Menu

Hokej

Extraliga dorostu - baráž

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

6:2

konec (2:0, 1:1, 3:1)

14.04.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 5. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Je konec! Havlíčkův Brod teď u brankáře Bělohlávka mohutně slaví, protože proti Táboru urval všechny tři body za výhru 6:2 a i přes dva zkontumované zápasy kvůli neoprávněnému startu svého hráče, kvůli čemuž přišel v barážové tabulce hned o čtyři body, udržel extraligovou příslušnost i pro příští soutěžní ročník! Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký prodloužený víkend. Na shledanou! (20:08:21)

Konec zápasu.

59:48

Smetánka dostal nabito na pravou stranu a z kruhu z voleje vypálil, jenže nad bránu.

59:40

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šťastný – 2 min., faul loktem).

59:27

Píská se ofsajd Tábora.

59:18

Pospíchal se protáhl po pravém křídle a zavezl puk až za brodskou bránu. Spoluhráči se mu však dobře nenabídli a přesila Bruslařů získala puk.

58:54

Kotouč opustil hrací plochu a sudí přerušil hru. Vhazování proběhne v táborském pásmu po levé ruce gólmana Koryťáka.

58:37

Broďáci i nadále drží puk v útočném pásmu, kde si u hrazení přihrávají.

58:15

Ondruš nabral rychlost na pravé straně, jenže jeho spoluhráči střídali. Proto jen vypustil ze své hole dalekonosnou ránu, s níž si brankář Koryťák hravě poradil.

57:50

Havlíčkův Brod drží kotouč na svých holích, zápas se už jen dohrává.

57:11

Děj hry se teď odvíjí v rohu pásma Tábora, kde hráči bojují o puk.

56:39

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Máme tady hattrick! Jan Vaněček narýsoval geniální pas do jízdy JOSEFU TEPLÉMU, který na pravém křídle rozkmital své rychlé nohy, natlačil se až před bránu a nádhernou ranou nedal brankáři Koryťákovi žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Jan Vaněček.

56:11

Až teď si Čelanského svěřenci mohli na chvíli vydechnout, když dvakrát vyvezli puk z obranného pásma až k bráně soupeře.

55:51

Bruslaři už jsou sice kompletní, ale Tábor dál utahuje šrouby a rozhodně nic nevzdává.

55:34

Havlíčkův Brod po chvíli snažení ukořistil hrací předmět a osvobodil se vyhozením až do hájemství brankáře Koryťáka.

54:41

A znovu nebezpečí pro domácí! Sabiniok tvrdě vypálil z levého kruhu a snažil se ještě tečovat Ondřej. Brankář Bělohlávek puk dobře viděl a zasáhl betonem u přední tyčky!

53:56

A chvilku po vhazování z toho byla u brodského brankoviště pořádná šance! Hned tři Kohouti, z nichž byl nejaktivnější Dušek, se snažili procpat puk za ležícího Jakuba Bělohlávka, ale maskovaná opora Bruslařů se vyznamenala a podržela svůj tým!

53:43

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Teplý – 2 min., vražení na hrazení).

52:50

Kohouti jsou jako pokropení živou vodou a dál se tlačí na brankáře Bělohlávka, který náporu na svou osobu zatím odolává.

52:11

Tábor právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se dočkali hosté druhé branky! Adam Kofroň se neohroženě vydal s pukem mezi přesilu hráčů a i když mu puk utekl, dokázal do něj plácnout tak, aby jej musel brankář Bělohlávek vyrazit. K bráně přijížděl PETR POSPÍCHAL a rychlou dorážkou z mírného úhlu na pravé straně procedil kotouč podél přední tyčky za Bělohlávkova záda! Asistence: Adam Kofroň.

51:17

A znovu se nám nabídl obrázek, kterému přihlížíme ve třetí třetině hodně často. Tábor se snažil rozehrát, jenže nakonec se musel s pukem vrátit zpět, protože prostor ve středním pásmu Bruslaři znovu dobře utěsnili.

50:50

Tábor pod tlakem napadajících protihráčů vyhodil kotouč přes celé hřiště jen na icing.

50:32

Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Havlíčkobrodská družina i nadále diktuje tempo hry a v pohodě si hlídá komfortní čtyřbrankový náskok.

49:55

Bruslaři se snažili dostat do útočného pásma sklepnutým pukem. Moc nechybělo k tomu, aby se k němu probil Novotný, jenže byl nakonec pokrytý protihráči.

49:36

Otřeseným hráčem byl útočník Adam Kofroň. Už by měl být ale v pořádku, dobrá zpráva!

49:36

V rohu brodského pásma zůstal ležet jeden z hráčů Tábora a sudí raději přerušil hru.

48:54

Havlíčkův Brod i nadále velmi dobře hlídá prostor ve středním pásmu a soupeř se přes jeho obranný blok hodně těžko prosazuje.

48:14

Když už Jihočeši získají puk, mají velké problémy s tím, aby s ním přešli do útočného pásma. Havlíčkův Brod si počíná hodně zodpovědně a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by nás v Kotlině mělo čekat nějaké drama.

47:57

R. Mrtka zkoušel po dobré přihrávce od spoluhráče střílet od modré čáry, ale táborští hokejisté dokázali jeho pokus zablokovat.

47:25

Broďáci už si nechtějí nic komplikovat. Hrají hodně jednoduše. Snaží se chodit soupeřovi do těla a nahazují často puky do útočného pásma, za kterými potom spěchají.

47:02

Parta od Jordánu si opět nepotykala s přechodem do útočné fáze a vyhodila na icing.

46:40

Domácí vyhráli vhazování a od modré čáry tvrdě vypálil kapitán Jan Vaněček. Jeho rána měla dobrou razanci, ale na úkor přesnosti. Puk proletěl notný kus vedle Koryťákovy levé tyčky.

46:33

Tábor po zisku kotouče ve svém pásmu nedokázal dobře rozehrát a vyhodil jen na zakázané uvolnění.

45:45

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Teď už si neumím představit, co všechno by se muselo stát, aby si Havlíčkův Brod zkomplikoval za vysokého vedení situaci a cestu za vytouženou extraligovou záchranou! Hráči obou týmů bojovali v kruhu útočného pásma o puk, který nakonec získal TADEÁŠ KOUBEK. I když byl v obležení protihráčů a na střelu měl jen chviličku, dokázal se opřít do puku a brankář Koryťák na jeho projektil nedosáhl! Bez asistence.

45:21

Hráči bojují o puk u mantinelu v táborském pásmu.

44:51

Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže důrazná obrana Kohoutů je do koncovky nepustila.

44:30

Havlíčkův Brod vyhodil na icijng, vhazování proběhne v kruhu po Bělohlávkově pravici.

44:14

Havlíčkobrodští mladíci se teď trápí v rozehrávce. Pokoušejí se přesunout děj hry do útočného území, jenže přes táborský val ve středním pásmu se jim nedaří se probít.

43:44

Kohouti se zabydleli v útočném pásmu a aktivním pohybem zlobí Bruslaře. Zatím to však nedokázali podpořit zakončením.

43:21

Jihočeši se snaží zareagovat a chtějí s nepříznivým stavem ještě něco udělat. Havlíčkův Brod však velmi svědomitě střeží předbrankový prostor a hodně ulehčuje gólmanu Bělohlávkovi práci.

42:11

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak tohle je nesmírně důležitá branka, kterou teď Čelanského družina slaví! Parádní ťukes teď předvedl elitní útok Bruslařů, když Patrik Bakus posunul puk na Illariona Kuprijanova, jenž nabil ideálním pasem před bránu JOSEFU TEPLÉMU. Reprezentant z Kotliny ukázal svůj zabijácký instinkt a z příznivé palebné pozice rychlou ranou propálil brankáře Koryťáka! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Patrik Bakus.

41:34

Domácí zatím nic složitého nevymýšlejí. Snaží se hodně nahazovat kotouče do útočného pásma a držet tak hru co nejvíc od své brány.

41:14

Teď už Tábor definitivně uklidnil svou hru. Oba týmy střídají a pouštějí na led čerstvé síly.

40:40

Bruslaři sice získali postavení v útočném pásmu, jenže o puk brzy přišli. Tábor však nedokázal dobře rozehrát a tak znovu přihlížíme útočnému snažení domácích mladíků.

40:14

To se jim sice povedlo, ale jen za cenu postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.

40:05

Kohouti vyhráli vhazování ve středovém kruhu a hned se snaží si proklestit cestu do útočného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
A už tady máme i rozhodčí, můžeme pokračovat!
A zpět na scéně už jsou i hosté z Tábora.
Bruslaři už naskočili zpět na ledovou plochu.
Dnešní utkání sleduje 65 diváků.
Už víme výsledek druhého utkání baráže Extraligy dorostu. Reprezentace Polska do šestnácti let znovu dokázala porazit Třebíč za dva body, když zvládla lépe prodloužení. Karty jsou tak rozdány jasně. Pokud Bruslaři udrží své vedení a vyhrají za všechny tři body, mohou slavit záchranu v tuzemské nejvyšší soutěži!
V prostřední části jsme sledovali vyrovnaný hokej. Havlíčkův Brod se ujal ve 30. minutě třígólového vedení, když se hezkou ranou z voleje při přesilovce prosadil Josef Teplý. Tábor však nesložil zbraně a ve 34. minutě dokázal odpovědět, když se trefil skrytou ranou Šimon Šíma. Před třetí periodou, jež začne zhruba v 19:33, platí v Kotlině stav 3:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:53

Tábor ještě nahodil puk do útočného pásma, domácí v klidu rozehrávají ze zákrytu brankáře Bělohlávka a nikam se už nepoženou.

39:39

Na druhé straně zahrozili i hosté. Kápka si nabruslil s pukem na holi do prostoru mezi kruhy a vypálil zápěstím. Jeho přízemní ránu vyrazil Jakub Bělohlávek betony do rohu brodského pásma.

39:03

Brankář Koryťák zvedal ruku v domnění, že se bude pískat icing, ale sudí nechal pokračovat ve hře! Ze strany pak okamžitě pálil Fiala, ale mířil nad bránu!

38:31

Tábor byl úspěšnější při přetlačované ve středním pásmu a dostal hru do pásma soupeře.

37:54

Havlíčkův Brod teď vyvinul aktivním napadáním tlak na rozehrávající Jihočechy, kteří si s tím však několika dobrými přihrávkami dokázali dobře poradit.

37:27

Na ledě se toho teď moc zajímavého neděje. Bruslaři se soustředí hlavně na dobrou defenzivu, aby se jejich nadějný náskok ještě více nesmrskl.

36:20

Havlíčkův Brod má kotouč na svých holích a přihrává si na dostřel gólmana Koryťáka.

36:05

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (R. Mrtka – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk).
Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kofroň – 2 min., hrubost).

36:05

Po tvrdším souboji za brodskou bránou rozhodčí přešil hru a bude se vylučovat na obou stranách.

35:34

Brankář Bělohlávek musel znovu zasahovat, když na něj přiletěla dalekonosná rána od modré čáry. Broďáci však nevyvezli puk a dál se musí bránit.

35:10

Bruslařům se teď moc herně nedaří, naopak hosté, kteří teď hrají velmi dobře, jsou po vstřelené brance očividně na koni.

34:49

Tábor se ujal vyhozeného kotouče za svou bránou a rozehrává.

34:32

Havlíčkův Brod se natlačil do útočné zóny, jenže jeho ofenzivní snažení brzy uťal hvizd sudího, který si všiml ofsajdu.

33:49

Tábor právě vstřelil branku!
Jako kdybych to zakřikl! Kohouti prolomili své střelecké trápení a snižují na dvoubrankový rozdíl! Filip Šindelář vyhrál vhazování v útočném pásmu a z levého kruhu zkusil štěstí ŠIMON ŠÍMA. A dobře udělal! Brankář Bělohlávek nestihl včas zareagovat a kotouč mu propadl za záda! Asistence: Filip Šindelář.

32:49

Obrázek hry se nemění. V Kotlině sledujeme hokej, který připomíná přesýpací hodiny. Chvíli diktují tempo hry domácí, jindy pro změnu hosté. Šance se teď však nerodí.

32:24

Hosté po chvíli snažení otočili hru a natlačili se do útočného pásma. Zde ovšem byli po soubojích u hrazení odzbrojeni a musejí zařadit rychle zpátečku.

31:47

Brod drží útočné pásmo a hledá si místo k zakončení.

31:21

V těchto chvílích sledujeme méně záživnější část zápasu. Sice se i nadále hraje ve velkém tempu, ale na hrací ploše dominují obě pozorné defenzivy. Mohou za to i četné nepřesnosti na holích obou soupeřů.

30:48

Bruslaři na chvíli vyvezli kotouč do útočného pásma, ale než stihli něco nebezpečnějšího vymyslet, Jihočeši je o kus černé gumy připravili. Domácí rychle míří zpět.

30:21

Tábor se snaží odpovědět, ale nedaří se mu přes důraznou defenzivu soupeře se v útočném pásmu prosadit.

29:23

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři přesilovou hru bleskově využili, stačilo jim na to jen 10 sekund! Ihned po vhazování poslal Ilarion Kuprijanov krásnou křížnou přihrávku do levého kruhu na připraveného JOSEFA TEPLÉHO, jenž z voleje práskl do puku a přesouvající se gólman Koryťák neměl žádnou šanci proti jeho bombě k tyčce zasáhnout! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Patrik Bakus.

29:13

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Vlček – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů na ledě).

28:54

Havlíčkův Brod po chvíli snažení vyhrál souboj u hrazení a osvobodil se dlouhým vyhozením. Hodně těžké chvíle nakonec přečkal bez úhony, hraje se 5 na 5.

28:11

Havlíčkův Brod je i nadále pod velkým tlakem, Kohouti si hledají prostor ke střele.

27:47

Kombinace Jihočechů pokračovala a bylo z toho další ohrožení brodské brány. Mezi kruhy vypálil Dušek, gólman Bělohlávek vyrazil puk betony pryč.

27:14

Bůžek práskl do puku na útočné modré čáře a byla z toho tvrdá střela, jež prosvištěla kousek od levé Bělohlávkovy tyčky. Kohouti se dál drží na puku a v pásmu.

27:00

Hosté vyhráli vhazování a kombinují v útočném pásmu.

26:53

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Prchal – 2 min., sekání).

26:16

Jenže je z toho další vyhození na zakázané uvolnění. Tábor teď třímá pomyslné otěže zápasu jednoznačně ve svých rukách.

26:08

Až teď může parta z Kotliny nechat trochu odpočinout své zatížené zadní řady a uklidnit svou hru. Rozehrává od své brány.

25:45

Domácí pod tlakem napadajících protihráčů neměli dostatek času na rozehrávku a vyhodili kotouč jen na zakázané uvolnění.

25:38

Kapitán Cícha po vyhraném vhazování Kohoutů nic složitého nevymýšlel a poslal rychle kotouč směr brána. Brankář Bělohlávek měl však dobrý výhled a zasáhl svými betony.

25:31

Tábor se začíná v útoku čím dál více prosazovat. Havlíčkův Brod je teď zatlačen do obranné ulity, ze které se mu nedaří vykouknout ven.

25:03

Obrovská šance Jihočechů zůstává nevyužita! Brankář Bělohlávek vyrazil nepříjemnou ránu a musel řešit i několik dorážek z bezprostřední blízkosti! S vypětím všech sil nakonec udržel kotouč před brankovou čarou! Teď se maskovaný fantom mezi tyčemi Bruslařů vyznamenal!

24:18

Havlíčkův Brod stále čelí tlaku a nemůže se z něj vymanit.

24:00

Tábor teď drží hru v útočném pásmu a daří se mu střílet od modré čáry. Jedná se však o nepřesné projektily, gólman Bělohlávek nemusí zasahovat.

23:21

Celek od Jordánu se nechce nechat zahanbit a rovněž se tlačí s chutí vpřed. Havlíčkobrodská obrana však šlape jako hodinky a brankář Bělohlávek měl zatím minimum práce.

22:44

Bakus hledal ze strany dobrý pasem před bránu najíždějícího Kuprijanova, ale ten byl v důkladné péči táborských hráčů a nestihli vystřelit, protože Kohouti před ním odpálili puk do bezpečí.

22:15

Broďáci získali kotouč a od své brány se hnali směrem vpřed. I oni si však počínali nepřesně a o hrací předmět brzy přišli.

21:40

Až teď se Jihočeši probili do útočného území, jenže kotouč nemají pod kontrolou a musejí o něj srdnatě bojovat v rohu pásma.

21:18

Tábor se snaží něco vymyslet, ale Havlíčkův Brod mu toho dobrou obrannou hrou zatím moc nedovoluje.

20:55

Bruslaři se v hojném počtu tlačili před bránu. Koubek byl tísněný a z mírného úhlu na levé straně vystřelil. Brankář Koryťák skvěle zasáhl u první tyčky svými betony! Slibná šance!

20:24

Jan Vaněček nahodil z okraje kruhů kotouč směrem na bránu, ale mířil nepřesně a kus černé gumy proletěl vysoko nad horní tyčkou brankáře Koryťáka.

20:01

Začala druhá třetina.
A z kabiny už vyjeli také hráči Tábora.
Domácí už jsou zpět na ledě.
Bruslaři budou na začátku prostřední části ještě dohrávat 15 sekund přesilovky 5 na 4.
První třetina je v Kotlině za námi. Vyzněla jednoznačně ve prospěch Havlíčkova Brodu, který po brankách Ilariona Kuprijanova a Tadeáše Koubka vede 2:0. Bruslaři však přišli o útočníka Nového, který za ostrý a zbytečný zákrok obdržel trest do konce zápasu. Kohouti však s dlouhou přesilovkou naložili mizerně a i proto se nedokázali střelecky prosadit. Prostřední část začne zhruba v 18:48.

20:00

První třetina skončila.

19:51

Havlíčkův Brod posunul kotouč do útočného pásma a Kohouti rozehrávají. Už se zřejmě nic zajímavého v úvodní dvacetiminutovce nestane.

19:34

Havlíčkův Brod je teď pod tlakem, ale hosté ne a ne přesně zakončit.

19:18

Cícha stál na konci dlouhé kombinace Tábora a zkusil štěstí ranou z levého kruhu. U přední tyčce si však na jeho ráně doslova pochutnal připravený brankář Bělohlávek a přerušil hru.

18:50

Tábor má kotouč na svých holích a kombinuje u brodské brány.

18:16

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Vlček (TAB).

18:16

A lodivod Jihočechů si vyžádal ke střídačce rozhodčího, aby mu situaci vysvětlil.

18:16

A znovu brodská družina získala kotouč a vyvezla ho až do útočného pásma. Na ledě zůstal ležet v útočném pásmu táborský obránce Ondřej a vypadá to na vyražený dech. Impulsivní trenér Kohoutů Tomáš Matušík si hlasitým křikem marně žádná potrestání domácího hráče.

17:41

Havlíčkův Brod získal kotouč a osvobodil se dlouhým vyhozením.

17:10

Tak jsem to málem přivolal! Kofroň obdržel nahrávku před bránu, kde byl chvíli volný, a okamžitě střílel. Brankář Bělohlávek se vyznamenal a zasáhl svými betony!

16:44

Bruslaři se zatím brání naprosto v pohodě, soupeř si nic moc zajímavého zatím nevytvořil.

16:00

Koubek byl silnější v souboji o puk mezi kruhy brodského pásma, přetlačil protihráče a buzarem poslal kotouč do bezpečí.

15:39

Sudí přerušil hru a Jan Vaněček se pustil do strkanice s protihráčem. Měl štěstí, že rozhodčí se jeho oplácení rozhodl nepotrestat.

15:04

Tábor získal po vhazování puk a drží se na dostřel brankáře Bělohlávka.

14:43

Tak tohle byla opravdu hloupost, co předvedl Lukáš Nový (HBR). V útočném pásmu za bránou zbytečně sestřelil protihráče a míří do sprch.

14:19

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Na třetí pokus už to Bruslařům vyšlo a využitou přesilovkou se dostávají do trháku! Tomáš Smetánka nabil na modrou čáru Patriku Mrtkovi, jehož rychlou střelu usměrnil před bránou chytrou tečí mimo dosah gólmana Koryťáka TADEÁŠ KOUBEK! Asistence: Patrik Mrtka, Tomáš Smetánka.

14:09

Havlíčkův Brod má stále tlak a svírá svého soka u jeho brány.

13:50

P. Mrtka obdržel nahrávku na modrou čáru a práskl do puku. Brankář Koryťák jeho štiplavou ránu zkrotil ve výstroji, což bylo hodně důležité, protože Bruslaři před ním okamžitě číhali na dorážky.

13:37

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šíma – 2 min., napadení).

13:37

Teplý schytal tvrdou ránu do hlavy a zůstal otřesený ležet na ledě. Hosté jdou opět do oslabení.

13:12

Hra je přerušena a rozhodčí nařídil vhazování v pásmu Tábora.

12:44

Kohouti se i nadále horko těžko vymaňují z pevného objetí svého soupeře. Gólman Koryťák se tak musí mít za obranou, jež má spoustu práce, mít neustále na pozoru.

12:14

Chymo vypálil od modré čáry a brankář Koryťák neviděl zhola nic. Za letu ještě strkal puku do cesty svou hůl Nový. Maskovaná opora hostů zareagovala až na poslední chvíli svým betonem!

11:20

Adam dobře číhal na nahrávku v předbrankovém prostoru a nakonec se probil k zakončení. Puk mu však sjel trochu z hole a byla z toho jen nepřesná střela.

10:44

Domácí hráči už jsou zpět v útočném postavení a hledají si prostor ke střele.

10:24

Kohouti zvládli lépe situaci po vhazování ve svém území a odpálili puk až do pásma soupeře.

10:05

Tábor na chvíli vytlačil hru do neutrální zóny. Havlíčkův Brod se sice dostal do útočného pásma, jenže neobešlo se to bez postavení mimo hru.

09:38

Broďáci vyhráli buly v útočném pásmu a hned zahrozili. Smetánka dostal dobrou nahrávku napříč předbrankovým prostorem, z voleje však v mírném úhlu na pravé straně pálil nepřesně.

09:21

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kupka – 2 min., hákování).

09:00

Jihočeši mají v posledních minutách velké problémy s rozehrávkou. Bruslaři se prezentují velmi účinným a aktivním napadáním, čímž získávají spoustu puků.

08:34

Parta z Kotliny získala kotouč a tlačila se dopředu. Její postup však skončil dřív, než pořádně začal. Mohla za to nepřesná nahrávka.

07:50

Smetánka využil dobrého napadání svých spoluhráčů, kteří obtěžovali soupeře při rozehrávce, a z mezikruží po otočce vypálil. Netrefil však zařízení.

07:14

Havlíčkobrodská družina má zatím více ze hry. Častěji se drží na puku a je nebezpečnější. Brankář Koryťák měl znovu práci, ale s nepříliš nebezpečnou střelou z pravého kruhu si u první tyčky poradil.

06:50

Brodský útočník Teplý u hrazení táborského pásma tvrdě dohrál táborského kapitána Cíchu, který zůstal ležet otřesený na ledě. Sudí nevylučuje. Snad bude obránce Kohoutů v pořádku, sám po svých odjel na střídačku.

06:18

Zatím sledujeme hodně svižný a útočný hokej. Oba soupeři se prezentují v těchto chvílích pohlednou hrou.

05:48

Havlíčkův Brod opět okupuje pásmo Tábora, ale zatím se ne a ne protlačit k zakončení.

05:14

Hosté sice založili rychlý útok, ale brodská obrana byla na místě včas. Odražený kotouč od tísněného hráče Tábora v pohodě přikryl pod lapačkou brankář Bělohlávek až do hvizdu sudího.

04:39

Havlíčkův Brod je při chuti a dál buší na zadní vrátka Tábora. Jihočeši jsou teď pod tlakem a horko těžko dostávají hrací předmět ven ze třetiny.

04:16

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři předvedli rychlou akci a ujímají se vedení! Jan Vaněček přihrál přesně na hůl ILARIONA KUPRIJANOVA, který si sjel při přečíslení dvou na jednoho do pravého kruhu a krásnou střelou pod horní tyčku nedal brankáři Koryťákovi žádnou šanci! Asistence: Jan Vaněček.

04:11

Tábor si teď neporozuměli při rozehrávce a vyhodil na icing.

03:30

Hokejisté od Jordánu jsou v plném počtu a sluší se říct, že oslabení zvládli na jedničku podtrženou. Naopak domácí se hodně trápili.

03:08

Ránu P. Mrtky od modré čáry ještě tečoval před bránou dobře clonící Koubek, jenže maskovaná opora Kohoutů si poradila a hosté opět vyhodili.

02:40

A další vyhození Jihočechů až do Bělohlávkovy blízkosti.

02:18

Bruslaři se v přesilovce zatím hodně trápí. Nemohou si vytvořit tlak ani slibnější palebnou příležitost.

01:57

Kohouti získali kotouč a osvobodili se vyhozením.

01:30

Jan Vaněček vypálil po vhazování od modré čáry a brankář Koryťák měl zakrytý výhled. Přesto puk vyrazil před sebe a k dorážce se procpal Adam, který však se svým zakončením neuspěl!

01:28

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Fábera – 2 min., podrážení).

00:25

Tábor se hned dostal do šance! K odraženému puku před bránou se protlačil Kofroň, který byl sice tísněný protihráči, ale i přesto dvakrát vyprášil Bělohlávkovy betony!

00:05

Úvodní buly vyhráli hosté, kteří okamžitě nahodili kotouč do útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
A už nechybí ani hosté. Za chvilku začínáme!
A na hrací plochu už naskočili Bruslaři vedení brankářem Jakubem Bělohlávkem.
Na ledě už je trio delegovaných rozhodčích.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Jan Vaněček (C), Jakub Vaněček, P. Mrtka, Ondruš, Chymo, R. Mrtka, Adam – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Nový, Koubek, Fiala – Prchal, Bernard, Smetánka – Novotný
Trenér: Jiří Čelanský

Hockey Club Tábor: Koryťák (Spálenka) – Šíma, Bůžek, Ondřej, Cícha (C), Šťastný, Shaklein, Bouška, Anděl – Šindelář (A), Kofroň, Sabiniok (A), Dušek, Pospíchal, Eremiáš, Seidl, Fábera, Kupka, Vlček, Křepelka
Trenér: Tomáš Matušík

Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Kristýna Hájková, Patrik Landsmann.
Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás dnes čeká v rámci 5. kola baráže Extraligy dorostu zápas BK Havlíčkův Brod – HC Tábor. Utkání začíná v 18:00.

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

6:2

konec (2:0, 1:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Kuprijanov (Jan Vaněček), 15. Koubek (P. Mrtka, Smetánka), 30. Teplý (Kuprijanov, Bakus), 43. Teplý (Kuprijanov, Bakus), 46. Koubek, 57. Teplý (Kuprijanov, Vaněček) – 34. Šíma (Šindelář), 53. Pospíchal (Kofroň)

BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Jan Vaněček (C), Jakub Vaněček, P. Mrtka, Ondruš, Chymo, R. Mrtka, Adam – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Nový, Koubek, Fiala – Prchal, Bernard, Smetánka – Novotný
Trenér: Jiří Čelanský

HC Tábor: Koryťák (Spálenka) – Šíma, Bůžek, Ondřej, Cícha (C), Šťastný, Shaklein, Bouška, Anděl – Šindelář (A), Kofroň, Sabiniok (A), Dušek, Pospíchal, Eremiáš, Seidl, Fábera, Kupka, Vlček, Křepelka
Trenér: Tomáš Matušík

Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Kristýna Hájková, Patrik Landsmann

Diváci: 65

Průběh zápasu
1. třetina
01:28 TAB 2 Fábera, podrážení
04:16 HBR 1:0 Kuprijanov (Jan Vaněček)
09:21 TAB 2 Kupka, hákování
13:37 TAB 2 Šíma, napadení
14:19 HBR 2:0 Koubek (P. Mrtka, Smetánka)
14:43 HBR 5+20 OK Nový, vražení na hrazení+vražení na hrazení
18:16 TAB 2 HL Vlček, nesportovní chování
Po 1. třetině
2. třetina
26:53 HBR 2 Prchal, sekání
29:13 TAB 2 HL Vlček, příliš mnoho hráčů na ledě
29:23 HBR 3:0 Teplý (Kuprijanov, Bakus)
33:49 TAB 3:1 Šíma (Šindelář)
36:05 HBR 2 Mrtka, zdržování hry / padnutí na puk
TAB 2 Kofroň, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
42:11 HBR 4:1 Teplý (Kuprijanov, Bakus)
45:45 HBR 5:1 Koubek
52:11 TAB 5:2 Pospíchal (Kofroň)
53:43 HBR 2 Teplý, vražení na hrazení
56:39 HBR 6:2 Teplý (Kuprijanov, Vaněček)
59:40 TAB 2 Šťastný, faul loktem
Konec