Menu

Hokej

Play-off DHL extraligy juniorů

HC Sparta Praha – HC Kometa Brno

5:3

konec (1:1, 3:1, 1:1) Stav série: 2:0

23.03.2022, 18:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Čtvrtfinále • Petr Pavlík

59:56

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Malý – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Kubánek – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).

59:56

Tohle už hosté nestihnou, sparťané udrželi kotouč v rohu kluziště a následně diváci v hale byli svědky pěstního souboje! Sudí uklidňují situaci.

59:41

Hosté rychle přesunuli hru na druhou stranu a vzápětí to zkusí se šesti bruslaři v poli! Brankář Schnattinger zůstává na střídačce.

58:55

Další rodící se šance domácích! Krupička posílal kotouč před branku Hrabíkovi, který však v bezprostřední blízkosti nebyl úspěšný.

56:55

Sparťané se dostali do dobré akce v útočném pásmu před brněnským brankovištěm a Schnattinger zasáhl svými betony.

56:17

Kometa vyfasovala menší trest za nesportovní chování, trest za hráčskou lavici je odpykat útočník Robin Rakus (KOM. Sparťané hrají další přesilovku.

53:36

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané o pár vteřin později svou početní výhodu využívají a jdou znovu do dvoubrankového vedení. FILIP DUCHÁČ se opřel do střely od modré čáry a sparťanský obránce propálil brněnského brankáře popáté v utkání. Asistence: Tomáš Tomek.

52:06

Brňané svou početní výhodu nevyužili a za chvíli se budou muset bránit. Na trestnou lavici odjel obránce Jan Holemý (KOM), jenž se provinil hákováním.

51:28

Obránce Patrik Fajmon se prokličkoval až do velké šance v útočném pásmu a Krbeček jeho následnou ránu zastavil držadlem hokejky!

50:45

Velká šance Komety! Ivo Sedláček servíroval kotouč do brankoviště svému spoluhráči, který se však k razantnějšímu zakončení už nedostal.

49:30

Na trestnou lavici odjel podruhé v krátkém sledu Jakub Zembol (SPA), který vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování. Kometa hraje přesilovku.

46:08

Ondřej Hrabík byl před brankou úplně osamocen a sparťanský útočník při svém rychlém zakončení narazil pouze na připraveného Schnattingera.

45:34

Kometa právě vstřelila branku!
Právě jsem to zakřikl, hosté o pár vteřin později se dostali do dobré střelecké pozice a svou početní výhodu přetavují v gól! JAKUB MALÝ svou střelou nedal Krbečkovu šanci zasáhnout a Kometa prohrává znovu o jediný gól. Asistence: Ivo Sedláček.

44:43

Brňané budou hrát za malou chvíli další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl sparťanský útočník Jakub Zembol (SPA) na dvě minuty za nedovolené bránění.

44:08

Erik Meluzin v dobré pozici na levé straně kluziště zkusil okamžitě vypálit a brněnský útočník svou střelou prověřil Krbečkovu vyrážečku.

41:46

Oto Theimer se dostal s kotoučem v rychlosti do útočného pásma a svou střelou přes obránce Sedláčka prověřil pozornost brněnského brankáře.

38:46

Sparťané znovu předvádí své útočné choutky! Zembol se protlačil do dobré střelecké pozice a sparťanský útočník prověřil Schnattingera.

36:41

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí hokejisté si berou své dvoubrankové vedení zpět. Po Tomkově přihrávce se dostal k dobré střele v mezikruží MICHAL VÁGNER, který svou přesnou střelou nedal brankáři hostí šanci zasáhnout. Asistence: Tomáš Tomek, Nino Tomov.

35:52

Obrovské šance na straně domácích. Jeden ze sparťanů střílel v situaci dva na nikoho, Theimer svou přihrávkou hledal své spoluhráče, Schnattinger zasáhl.

35:08

Velká šance také na druhé straně kluziště! Hrabík v situaci dva na jednoho hledal Theimera, ke kterého se však kotouč už nedostal.

34:22

Kometa právě vstřelila branku!
Máme sníženo! Obránce Holemý poslal kotouč na osu kluziště, kde stál připravený ERIK MELUZIN a talentovaný útočník poslal kotouč svou střelou neomylně do branky. Asistence: Jan Holemý.

33:34

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí hokejisté jdou do dvoubrankového vedení! Tomek v dobré rychlosti poslal kotouč od mantinelu do prostoru před brankou, kde pohotovou dorážkou dopravil kotouč do sítě ADAM MÁCHA. Asistence: Tomáš Tomek, Petr Hauser.

32:01

Tomek odehrál kotouč v obranném pásmu a sparťané se dostali do velké příležitosti! Hrabíkův pokus z bezprostřední blízkosti nebyl úspěšný.

30:57

Sparta právě vstřelila branku!
Velký tlak domácích hokejistů vyústil v druhou vstřelenou branku! MICHAL VITOUCH se zorientoval v prostoru před brankou nejlépe a sparťanský útočník svou dorážkou posílá Spartu poprvé v utkání do vedení. Asistence: Nino Tomov, Ondřej Hrabík.

29:49

Na trestnou lavici usedá brněnský útočník Jakub Malý (KOM), který od rozhodčích vyfasoval dvě trestné minuty za nedovolené bránění. Sparta hraje přesilovku.

26:05

Hra se přelévá ze strany na stranu! Hauserův průnik po pravé straně kluziště zastavil až Schnattinger, jenž lapil kotouč do své lapačky.

24:35

Velký tlak domácích v útočném pásmu! Snad tři střely obránce Tomka nebyly úspěšné, brněnský brankář i za pomoci svých beků situaci ustál.

23:52

Theimer udělal oblouk ve středním pásmu a domácí hokejisté se dostali do další šance! Zembolovu ránu z mezikruží zastavil zadní mantinel.

21:01

Tomek na poslední chvíli vystřelil od modré čáry a střelecký pokus sparťanského obránce nebyl přesný. Hra pokračuje dál.

16:51

Petr Hauser s obráncem Tomkem už ujížděli do přečíslení dvou proti jednomu, ale poslední brněnský obránce zasáhl na poslední chvíli.

15:29

Velká možnost na straně Sparty! Krupička předložil kotouč do dobré pozice Hrabíkovi, který svou svižnou střelou prověřil lapačku brněnského brankáře.

14:25

Sparta právě vstřelila branku!
Obrovská smůla pro Kometu. Šalé ve vlastním oslabení v samostatném úniku nastřelil jen betony Krbečka a sparťané se z následného protiútoku radují z vyrovnání! PETR HAUSER mířil před brankou přesně. Asistence: Michal Vitouch.

14:07

Sparťané své oslabení ubránili a zanedlouho si vyzkouší další přesilovou hru. Na lavici hanby usedl tentokrát Ivo Sedláček (KOM) za podrážení.

12:51

Hezká kombinace hostujících hráčů na jeden dotek! Sparťanská čtveřice však dalšímu tlaku ze strany hostí odolala a posílá kotouč do bezpečí.

11:45

První přesilovou hru si v utkání vyzkouší hráči Komety. Na trestnou lavici usedl útočník Oto Theimer (SPA), jenž vyfasoval trest za nedovolené bránění.

09:25

Sparťané mají ideální příležitost na vyrovnání. Na trestnou lavici usedl brněnský útočník Nesim Harmim (KOM), jež vyfasoval menší trest za podrážení.

09:14

Kometa právě vstřelila branku!
Hosté se přibližně v polovině první třetiny ujímají vedení! EDUARD ŠALÉ dostal příliš mnoho prostoru na ose kluziště a brněnský útočník svou střelou překonal Krbečka na vzdálenější tyčku. Asistence: Jan Sedláček.

07:28

Erik Meluzin vystihl sparťanskou rozehrávku v obranném pásmu a brněnský útočník v situaci jeden na jednoho vyzkoušel Krbečkovu pozornost.

05:37

První přesilová hra pro Spartu. Ivo Sedláček (KOM) se provinil podrážením a brněnský hráč vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty.

05:30

Velké šance Komety! Po střele od modré čáry střílel ještě z levého kruhu pro vhazování obránce Fajmon, ale domácí gólman Krbeček včas zasáhl.

03:41

Krupička se snažil protlačit před posledního obránce hostí a sparťanský útočník i přes dotírajícího protihráče zakončil bekhendem.

HC Sparta Praha – HC Kometa Brno

5:3

konec (1:1, 3:1, 1:1) Stav série: 2:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Hauser (M. Vitouch), 31. M. Vitouch (Tomov, O. Hrabík), 34. Mácha (Tomek, Hauser), 37. Vágner (Tomek, Tomov), 54. Ducháč (Tomek) – 10. Šalé (J. Sedláček), 35. Meluzin (Holemý), 46. Malý (I. Sedláček)

HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Ducháč (C) – Senčák, Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, O. Hrabík, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol (A).
Trenér: Richard Žemlička

HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Fajmon, Holemý, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, Meluzín, I. Sedláček, Bělohlav, Malý (A), Kos, Rakus, Boltvan, Harmim.
Trenér: Jan Zachrla

Rozhodčí: Svoboda, Hucl – Hynek, Dědek

Průběh zápasu
1. třetina
05:37 KOM 2 I. Sedláček, podrážení
09:14 KOM 0:1 Šalé (J. Sedláček)
09:25 KOM 2 Harmim, podrážení
11:45 SPA 2 Theimer, nedovolené bránění
14:07 KOM 2 Sedláček, podrážení
14:25 SPA 1:1 Hauser (M. Vitouch)
Po 1. třetině
2. třetina
29:49 KOM 2 Malý, nedovolené bránění
30:57 SPA 2:1 M. Vitouch (Tomov, O. Hrabík)
33:34 SPA 3:1 Mácha (Tomek, Hauser)
34:22 KOM 3:2 Meluzin (Holemý)
36:41 SPA 4:2 Vágner (Tomek, Tomov)
Po 2. třetině
3. třetina
44:43 SPA 2 Zembol, nedovolené bránění
45:34 KOM 4:3 Malý (I. Sedláček)
49:30 SPA 2 Zembol, hákování
52:06 KOM 2 Holemý, hákování
53:36 SPA 5:3 Ducháč (Tomek)
56:17 KOM 2 nesportovní chování, odpyká Rakus
59:56 KOM 2+2 Malý, hrubost+hrubost
SPA 2+2 Kubánek, hrubost+hrubost
Konec