Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – AS Řím

0:1

konec (0:1)

03.04.2022, 18:00 • 31. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 4.69 3.9 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:12. (19:56:13)
Je konec! AS Řím nakonec na půdě Sampdorie vybojovalo remízu 1:0. Hosté v úvodu přestáli solidní nástup domácí Sampdorie. AS udeřilo po rychlém brejku, na jehož konci stál úspěšný střelec Henrich Mchitarjan. Po změně stran se do ofenzivy tlačila hlavně domácí Sampdoria, ale hostující celek dnes bránil na jedničku a těsné vítězství uhlídal.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Edoardo Bove.
Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Sérgio Oliveira, přichází Maraš Kumbulla.

90+2

Omar Colley se hned v úvodu nastavení dostal do pokutového území, kde si míč přehodil na pravačku a zakončil. Jeho rána ale prolétla kolem branky.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Domácí už vrhají prakticky všechny síly do útoku ve snaze vstřelit vyrovnávací branku. Defenziva AS ale zatím odolává bez větších problémů.

89

Právě Fabio Quagliarella se po další akci dostal do zakončení z hranice velkého vápna, ale obětavý Chris Smalling jeho ránu srazil na roh.

88

Fabio Quagliarella se po rohovém kopu tlačil k centru u přední tyče, ale pod tlakem důrazného obránce nedokázal zakončit patičkou.

87

Stopeři domácího celku kombinují na vlastní polovině a číhají na skulinku v defenzivě soupeře. Hráči AS ale brání v kompaktním bloku.

86

Střídající Viňa si naběhl na nákop za obranu Sampdorie, ale praporek asistenta rozhodčího okamžitě vyletěl vzhůru. Ofsajd!

85

Sabiri prošel po pravé straně do výhodné pozice, odkud poslal střílený centr na malé vápno, ale dobíhající spoluhráč na jeho pobídku nedosáhl.

84

Sampdoria hraje s míčem na kopačkách a zatím se nedostává do blízkosti velkého vápna. Hráči AS mají stále dostatek sil k napadání soupeřovy rozehrávky.

83

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Tammy Abraham, přichází Eldor Šomurodov.
Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Nicola Zalewski, přichází Matías Viña.

82

Abdelhamid Sabiri narýsoval přihrávku do pokutového území, nicméně jeho pobídka skončila v zámezí. Bude se odkopávat od branky AS Řím.

81

Sampdoria se dostala vpřed po pravé straně, ale hráči AS Řím se stačili rychle zatáhnout pod míč.

80

Do zakončení se ale probili hosté. Tammy Abraham se krásně otočil na hranici velkého vápna, ale jeho rána nártem se vykroutila mimo tři tyče.

79

Omar Colley narýsoval průnikovou přihrávku do pokutového území, jenže spoluhráči se v klíčovou chvíli rozběhli opačným směrem.

78

Na stadionu zatím panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci hlasitým skandováním ženou hráče v modrém za vyrovnáním.

UC Sampdoria – AS Řím

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 27. Mchitarjan

Karty:   48. Bereszyński (SMD), 72. Sabiri (SMD) – 9. Ibañez (ASR), 49. S. Oliveira (ASR)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:12.

UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, A. Ferrari, O. Colley, Murru – Candreva, Rincón, Thorsby (74. Trimboli) – Sensi (46. Quagliarella) – Sabiri, Caputo.
Náhradníci: Falcone, N. Ravaglia – Askildsen, Augello, Quagliarella, Magnani, Suprjaha, Vieira, Trimboli, Jošida.

AS Řím: Patrício – Mancini, Smalling, Ibañez – Karsdorp, Cristante, S. Oliveira (90+3. Kumbulla), Zalewski (83. Viña) – Lorenzo Pellegrini (90+3. Bove), Mchitarjan – T. Abraham (83. Šomurodov).
Náhradníci: Boer, Fuzato – Afena-Gyan, Bove, Diawara, El Shaarawy, Kumbulla, Maitland-Niles, Šomurodov, C. Pérez, Viña, Volpato.