Menu

Hokej

Generali play off Tipsport extraligy

Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

2:1

konec (0:0, 1:0, 1:1) Stav série: 1:0

19.03.2022, 19:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Čtvrtfinále • Petr Šatalík

Tipsport: 1.61 4.65 4.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:34

Bože to byla rána! Martin Pláněk se na ose hřiště opřel do puku a jeho prudký projektil orazítkoval brankovou konstrukci hradecké brány! Od ní šel kotouč do ochranné sítě za svatyní Mountfieldu.

59:08

Radim Rulík si bere oddechový čas a společně se svým trenérským štábem kreslí svému celku finální situaci. Gašper Krošelj zůstává na střídačce, ačkoliv se bude vhazovat ve středním pásmu.

59:01

Ke střele se na vrcholu kruhů dostal v oslabení Lukáš Cingel, jenže jeho pokus mířil jen těsně vedle pravé tyče svatyně Bruslařů!

57:34

Bohumil Jank podrazil v rohu hrací plochy Pavla Kousala, za což fasuje dvě trestné minuty, tak ne, vyloučen je Aleš Jergl... za podrážení. Sudí snad viděl lépe.

54:33

Východočeši se ještě jednou dostali k pěknému zámku, ve kterém sevřeli svého soupeře. V další akci se však dostali jen do postavení mimo hru.

53:15

Na druhé straně mohla srovnat Boleslav, která šla do přečíslení tři na dva, které ranou z osy hřiště zakončoval Alex Lintuniemi, jeho ránu však tlumí Filip Novotný!

52:25

52:25 Kevin KLÍMA - 2:1

52:25

Hradec právě vstřelil branku!
Hradec jde krátce po srovnání soupeře opět do vedení! Východočeši se dostali ke střele krátce po vhazování. Když pak puk před vlastní klecí nešikovně zašlápl Pavel Pýcha, KEVIN KLÍMA se k němu snadno dostal a pak ho z bezprostřední blízkosti poslal prudkou ranou do svatyně Bruslařů na přední tyči, Východočeši vedou 2:1! Bez asistence.

51:24

51:24 Eberle JAN - 1:1

51:24

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Je srovnáno na 1:1! JAN EBERLE se dostal za obranu Mountfieldu po nádherném dlouhém pasu Pýchy z obranného pásma. Následně šel sám na klec Východočechů. Z mezikruží vypálil nad vyrážečku Novotného a trefou do levého horního rohu branky protivníka vyrovnává na 1:1! Začínáme tak zase od začátku! Asistence: Pavel Pýcha, Martin Ševc.

42:27

Radek Smoleňák si příliš dlouho zpracovával kotouč na levém kruhu, s pukem se dostal do ostrého úhlu a ránu na přední tyč kryje Gašper Krošelj.

39:55

David Šťastný na levém kruhu zvedal ruce po ráně Alexe Lintuniemiho z pravé strany od modré čáry. Jeho pokus totiž Filipu Novotnému vypadl z náruče. Dorážku však neproměnil Jakub Kotala, jenž měl před sebou úplně prázdnou klec! Boleslav zazdila obrovskou šanci!

38:40

Po souboji v rohu kluziště dojel Nikita Ščerbak svého soupeře Oscara Flynna ve středu hrací plochy a lehce do něj sekl. Sudí prohřešek nepřehlédli, dávají za něj dvě minuty útočníkovi Mountfieldu, Flynn ale pád přihrál. Divadelní výkon oceněn nebude.

37:49

Středočeši nyní zavřeli svého protivníka v pásmu a po ráně, kterou srazil Jan Eberle, pálil z mezikruží David Šťastný, jenž těsně minul brankovou konstrukci za Novotným!

36:16

Trma vrma před klecí Bruslařů! Nejprve pálil z levého kruhu finský démon Ahti Oksanen, následně se k dorážce dostal Radek Smoleňák a po něm pálil znovu Fin ve službách Hradce, Gašper Krošelj teď ustál velký závar před svou svatyní a připsal si několik důležitých zákroků!

31:29

Následně však Bruslaři ihned dostávají možnost srovnat skóre. Radek Pilař trefil holí do hlavy Kelemena a fasuje dvě trestné minuty.

31:08

31:08 Kelly KLÍMA - 1:0

31:08

Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši jdou do vedení! Richard Nedomlel přiťukl kotouč od modré čáry na vrchol levého kruhu, kam si najel KELLY KLÍMA, jenž ranou z otočky poslal puk na zadní tyč svatyně Boleslavi. Gašper Krošelj přes clonu před sebou nic neviděl a na ránu nereagoval, touš tak našel až ve své síti! Hradec Králové vede 1:0! Asistence: Richard Nedomlel.

29:16

Přihrávku od zadního hrazení do předbrankového prostoru dostal Maris Bičevskis, jenž ovšem z bezprostřední blízkosti Filipa Novotného mezi betony nepropálil!

28:24

Středočeši se dostali do postavení mimo hru, následně se u hrazení strhla mela, ve které si sudí našli zákrok Kevina Klímy, kterému dávají dvě minuty za hrubost.

24:49

Pavel Kousal se dostal do nebezpečné akce na levé straně hrací plochy, po jeho zakončení dorážel ještě Maris Bičevskis, Filip Novotný však situaci zvládl ustát.

20:00

Radek Smoleňák a Martin Pláněk dostali oba dvě trestné minuty za hrubost, jejich provinění se vykrátí, Hradec bude hrát i na startu druhého dějství přesilovku.

19:23

Nikita Ščerbak byl nyní zcela jasně zezadu hákován Ševcem. Poněkud nepochopitelně nyní sudí nařizují jen vyloučení, nedávají však Hradci trestné střílení, které by bylo na místě.

18:17

Kupředu jdou Východočeši, Kevin Klíma se dostal k ráně z vrcholu levého kruhu, Gašper Krošelj však skvěle zakročil svou vyrážečkou!

16:49

Východočeši opět bleskově přenesli hru před klec soupeře. Střelu z levé strany v podání Cingela dorážel po zákroku Krošelje Orsava, brankář Bruslařů však celou situaci ustál.

12:26

Hradečtí se vydali kupředu a z pravého kruhu pálil Christophe Lalancette, jeho ostrý projektil na zadní tyč vyráží Gašper Krošelj nad svou klec!

11:02

Oscar Flynn se vyřítil od pravého hrazení ke kleci Mountfieldu, Filipa Novotného však razantním projektilem mezi betony nepokořil!

10:38

Petr Koukal dostal kotouč na levý kruh a okamžitě střílel na přední tyč Bruslařů, Gašper Krošelj však zde byl připravený se svou vyrážečkou.

09:24

David Šťastný se hnal na klec Hradce z pravé strany, jeho pokus na zadní tyč vyrazil Filip Novotný jen před sebe, do jeho brány pak ale spadl Jan Eberle, jenž ji vychýlil ze základního postavení.

05:37

Východočeši postavili přesilovkový vzorec a prudký pas z pravé strany na vrchol brankoviště tečoval Radek Smoleňák těsně nad břevno svatyně Bruslařů!

04:43

Hradečtí se dostávali kupředu po levé straně, kde jel Cingel, po ofsajdu se však už bude vylučovat. Jakub Kotala fasuje dvě minuty za podražení Pavlíka ve středovém kruhu. Přesilovka pro Mountfield.

Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

2:1

konec (0:0, 1:0, 1:1) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 32. Kelly Klíma (Nedomlel), 53. Kevin Klíma – 52. Eberle Jan (Pavel Pýcha, Ševc)

Mountfield HK: F. Novotný (Kiviaho) – Nedomlel, Blain, Kalina, F. Pavlík (A), Jank, McCormack, R. Pilař – Smoleňák (C), Lev (A), Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Ščerbak, Lalancette, Kelly Klíma – Cingel, Koukal, Orsava.
Trenér: Tomáš Martinec.

BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc (C), Jánošík, Pláněk (A), Lintuniemi, Fillman, D. Moravec – Eberle, Kotala, D. Šťastný (A) – Flynn, O. Najman, P. Kousal – Lunter, Bičevskis, Kelemen – Grim, T. Knotek, Adam Raška I.
Trenér: Radim Rulík.

Rozhodčí: Pešina, Ondráček – Frodl, Komárek.

Diváci: 6013

Průběh zápasu
1. třetina
04:43 MBL 2 Kotala, podrážení
19:23 MBL 2 Ševc, hákování
20:00 HKM 2 Smoleňák, hrubost
MBL 2 Pláněk, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
28:24 HKM 2 Kevin Klíma, hrubost
31:08 HKM 1:0 Kelly Klíma (Nedomlel)
31:29 HKM 2 R. Pilař, vysoká hůl
38:40 HKM 2 Ščerbak, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
51:24 MBL 1:1 Eberle Jan (Pavel Pýcha, Ševc)
52:25 HKM 2:1 Kevin Klíma
57:34 HKM 2 Jergl, podrážení
Konec