Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off

Berani Zlín – HC Oceláři Třinec

1:7

konec (1:1, 0:1, 0:5)

19.03.2022, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Skupina A • Adam Čuba

59:45

Třinec právě vstřelil branku!
Oceláři stále nemají dost! Matěj Kozlík v další akci předal přes vylidněné pásmo na úplně volného ostrostřelce OSKARA HAASE, ten poklekl do telemarku a z první precizně zakončil. 1:7!. Asistence: Matěj Kozlík a Antonín Kareš.

57:21

Třinec právě vstřelil branku!
Demolice žlutomodrých barev! Oceláři se hnali do náznaku přečíslení, k puku se dostal JAN MOŠKOŘ, z pravé strany zamířil a přesně trefil mezi ruku a tělo Dominika Šarmana. Pro Moškoře druhá branka v zápase, pro Třinec šesté a zápas nakonec překvapivě skončí opravdu velkým rozdílem. . Asistence: Jonáš Jobánek.

52:14

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Adam Burian – 2 min., podrážení).

51:01

Třinec právě vstřelil branku!
Tak to je ledová sprcha pro ševce, kteří ještě živili alespoň teoretickou šanci na dobrý výsledek. Jeden z nejproduktivnějších Ocelářů PAVEL MATĚJ dává svůj osmnáctý gól v sezoně a upravuje na 5:1. Asistence: Michal Ramik.

50:28

Třinec právě vstřelil branku!
Krátce opo konci přesilové hry se hosté znovu prosazují! MATĚJ KOZLÍK projel levým křídlem, dostal trochu prostoru, naprosto přesně zamířil, trefil se k tyči a posílá svůj tým do tříbrankového vedení. Asistence: Oskar Haas.

48:08

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Daniel Chovaniak – 2 min., hrubost).

48:08

Jakub Čechmánek v šanci po získání zapomenutého puku a průniku pravým křídlem! Jakub Klimek si dokázal poradit, následovala ještě krátká strkanice a bude se vylučovat!

46:26

Žlutomodrý tlak! Přes Patrika Nábělka se nyní nesla kombinace, která po přenesení na pravou stranu a následnou střelu znamenala velmi nebezpečný pobyt ševců v brankovišti. Tentokrát se Zlínští neprosadili, nicméně kotouč drží nadále.

42:19

Třinec právě vstřelil branku!
A je to 1:3... JAN MOŠKOŘ se opět dostal do šance, využil své obrovské postavy, prosadil se v brankovišti a zametl za bezmocného Dominika Šarmana. Oceláři jdou do dvoubrankového trháku, chtějí li ševci ještě otočit vývoj zápasu, čeká vskutku těžká šichta. Asistence: Jonáš Jebánek a Nico Geidl.

35:10

Třinec právě vstřelil branku!
Tak to je rána pro v tuto chvíli lépe hrající Berany... NICO GEIDL využil spolupráce se svým parťákem/obráncem Antonínem Karešem a prosazuje se za záda zlínského Dominika Šarmana, jenž jen zoufale leží na ledě. Třinec jde do vedené – 1:2!. Asistence: Antonín Kareš.

31:44

Dominik Luža a další velká šance Beranů! Forward s číslem 81 se z ničeho nic sám zjevil před Klimkem, zkusil krátkou kličku do backhandu, jenže neuspěl.

31:12

Velká šance domácích! Richard Hrazdira kopl do vrtule a užuž to vypadalo že ujede do samostatného úniku. Tak dobře to sice nedopadlo, i tak ovšem mohl žlutomodrý útočník pokračovat dopředu. Místo toho se však rozhodl pro zadovku na Dominika Lužu, ten byl v objetí tří soupeřů a je po šanci...

25:17

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Petr Andrle – 2 min., podrážení).

Přichází odměna za dobrou hru! Ševci nadále drželi soupeře pod krkem, Petr Andrle už cítil že mu útočící protivník uniká, pomohl si faulem a Oceláři jdou do čtyř.

21:14

Fenomenální Jakub Klimek! Zlínští se inspirovali kombinací soupeře při vstřelené brance z první třetiny, Lukáš Chludil sjížděl na levé straně, zamíchal pukem a předal skrz brankoviště na připraveného spoluhráče. Strážce hostující svatyně se však výtečně přesunul a vygumoval naprosto tutovou šanci ševců!

14:22

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Antonín Kareš – 2 min., napadení).

14:17

Lukáš Chludil v samostatném úniku! Zlínský lídr zkusil prudkou střelu nad vyrážičku, nakonec však jistého brankáře v červeném překonat nenechal. Stav zůstane nezměněn!

11:51

Třinec právě vstřelil branku!
Minela ve žlutomodré obraně a máme vyrovnáno! Richard Pětník těžil z dobrého forčekingu, v blízkosti zlínské klece z ničeho nic ukradl puk z hole jednoho z beků, zamíchal před Šarmanem, položil jej a ještě nesobecky předal na svého parťáka MICHALA RAMIKA, jenž neměl nejmenší problém zakončit do odkryté sítě. 1:1! Asistence: Richard Pětník.

07:14

Zlín právě vstřelil branku!
Krásný gól JAKUBA MASAŘE! Zlín se hned po vypršení oslabení vrhl zpět do útoku, forward s číslem 25 se dostal k puku na pravém křídle, vybruslil si k modré čáře, napřáhl až ke stropu haly a vystřelil! Kotouč ještě cinknul o tyčku a zaplul za nic netušícího brankáře hostí. Berani se zaslouženě ujímají vedení – 1:0! Asistence: Adam Burian a Adam Laciga.

04:39

Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matyáš Dědek – 2 min., vysoká hůl).

Berani Zlín – HC Oceláři Třinec

1:7

konec (1:1, 0:1, 0:5)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Masař (Burian, Laciga) – 12. Ramik (Pětník), 36. Geidl (Kareš), 43. Moškoř (Jebánek, Geidl), 51. Kozlík (Haas), 52. Matěj (Ramik), 58. Moškoř (Jobánek), 60. Haas (Kozlík, Kareš)

Berani Zlín: Šarman (Synek) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl, Kráčalík – Martinec, Dědek, Masař, Hrazdira, Luža, Chludil, Čechmánek, Laciga
Trenér: Juraj Jurík

HC Oceláři Třinec: Klimek (Švančara) – Andrle, Chovaniak, Kareš, Ročák, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Šutý, Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Šotkovský, Matěj, Ramik, Kozlík, Jobnánek

Rozhodčí: Obadal, Grygera – Kučera, Blažek

Průběh zápasu
1. třetina
04:39 ZLN 2 Dědek, vysoká hůl
07:14 ZLN 1:0 Masař (Burian, Laciga)
11:51 TRI 1:1 Ramik (Pětník)
14:22 TRI 2 Kareš, napadení
Po 1. třetině
2. třetina
25:17 TRI 2 Andrle, podrážení
35:10 TRI 1:2 Geidl (Kareš)
Po 2. třetině
3. třetina
42:19 TRI 1:3 Moškoř (Jebánek, Geidl)
48:08 TRI 2 Chovaniak, hrubost
50:28 TRI 1:4 Kozlík (Haas)
51:01 TRI 1:5 Matěj (Ramik)
52:14 ZLN 2 Burian, podrážení
57:21 TRI 1:6 Moškoř (Jobánek)
59:45 TRI 1:7 Haas (Kozlík, Kareš)
Konec