Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets

2:4

konec (1:2, 1:0, 0:2)

06.04.2022, 01:08 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Petr Šatalík

Tipsport: 2.13 4.23 2.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:41

59:41 Sean KURALY - 2:4

59:41

Columbus právě vstřelil branku!
Blue Jackets pečetí svou výhru trefou do prázdné brány! Gustav Nyquist zvládl vyhodit puk z obranného pásma, na útočné modré ho zpracoval Cole Sillinger, jenž kotouč předložil před SEANA KURALYHO, který dal z bezprostřední blízkosti jeden z nejsnazších gólů kariéry! Columbus tenhle zápas vyhraje, vede 4:2! Asistence: Cole Sillinger, Gustav Nyquist.

59:04

Travis Konecny vystřelil z pravého hrazení a James van Riemsdyk se snažil na brankovišti dorážet, jenže Elvis Merzlikins si zvládl se všemi pokusy poradit!

58:30

Carter Hart spěchá na střídačku, Philadelphia už hraje všechno nebo nic s odkrytými zády a šesti bruslaři na hrací ploše! Ránu Ronnieho Attarda však Sean Kuraly sráží do ochranné sítě a následně si Flyers berou oddechový čas.

54:49

Cameron York vypálil z levého hrazení, Elvis Merzlikins jeho pokus vyrazil a ustál i následnou dorážku, drží tak svůj tým ve vedení!

53:16

53:16 Justin DANFORTH - 2:3

53:16

Columbus právě vstřelil branku!
Columbus jde opět do vedení! Puk šel z rohu kluziště na modrou čáru, odkud vypálil Jake Bean. Jeho pokus vykopl Carter Hart betonem před sebe, kde byl důrazný JUSTIN DANFORTH, jenž v pádu dotlačil kotouč dorážkou o tyčku za brankovou čáru a dává tak Blue Jackets nejtěsnější možný náskok! Asistence: Jake Bean, Sean Kuraly.

50:44

Poprvé se vylučuje v řadách Flyers. Joel Farabee sekl Laineho při jeho průniku přes ruce a dostává dvě trestné minuty.

47:17

Počtvrté se dnes vylučuje a počtvrté je to z řad Blue Jackets. Patrik Laine trefil v útočném pásmu Kevina Hayese vysokou holí a dostává dvě trestné minuty.

46:58

Nyní šel úplně sám na bránu Modrých kabátů Kevin Hayes, jenž chtěl Merzilikinse vyškolit pomalou ranou na vyrážečku. Gólman Blue Jackets však byl na tuto variantu připravený a jeho pokus vyráží.

44:39

Oliver Bjorkstrand se dostal k ráně z levého kruhu a ta zacinkala na brankovou konstrukci za zády Cartera Harta!

43:27

Owen Tippett se nakonec šikovně vytočil v předbrankovém prostoru a ranou z otočky pálil na klec Columbusu. Elvis Merzlikins jeho ránu dokázal zastavit.

42:38

Brendan Gaunce se hnal po pravé straně sám na klec Flyers, krok mu ale jaksi nevyšel, stejně jako zpracování, nakonec v podstatě spadl s pukem do brány a Hart si připsal poměrně snadný zákrok.

39:40

Do dobré pozice se na levém kruhu nyní po přihrávce Ronnieho Attarda dostal Cam Atkinson, jehož prudký přízemní projektil zastavuje Elvis Merzlikins parádním zákrokem, když do jeho rány stihl vrazit svůj beton!

38:45

A o chvíli později se Scott Laughton dostal do dobré pozice na pravém kruhu. Jeho ostrý projektil na přední tyč však kryje Elvis Merzlikins ve své náruči.

34:16

Patrik Laine si nyní vyjel s pukem na vrchol kruhů a jeho ostrý projektil chytá do své rukavice brankář Flyers Carter Hart!

33:16

33:16 James van Riemsdyk - 2:2

33:16

Philadelphia právě vstřelila branku!
Philadelphia srovnává na 2:2! Puk se na pravé straně u modré čáry dostal na hůl Ronnieho Attarda, jenž v pádu vystřelil. Kotouč šikovně na brankovišti tečoval svou hokejkou nechytatelně pro Merzilikinse JAMES VAN RIEMSDYK, který se zapisuje mezi střelce utkání! Stav je tedy vyrovnaný a my začínáme od začátku! Asistence: Ronnie Attard, Kevin Hayes.

33:01

Owen Tippett dostal nyní prudký kolmý pas a šel zcela sám na branku Blue Jackets, jenže jeho přízemní ránu kryje Elvis Merzlikins betonem!

29:53

Nyní se hnali hráči Columbusu do situace dva na jednoho, kterou v předbrankovém prostoru zakončoval Oliver Bjorkstrand, jenž však trefil jen Harta.

28:40

Zach Werenski dostal kotouč na modrou čáru a jeho prudký projektil orazítkoval tyč za zády brankáře Flyers Cartera Harta!

25:18

Flyers se usadili v útočném pásmu a postavili přesilovkový vzorec, Cameron York vypálil od modré čáry, ale jeho tečovaný pokus skončil na tyči brány Columbusu!

23:42

Obrovskou šanci měl na levé straně nejprve Cam Atkinson, jenž ovšem Merzilikinse ostrou ranou nepropálil! Následně Eric Robinson fauloval před bránou Frosta a dostává dvě minuty za hákování.

21:04

Tahle spolupráce funguje, Jakub Voráček předložil puk z vrcholu pravého kruhu doleva, odkud pálil Patrik Laine. Carter Hart se proti němu však stihl přesunout a jeho pokus chytá.

19:20

Andrew Peeke vyhazuje kotouč do středu hrací plochy, kde se puku zmocnil Carson Meyer, jenž zleva přihrál na osu Brendanu Gaunceovi, který mu puk vrátil. Meyerovi však v klíčové situaci sjel kotouč z čepele, jinak by zakončoval do poloprázdné svatyně Letců!

17:35

17:35 Noah CATES - 1:2

17:35

Philadelphia právě vstřelila branku!
Philadelphia snižuje krátce po přesilovce na 1:2! Patrick Brown získal kotouč v rohu hrací plochy a předložil jej zpoza brány na osu hřiště, kde se rychlou střelou na zadní tyč prosadil NOAH CATES, jenž dává svůj první gól v NHL! Letci tak prohrávají už pouze o jednu trefu! Asistence: Patrick Brown.

16:59

Letci znovu postavili vzorec na přesilovku, jenže Oliver Bjorkstrand jim dokázal kotouč vzít a po pravém hrazení vyrazil na zteč! Jeho přízemní ránu na zadní tyč nadvakrát krotí Carter Hart.

15:03

Uvidíme druhou přesilovku utkání a znovu si ji zahrají Letci. Trest na dvě minuty dostane Vladislav Gavrikov, jenž před vlastní bránou přidržel hůl Tippettovi.

13:26

13:26 Carson MEYER - 0:2

13:26

Columbus právě vstřelil branku!
Columbus vede 2:0! Zach Werenski si na levé straně šikovně narazil puk s Robinsonem a svým rychlým pohybem vytvořil situaci dva na jednoho. Přesným pasem pak předložil touš před bránu CARSONU MEYEROVI, jenž měl na ose hřiště proti pozdě se přesunuvšímu Hartovi snadnou práci, když z bezprostřední blízkosti akci zakončil přesnou trefou pod beton! Dává tak svůj první gól v NHL a Blue Jackets mají už dvoubrankový náskok. Asistence: Zach Werenski, Eric Robinson.

11:49

Kevin Hayes dostal přihrávku do rohu kluziště na levou stranu a z takřka nulového úhlu vypálil. Elvis Merzlikins si však škvírku na přední tyčce pohlídal.

10:27

Cam Atkinson vystřelil z pravého kruhu, Elvis Merzlikins jeho pokus vykopl betonem, jenže přímo do Joela Farabeeho, od něhož se puk odrazil zpět na klec Blue Jackets. Gólman Columbusu však zasáhl i podruhé!

09:39

Uvidíme první přesilovku v utkání, zahrají si ji hráči Philadelphie. Sean Kuraly podrazil za svou brankou Travise Sanheima a dostává dvě trestné minuty.

05:18

James van Riemsdyk nyní dostal přihrávku z levé strany do mezikruží a jeho ostrou ránu musí vyrážet na zadní hrazení Elvis Merzlikins!

02:38

02:38 Brendan GAUNCE - 0:1

02:38

Columbus právě vstřelil branku!
Columbus jde do vedení hned z kraje utkání! BRENDAN GAUNCE vypálil z pravé strany, Carter Hart vyrazil jeho pokus za svou klec, kde Eric Robinson přistrčil touš opět Gaunceovi, jenž ho vzal na čepel a zpoza klece zasouval za tyčku. Hart sice ještě přitiskl puk bruslí na tyč, jenže forvard Blue Jackets přidal pár důrazných dorážek a touš do sítě došťouchal. Modré kabáty vedou 1:0! Asistence: Carson Meyer, Eric Robinson.

Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets

2:4

konec (1:2, 1:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. N. Cates (P. Brown), 34. J. van Riemsdyk (Attard, K. Hayes) – 3. B. Gaunce (Meyer, E. Robinson), 14. Meyer (Werenski, E. Robinson), 54. Danforth (Bean, Kuraly), 60. Kuraly (Sillinger, Nyquist)

Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – York, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Attard, Yandle – Atkinson (A), Frost, Farabee – Tippett, K. Hayes (A), J. van Riemsdyk – Konecny, Laughton, P. Brown – N. Thompson, Lindblom, N. Cates.
Trenér: Mike Yeo.

Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski (A), Bean, Gavrikov, A. Boqvist, Christiansen – Laine, Roslovic, J. Voráček – Bemström, Sillinger, Nyquist (A) – O. Bjorkstrand (A), Kuraly, Danforth – Meyer, B. Gaunce, E. Robinson.
Trenér: Brad Larsen.

Rozhodčí: O´Rourke, Schrader – Gawryletz, McNamara.

Diváci: 14 367

Průběh zápasu
1. třetina
02:38 CBJ 0:1 B. Gaunce (Meyer, E. Robinson)
09:39 CBJ 2 Kuraly, podrážení
13:26 CBJ 0:2 Meyer (Werenski, E. Robinson)
15:03 CBJ 2 Gavrikov, držení hole
17:35 PHI 1:2 N. Cates (P. Brown)
Po 1. třetině
2. třetina
23:42 CBJ 2 E. Robinson, hákování
33:16 PHI 2:2 J. van Riemsdyk (Attard, K. Hayes)
Po 2. třetině
3. třetina
47:17 CBJ 2 Laine, vysoká hůl
50:44 PHI 2 Farabee, sekání
53:16 CBJ 2:3 Danforth (Bean, Kuraly)
59:41 CBJ 2:4 Kuraly (Sillinger, Nyquist)
Konec