Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off

HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice

5:3

konec (2:1, 0:0, 3:2)

19.03.2022, 13:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Skupina B • Petr Pavlík

58:59

Sparta právě vstřelila branku!
Je zřejmě hotovo! MAXIM KUBÁNEK si počkal na přihrávku od svého spoluhráče před brankou a následně bez větších obtíží zametl puk do odkryté branky. Sparťané jdou znovu do dvoubrankového vedení. Asistence: Oto Theimer, Nino Tomov.

58:49

Hra je znovu přerušena, pardubičtí trenéři si berou oddechový čas na poradu. Vypadá to, že brankář Kadlc opustí své pracoviště.

57:52

Už to vypadalo, že hosté vyhodí kotouč, ale Theimer ukořistil puk zpět na hokejku a v situaci tři na jednoho vzal zodpovědnost na sebe. Kadlc zasáhl.

56:14

Bude se vylučovat a znovu to bude z pardubických řad! Obránce Adam Nedelka (PCE) vyfasoval menší dvouminutový trest za hrubost.

54:05

Sparta právě vstřelila branku!
S góly se nyní trochu roztrhl pytel, sparťané si ve své klasické početní výhodě berou své ztracené vedení zpět! PETR TON zkusil vyslat nenápadnou střelu z pravého kruhu a sparťanský útočník svou střelou vrací Spartě vedení. Asistence: Nino Tomov.

53:21

Sparťané budou hrát další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl pro změnu obránce Jakub Koudelka (PCE), který se provinil podrážením.

52:57

Dynamo právě vstřelilo branku!
Sparťané inkasují podruhé v krátkém sledu a máme vyrovnáno! Herčík přihrál připravenému ADAMU NEDELKOVI, který svou povedenou střelou překonal Hrabala potřetí v utkání a hosté vyrovnávají. Asistence: Daniel Herčík, Vojtěch Tvrdík.

51:03

Kubánek zasekl hru, ale sparťané se k dalšímu ohrožení branky nedostali. Dynamo bude hrát další přesilovku, tentokrát se provinil Nino Tomov (SPA) podrážením.

50:09

Dynamo právě vstřelilo branku!
V Holešovicích máme znovu sníženo, pardubičtí hokejisté se dostávají znovu na dostřel jediného gólu. Lichtag posunul kotouč do dobré pozice, kde byl připravený KALE COSTA, který svou přesnou střelou z mezikruží překonal Hrabala. Asistence: Jakub Lichtag, Dominik Pavlata.

49:48

Sparťanů bylo na ledě šest, čehož si rozhodčí okamžitě všimli a hosté budou hrát první přesilovou hru v utkání! Trest za hráčskou lavici odpyká Jan Krupička (SPA).

48:36

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané se v průběhu třetí třetiny dostávají do dvoubrankového vedení! Obránce Šindelek našel před brankou volného ONDŘEJE HRABÍKA, který svou povedenou střelou prostřelil Kadlce na bližší tyčku. Asistence: Filip Šindelek, Jakub Červenka.

46:58

Nedelka vyslal prudkou střelu od modré čáry a obětavým zákrokem se prezentoval útočník Ton. Skvělý počin sparťanského útočníka.

43:08

Costa obdržel přihrávku na levý kruh, odkud se snažil vypálit, ale rána pardubického útočníka nebyla přesná. Hra pokračuje dál.

38:15

Hosté se v závěru oslabení dostali do velké šance! Dominik Pavlata byl sice obtěžován jedním protihráčem, ale i přesto dokázal zakončit.

36:18

Bude se vůbec poprvé v utkání vylučovat! Hlavní rozhodčí uděluje menší trest Pavlovi Štetkovi (PCE), který vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení.

32:01

Nino Tomov vystřelil od modré čáry a vzápětí se strhl před brankovištěm celkem velký závar. Pardubičtí hokejisté případné nebezpečí odrazili.

29:51

Ondřej Šťastný číhal před brankou na případnou dorážku a nechybělo mnoho, aby se pardubický útočník dostal ke střele.

27:48

Hosté ujeli do přečíslení dvou proti jednomu! Herčík si najížděl na přihrávku od svého spoluhráče, ale pardubický forvard nezakončil podle představ.

24:41

Tomáš Urban vystihl sparťanskou rozehrávku a poslal kotouč Štetkovi! Druhý jmenovaný vyzkoušel pozornost sparťanského brankáře.

20:10

Hosté vyhráli vhazování ve středovém kruhu a Herčík se dostal do mezikruží! Jeho následná střela skončila zablokovaná.

19:53

Sparta právě vstřelila branku!
Domácím hokejistům se opravdu podařilo ještě před koncem první třetiny utéct soupeři do vedení! Zembolovu střelu vyrazil pouze před sebe, kde stál připravený MICHAL VITOUCH. Druhý jmenovaný se se svou dorážkou již nemýlil a poslal Spartu poprvé v utkání do vedení. Asistence: Jakub Zembol.

16:25

Jakub Zembol si už zpracovával kotouč do samostatného úniku, ale v poslední chvíli odvedl dobrou práci vracející se obránce Nedelka.

13:55

Sparta právě vstřelila branku!
Máme vyrovnáno! Tomek přihrál na modrou čáru, kde stál připravený NINO TOMOV, který svou prudkou střelou propálil pardubického brankáře poprvé v utkání. V Holešovicích tak začínáme znovu od začátku. Asistence: Tomáš Tomek, David Senčák.

13:18

Theimer se skvěle proháčkoval přes bránícího hráče do zakončení, ale následná střela domácího útočníka byla zablokovaná.

11:36

Domácí hokejisté mohli vyrovnat! Maxim Kubánek sám proti pardubickému brankáři nastřelil pouze jeho výstroj a skóre se nemění.

10:54

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté se dostávají do vedení! Hrabal vyjel ze svého pracoviště, když chtěl pomoct svým spoluhráčům s rozehrávkou, ale bohužel pro domácí namazal na hokejku ADRIANA GROMADZKIHO, který uklidil kotouč do branky. Asistence: Pavol Štetka.

07:29

Daniel Herčík udělal rychlý pohyb na pravou stranu a na poslední chvíli mu znemožnil zakončit jeden z domácích borců. Dobrý počin ze strany Sparty.

06:28

Obrovská možnost také na straně Dynama! Kale Costa sám proti Hrabalovi neuspěl, jelikož sparťanský brankář vytasil svou vyrážečku.

03:43

Velká šance domácích! Theimer z otočky našel před brankou volného Krupičku, který svou střelou mířil těsně vedle.

00:43

Ton zkusil od mantinelu překvapit pardubického brankáře a sparťanský útočník prověřil pozornost Kadlce! Pardubický gólman si bližší tyčku pohlídal.

HC Sparta Praha – HC Dynamo Pardubice

5:3

konec (2:1, 0:0, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Tomov (Tomek, Senčák), 20. M. Vitouch (Zembol), 49. O. Hrabík (Šindelek, Červenka), 55. Ton (Tomov), 59. Kubánek (Theimer, Tomov) – 11. Gromadzki (Štetka), 51. Costa (Lichtag, Pavlata), 53. Nedelka (Herčík, Tvrdík)

HC Sparta Praha: Hrabal (Krbeček) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Ducháč (C), Červenka, Ducháč, Menzel – Senčák, Kubánek, Krupička, O. Hrabík, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch, Zembol (A).
Trenér: Richard Žemlička

HC Dynamo Pardubice: Kadlc (Matěcha) – Hebek, Kubíček (C), Nedelka, Tvrdík, Bárta, Koudelka, Kaštánek – Štetka, Pavlata, Lichtag (A), Herčík, Costa, Urban, Novotný, Šťastný (A), Kaplan, Gromadzki.
Trenér: Jiří Malinský

Rozhodčí: Micka, Zeliska – Horažďovský, Hlinka

Průběh zápasu
1. třetina
10:54 PCE 0:1 Gromadzki (Štetka)
13:55 SPA 1:1 Tomov (Tomek, Senčák)
19:53 SPA 2:1 M. Vitouch (Zembol)
Po 1. třetině
2. třetina
36:18 PCE 2 Štetka, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
48:36 SPA 3:1 O. Hrabík (Šindelek, Červenka)
49:48 SPA 2 příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Krupička
50:09 PCE 3:2 Costa (Lichtag, Pavlata)
51:03 SPA 2 Tomov, podrážení
52:57 PCE 3:3 Nedelka (Herčík, Tvrdík)
53:21 PCE 2 Koudelka, podrážení
54:05 SPA 4:3 Ton (Tomov)
56:14 PCE 2 Nedelka, hrubost
58:59 SPA 5:3 Kubánek (Theimer, Tomov)
Konec