Menu

Fotbal

Exhibiční utkání

Sigma Olomouc 2012 – Bobby tým

5:5

konec (2:3)

17.06.2022, 18:30 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice • Adam Sedlák

S konstatováním, že se bývalý skvělý brankář Zdeněk Zlámal loučí s kariérou, se s Vámi přímo z olomouckého stadionu v Holici loučím. Na programu je ale o víkendu dalších několik přenosů, proto se na ně určitě doporučuji podívat. Napočtenou. (20:04:18)
Aktuálně si hráči obou celků mohou užívat potlesk ze všech stran stadionu HFK Olomouc. Zároveň jsou přečteny jména všech účastníků, i když jedno avizované chybí, protože se nakonec nemohl dostavit legendární obránce Tomáš Ujfaluši, bohužel ze zatím neznámých důvodů.
Dnešní utkání je u konce! I ve druhé třiceti minutovce jsme mohli vidět skvělý fotbal z obou stran. Nutno ale říct, že navrch měl především Bobby tým, ač v brance úřadoval povoláním útočník Jan Koller. Byla to fantastická podívaná, které možná chyběla závěrečná branka Zděnka Zlámala.

60+3

Konec zápasu.

60+2

Tým Bobby tým právě vstřelil branku! Přeci jen se dočkáváme vyrovnaní! Zdeněk Zlámal poslal nádherný centr na zadní tyč, kde byl připravený absolvent akademie Arsenalu MICHAEL PAPADOPULOS, jenž zakončil přesně mimo dosah brankáře Lovásika 5-5!

60+1

Tomáš Hořava naznačil střelu a mohl velmi ztěžka litovat. Přihrávku totiž poslal Michalu Ordošovi, který pálil vysoko nad.

60

Jan Koller předvedl, proč byl v Dortmundu využíván, jako rezervní brankář. Proti střele Václava Tomečka totiž zakročil opravdu bravůrně!

59

Teď obrana Sigmy úplně vyhořela, i když nakonec měla štěstí. Hlavičku Jana Kollera totiž dokázal skvělým zákrokem zlikvidovat brankář Martin Blaha.

58

Centr Michala Vepřeka skončil na hlavě Michala Ordoše. Ten ale další branku zatím nepřidá, neboť zakončil těsně nad branku Jana Kollera.

57

Jakub Podaný si nabíhal velmi usilovně, ovšem nevypočítal si opět hranici ofsajdu. Ladislav Pavol Onofrej se tedy ve svém verdiktu pravděpodobně nemýlil.

56

Michal Kotůlek teď musel zpracovat těžký míč na jeho hruď, což se mu s přispěním štěstěny povedlo. Následně vše uklidnil nákopem dopředu.

55

Tým Bobby tým právě vstřelil branku! A tým hvězd se dostává na dostřel! Po přihrávce od Ondřeje Bača se dostal k míči ZDENĚK ZLÁMAL, který se opět nemýlil. Skóre je tedy téměr vyrovnané 5-4!

54

Domácí Sigma Olomouc rozehrává od vlastní branky a nikam nespěchá. Ani jejich soupeř na ně totiž nevivíjí nějaký obrovský tlak.

53

Lukáš Železník pálil ostrými, ovšem na Tomáše Lovásika nestačí! Slovenský brankář vytáhl opravdu velmi jistý zákrok.

52

Po nahrávce Zdeňka Zlámala pálil Michal Šmíd, jenž ale branku minul a potvrdil, že opravdu nikdy nepatřil k ofenzivním hráčům.

51

Ostrá střela na zadní tyč od Lukáše Bartošáka skončila jen těsně mimo branky Tomáše Lovásika, který by si asi v tomto případě nebyl zákrokem nějak jistý.

50

Aleš Škerle drží míč při rozehrávce stále s velkým přehledem. Role funkcionáře mu zřejmě stále nezamezila cestu k nějakým fotbalovým tréninkům.

49

Tomáš Janotka se činil skvělým pasem za obranu, kterým našel Michala Ordoše. Ten už ale míč nezachytil, neboť mu chybí potřebné síly.

48

Tomáš Hořava našel svým pasem Jakuba Podaného, kterému se ale přes obránce zakončit nepodařilo.

Sigma Olomouc 2012 – Bobby tým

5:5

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 16. Ordoš, 23. Hořava, 34. Ordoš, 35. Ordoš – 6. Zlámal, 15. Železný, 25. Ordoš, 42. Zlámal, 55. Zlámal, 60+2. Papadopulos

Sigma Olomouc 2012: Blaha, Lovásik – Procházka, Tomeček, Koutný, Schulmesiter, Dreksa, Kotůlek, Mucha, Hořava, Podaný, Heinz, Ordoš, Vepřek, Janotka, Škerle
Trenér: Petr Uličný

Bobby tým: Švenger, Zlámal – Šmíd, Nerad, Krch, Bílek, Papadopulos, Káňa, Burian, Bačo, Tlustý, Moravec, Bartošák, Žůrek, Železný, Novotný, Šírl, Hubník, Rozehnal, Ujfaluši, Koller, Jindřišek
Trenér: Roman Pivarník

Rozhodčí: Slota – Onofrej L., Onofrej La.