Menu

Hokej

Finálový turnaj JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje

HC Cvočkaři Hořovice – IHC Prague Rats

4:2

konec (0:1, 4:1)

25.06.2022, 13:00 • MEO Aréna, Přerov • Semifinále • Petr Komárek (@petrkomarek7)

29:41

Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto. Rats sice zavezly kotouč na útočnou polovinu, tam jej ale vybojoval MATYÁŠ BERAN, vyjel s ním podél levého mantinelu blíže středovému kruhu a pak zakončil do prázdné branky hostů. Útočník Cvočkařů tak ve druhém poločase nasázel čistý hattrick. Bez asistence.

29:15

Rats to zkoušejí bez gólmana, v poli tak mají výhodu jednoho hráče.

29:13

Oddechový čas pro tým IHC Prague Rats.

29:13

Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
Hořovičtí si ale přece jen berou náskok zpátky. Přesně 47,1 sekundy před sirénou se ujala razantní střela, kterou na Pobla vyslal přibližně z úrovně vrcholku kruhů MATYÁŠ BERAN. Ten se tak podílel zatím na všech gólech Cvočkařů v tomto zápase. U prvního měl asistenci, další dva sám dal. Bez asistence.

28:06

Další slibná šance Hořovic. Dyk vybojoval kotouč pro Berana, který udělal několik temp, vyměnil si kotouč z forhendové strany hole na bekhendovou a protáhl se před bránu. Poblíž pravé tyče ale poté nepřehodil vyrážečku Pobla, brankář Rats rohem této části své výstroje poslal kotouč k zadnímu mantinelu.

26:41

Velká možnost domácích a v ní Malínek. Útočník Hořovic převzal zcela volný kotouč na pravém kruhu, křížnou střelou na přesouvajícího se Pobla ale minul vzdálenější horní roh branky Rats.

23:52

Prague Rats právě vstřelili branku!
Šest minut a osm sekund před koncem druhého poločasu Pražané srovnávají stav. Z bezprostřední blízkosti se o to postaral DOMINIK FREJKA, který za brankovou čáru dorazil předchozí pokus Tittla. Weber už se nacházel na zemi a proti zakončení útočníka Rats nemohl plnohodnotně zakročit. Asistence: Filip Tittl.

21:31

Beran mohl skórovat podruhé v zápase. Po přihrávce od jednoho ze spoluhráčů šel prakticky sám na Pobla, ten ale jeho střelu na lapačku dokázal zastavit. Brankář Rats tak předvedl kvalitní zákrok a skóre zůstává 2:1 pro Cvočkaře.

19:20

Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
Cvočkaři to nejprve chtěli sehrát na střelu z první. Když jim tento záměr nevyšel, zkusili to jinak a uspěli. MATYÁŠ BERAN, asistent u vyrovnávacího gólu Hořovic, si kousek nad levým kruhem zpracoval kotouč a poté rozvlnil síť v prostoru pravé šibenice branky Prague Rats. Bez asistence.

17:06

Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
Cvočkaři početní převahu přece jen využívají a srovnávají skóre. Z pravé strany si více do středu sjel ADAM DUFEK a polovysokou střelou našel volnou skulinu v postavení Pobla. Asistence: Matyáš Beran.

16:38

Beran mohl v přesilovce pálil příklepem do poloodkryté branky, ale z pravé strany nemířil přesně. Puk proletěl nad horní tyčkou branky Rats.

15:47

Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
Lorenz – 1,5MIN, sekání.

10:55

Na konci kombinace Hořovic stál Malínek, který z levého kruhu trefil bližší tyčku Poblovy branky. Teď měly Rats štěstí.

09:53

Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
Frejka – 1,5MIN, nedovolené bránění.

08:15

Vyloučení v týmu HC Cvočkaři Hořovice:
Adamec – 1,5MIN, podrážení.

04:14

Prague Rats právě vstřelili branku!
O pohledný hokejový moment se nyní postaral FILIP TITTL. Útočník Rats si po přihrávce Frejky najel do volného prostoru před dvojici soupeřů a střelou zápěstím trefil přesně volný prostor u pravé tyče hořovické branky. Weber se za letícím pukem pouze ohlédl. Asistence: Dominik Frejka.

01:30

Lorenz nejprve podržel kotouč a poté z levé strany vyslal ostrou střelu. Weber vyrazil kotouč na zadní mantinel a nápor Rats pokračoval. Nad levým kruhem za chvíli natáhl ke střele Tittl a za zády hořovického brankáře zazvonila pravá tyčka!

HC Cvočkaři Hořovice – IHC Prague Rats

4:2

konec (0:1, 4:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Dufek (Beran), 20. Beran, 30. Beran, 30. Beran – 5. Tittl (Frejka), 24. Frejka (Tittl)

HC Cvočkaři Hořovice: Weber – Adamec, D. Trachta, Dyk, Dufek – T. Trachta, Malínek, Beran, Šiller
Trenér: Robert Čech

IHC Prague Rats: Pobl – Jindrák (A), Lorenz (C) – Marek, Tittl, Leinweber, Frejka, Beránek, Halfar
Trenér: Ivo Jindrák

Rozhodčí: Jurčík, Babulík

Průběh zápasu
1. poločas
04:14 IBE 0:1 Tittl (Frejka)
08:15 HOR 1,5MIN Adamec, podrážení
09:53 IBE 1,5MIN Frejka, nedovolené bránění
Přestávka po pol.
2. poločas
15:47 IBE 1,5MIN Lorenz, sekání
17:06 HOR 1:1 Dufek (Beran)
19:20 HOR 2:1 Beran
23:52 IBE 2:2 Frejka (Tittl)
29:13 HOR 3:2 Beran
29:41 HOR 4:2 Beran
Konec