Menu

Tenis

Wimbledon - muži (tráva)

Zdeněk Kolář (LL) – Benjamin Bonzi

0:3 3:6, 3:6, 1:6

konec

28.06.2022, 15:00 • Kurt č. 6, Wimbledon (GBR) • 1. kolo • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 6.9 1.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:3; 1:6 - Benjamin Bonzi

1:6

V setu vítězí Bonzi. Nakonec Francouz přece přetavil svou kvalitu ve svůj prospěch. Celý zápas zakončil svým desátým esem. Tenhle postupující do druhého kola vyrezultoval zcela zaslouženě, Bonzi byl opravdu jasně lepším hráčem ve všech oblastech hry.

1:5

0:2; 1:5 - Benjamin Bonzi

1:5

V gemu vítězí Bonzi. Francouz nechce tohle utkání nijak protahovat, Kolářovi jako by začaly docházet síly. Dalšímu brejkbolu nečelil úspěšně, protože po svém servisu okamžitě přepálil kurt. Tohle byl asi poslední hřebíček do rakve českého tenisty.

1:4

V gemu vítězí Bonzi. Francouz dobře zapodával i na druhý pokus, Kolářův return byl špatný. I tenhle set má zkrátka Bonzi pod vlastní kontrolou. Kolář by musel opravdu hodně zabrat, aby s průběžně hodně negativním výsledkem ještě něco udělal.

1:3

0:2; 1:3 - Benjamin Bonzi

1:3

V gemu vítězí Bonzi. Jeden brejkbol Kolář odvrátil, druhý už ne. Přitom vyrobil chybu na vlastní straně, Francouz se opětovně nemusel moc namáhat. Zrovna v době, kdy Čech potřebuje zabrat, tak odevzdá klíčový míček snadno soupeře. Takové chvíle ho prostě srážejí.

1:2

V gemu vítězí Bonzi. Pro Koláře je situace frustrující. Francouz je prostě na servisu neomylný, zatím svého soka nepustil byť jen k jedinému brejkbolu. Čechovi se těžko hledají zbraně. A pořád platí, že chyb je na jeho straně až příliš.

1:1

V gemu vítězí Kolář. Bonzi šel na síť dobře, určitě mu netřeba nic vyčítat. Ale Čech zahrál parádní prohoz, na který jeho sok nedosáhl. Zaradoval se, zatnul ruku v pěst. Takových momentů je prostě potřeba co nejvíce.

0:1

V gemu vítězí Bonzi. Další čistý štít pro Francouze, který neztratil ani gem. Je vidět, že Kolář je možná i díky svému počínání z předchozího setu jaksi zkroušený. Bude pro něj rozhodně těžké najít novou sílu a motivaci. Teď fakt není v pohodě.

3:6

0:2; 3:6 - Benjamin Bonzi

3:6

V setu vítězí Bonzi. Je vidět, že Francouzova forma z minulých travnatých turnajů byla opravdu dobrá, plynule na solidní výkony zatím navazuje i nyní. Kolář až příliš chybuje, i proto je zatím jasně horším tenistou. Druhý setbol Čech neodvrátil, poněvadž vyrobil nevynucenou chybu z bekhendu.

3:5

V gemu vítězí Bonzi. A ještě další eso na závěr pro Francouze v tomto gemu. Zase bez velkého protahování došel k vítězství v gemu. Kolář si neví rady při soupeřově servisu, ten si na něm přitom začíná počínat suverénněji a suverénněji.

3:4

V gemu vítězí Kolář. Jen chviličku trvaly poslední dva gemy, oba tenisté odcházeli z kurtu s čistou hrou. Připomeňme ještě jednou, že aktuálně má Francouz stále výhodu jednoho brejku, který urval hned na samém začátku druhého setu.

2:4

V gemu vítězí Bonzi, který si na závěr velmi rychlého gemu pomohl dalším, pátým esem v utkání. Při svém servisu je zkrátka neoblomný, zatím nemusel čelit jedinému brejkbolu. Kolář tak za chvilku bude bojovat jen o další snížení stavu.

2:3

V gemu vítězí Kolář. Bonzi se na chvilku hádal s rozhodčím, jako by ho tenhle moment vyhodil trochu z koncentrace. Kolářovi jako by tím usnadnil práci. Pořád sice je Francouz ve výhodě, ale nesmí polevit, aby ho outsider duelu třeba nepřekvapil.

1:3

V gemu vítězí Bonzi. Někdy se zdá, že by se Kolář mohl nadechnout k nějakému obratu, jenže mnohdy se potopí svými chybami. Francouz zkrátka ví v důležitých chvílích lépe, jak co zahrát, jak onen klíčový míček urvat ve svůj prospěch.

1:2

V gemu vítězí Kolář. Bonzi poslal míček do sítě, závěr tohoto gemu se určitě nevyvedl. Je také pravda, že právě díky Čechovi, který zagresivnil svou hru a slavil zdárný zisk fiftýnů. Přitom musel čelit brejkbolům a byl pod tlakem.

0:2

V gemu vítězí Bonzi. Sice s malými potížemi, ale nakonec Francouz zvládl předchozí brejk potvrdit. Kolář se při podání soupeře nechytá, je vidět, že ten má tuhle disciplínu zvládnutou velmi dobře. Čech opravdu nezačal tuhle sadu vůbec dobře.

0:1

0:1; 0:1 - Benjamin Bonzi

0:1

V gemu vítězí Bonzi. Velká nepříjemnost pro Čecha hned na úvod druhé sady. V rozhodující chvíli poslal míček do sítě. Rozhodně si představoval daleko lepší vstup do tohoto nového cyklu zápasu.

3:6

V setu vítězí Bonzi. Francouz využil hned svůj první setbol, po dlouhé výměně s Kolářem se nakonec radoval on, protože jeho nezvládl bekhendový úder. Zatím je průběžný výsledek asi zasloužený, Bonzi je prostě přesnější a ve správnou chvíli agresivnější. Jde si za výhrami přece o něco více než Čech.

3:5

V gemu vítězí Kolář. Bonzi nyní riskoval, díky tomu nevypadal nejpřesněji. Nakonec český tenista u sítě pohotově dotáhl úspěšnou pouť v rámci tohoto gemu. Ale musí teď jednoznačně zabrat, aby se ještě v prvním setu udržel ve hře.

2:5

V gemu vítězí Bonzi. Zatím je Francouz při svém podání neomylný. Kolář nedokáže najít adekvátní recept, teď dokonce jeho soupeř zaznamenal čistou hru. Rozhodně ale není pro Čecha nic ztraceno, musí každopádně v dalších gemech výrazně zabrat, aby svého soka případně brejknul.

2:4

V gemu vítězí Kolář. Byl to tuhý boj, nakonec ale český tenista svou misi zvládl úspěšně, Bonzi totiž v rozhodující chvíli kurt přepálil. Tohle by mohla být vzpruha pro Koláře, rozhodně ano.

1:4

V gemu vítězí Bonzi. Nakonec Francouz ani v tomto gemu, při svém třetím servisu v tomto utkání, nepřipustil žádné velké drama. Kolář bude muset být přesnější a tolik nechybovat, jestli v tomhle setu míní ještě uspět.

1:3

0:0; 1:3 - Benjamin Bonzi

1:3

V gemu vítězí Bonzi. Francouz okamžitě využil svou první šanci na smazání servisu u svého soka. Kolář vyrobil nevynucenou chybu na bekhendu při pokusu zkrátit hru, a dostává se tak do nevýhody.

1:2

V gemu vítězí Bonzi. Ačkoli Francouz nepůsobil mnohdy úplně jistě, nakonec dokázal dotáhnout své počínání do úspěšného konce. Na závěr si pomohl přímým bodem z podání. Zatím jsme neviděli jediný brejkbol.

1:1

V gemu vítězí Kolář. Parádní kraťas na závěr! Moc hezky vyřešeno ze strany českého tenisty. Bonzi nebyl lepší v tomhle gemu, rozhodně ne. Kolář ho vyhrál a vyrovnal zcela zaslouženě.

0:1

V gemu vítězí Bonzi. Celkem snadná práce pro favorizovaného Francouze. Kolář zatím hodně chyboval. Ale je začátek utkání, stěží můžeme aktuálně něco soudit.

Z. Kolář – B. Bonzi

0:3 3:6, 3:6, 1:6

konec

Zpět na online

Rozhodčí: Noble

Statistiky:
Čas utkání: 1:28
3. set: 0:20
Kolář - Bonzi
3. set Utkání 3. set
Čas
0:20 1:28 0:20
Získané body celkem
12 61 89 26
Nejdelší série získaných bodů
2 4 6 5
Setboly
0 0 6 3
Mečboly
0 0 3 3
Vítězné údery *
0 0
Nevynucené chyby *
0 0
Úspěšnost na síti *
0 %
0 %
Statistiky na podání
Čas her při vlastním podání
0:07 0:39 0:21 0:06
Esa **
0 2 10 3
Dvojchyby **
1 4 2 1
Udržená podání
1 / 3
33 %
7 / 12
58 %
13 / 13
100 %
4 / 4
100 %
Odvrácené brejkboly
0 / 2
0 %
5 / 10
50 %
0 / 0
0 %
0 / 0
0 %
Body při vlastním podání
8 / 18
44 %
46 / 83
55 %
52 / 67
78 %
16 / 20
80 %
Body po 1. podání *
0 %
0 %
Body po 2. podání *
0 %
0 %
Úspěšnost 1. podání *
0 %
0 %
Úspěšnost 2. podání *
0 %
0 %
Průměrná rychlost 1. podání *
Průměrná rychlost 2. podání *
Nejrychlejší podání *
Statistiky na příjmu
Proměněné brejkboly
0 / 0
0 %
0 / 0
0 %
5 / 10
50 %
2 / 2
100 %
Body při soupeřově podání
4 / 20
20 %
15 / 67
22 %
37 / 83
45 %
10 / 18
56 %
Body po příjmu 1. podání *
0 %
0 %
Body po příjmu 2. podání *
0 %
0 %
Informace ke statistikám

** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.