Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

FC Viktoria Plzeň B – FK Příbram B

6:0

konec (3:0)

08.05.2022, 10:30 • Luční ulice • 24. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.55 4.2 3.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

83. JEDLIČKA - 6:0

83

Plzeň B právě vstřelila branku!
Svého druhého gólu se ještě dočká také TOMÁŠ JEDLIČKA. Na pravém křídle měl hodně prostoru, zamířil a náramně trefil. Náhradní brankář Orijah měl být pro hostující stranu impulzem, ale vydržel jen úvod poločasu. Teď inkasuje podruhé během necelé minuty hry.

82

82. ALEXANDR - 5:0

82

Plzeň B právě vstřelila branku!
Chladnokrevné zakončení z penaltového puntíku k levé tyči obstaral ADAM ALEXANDR. Viktoriáni v této chvíli nadělují „bůra“ a znovu ukazují, jakou dominanci si v dnešním utkání vypracovali. Příbram musí přežít ještě deset minut fotbalového hororu.

80

Byla nařízena penalta. Orijah se vrhnul proti střelci a zastavil ho nepovoleným způsobem. Kartu přesto nespatří.

79

Karel Žilák dnes několikrát pálil slepými náboji, proto se tentokrát rozhodl pro přihrávku pod sbee, přestože měl dost prostoru na střelu. Spoluhráči jeho záměr neočekávali a z obří šance nevznikne vůbec nic.

79

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
ze hřiště odchází Oravec, přichází Fišer.

74

Velmi slušnou možnost měl nyní zleva postupující Kodýtek! Jeho přímá střela ovšem nenačapala Orijaha v nedbalkách.

71

Střídání v týmu 1. FK Příbram B:
ze hřiště odchází Budínský, přichází Vott.

70

70. JEDLIČKA - 4:0

70

Plzeň B právě vstřelila branku!
Tentokrát domácím rozehrávka od rohového praporku vyšla náramně a na přední tyči si skvěle naběhnul TOMÁŠ JEDLIČKA. Jeho neomylné zakončení skončilo v síti a Orijah tak rovněž z tohoto zápasu neodejde s čistým štítem. Rozdíl tří bodů v tabulce dnes na hřišti není vůbec znát, Viktorka je daleko lepším celkem.

70

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
ze hřiště odchází Krůta, přichází Kolerus.
ze hřiště odchází Kříž, přichází Jedlička.

65

Za faul zhruba 40 metrů od brány vidí žlutou kartu Vojtěch Lukavský. Zahrávat se bude přímý kop Plzně.

62

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
ze hřiště odchází Kronus, přichází Pospíšil.

57

Střídání v týmu 1. FK Příbram B:
ze hřiště odchází Hošek, přichází Cmiljanovič.

50

Centr do vápna nedokázal Orijah zpracovatl a Dominik Kříž z toho mohl těžit. Jeho rána ovšem zaduněla o břevno a dostává se mimo hrací plochu.

46

Málokdy vídaná věc. Příbram v poločase střídá brankáře Ondřeje Blehu, který třikrát inkasoval, a nahrazuje ho Orijahem. Naskakuje také Alghamdi za Hájka. Změna nastává i v kádru Viktorky, Vacha střídá Čihák.

34

34. GASZCZYK - 3:0

34

Plzeň B právě vstřelila branku!
Teď už to ale Milanu Krůtovi vyšlo. Přebral balon na hranici šestnáctky a krátkým centrem dokázal najít PAVLA GASZCZYKA. Ten trefil volej přesně k pravé tyči, takže brankář Ondřej Bleha už se stihl pouze ohlédnout do strany. Viktoria vede o tři góly a o jejím vítězství už v tuto chvíli téměř nemůže být pochyb.

14

Konečně se přípomněla také Příbram. Pavel Hájek zůstal nekrytý u pravé tyče a z malého vápna se snažil procedit ostrý volej. Brankář Mrózek zůstal stát a balon si ho našel.

10

10. KŘÍŽ - 2:0

10

Plzeň B právě vstřelila branku!
Viktoria skvěle brání střed hřiště a Příbram je v kombinanční křeči. Hlavičku Víta Koláře dokázali před vápnem získat právě Západočeši a okamžitou ranou k pravé tyči překvapil brankáře DOMINIK KŘÍŽ. Už po 10 minutách vede Plzeň o dvě branky a sebevědomě kráčí za třemi body.

5

5. KRŮTA - 1:0

5

Plzeň B právě vstřelila branku!
Štiplavý centr Pavla Gaszczyka ještě Ondřej Bleha zvládl vyboxovat, ale pak nápor Plzně přece jen končí úvodním gólem. Z levé strany přiletěla do vápna další zásilka, kterou šikovně umístil MILAN KRŮTA. Na hlavičku z bezprostřední blízkosti už Bleha nezareagoval a zdá se, že Viktorka bude nadále diktovat tempo zápasu.

4

No a málem vlastní gól! Do centrovaného míče se nešikovně opřel Jakub Schindler a způsobil obrovské problémy. Naštěstí pro příbramské „Béčko“ zareagoval Ondřej Bleha včas.

FC Viktoria Plzeň B – FK Příbram B

6:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 5. Krůta, 10. Kříž, 34. Gaszczyk, 70. Jedlička, 82. Alexandr (pen.), 83. Jedlička

Karty:   65. Lukavský (PRB)

FC Viktoria Plzeň B: Mrózek – Fišer (K) (79. Oravec), Vach (46. Čihák), Gaszczyk, Krůta (70. Kolerus), Kodýtek, Kronus (62. Pospíšil), Žilák, Kříž (70. Jedlička), Sojka, Alexandr
Náhradníci: Daněk – Kolerus, Pospíšil, Jedlička, Oravec, Čihák

Trenér: Josef Parlásek

FK Příbram B: Bleha (46. Orijah) – Schindler, Dvořák (K), Hošek (57. Cmiljanovič), Vostárek, Kolář, Budínský (71. Vott), Hájek (46. Alghamdi), Lukavský, Švestka, Vokřínek
Náhradníci: Orijah – Cmiljanovič, Zahladko, Vott, Majid, Nedvěd, Alghamdi

Trenér: Lukáš Růžička

Rozhodčí: Lerch – Vokoun, Doubrava