Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Leicester City

6:2

konec (2:2)

17.09.2022, 18:30 • Tottenham Hotspur Stadium • 8. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.51 4.65 6.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Tottenham právě vstřelil branku!
SON HUNG-MIN kompletuje jako střídající hráč hattrick! Po přihrávce Pierra-Emila Höjbjerga postupoval sám na Warda z levé strany. Dokázal ho prostřelit, ovšem jeho trefa nejprve nebyla uznána pro ofsajd. Do situace se však vložil systém VAR, který ofsajdové postavení Sona vyvrátil. Gól tak nakonec platí – 6:2.

84

Tottenham právě vstřelil branku!
Tohle je už pro hosty až kruté! Harry Kane nahrál doprava SON HUNG-MINOVI. Ten se zhruba z 20 metrů opřel do míče tentokrát levačkou a je z toho další krásná trefa. Balón zapadl ke vzdálenější tyči.

73

Tottenham právě vstřelil branku!
Máme tu další nádherný gól! Rodrigo Bentancur obral na vlastní polovině o míč Jamese Justina a poslal dopředu SON HUNG-MINA. Korejský útočník ještě mohl využít podpory z druhé vlny sprintujícího Höjbjerga, vystačil si ale sám. Doběhl před pokutové území, tam si kolem Faese navedl balón na pravačku a vystřelil do levé šibenice. Ward skákal zbytečně – 4:2.

47

Tottenham právě vstřelil branku!
Obrovská chyba hostů v rozehrávce! Jonny Evans nahrával Wilfredovi Ndidimu, který vůbec netušil, že má za zády napadajícího RODRIGA BENTANCURA. Domácí záložník mu tak balón sebral a uháněl s ním proti Wardovi, kterého překonal přízemní střelou k levé tyči – 3:2.

41

Leicester právě vstřelil branku!
Wow! Tak tohle udělal JAMES MADDISON nádherně! Po přenesení hry na pravou stranu se dostal k míči Timothy Castagne, který přehrál bránícího Ryana Sessegnona. Poté předložil do šestnáctky zpětnou přihrávku, na kterou si naběhl Maddison a ten parádním kopem umístil míč ke vzdálenější tyči Llorisovy svatyně.

21

Tottenham právě vstřelil branku!
Domácí otáčejí skóre! Na roh Ivana Perišiće si seběhl na přední tyč ERIC DIER a jeho hlavička zapadla do vzdálenějšího horního rohu Wardovy svatyně – 2:1.

8

Tottenham právě vstřelil branku!
Kohouti bleskově vyrovnávají! Dejan Kulusevski rozehrál rohový kop nakrátko. Perišić mu míč vrátil, Kulusevski s ním vyběhl na pravý roh pokutového území a odcentroval na vzdálenější tyč. Tam se HARRY KANE prosadil přes bránícího Castagneho a hlavou balón poslal za záda brankáře Warda.

6

Leicester právě vstřelil branku!
YOURI TIELEMANS si opět vybral stejnou stranu. Lloris znovu vystihl směr, ale tentokrát ke své pravé tyči nedosáhl a Foxes se tak ujímají vedení!

Tottenham Hotspur – Leicester City

6:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 8. Kane (Kulusevski), 21. Dier (Perišić), 47. Bentancur, 73. Son Hung-min (Bentancur), 84. Son Hung-min (Kane), 87. Son Hung-min (Höjbjerg) – 6. Tielemans (pen.), 41. Maddison (Castagne)

Karty:   73. Perišić (TOT) – 49. Ndidi (LEC), 61. Daka (LEC)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:9.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – D. Sánchez (59. Romero), Dier, Lenglet – Perišić (55. Emerson Royal), Höjbjerg, Bentancur, Sessegnon – Kulusevski (70. Bissouma), Richarlison (59. Son Hung-min) – Kane.
Náhradníci: Forster – Tanganga, Doherty, Gil, Skipp.

Trenér: Antonio Conte

Leicester City: D. Ward – Castagne, Faes, Evans (C), Justin – Ndidi (85. Soumaré) – Maddison, Tielemans, Dewsbury-Hall (75. Iheanacho), Barnes – Daka (75. Vardy).
Náhradníci: Iversen – Amartey, Thomas, Pérez, Praet, Albrighton.

Trenér: Brendan Rodgers

Rozhodčí: Hooper – Holmes, Scholes

Diváci: 61 450