Menu

Hokejbal

Mistrovství světa mužů

Kanada – Řecko

8:1

konec (0:1, 5:0, 3:0)

27.06.2022, 00:00 • Place Bell 1, Laval, Kanada • Semifinále • Milan Huppert

Prvním finalistou mužského hokejbalové světového šampionátu je domácí výběr Kanady, který v semifinále rozstřílel Řecko vysoko 8:1.

Evropané přitom po úvodní patnáctiminutovce živili finálové ambice, neboť vedli po gólu Joshuy Barbase. Hokejbalisté ze zámoří ovšem udrželi klid na hokejkách a ve druhé třetině nasázeli do Bitsakisovy svatyně hned pět branek, ve třetí části přidali další tři úspěchy. Hattrickem se blýskl Josh Anderson, tři body zaznamenal taktéž Karl Léveillé.

Ve finále se Kanada utká s vítězem zápasu Česko – USA, který začíná ve 2:30 SEČ. Zůstaňte s námi! (01:49:48)
Nejlepší hráči utkání: Karl Léveillé – Luca Panetta Tsingelis.
Střely na bránu: 33 – 7.

Konec zápasu.

44:46

Zakázané uvolnění Kanady ještě posunulo hru před Christiana Lantina. Joshua Barbas sice vyhrál vhazování na Sotiriose Athanaopoulose, tomu ovšem vůbec nevyšlo přenesení hry na pravou stranu.

44:13

44:13 Dias VARGAS - 8:1

44:13

Kanada právě vstřelila branku!
Ještě jeden gól do kanadské sbírky. NELSON DIAS VARGAS si od pravého mantinelu sběhl blíže k ose hřiště, načež vypálil ze zápěstí na přední tyč. Ioannis Vrettis kapituloval, přes spoluhráče Alva toho moc neviděl. Asistence: Jeffrey Bradley a Marc-André Trudeau.

43:35

Domácí, dle očekávání, nikam nespěchají. Jordan Crocker si za vlastní bránou několikrát vyměnil balónek s Marcem-Andrém Trudeauem, řecký forčekink je nulový.

43:14

Jeffrey Bradley udržel tělo před protihráčem a zpoza brány se vytočil u pravé tyčky, kde nezvládl přehodit míček přes brankářův beton.

42:54

Rýsovala se zajímavá příležitost řeckého protiútoku, ale Joseph Barbas prováhal ideální okamžik k pasu, který vyslal pozdě a zastavil jej Trudeau.

42:23

Ioannis Vrettis po nahození Jordana Crockera raději přerušil hru, nevěřil si totiž na rozehrávku před blížícím se Trevorem Mainmanem.

41:50

Kanaďané hrají v plném počtu, oslabení přestáli hlavně díky povedeným zákrokem Christiana Lantina. Do vypuknutí radosti z postupu do finále zbývají poslední tři minuty.

41:12

Další úspěšný zákrok pro kanadského brankáře. V tomto případě pokryl nebezpečný projektil vypálený z hole Costy Kakivelise, úřadoval jeh levý beton.

40:49

Míček si připsal Kevin Kuczmarski, jenž vypálil forhendem ze zápěstí. Christian Lantin byl u levé tyčky připravený, zakročil ramenem.

40:21

Joshua Barbas zvedl hlavu a chytře zkusil přenést hru zprava doleva na Chrise Vagenase, tomu v poslední chvíli ustřelil míček před nosem Justin Maiolino.

39:41

Kdo už hrál proti pravidlům, to byl Jordan Crocker. Tento kanadský hokejbalista zastavil řecký brejk za cenu sekání.

39:23

Je sympatické, že Řekové i navzdory jasné porážce pokračují s vysokým nasazením a vydávají se i do útoku. Josepha Barbase čistě zastavil Marc-André Trudeau.

38:07

38:07 Josh ANDERSON - 7:1

38:07

Kanada právě vstřelila branku!
O pár vteřin později už je hattrick na světě! JOSH ANDERSON využil faktu, že gólman zakončení Léveillého pouze vyrazil před sebe. Našel si volný míček a bekhendem ho zasunul tam, kam patří. Asistence: Karl Léveillé.

38:01

Z ostrého úhlu pokoušel štěstí Josh Anderson. Na hattrick si ještě musí počkat, řecký gólman jeho zakončení udržel mezi betony.

37:48

Z velké vzdálenosti pálil Trevor Mainman. Ioannis Vrettis zasahovat nemusel, veškerou práci za něj odvedl blokující Chris Vagenas.

37:19

Otočku Joshuy Barbase zpoza brány si Christian Lantin pohlídal. Nechal u levé tyčky přilepený beton, právě jím zapsal úspěšný zákrok.

36:00

36:00 Danick MARTEL - 6:1

36:00

Kanada právě vstřelila branku!
Hokejbalisté ze zámoří využívají přesilovou hru a rozdíl ve skóre je již pětigólový. Trevor Mainman si rozmyslel střelu a hru ještě posunul po své pravici na DANICKA MARTELA, ten propálil pozdě se přesunujícího Vrettise k bližší tyčce. Asistence: Trevor Mainman a Jordan Crocker.

35:30

Kanaďané nikam nespěchají. Po dlouho trvající kombinaci střílel Karl Léveillé, rána bez přípravy proletěla těsně vedle levé tyče.

34:46

Frustrovaný řecký kapitán Joshua Barbas mimo dění hry několikrát postrčil Trevora Mainmana. Rozhodčí toto počínání chvilku tolerovali, útočníka ale nakonec vyloučili za krosček.

34:30

Na červené čáře napřáhl Jonathan Tanguay. Alex Bitsakis prokázal velmi dobré reflexy, včas vystrčil vyrážečku, aby si připsal úspěšný zákrok.

34:03

Zpoza brány se vytočil Marc-André Trudeau. Bekhendem pak zkusil posunout míček na Yannicka Labontého, toho ukázkově pokryl Peter Arkalis.

33:48

Řecký kapitán Joshua Barbas sice tečoval prudký nástřel Nicholase Rompotinose, ale vysoko nad bránu, balónek dokonce vyletěl mimo hru.

33:20

Trevor Mainman po pravém mantinelu utekl svému osobnímu strážci. Naslepo pak hrál za sebe, adresát Bill Marshall byl nucen zacouvat až k vlastní bráně.

32:49

Christian Lantin předvedl jistý zákrok proti střele z pravé strany. Na míček od počátku velmi dobře viděl a s jistotou jej schoval ve výstroji.

32:16

Zničehonic málem postupoval do úniku Karl Léveillé. Chris Vagenas zareagoval v poslední chvíli, míček vypíchl ke spoluhráči Adamouovi.

31:43

Řecko musí začít od vlastní brány. O šikovné vyhození se postaral Samuel Provencal, míček poslal tak, aby nemohla být řeč zakázaném uvolnění.

31:12

Na vlastní pěst vyzkoušel štěstí Karl Léveillé. Jeho snaha úspěchem neskončila, průnik po pravé strany zastavil Joseph Barbas.

30:41

Do rozehrávky se zapojil i kanadský gólman Christian Lantin. Zpoza vlastní brány se zachoval sebevědomě, hrací předmět posunul na Trudeaua.

30:10

Dočkáme se ve třetí patnáctiminutovce dramatu? Kanaďané zvládli tu druhou na jedničku a udělali důležitý krok k postupu o bitvy o zlato, ale zápas samozřejmě končí až se závěrečným klaksonem.

30:01

Alex Bitsakis dnes předvedl nespočet skvělých zákroků, ale spoluhráči jej nepodrželi, a hlavně proto inkasoval ve druhé části pět branek. Další gól řecká jednička s jistotou neobdrží, pro třetí třetinu přenechává místo v brankovišti Ioannisovi Vrettisovi.

30:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 1:16.
Druhá třetina zřejmě rozhodla o prvním finalistovi. Kanaďané pokračovali v aktivní hře a kromě vyvíjeného tlaku začali střílet i góly. Ve 20. minutě vyrovnával Trevor Mainman, misky vah překlopil na domácí stranu Josh Anderson. Následovala extrémně povedená 27. minuta v podání domácích, ti totiž v tomto úseku nasázeli tři góly, když se postupně prosadili Karl Léveillé, dnes podruhé Josh Anderson a současnou podobu dal výsledku Remi Laurencelle. Řeky tato fáze psychicky položila, ale dalším gólům zabránili, ve třetí třetině na ně však čeká téměř nereálný úkol.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:51

Hráči v bílých dresech dlouho váhali se založením závěrečného útoku v rámci prostřední části. Nakonec zkusil Joshua Barbas dlouhý pas na Costu Kakivelise, toho pokryl Mainman.

29:20

Kanaďané jsou kompletní, nepustili soupeře na rozdíl tří gólů. Navrátivší se Marc-André Trudeau okamžitě přepustil místo Samuelu Provencalovi.

28:47

Rána Costy Kakivelise už směřovala mezi tři tyče, avšak situaci vyřešil Christian Lantin, ten zpacifikoval balónek nadvakrát.

28:01

Řecko se snaží snížit, ovšem Kanada kromě střílení gólů umí i výborně bránit. Ránu Josepha Barbase zblokoval Karl Léveillé.

27:17

Řekové mají šanci na vydechnutí. Na trestnou lavici totiž putuje kanadský bek Marc-André Trudeau za hru vysokou holí.

26:49

26:49 Remi LAURENCELLE - 5:1

26:49

Kanada právě vstřelila branku!
To je neuvěřitelné, Kanada střílí třetí gól v rozmezí minuty a Řekové jsou na ručník. Evropanům totálně propadla obrana. Alex Bitsakis dělal i nemožné, neboť po původním zakončení při přečíslení pokryl i dorážku, na další pokus REMIHO LAURENCELLEA už ovšem neměl nárok. Asistence: Trevor Mainman.

26:33

26:33 Josh ANDERSON - 4:1

26:33

Kanada právě vstřelila branku!
O prvním finalistovi začíná být čím dál tím jasněji! Skvělou techniku ukázal JOSH ANDERSON, když před bránou ze vzduchu parádně sklepl do sítě pobídku Billa Marshalla. Asistence: Bill Marshall a Noah Lemos.

26:08

26:08 Karl LÉVEILLÉ - 3:1

26:08

Kanada právě vstřelila branku!
Cormierova družina odskakuje do dvoubrankového náskoku! KARL LÉVEILLÉ obdržel od Grega Mora parádní pas mezi obránce. Se samostatným únikem si poradil na jedničku, Bitsakise propálil forhendovou ránou k levé tyčce. Asistence: Greg Moro

25:30

Tlak hráčů v černých dresech neutichá, spíše naopak sílí. Alex Bitsakis musel vytáhnout velmi dobrý zákrok pravým betonem proti Trevoru Mainmanovi.

24:36

24:36 Josh ANDERSON - 2:1

24:36

Kanada právě vstřelila branku!
Domácí výběr v početní převaze dokonává obrat! Zakončení Crockera Bitsakis pouze vyrazil k JOSHI ANDERSONOVI, který si pravou nohou míček zpracoval a hokejkou jej pak bezpečně posunul do odkryté brány. Asistence: Jordan Crocker a Trevor Mainman.

24:05

Za deset vteřin vyprší trest Cama Nicollla a rozběhne se kanadská početní převaha. Řeckým vyloučeným hráčem je Chris Vagenas za krosček.

23:47

Zvoní tyč! Kevin Kuczmarski napřáhl k dělovce z pravé strany, Christiana Lantina zachránila levá část jeho brankové konstrukce.

23:20

Minuta z přesilovky je pryč, skóre zůstává nerozhodné. Během tohoto úseku nejvíce zahrozil Joseph Barbas forhendem, Christian Lantin zasáhl pravým betonem.

22:19

V souboji dvou hokejbalistů s číslem 91 na dresu si lépe počínal ten řecký, a sice Costa Kakivelis, jenž natlačil tělo před Cama Nicolla, jímž se nechal podrazit.

22:03

Kanaďané vystartovali po zisku míčku do přečíslení tří proti dvěma. Josh Anderson přenesl hru na Karla Léveillého, změnu skóre odmítl úspěšným zákrokem Alex Bitsakis.

21:47

Josh Anderson úspěšně odstavil osobního strážce a z otočky nasměroval hrací předmět před bránu, kde Joseph Barbas přetlačil Trudeaua.

21:11

Z prakticky nulového úhlu zkoušel štěstí Jeffrey Bradley. Lehce dezorientovaný Alex Bitsakis se včas zorientoval a prostor u lev tyče včas ucpal.

20:30

Kanadu vstřelený gól pochopitelně nakopl. Dopředu vystartoval Karl Léveillé, jenž chtěl ke gólu přidat i asistence, avšak bekhendem přestřelil.

19:20

19:20 Trevor MAINMAN - 1:1

19:20

Kanada právě vstřelila branku!
Vteřinu po návratu Kostopoulose máme vyrovnáno! Danick Martel zvedl hlavu a před bránou našel TREVORA MAINMANA, proti jehož rychlé střele se Bitsakis přesouval bez úspěchu. Asistence: Danick Martel a Karl Léveillé.

19:05

Kanada tlačí, ale přesilovou hru zřejmě ani napotřetí v gól nepřetaví. Hokejbalisté v černých dresech nicméně pokračují v tlaku, z nějž se Řecko marně snaží vymanit.

18:46

Jako další střílel Danick Martel. Zleva vypálil forhendem z první, míček proletěl o kousek nad horní tyčkou. Hra pokračuje.

18:12

A znovu ten Bitsakis. Řecký gólman se skvěle přesunul k levé tyčce, aby pod levým betonem úspěšně zastavil zakončení Bradleyho.

17:19

Velká šance k vyrovnání, na Kanadu čeká třetí přesilová hra v utkání, za vysokou hůl si odchází odpočinout Jacob Kostopoulos. V předešlých dvou případech početní převahu ukončil svým faulem Josh Anderson, jak se domácím povede tentokrát?

17:01

Řecký gólman Bitsakis působí neprůstřelným dojmem. Další výborný zákrok předvedl vyrážečkou, prověřil jej z pravé strany Josh Anderson.

16:36

Alex Bitsakis neudržel střelu Trevora Mainmana, nicméně drobné zaváhání okamžitě napravil, neboť pokryl bekhendovou dorážku Jeffreyho Bradleyho.

16:01

Průnik Danicka Martela byl zastaven ještě před červenou čárou. Mimo hrací plochu míček nekompromisně poslal Jacob Kostopoulos.

15:31

Ale byli to Řekové, kteří zaútočili jako první, Z ostrého úhlu pálil zleva Costa Kakivelis. Christian Lantin byl na svém místu, změnu skóre nepřipustil.

15:10

Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Úvodní buly se muselo opakovat, napodruhé uspěl kanadský útočník Danick Martel.

15:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 0:39.
Úvodní dějství semifinálového utkání mezi Kanadou a Řeckem je minulostí. Evropané mají zaděláno na další senzaci, protože disponují nejtěsnějším možným vedení, to Řekům vystřelil v 11. minutě kapitán Joshua Barbas, který v přesilové hře šikovně tečoval nahození Simona Taskase. Hráči ze zámoří mají podle očekávání navrch, avšak zatím jim to není nic platné, skvělý výkon předvádějící gólman Alex Bitsakis ještě nekapituloval.

15:00

První třetina skončila.

14:44

Zpoza brány se krásně vytočil Peter Karvounaris. Pálil forhendem z lehké otočky a Lantinovu bránu přestřelil jenom o pár čísel.

14:23

Na druhé straně Joshua Barbas nabral velkou rychlost po levém mantinelu, leč nahrávku dostal příliš prudkou, nezvládl zpracování.

13:47

Defenzivní povinnosti si Joseph Barbas splnil na jedničku. Do poslední chvíle vystál Joshe Andersona, jehož zakončení srazil do rohu hřiště.

13:15

Domácí pokračují v plném počtu, druhá část Maiolinova trestu trvala kompletní dvě minuty. Kanaďané okamžitě zaútočili, až do střely akci nedotáhli.

12:39

Opět jsme měli možnost vidět pokus o nahození na teč. Tentokráte dobře zapracoval bránící Trudeau, míček zblokoval mimo hrací plochu.

12:00

Řecko je při chuti a i ve druhé polovině přesilovky pokračuje v útočení. Od prvního gólu ovšem lítají míčky kolem Lantina, nikoli na něj.

10:42

10:42 Joshua BARBAS - 0:1

10:42

Řecko právě vstřelilo branku!
První část přesilovka využity, Řecko se ujímá senzačního vedení! Skóre střetnutí otevřel JOSHUA BARBAS. Řecký kapitán ukázal šikovné ruce, když těsně před Lantinem tečoval nahození Simona Taskase mimo jeho dosah. Asistence: Simon Taskas.

10:25

Na útočné polovině fauloval kanadský hráč Justin Maiolino. Jednalo se o hodně zbytečný prohřešek vysokou holí, který by domácí reprezentaci mohl ještě pořádně mrzet, navíc jde z důvodu krvavého šrámu v obličeji faulovaného o čtyřminutový trest.

10:10

Alex Bitsakis se zapojil do hry vyrážečkou. Mohl si to dovolit, protože kolem sebe nikoho neměl, jako cíl si vybral u levého mantinelu stojícího Kostoupoulose.

10:03

S koncem Andersonova trestu vypálil Joseph Barbas z poloviny hřiště, neboť neměl komu nahrát. Míček se odrazil od zadního mantinelu před bránu, kde jej přikryl Christian Lantin.

09:41

Při vlastním oslabení musel Alex Bitsakis dokonce zasahovat. Poradil si bez problémů, vysoko letící balónek ukryl v lapačce.

09:05

Hokejbalisté v černých dresech zatím zvládají hru ve čtyřech bez větších problémů, od zmíněného vyhození se vyhodili ještě dvakrát.

08:30

Řecký reprezentant Sotiros Athanaopoulos je na hřišti a Řecko hraje přesilovou hru. KanaĎané se úspěšně ubránili, soupeř začíná od vlastní brány.

08:01

Stejně jako v prvním případě, tak i teď si Kanada nechala sebrat zbytek přesilovky vlastním vyloučením. A jako by tomu osud chtěl, je to znovu Josh Anderson, kdo hrál proti pravidlům. Dvě minuty za sekání.

07:38

Crocker naznačil střelu, aby nakonec přenesl hru doleva na Trevora Mainmana, tomu ale vůbec nevyšlo zpracování.

07:13

Karl Léveillé vypálil z pravé strany. Alex Bitsakis by se nejspíše přemístit nedokázal, práci za něj odvedl zakleknuvší spoluhráč.

06:27

Sotirios Athanaopoulos neprožívá povedený úvod semifinálového klání. V průběhu úvodní desetiminutovky fauloval už podruhé, tentokráte jednoho ze soupeřů krosčekoval.

06:12

Kanadský tlak pokračuje. Z ostrého úhlu vypálil Trevor Mainman a Ale Bitsakis zasahovat nemusel, míček prosvištěl těsně vedle jeho levé tyče.

05:51

V úvodu střetnutí je dost střelecky aktivní Karl Léveillé. Nyní nejprve napálil obránce, o chvíli později vystřelil bekhendem, to pro změnu nevyzrál na gólmana.

05:17

Z nepřipravené pozice vypálil Jean-Philippe Moquin. Alex Bitsakis se stihl srovnat a včas vykopl svůj pravý beton. Hra v rohu hřiště.

04:45

Také Kanada je kompletní, prohřešek Joshe Andersona tak nebyl potrestán. Tento kanadský forvard se okamžitě po návratu zapojuje do hry.

04:16

Už to vypadalo, že do brejku vystartuje Jonathan Tanguay. Skvělou práci však předvedl Kostoupoulos, jenž soka zakřižoval a čistě ho odzbrojil.

03:45

Řekové už kombinují v útočném pásmu. Dobrou pozici k zakončení měl Joseph Barbas, trefil ovšem pouze protihráče před sebou.

03:15

Řecko je kompletní a začíná jeho početní převaha. Hráči v bílém se ovšem nejprve museli ubránit nájezdu Crockera, což se jim povedlo.

02:41

Síly na hřišti se vyrovnávají, po konci Athanaopoulosova trestu začne premiérová přesilovka Řecka. Josh Anderson je vyloučen za vysokou hůl.

02:32

A opět velmi jistý Alex Bitsakis. Nejprve vychytal zakončení zleva z poměrně velkého úhlu, pokryl i následující, o poznání nebezpečnější, dorážku.

02:03

Alex Bitsakis zatím působí velmi jistým dojmem. V právě probíhajícím oslabení už předvedl dva velmi dobré zákroky.

01:14

Prvním vyloučeným hráčem střetnutí se stává Sotirios Athanaopoulos. Jednalo se o zbytečný prohřešek, vysokou holí trefil spoluhráče ve středním pásmu.

01:07

Výborným zákrokem se prezentoval Alex Bitsakis. Počkal si na střelu z pravé strany, máchl lapačkou a míček v ní bezpečně schoval.

00:47

První útok domácích zastavil řecký obránce Kostoupoulos. Správně očekával nahrávku před bránu a balóne odpálil mimo nebezpečí.

00:10

První semifinále mezi Kanadou a Řeckem odstartovalo! Favoritem je domácí kanadská reprezentace, Řekové budou útočit po vyřazení Slováků na další překvapení.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Kanada: Lantin (Lamb, Butler) – Trudeau, Lemos, Paradis, Moro, Marshall, Crocker (A), Ghilarducci, Provencal – Moquin, Mainman, Vargas Dias (C), Jubinville, Maiolino, Laurencelle, Anderson, Bradley, Labonté, Donaghey, Martel (A), Léveillé, Nicoll, Tanguay.
Trenér: Jason Cormier

Řecko: Bitsakis (Vrettis, Ekonomakis) – Joseph Barbas, Athanaopoulos (A), Rompotinos, Kostopoulos, Adamou, Nesteropoulos, A. Kakivelis – Arkalis, Bozinakos, Pitsikoulis (A), Alvo, Panetta Tsingelis, Abbandonato, Klitirinos, M. Barbas, Kuczmarski, Vagenas, N. Taskas, Joshua Barbas (C), S. Taskas, C. Kakivelis, Karvounaris.
Trenér: George Vouloumanos

Rozhodčí: Martin Černý, Jevgenij Danylec.
Řecko

Nejpřekvapivější účastník letošního semifinále světového šampionátu? Jednoznačně Řecko. Tento celek postoupil ze skupiny B z třetího místa, když porazil 12:0 Arménii, prohrál 0:4 s Kanadou, zdolal těsně 2:1 Finy a v přímém souboji o druhé místo padl 5:6 s USA.

Šok přišel ve čtvrtfinále, v němž si Řekové vyšlápli na vítěze posledních čtyř mistrovství světa, Slováky vyřadili po bojovném výkonu a gólu Petera Karvounarise ze 41. minuty 4:3.
Kanada

Kanada na turnaji ještě nepoznala přemožitele. Ve skupině B zvládla všechny čtyři své zápasy, zapsala tedy plný počet dvanácti bodů. Hokejbalisté s javorovým listem na prsou postupně porazili 6:5 USA, 4:0 dnešního soupeře z Řecka, vysoko 16:0 Arménii a 5:2 Finsko.

Ve čtvrtfinále Kanada potkala Haiti, s nímž neměla vážnější starosti a zvítězila 10:1, čtyřmi góly se v tomto utkání blýskl Danick Martel.
Všem fanynkám a fanouškům hokejbalu přeju krásnou noc. Vítám vás při sledování úvodního semifinále světového šampionátu mužů, v němž Řecko změří síly s Kanadou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

Kanada – Řecko

8:1

konec (0:1, 5:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Mainman (Martel, Léveillé), 25. Anderson (Crocker, Mainman), 27. Léveillé (Moro), 27. Anderson (Marshall, Lemos), 27. Laurencelle (Mainman), 36. Martel (Mainman, Crocker), 39. Anderson (Léveillé), 45. Dias Vargas (Bradley, Trudeau) – 11. Joshua Barbas (S. Taskas)

Kanada: Lantin (Lamb, Butler) – Trudeau, Lemos, Paradis, Moro, Marshall, Crocker (A), Ghilarducci, Provencal – Moquin, Mainman, Vargas Dias (C), Jubinville, Maiolino, Laurencelle, Anderson, Bradley, Labonté, Donaghey, Martel (A), Léveillé, Nicoll, Tanguay.
Trenér: Jason Cormier

Řecko: Bitsakis (31. Vrettis, Ekonomakis) – Joseph Barbas, Athanaopoulos (A), Rompotinos, Kostopoulos, Adamou, Nesteropoulos, A. Kakivelis – Arkalis, Bozinakos, Pitsikoulis (A), Alvo, Panetta Tsingelis, Abbandonato, Klitirinos, M. Barbas, Kuczmarski, Vagenas, N. Taskas, Joshua Barbas (C), S. Taskas, C. Kakivelis, Karvounaris.
Trenér: George Vouloumanos

Rozhodčí: Martin Černý, Jevgenij Danylec

Průběh zápasu
1. třetina
01:14 GRE 2 Athanaopoulos, vysoká hůl
02:41 CAN 2 Anderson, vysoká hůl
06:27 GRE 2 Athanaopoulos, krosček
08:01 CAN 2 Anderson, sekání
10:25 CAN 2+2 Maiolino, vysoká hůl+vysoká hůl
10:42 GRE 0:1 Joshua Barbas (S. Taskas)
Po 1. třetině
2. třetina
17:19 GRE 2 Kostopoulos, vysoká hůl
19:20 CAN 1:1 Mainman (Martel, Léveillé)
22:19 CAN 2 Nicoll, podražení
24:05 GRE 2 Vagenas, krosček
24:36 CAN 2:1 Anderson (Crocker, Mainman)
26:08 CAN 3:1 Léveillé (Moro)
26:33 CAN 4:1 Anderson (Marshall, Lemos)
26:49 CAN 5:1 Laurencelle (Mainman)
27:17 CAN 2 Trudeau, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
30:01 GRE -Bitsakis +Vrettis (Střídání)
34:46 GRE 2 Barbas, krosček
36:00 CAN 6:1 Martel (Mainman, Crocker)
38:07 CAN 7:1 Anderson (Léveillé)
39:41 CAN 2 Crocker, sekání
44:13 CAN 8:1 Dias Vargas (Bradley, Trudeau)
Konec