Menu

Hokej

Play-off 2. ligy, skupina Sever

HC WIKOV Hronov – HC Letci Letňany

2:3

konec (0:1, 1:0, 1:2) Stav série: 0:4

07.03.2022, 18:00 • Hronov, Zimní stadion • Semifinále • Vendula Zdražilová

Tipsport: 4.23 5.4 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:27:12)
Je dobojováno. Domácí urputně bojovali o vyrovnání, ale nepovedlo se jim to. Letňany tak vítězí na ledě Hronova 3:2 a celkově počtvrté v sérii. V nejkratším možném termínu tak postupují do finále severní skupiny. Hronovu tedy dnešním dnem skončila sezóna.

Konec zápasu.

59:57

Hosté mohou odklepávat poslední vteřiny zápasu a pomalu mohou začít slavit postup do finále play-off severní skupiny.

59:56

Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov (Martin Kozák – 2 min., podrážení).

58:59

Hosté takticky vyhazují puky do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Domácí se derou za vyrovnáním a mají před klecí Letňan tlak.

58:10

Hronov byl v pásmu Letňan, ale hosté se dostali na druhou stranu, kde ale nedostali šanci trefit zcela prázdnou domácí svatyni.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

56:33

Domácí lavička si vyžádala oddechový čas.

56:33

Hronov právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se ještě domácí hráči dostávají na dostřel svému soupeři a vykřesali jiskru naděje. FILIP MONÍK dostal přihrávku na pravou stranu, kde z mírného úhlu zametl kotouč do branky Letňan – 2:3. Asistence: Dominik Matouš.

56:30

Kozák se prodral až do zakončení před Kopřivou, ale ten sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil.

55:25

Na chvíli byl gólman Pluháček zase v brance, nyní už je ale opět na střídačce.

54:40

Hronovští jsou stále v šesti hráčích v poli a bez gólmana, nemají co ztratit a zkoušejí to v powerplay.

54:07

Letňany jsou v plném počtu.

53:35

Hosté se dostali na kotouč a odpálili ho až před domácí klec a šetří tak vteřiny ze své početní nevýhody.

52:07

Domácí jsou v šesti a bez brankáře!

52:07

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Jan Hanuš – 2 min., krosček).

52:03

Vhazuje se před hostující brankou, domácí si tak ještě pobyt v pásmu soupeře prodlouží.

50:14

Domácí fanoušci svými hlasivkami tlačí své hráče ke snížení, aby ještě byla šance na vyrovnání a případně na prodloužení série, ale pokus Kozáka končí jen v moci Miroslava Kopřivy.

49:23

Letňany právě vstřelily branku!
Do zakončení se prodral JIŘÍ HOZÁK a jeho hezká individuální akce končí dalším pukem v síti Hronova. Hosté tak vedou už o dva góly a jsou tak blízko postupu do finále – 1:3. Bez asistence.

48:18

Letňany právě vstřelily branku!
Hosté podruhé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Po tom, co pronikli do útočného pásma, našel křížnou přihrávkou Hrala ADAMA KELLERSTEINA, který na pravém kruhu vyslal svižnou ránu, která se zastavila až v domácí síti – 1:2. Asistence: Kryštof Hrala.

47:57

Letňany jsou v plném počtu.

47:23

Domácím se zatím početní výhoda nedaří, hosté se bez větších problémů brání a vyhazují puky do bezpečí.

45:57

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kryštof Hrala – 2 min., nedovolené bránění).

45:37

Lukáš Kastner si nabruslil do prostoru mezi kruhy a jeho švih pukem ohrozil Pluháčka, ale ten si nakonec opět poradil a pomohl svému týmu.

44:30

Jan Oliva kroužil mezi kruhy a naznačil střelu, po ní zakročila zase pozorná obrana hostujícího celku. Puk má Kopřiva a hra je přerušena, buly po jeho pravé ruce.

43:43

Jan Zedek napřáhl ke střele od modré čáry a puk poté proskákal až před brankoviště Hronova, kde ho jistil pozorný Mikuláš Pluháček.

43:03

Hronov je v plném počtu.

42:09

Domácí se ubránili první přesilovkové akci Letňan a po zisku puku ho vyhazují daleko od své branky.

41:03

Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov (Daniel Mikulec – 2 min., podrážení).

40:48

Zakázané uvolnění Hronova a hra se stěhuje před Pluháčka, buly po jeho levé ruce.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhé třetině přišly Letňany o svůj náskok, Hronov totiž v přesilové hře poprvé udeřil a srovnal stav na 1:1. Ještě nás tak čeká hodně zajímavé třetí dějství, které začne přibližně v 19:45.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Letňanští se ještě dostali do útoku, kde zahrozil Lukáš Vacín, ale s jeho projektilem si obrana Hronova poradila.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:38

Hosté se zatím drží a vyhazují puky do bezpečí, domácí se zatím nedostali k pořádnému zakončení.

37:05

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Adam Kellerstein.

36:46

Hosté nyní mají se svým soupeřem problémy, nemohli se už dvakrát dostat do útočného pásma a domácí tak mohli proniknout na druhou stranu.

35:47

Vjačeslav Degtěrev pálil od modré čáry a jeho střela končí jen vedle pravé tyče hostujícího brankáře.

34:19

Lukáš Chalupa číhal na modré čáře, ale nedostal kotouč. Nakonec se potuloval někde u brankoviště, kde ho pod lapačku přikryl Pluháček.

33:52

Hosté se nesmířili s tím, že přišli o své vedení a hned se natlačili před soupeřovu klec, kde vyslali nebezpečnou střelu. S tou si ale brankář Pluháček poradil.

32:38

Hronov právě vstřelil branku!
Přesilovka Hronova je využita a domácím se tentokráte už povedlo vyrovnat. Konstantin Lavrenov nasměroval puk před hostující klec, kde ho šikovně tečoval mezi tři tyče VJAČESLAV DEGTĚREV – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Konstantin Lavrenov.

31:52

Letňany se však dostaly na puk a vyhodily ho až před hronovskou klec. Hosté tak šetří vteřinky se svého oslabení.

31:14

Další šance pro Hronov, který má k dispozici další přesilovou hru. A už se domácí usadili před brankou Kopřivy, kde se snaží ho překonat.

30:50

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Lukáš Chalupa – 2 min., podrážení).

30:41

A další icing domácích.

30:20

Jsme za polovinou řádné hrací doby a stále hosté vedou rozdílem jediné branky, které docílili už na začátku druhé minuty utkání.

29:08

Zakázané uvolnění Hronova a hosté tak získali zadarmo útočnou třetinu. Vhazovat se bude po pravé ruce Mikuláše Pluháčka.

28:35

Matěj Hasil spěchal do útočného pásma za kotoučem, ten nakonec uhájili hráči Hronova a rychle pak otočili hru na opačnou stranu.

27:59

A další snaha domácích o vyrovnání, to však znovu nepřichází. Ale nutno podotknout, že se o těsné vedení hosté mohou klidně obávat.

27:15

Nyní si musel dávat pozor Miroslav Kopřiva, před kterým se zjevil jeden z domácích hráčů, jeho střelu však hostující brankář dobře viděl a ukryl ji u sebe.

26:21

Matěj Suk si na modré čáře klepl o přihrávku a nasměroval kotouč na brankoviště, kde ho betony přikryl Mikuláš Pluháček a opět hru pozastavuje.

25:33

Zakázané uvolnění Hronova a hra se stěhuje před Pluháčka, buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.

24:50

Jiří Hozák těsně před domácí brankou nastavil hůl po střele spoluhráče z pravé strany, ale kotouč mezi betony Pluháčka neprocedil.

23:30

Letňany jsou v plném počtu.

22:49

Letňanští dosáhli na odražený kotouč a bez čekání ho posílají až před branku Mikuláše Pluháčka. Osvobozují se a tohle oslabení už zřejmě zvládnou bez úhony.

22:10

Domácí mají šanci na vyrovnání, nyní hrají v početní výhodě. Hosté je ale zatím nepustili do svého pásma a drží puk u sebe.

21:30

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Vojtěch Kropáček – 2 min., podrážení).

21:12

Domácí se v úvodu druhé třetiny dostali do zakončení před Miroslavem Kopřivou, ovšem ten vytasil semafor a puk lapil do lapačky.

20:01

Začala druhá třetina.
První dějství je tedy nakonec dohráno a hned se bude pokračovat dále. Nyní dochází ke změně stran a druhá třetina začne co nevidět.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Puk mají domácí hráči a ještě to zkoušejí před soupeřovou klecí, spíše to ale už vypadá, že se nic nestane. Tato část hry se tak jenom dohrává.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:37

Lukáš Vacín pronikl do útočné třetiny, klepl si o přihrávku, tu dostal, ale nakonec mu střela nesedla a kotouč si to namířil jen do rohu pásma Hronova.

17:32

Letci stále drží těsný náskok, před chvílí to zkusil po zemi Lukáš Kastner, puk proskákal až k Pluháčkovi, ale domácí brankář byl opět na místě a připraven.

16:40

Hronov je v plném počtu.

15:49

Jan Smola nezachytil puk u modré čáry a ten skončil v neutrální zóně. Poté ho ještě domácí hráči poslali blíže brance Miroslava Kopřivy a šetří vteřiny.

14:40

Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov (Martin Kozák – 2 min., hákování).

14:10

Letci pronikli do pásma soupeře, kde chvíli operovali, hned na to střílel Vojtěch Kropáček, ale jeho pokus byl nepřesný skončil mimo tři tyče.

13:17

Nyní se to povedlo, Jakub Kynčl střílel od modré čáry, ale jeho pokus nejprve srazila obrana Letňan a následně pak puk jistil Miroslav Kopřiva.

12:36

Hronov ve svém pásmu získal puk a dostal ho do neutrální zóny, blíže soupeřově brance už ale ne.

12:14

Oba celky jsou v kabinách, oprava potrvá déle, takže se zbytek prvního dějství dohraje na začátku toho druhého. Poté se bude pokračovat dále po změně stran.

12:14

Hra je teď na nějakou dobu přerušena, za domácí brankou se vysypalo plexisklo a bude se muset vyměnit. Hráči obou týmů tak krouží po ledové ploše, aby nevyšli z tempa.

11:52

Zakázané uvolnění Letňan.

11:21

Kvůli ofsajdu Letňan se vhazovalo ve středním pásmu a hned pak se do akce dostali hosté znovu, ale pokus Kryštofa Hraly letěl jen vedle protější tyče.

10:59

Letci hýřili další aktivitou, zblízka střílel na Pluháčeka Aleš Půlpán, ovšem proti jeho projektilu nastavil hruď domácí brankář a opět zapsal další pozorný zákrok.

10:18

Hosté obrali soupeře o puk v obranném pásmu a hru nasměrovali zase před domácí svatyni, od modré pak střílel Adolf Straka, ale jen do betonu domácího gólmana.

09:07

Hronov je v plném počtu.

08:53

A další zákrok domácího brankáře, jenž opět svůj tým podržel a nechal před dotírajícími hráči hostů zase hru přerušit.

08:37

Michail Potěchin na pravé straně švihl do puku a jeho pokus mířil k bližší tyči, ale nakonec po něm sáhl lapačkou Pluháček a hra je zastavena.

08:16

Po delším pobytu hostů v teritoriu Hronova vytáhli puk ven domácí hráči a hned ho ještě poslali až před Miroslava Kopřivu. Hronov se tak osvobozuje.

07:34

Za stejný prohřešek jako Letňany pykají nyní i domácí hráči a nabízejí tak soupeři přesilovou hru. Hosté tak mají šanci v ní navýšit svůj náskok.

07:07

Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Samuel Duchan.

06:48

Letňany jsou v plném počtu.

06:34

Letňanští získali puk a hned ho vyhodili až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

06:05

A další šance Hronova končí v moci Miroslava Kopřivy, hra je přerušena, buly po jeho levé ruce.

05:50

Jakub Kynčl dostal přihrávku a sjel si na hranu pravého kruhu, odtud pak vyslal prudkou ránu, kterou ale pokryl Miroslav Kopřiva. Nicméně domácí stále operují před jeho brankou.

04:48

Vyloučení v týmu HC WIKOV Hronov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Adam Kellerstein.

04:02

Jiří Bucek se snažil u modré čáry zachytit puk, po chvilce se mu to povedlo a Hronovští už se dostávali do akce. Jenže se vystavili postavení mimo hru a ta to celé zmařila.

03:25

Domácí vytěsnili puk do neutrální zóny, posléze se tam hosté ale zase vrátili zpět. Na Pluháčka mířil nepříjemný projektil, s ním si však gólman Hronova opět poradil.

02:15

Zakázané uvolnění Hronova stěhuje hru zpět před branku Mikuláše Pluháčka, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

02:01

Domácí neudrželi pásmo a po zisku kotouče znovu pláchli před Pluháčka Letci, kteří znovu operují před jeho klecí.

01:13

Letňany právě vstřelily branku!
Už na začátku první třetiny se mění skóre. Tentokráte už hosté skórují a otevírají účet čtvrtého semifinále. Vojtěch Kropáček nahodil puk na najíždějícího ADAMA KELLERSTEINA, který si od levého hrazení nabruslil těsně před domácího brankáře a pohotově zblízka zakončil – 0:1. Asistence: Vojtěch Kropáček.

01:02

Nyní se vhazuje po pravé ruce Mikuláše Pluháčka, který zasáhl proti střele Jana Hanuše.

00:42

Hosté se hned od úvodního vhazování zdrželi v útočném pásmu, ale na Pluháčka nevyzráli.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC WIKOV Hronov: Pluháček (Pavlíček) – Oliva, Mikulec, Degtěrev, Kynčl, Pavelka, Suk (A), Romanov – Hašlar, Moník, Matouš (A), Nazarov, Ťurin, Bucek, Teuber, Lavrenov, Jirků, Duchan, Janda, Kozák (C)
Trenér: Martin Táborský

HC Letci Letňany: Kopřiva (Zeithaml) – Zedek, Straka, Gurjevskij, Potěchin, Hanuš, Chalupa, Fiala – Hrala, Arnošt, Kastner (A), Půlpán (A), Kropáček, Řepík, T. Pejchal, Vacín, Hozák (C), Kellerstein, Smola, Hasil, Staněk
Trenér: Jaroslav Nedvěd

Rozhodčí: Zavřel – Všetečka, Hofman.
Hronovu tak nezbývá nic jiného, než dnes doma vyhrát, pokud nechtějí jeho hokejisté ještě končit sezónu. Ve čtvrtém duelu tak mají šanci ji ještě odvrátit. Uvidíme, zda se jim to podaří a zda se ještě vrátí do série a ještě v ní setrvají. Ještě to tedy může být zajímavé.
Letňanští hokejisté potvrzují roli favorita a v sérii s Hronovem se jim zatím daří. Po výhrách 4:2, 6:1 a 2:0 tak mají postup do dalšího kola doslova na dosah. A dnes v Hronově by sérii chtěli ukončit.
Hezký pondělní večer přeji všem příznivcům hokeje. Playoff druhé hokejové ligy je v plném proudu. My se v tomto online přenosu zaměříme na sérii mezi Hronovem a Letňany.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC WIKOV Hronov – HC Letci Letňany

2:3

konec (0:1, 1:0, 1:2) Stav série: 0:4

Zpět na online

Branky a nahrávky: 33. Degtěrev (Lavrenov), 57. Moník (Matouš) – 2. Kellerstein (Kropáček), 49. Kellerstein (Hrala), 50. Hozák

HC WIKOV Hronov: Pluháček (Pavlíček) – Oliva, Mikulec, Degtěrev, Kynčl, Pavelka, Suk (A), Romanov – Hašlar, Moník, Matouš (A), Nazarov, Ťurin, Bucek, Teuber, Lavrenov, Jirků, Duchan, Janda, Kozák (C)
Trenér: Martin Táborský

HC Letci Letňany: Kopřiva (Zeithaml) – Zedek, Straka, Gurjevskij, Potěchin, Hanuš, Chalupa, Fiala – Hrala, Arnošt, Kastner (A), Půlpán (A), Kropáček, Řepík, T. Pejchal, Vacín, Hozák (C), Kellerstein, Smola, Hasil, Staněk
Trenér: Jaroslav Nedvěd

Rozhodčí: Zavřel – Všetečka, Hofman

Průběh zápasu
1. třetina
01:13 LET 0:1 Kellerstein (Kropáček)
04:48 HRO 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Kellerstein
07:07 HRO 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Duchan
14:40 HRO 2 Kozák, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
21:30 LET 2 Kropáček, podrážení
30:50 LET 2 Chalupa, podrážení
32:38 HRO 1:1 Degtěrev (Lavrenov)
37:05 LET 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Kellerstein
Po 2. třetině
3. třetina
41:03 HRO 2 Mikulec, podrážení
45:57 LET 2 Hrala, nedovolené bránění
48:18 LET 1:2 Kellerstein (Hrala)
49:23 LET 1:3 Hozák
52:07 LET 2 Hanuš, krosček
56:33 HRO 2:3 Moník (Matouš)
59:56 HRO 2 Kozák, podrážení
Konec