justina a poslal dopředu SON HUNG-MINA. Korejský útočník ještě mohl využít podpory z druhé vlny sprintujícího Höjbjerga, vystačil si ale sám. Doběhl před pokutové území, tam si kolem Faese navedl balón na pravačku a vystřelil do levé šibenice. Ward skákal zbytečně – 4:2.

71

Fanoušci nyní uctívají minutou potlesku zesnulou královnu Alžbětu II.

70

Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Yves Bissouma.

61

Hezky sehraný brejk Foxes! Barnes nahrál Dewsburymu-Hallovi, který našel na pravém křídle nabíhajícího Maddisona. Jeho nástřel se neúspěšně snažil tečovat mezi tyče Patson Daka. Ten si navíc chtěl pomoci „boží“ rukou a za toto nesportovní snažení mu sudí ukázal žlutou kartu.

59

Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
ze hřiště odchází Richarlison, přichází Son Hung-min,
ze hřiště odchází Davinson Sánchez, přichází Cristian Gabriel Romero.

58

Po centru Jamese Maddisona mohl srovnat Patson Daka. Jeho hlavičku však famózně vyrazil pravou dlaní Hugo Lloris!

55

Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Emerson Royal.

49

Žlutá karta pro tým Leicester City (Wilfred Ndidi).

47

Tottenham právě vstřelil branku!
Obrovská chyba hostů v rozehrávce! Jonny Evans nahrával Wilfredovi Ndidimu, který vůbec netušil, že má za zády napadajícího RODRIGA BENTANCURA. Domácí záložník mu tak balón sebral a uháněl s ním proti Wardovi, kterého překonal přízemní střelou k levé tyči – 3:2.

45+2

Ještě šance Leicesteru! Harvey Barnes dotáhl míč k šestnáctce, kde ho předal Dakovi. Ten nahrál doprava zcela volnému Jamesovi Maddisonovi, jenž nepropálil Huga Llorise. Ten Tottenham v tomto případě podržel.

43

Domácí si málem vzali vedení zpět! Po centru Perišiće ze standardní situace hlavičkoval Davinson Sánchez a Danny Ward balón vytlačil konečky prstů do břevna!

41

Leicester právě vstřelil branku!
Wow! Tak tohle udělal JAMES MADDISON nádherně! Po přenesení hry na pravou stranu se dostal k míči Timothy Castagne, který přehrál bránícího Ryana Sessegnona. Poté předložil do šestnáctky zpětnou přihrávku, na kterou si naběhl Maddison a ten parádním kopem umístil míč ke vzdálenější tyči Llorisovy svatyně.

27

Po rohovém kopu míč skončil přímo v bráně! Brankář Ward se ocitl v souboji s naskakujícím Davinsonem Sánchezem a balón propadl za jeho záda. Rozhodčí Hooper viděl faul domácího stopera a gól neuznává. Ještě se ale čeká na potvrzení od systému VAR.

21

Tottenham právě vstřelil branku!
Domácí otáčejí skóre! Na roh Ivana Perišiće si seběhl na přední tyč ERIC DIER a jeho hlavička zapadla do vzdálenějšího horního rohu Wardovy svatyně – 2:1.

8

Tottenham právě vstřelil branku!
Kohouti bleskově vyrovnávají! Dejan Kulusevski rozehrál rohový kop nakrátko. Perišić mu míč vrátil, Kulusevski s ním vyběhl na pravý roh pokutového území a odcentroval na vzdálenější tyč. Tam se HARRY KANE prosadil přes bránícího Castagneho a hlavou balón poslal za záda brankáře Warda.

6

Leicester právě vstřelil branku!
YOURI TIELEMANS si opět vybral stejnou stranu. Lloris znovu vystihl směr, ale tentokrát ke své pravé tyči nedosáhl a Foxes se tak ujímají vedení!

5

Hugo Lloris vyrazil penaltu Youriho Tielemanse. Předčasně však opustil brankovou čáru a sudí nařizuje opakování pokutového kopu!

4

Hosté budou zahrávat penaltu! Davinson Sánchez trefil ve skluzu pronikajícího Jamese Justina. K zákroku došlo přesně na hraně pokutového území.

Tottenham Hotspur – Leicester City

6:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 8. Kane (Kulusevski), 21. Dier (Perišić), 47. Bentancur, 73. Son Hung-min (Bentancur), 84. Son Hung-min (Kane), 87. Son Hung-min (Höjbjerg) – 6. Tielemans (pen.), 41. Maddison (Castagne)

Karty:   73. Perišić (TOT) – 49. Ndidi (LEC), 61. Daka (LEC)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:9.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – D. Sánchez (59. Romero), Dier, Lenglet – Perišić (55. Emerson Royal), Höjbjerg, Bentancur, Sessegnon – Kulusevski (70. Bissouma), Richarlison (59. Son Hung-min) – Kane.
Náhradníci: Forster – Tanganga, Doherty, Gil, Skipp.

Trenér: Antonio Conte

Leicester City: D. Ward – Castagne, Faes, Evans (C), Justin – Ndidi (85. Soumaré) – Maddison, Tielemans, Dewsbury-Hall (75. Iheanacho), Barnes – Daka (75. Vardy).
Náhradníci: Iversen – Amartey, Thomas, Pérez, Praet, Albrighton.

Trenér: Brendan Rodgers

Rozhodčí: Hooper – Holmes, Scholes

Diváci: 61 450