Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Manchester United

4:1

konec (2:1)

06.03.2022, 17:30 • Etihad Stadium, Manchester • 28. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 1.41 4.96 8.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Rijád MAHRIZ - 4:1

90+2

Manchester City právě vstřelil branku!
Tak přece jen je to gól! Sudí Oliver se ještě musel poradit s VARem, nakonec však zásah RIJÁDA MAHRIZE uznává, ofsajdové postavení je zrušeno, Citizens vedou 4:1! Asistence: Ilkay Gündoğan.

90+1

Etihad Stadium už stálo na nohách, protože Rijád Mahriz dostal přihrávku za defenzivu United a šel sám na klec United! Na jeho ránu z levé strany si sice David de Gea sáhl, vyrazit mimo bránu ji ale nedokázal, míč skončil v síti! Gól však neplatí pro ofsajd.

90

Jack Grealish poslal z levé strany krásný přízemní centr na zadní tyč, tam však Ilkay Gündoğan roli zakončovatele nezvládl, když svým nezdařeným pokusem vůbec netrefil klec United ve velké příležitosti!

82

82. Parádní zakončení Cancela dokázal zneškodnit de Gea.

82

Nádherný fotbalový okamžik! João Cancelo dostal centr na levou stranu šestnáctky United a výstavním volejem poslal mičudu na klec Rudých Ďáblů. David de Gea předvedl parádní zákrok, když se natáhl jako kočka a robinsonádou tvrdou pumelici vyrazil!

80

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kevin De Bruyne, přichází Ilkay Gündoğan.

74

Bernardo Silva vysouvá na levé lajně Grealishe, ten krásně prostrčil před velké vápno, kde se Kevin De Bruyne neunáhlil, přihrál doprava a tvrdou ránu Rijáda Mahrize k přední tyči musel David de Gea s velkými problémy vyrážet na rohový kop!

68

68. Rijád MAHRIZ - 3:1

68

Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens vedou 3:1! Kevin De Bruyne od levého rohového praporku nádherně nacentroval na hranici velkého vápna, kde se do míče veškerou silou opřel RIJÁD MAHRIZ, jenž ho krásnou přízemní střelou přikoval k zadní tyči a David de Gea skákal robinsonádu naprosto zbytečně, po právu se zlobí na své beky! Sky Blues unikají United do dvoubrankového vedení! Asistence: Kevin De Bruyne.

64

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anthony Elanga, přichází Jesse Lingard.
Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Paul Pogba, přichází Marcus Rashford.

63

Kevin De Bruyne se hnal po pravé straně do rychlého kontru proti kleci United. Harry Maguire si nebral žádné servítky a ostrým skluzem poslal soupeře k zemi. Za žlutou kartu může být rád.

62

U míče už se sešli Kevin De Bruyne, Rijád Mahriz a João Cancelo. Poslední jmenovaný odchází. Kopat bude jeden z prvních dvou jmenovaných. Nakonec to byl Kevin De Bruyne, jenž zaútočil na hattrick přízemní střelou na zadní tyč. David de Gea se ošálit nenechal a jeho pokus chytá!

57

57. Mahrizova rána po signálu ze standardní situace skončila nad.

57

Kevin De Bruyne zahrál standardní situaci z levé strany vedle vápna United. Kapitán Citizens poslal míč před šestnáctku soupeře, kde se do něj tvrdě opřel Rijád Mahriz, jehož pokus však šel kus nad břevno svatyně Rudých Ďáblů.

55

Jack Grealish nádherně počkal na poslední chvíli, než přihrál Rijádu Mahrizovi na pravou stranu šestnáctky, jeho tvrdou ránu z dobré pozice sráží Fred na rohový kop!

45+4

45+4. Maguirovo zakončení skončilo v náručí Edersona.

45+4

Alex Telles nejprve nepřetlačil bránícího Aymerica Laporta, od něhož šel míč na rohový kop. Alex Telles jej doběhl rozehrát, balon z levé strany poslal na malé vápno, kde mičuda spadla na nohu překvapeného Harryho Maguira, jenž tak nechtíc vystřelil na klec City! Ederson byl ale na zemi včas a nepříliš prudký pokus balí do náruče.

45

Tohle měl být gól! Krásně si balon na levé straně velkého vápna navedl Rijád Mahriz, jenž ho kroutil k zadní tyči. Fantastický zákrok předvedl David de Gea, který šel rychle k zemi a míč rukou vyrazil!

41

Do akce dva na dva vyrazili Kevin De Bruyne a Phil Foden. První jmenovaný dokázal krásnou průnikovou přihrávkou na levé křídlo najít svého spoluhráče, jenž ale obstřelem na zadní tyč těsně minul svatyni United!

28

28. Kevin De Bruyne - 2:1

28

Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens si berou vedení zpět v obrovském rozměru! Vše začalo u Jacka Grealishe, který na levé straně poslal svým obloučkem do vápna United Phila Fodena, jenž předvedl krásné obhození soupeře, ale jeho následnou ránu vyrazil brankář David de Gea. Poté s dorážkou přispěchal Grealish, který ale napálil jen obránce United. K míči se pak ovšem na malém vápně dostal ještě KEVIN DE BRUYNE, jenž už z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě Rudých Ďáblů a de Gea byl opět bez šance! City vedou 2:1!

25

25. Od hlavy Fodena se míč odrazil do břevna.

25

Bernardo Silva nacentroval z levé strany. Respektive spíš ostrým centrem trefil do hlavy Phila Fodena, jenž se po své hlavičce skácel k zemi, takže ani neviděl, že trefil břevno svatyně United!

22

22. Jadon SANCHO - 1:1

22

Manchester United právě vstřelil branku!
United srovnávají na 1:1! Rudí Ďáblové předvedli rychlý kontr, na jehož konci dostal balon na levou stranu šestnáctky City JADON SANCHO, jenž obešel Walkera, který musel jít bránit dalšího hráče a ranou přes Johna Stonese poslal míč nádherným obstřelem na zadní tyč mimo dosah gólmana Edersona! Na Etihad Stadium začínáme od začátku. Asistence: Paul Pogba.

18

18. De Bruyne přízemní střelou nepřekonal de Geu.

18

Jako tank se nyní hnal kupředu po levé straně Kevin De Bruyne, jenž z ostrého úhlu pálil na přední tyč, kde zasáhl David de Gea, který ránu vyrazil. Následně sudí odpískal po souboji Harryho Maguira s Rodrim faul hráče City.

9

9. Fredovu tutovku zneškodnil skokem pod nohy domácí brankář Ederson.

9

Fred se šikovně protáhl na malém vápně přes obránce Citizens a málem už střílel na klec City z bezprostřední blízkosti, Ederson se mu však tygřím skokem vrhl pod nohy a balon mu sebral!

5

5. Kevin De Bruyne - 1:0

5

Manchester City právě vstřelil branku!
První šance zápasu, Citizens ji okamžitě využívají a vedou 1:0! Nádherně to nyní na levé straně vymysleli Jack Grealish a Bernardo Silva, první jmenovaný vyřadil obranu United ze hry svým krátkým pasem, druhý krásně přihrál mezi penaltu a malé vápno, kde se do míče tvrdě opřel KEVIN DE BRUYNE! Kapitán Sky Blues posílá svůj celek již v 5. minutě ranou z bezprostřední blízkosti k levé tyči do vedení! David de Gea byl bez šance zasáhnout. Asistence: Bernardo Silva.

Manchester City – Manchester United

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 5. De Bruyne (B. Silva), 28. De Bruyne, 68. Mahriz (De Bruyne), 90+2. Mahriz (Gündoğan) – 22. Sancho (P. Pogba)

Karty:   63. Maguire (MAN)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:14.

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Cancelo – De Bruyne (C) (80. Gündoğan), Rodri, B. Silva – Mahriz, Grealish, Foden.
Náhradníci: Carson – Zinčenko, Mbete, McAtee, Gündoğan, Fernandinho, Sterling, Jesus, Delap.

Trenér: Pep Guardiola

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Telles – McTominay, Fred – Sancho, B. Fernandes, P. Pogba (64. Rashford) – Elanga (64. Lingard).
Náhradníci: D. Henderson – E. Bailly, P. Jones, Dalot, Mata, Lingard, N. Matić, Medžbrí, Rashford.

Trenér: Ralf Rangnick

Rozhodčí: Oliver – Bennett, Ledger – Madley

Diváci: 53 165.