Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Manchester United

4:1

konec (2:1)

06.03.2022, 17:30 • Etihad Stadium, Manchester • 28. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 1.41 4.96 8.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Rijád MAHRIZ - 4:1

90+2

Manchester City právě vstřelil branku!
Tak přece jen je to gól! Sudí Oliver se ještě musel poradit s VARem, nakonec však zásah RIJÁDA MAHRIZE uznává, ofsajdové postavení je zrušeno, Citizens vedou 4:1! Asistence: Ilkay Gündoğan.

68

68. Rijád MAHRIZ - 3:1

68

Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens vedou 3:1! Kevin De Bruyne od levého rohového praporku nádherně nacentroval na hranici velkého vápna, kde se do míče veškerou silou opřel RIJÁD MAHRIZ, jenž ho krásnou přízemní střelou přikoval k zadní tyči a David de Gea skákal robinsonádu naprosto zbytečně, po právu se zlobí na své beky! Sky Blues unikají United do dvoubrankového vedení! Asistence: Kevin De Bruyne.

28

28. Kevin De Bruyne - 2:1

28

Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens si berou vedení zpět v obrovském rozměru! Vše začalo u Jacka Grealishe, který na levé straně poslal svým obloučkem do vápna United Phila Fodena, jenž předvedl krásné obhození soupeře, ale jeho následnou ránu vyrazil brankář David de Gea. Poté s dorážkou přispěchal Grealish, který ale napálil jen obránce United. K míči se pak ovšem na malém vápně dostal ještě KEVIN DE BRUYNE, jenž už z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě Rudých Ďáblů a de Gea byl opět bez šance! City vedou 2:1!

22

22. Jadon SANCHO - 1:1

22

Manchester United právě vstřelil branku!
United srovnávají na 1:1! Rudí Ďáblové předvedli rychlý kontr, na jehož konci dostal balon na levou stranu šestnáctky City JADON SANCHO, jenž obešel Walkera, který musel jít bránit dalšího hráče a ranou přes Johna Stonese poslal míč nádherným obstřelem na zadní tyč mimo dosah gólmana Edersona! Na Etihad Stadium začínáme od začátku. Asistence: Paul Pogba.

5

5. Kevin De Bruyne - 1:0

5

Manchester City právě vstřelil branku!
První šance zápasu, Citizens ji okamžitě využívají a vedou 1:0! Nádherně to nyní na levé straně vymysleli Jack Grealish a Bernardo Silva, první jmenovaný vyřadil obranu United ze hry svým krátkým pasem, druhý krásně přihrál mezi penaltu a malé vápno, kde se do míče tvrdě opřel KEVIN DE BRUYNE! Kapitán Sky Blues posílá svůj celek již v 5. minutě ranou z bezprostřední blízkosti k levé tyči do vedení! David de Gea byl bez šance zasáhnout. Asistence: Bernardo Silva.

Manchester City – Manchester United

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 5. De Bruyne (B. Silva), 28. De Bruyne, 68. Mahriz (De Bruyne), 90+2. Mahriz (Gündoğan) – 22. Sancho (P. Pogba)

Karty:   63. Maguire (MAN)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:14.

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Cancelo – De Bruyne (C) (80. Gündoğan), Rodri, B. Silva – Mahriz, Grealish, Foden.
Náhradníci: Carson – Zinčenko, Mbete, McAtee, Gündoğan, Fernandinho, Sterling, Jesus, Delap.

Trenér: Pep Guardiola

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Telles – McTominay, Fred – Sancho, B. Fernandes, P. Pogba (64. Rashford) – Elanga (64. Lingard).
Náhradníci: D. Henderson – E. Bailly, P. Jones, Dalot, Mata, Lingard, N. Matić, Medžbrí, Rashford.

Trenér: Ralf Rangnick

Rozhodčí: Oliver – Bennett, Ledger – Madley

Diváci: 53 165.