Menu

Hokej

Extraliga dorostu - baráž

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

6:2

konec (2:0, 1:1, 3:1)

14.04.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 5. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

56:39

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Máme tady hattrick! Jan Vaněček narýsoval geniální pas do jízdy JOSEFU TEPLÉMU, který na pravém křídle rozkmital své rychlé nohy, natlačil se až před bránu a nádhernou ranou nedal brankáři Koryťákovi žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Jan Vaněček.

52:11

Tábor právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se dočkali hosté druhé branky! Adam Kofroň se neohroženě vydal s pukem mezi přesilu hráčů a i když mu puk utekl, dokázal do něj plácnout tak, aby jej musel brankář Bělohlávek vyrazit. K bráně přijížděl PETR POSPÍCHAL a rychlou dorážkou z mírného úhlu na pravé straně procedil kotouč podél přední tyčky za Bělohlávkova záda! Asistence: Adam Kofroň.

45:45

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Teď už si neumím představit, co všechno by se muselo stát, aby si Havlíčkův Brod zkomplikoval za vysokého vedení situaci a cestu za vytouženou extraligovou záchranou! Hráči obou týmů bojovali v kruhu útočného pásma o puk, který nakonec získal TADEÁŠ KOUBEK. I když byl v obležení protihráčů a na střelu měl jen chviličku, dokázal se opřít do puku a brankář Koryťák na jeho projektil nedosáhl! Bez asistence.

42:11

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak tohle je nesmírně důležitá branka, kterou teď Čelanského družina slaví! Parádní ťukes teď předvedl elitní útok Bruslařů, když Patrik Bakus posunul puk na Illariona Kuprijanova, jenž nabil ideálním pasem před bránu JOSEFU TEPLÉMU. Reprezentant z Kotliny ukázal svůj zabijácký instinkt a z příznivé palebné pozice rychlou ranou propálil brankáře Koryťáka! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Patrik Bakus.

33:49

Tábor právě vstřelil branku!
Jako kdybych to zakřikl! Kohouti prolomili své střelecké trápení a snižují na dvoubrankový rozdíl! Filip Šindelář vyhrál vhazování v útočném pásmu a z levého kruhu zkusil štěstí ŠIMON ŠÍMA. A dobře udělal! Brankář Bělohlávek nestihl včas zareagovat a kotouč mu propadl za záda! Asistence: Filip Šindelář.

29:23

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři přesilovou hru bleskově využili, stačilo jim na to jen 10 sekund! Ihned po vhazování poslal Ilarion Kuprijanov krásnou křížnou přihrávku do levého kruhu na připraveného JOSEFA TEPLÉHO, jenž z voleje práskl do puku a přesouvající se gólman Koryťák neměl žádnou šanci proti jeho bombě k tyčce zasáhnout! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Patrik Bakus.

14:19

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Na třetí pokus už to Bruslařům vyšlo a využitou přesilovkou se dostávají do trháku! Tomáš Smetánka nabil na modrou čáru Patriku Mrtkovi, jehož rychlou střelu usměrnil před bránou chytrou tečí mimo dosah gólmana Koryťáka TADEÁŠ KOUBEK! Asistence: Patrik Mrtka, Tomáš Smetánka.

04:16

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři předvedli rychlou akci a ujímají se vedení! Jan Vaněček přihrál přesně na hůl ILARIONA KUPRIJANOVA, který si sjel při přečíslení dvou na jednoho do pravého kruhu a krásnou střelou pod horní tyčku nedal brankáři Koryťákovi žádnou šanci! Asistence: Jan Vaněček.

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

6:2

konec (2:0, 1:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Kuprijanov (Jan Vaněček), 15. Koubek (P. Mrtka, Smetánka), 30. Teplý (Kuprijanov, Bakus), 43. Teplý (Kuprijanov, Bakus), 46. Koubek, 57. Teplý (Kuprijanov, Vaněček) – 34. Šíma (Šindelář), 53. Pospíchal (Kofroň)

BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Jan Vaněček (C), Jakub Vaněček, P. Mrtka, Ondruš, Chymo, R. Mrtka, Adam – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Nový, Koubek, Fiala – Prchal, Bernard, Smetánka – Novotný
Trenér: Jiří Čelanský

HC Tábor: Koryťák (Spálenka) – Šíma, Bůžek, Ondřej, Cícha (C), Šťastný, Shaklein, Bouška, Anděl – Šindelář (A), Kofroň, Sabiniok (A), Dušek, Pospíchal, Eremiáš, Seidl, Fábera, Kupka, Vlček, Křepelka
Trenér: Tomáš Matušík

Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Kristýna Hájková, Patrik Landsmann

Diváci: 65

Průběh zápasu
1. třetina
01:28 TAB 2 Fábera, podrážení
04:16 HBR 1:0 Kuprijanov (Jan Vaněček)
09:21 TAB 2 Kupka, hákování
13:37 TAB 2 Šíma, napadení
14:19 HBR 2:0 Koubek (P. Mrtka, Smetánka)
14:43 HBR 5+20 OK Nový, vražení na hrazení+vražení na hrazení
18:16 TAB 2 HL Vlček, nesportovní chování
Po 1. třetině
2. třetina
26:53 HBR 2 Prchal, sekání
29:13 TAB 2 HL Vlček, příliš mnoho hráčů na ledě
29:23 HBR 3:0 Teplý (Kuprijanov, Bakus)
33:49 TAB 3:1 Šíma (Šindelář)
36:05 HBR 2 Mrtka, zdržování hry / padnutí na puk
TAB 2 Kofroň, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
42:11 HBR 4:1 Teplý (Kuprijanov, Bakus)
45:45 HBR 5:1 Koubek
52:11 TAB 5:2 Pospíchal (Kofroň)
53:43 HBR 2 Teplý, vražení na hrazení
56:39 HBR 6:2 Teplý (Kuprijanov, Vaněček)
59:40 TAB 2 Šťastný, faul loktem
Konec