Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off

HC Kometa Brno – BK Mladá Boleslav

2:3

konec (1:2, 0:1, 1:0)

03.03.2022, 16:30 • Winning Group Arena • Skupina C • Helena Hegeďová

Konec zápasu. (18:30:00)

59:59

Závora po vyhraném vhazování podržel kotouč a vyvezl jej do středního pásma. K zakončení do prázdné brány se nahrne a podél mantinelu puk pouze nahazuje do bezpečí.

59:55

Mladá Boleslav se provinila zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po Stuchlíkově pravici a Schnattinger míří na střídačku. Kometa má na vyrovnání pět sekund.

59:44

Hrouda ze středného pásma nahodil na brněnskou branku. Hned poté byl atakován jedním z hráčů Komety, ale rozhodčí byl blízko této roztržky a včas ji zastavil. Hraje se v obraném pásmu Brna.

59:39

Hru zastavuje ofsajd Boleslavi. Kometa si vybírá oddechový čas.

59:35

Do konce třetí třetiny zbývá 25 sekund. Kometa hraje v plném počtu. Druhou polovinu oslabení strávili Brněnští daleko od svého brankoviště.

58:33

Mladá Boleslav je v rozestavení, které jsme mohli vidět už na začátku této přesilové hry a stejně tak postupuje i co se týče střel. Vlasák se svým pokusem chvíli posečkal a trefil připraveného Schnattingera.

58:04

Domácí zatlačili Bruslaře až do jejich pásma. Nyní už jsou však hosté zpět na svých místech v útočné třetině.

57:43

Hosté se neženou do žádných přehnaných kombinací. Simon z levého kruhu střílí při první možné příležitosti.

57:38

Mladá Boleslav začíná přesilovou hru vyhraným vhazován, V početní výhodě si může definitivně pojistit vítězství.

57:35

Oddechový čas pro hosty.

57:35

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Hrnčíř.

57:11

Velká šance na vyrovnání. Stuchlík se však natáhnul přes celé své brankoviště a pokus zpoza branky k odkryté levé tyči zastavil.

56:39

Mladá Boleslav má puk pod kontrolou, jenže jen ve svém pásmu.

55:16

Kometa se nedostala do přečíslení tři na dva, když Malý neprošel přes jednoho z bránících hráčů Mladé Boleslavi. Ke kotouči se nakonec v mezikruží před Stuchlíkem dostal Závora a začíná akce hostů.

54:51

Bruslaři v podobném stylu pokračují i při hře pět na pět. Kometa vyhazuje pouze na zakázané uvolnění.

53:57

Při hře ve čtyřech jsme mohli v útoku vidět častěji hostující hráče. Jejich pokusy však nebyly natolik nebezpečné, aby Schnattingera více ohrozily.

51:57

Těsně před koncem přesilové hry vystřelil z vrcholu levého kruhu Ivo Sedláček a při svém pokusu zlomil hokejku. Měl proto omezené možnosti, jak bránit únik Jasečka, který na led naskočil z trestné lavice. Hostující obránce se nezalekl situace, kdy stál sám proti dvěma bránícím hráčům a chystal se zakončit. Jenže Sedláček bez hokejky zapojil při bránění i své ruce, což vyústilo ve vzájemné vyloučení obou aktérů za hrubost.

51:02

Přesilovková formace Brna se stáhla blíže ke Stuchlíkově brance a působí méně organizovaně. Z vrcholu kruhů pálil Harmim a jeho střela končí nad brankou.

50:27

Dlouho brněnskou přesilovkovou kombinaci zakončil na levém kruhu Ivo Sedláček. Jeho střelu zblokovala mladoboleslavská hokejka do ochranné sítě.

49:45

I přes hlasitý nesouhlas hostující střídačky se bude opět vylučovat na straně Boleslavi. Jasečko dostává menší trest za sekání.

49:21

Tohle se Snášelovi nepovedlo. V útočném pásmu poslal zadovku, jenže v dané lokalitě byl pouze domácí Rakus, který se tak dostal do brejku. Jeho individuální zakončení zastavil až Stuchlík.

48:54

Polák vybojoval puk za vlastní brankou, stejně jako předtím Moravec. Ani jeden z hostujících hráčů se ovšem na kotouči neudržel dlouho, protože o pár metrů dál následoval u mantinelu další souboj.

47:58

Mladá Boleslav se však snaží dostat zpět do tempa, a to hlavně v defenzivní činnosti. Hosté se prezentují dobrým forčekinkem, pouze mají problém s přechodem do útoku.

47:34

Schnattinger za bránou pomáhá s rozehrávkou. Domácí jsou po vstřeleném gólu aktivnější.

47:17

Hosté se opět musí bránit. Při pokusu o vyhození je odpískáno zakázané uvolnění.

46:14

Kometa právě vstřelila branku!
Kometa dostala v přesilovce hodně prostoru, předvedla přesnou souhru a hned z prvního střeleckého pokusu vsítila kontaktní branku. Postaral se o ni JAKUB MALÝ, který tečí střely Eduarda Šalého z pravého kruhu našel místo u bližší tyče. Asistence: Eduard Šalé, Ivo Sedláček.

45:59

Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Plíšek – 2 min., hákování).

45:38

Jasečkovu střelu od modré ještě na hranici brankoviště tečoval Plíšek. Hosté jsou v předbrankovém prostoru hodně nebezpečný, ale velká většina jejich pokusů míří po ledě, na což už přišel i Schnattinger a prostor betonů si hlídá.

44:06

Hra působí učesaněji než v prvních dvou třetinách a oba celky se pravidelně střídají v útočném pásmu i se svými střeleckými příležitostmi. Nadějněji vypadají střely Mladoboleslavských, ale i hosté troskotají na soupeřově brankáři.

42:09

Jedna nepozornost domácích se hned změnila v rychlý proitútok Boleslavi. Z levého kruhu zakončoval Vyroubal, který se pak také nejlépe zorientoval v nepřehledné situaci a vystřelil i proti přesile čtyř hráčů Komety.

42:00

Kometa se znovu usadila v útočném pásmu, hostující brankář se střeleckými pokusy modro-bílých problém nemá.

40:28

Na druhé straně Schnattingerovi vypadla střela Vlasáka a kotouč tak zůstal nehlídán u jeho levého betonu. Toho si jako první všiml brněnský obránce, který také přesměrovává hru.

40:18

Do útoku se ve třetí třetině jako první žene Kometa, ale ke střele se nedostává. Nepřesnou přihrávku vystihli hosté a Stuchlík zpoza své branky rozehrává.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi také druhá třetina, v které Mladá Boleslav navýšila své vedení. Přesilovou hru sice hosté nevyužili, ale i přes prvotní brněnský tlak se vymanili Tomáš Vyroubal se Sebastianem Jasečkem. Tato dvojice předvedla akci, která už musí být divákům dnešního zápasu důvěrně známá. Vyroubal totiž zakončoval z levého kruh a odražený kotouč zametl Jasečko do odkryté části branky. Další průběh třetiny příliš šancí ani pohledného hokeje nepřinesl. Hra se pomalu přelévala z jedné strany na druhou a dominovaly jí nepřesnosti. Až ke konci druhé periody se jeden celek dostal více ke slovu. A byli to hosté, kteří měli hned několik příležitostí na navýšení, ale v cestě jim stál pozorný Schnattinger, který si jejich, převážně individuálními, akcemi poradil.
Třetí třetina začne cca v 17:56.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:43

Vlasák prokličkoval mezi čtyřmi hráči Komety a vystřelil k levé tyči. Schnattinger puk vykopl bruslí.

38:56

Hra se otočila a do útočného pásma se nastěhovala Kometa. Střely domácích ale nejsou přesná, poslední rána Němce skončila na zadním mantinelu.

37:58

Mladá Boleslav je v závěru druhé třetiny velmi aktivní a kromě Půčka je v akci vidět také Vyroubal. Jeho prudký pokus z mezikruží letěl nad bránu.

36:39

Půček střílel z levého kruhu a domácí brankář kotouč vyrazil pouze před sebe, což už jsme dnes měli možnost vidět několikrát. Nejednou přesně tato akce skončila gólem, nyní se však k dorážce nikdo nedostal a Půček neuspěl ani svým druhým pokusem, při kterém Schnattinger nevěděl, kde se puk nachází.

35:25

Vyroubal byl velmi blízko k navýšení vedení Mladé Boleslavi. Využil totiž zaváhání Němce a ocitl se tak sám před brněnským brankovištěm. Se střelou na vyrážečku ovšem neuspěl.

34:44

Polák se do útočného pásma dostával kolem levého mantinelu, ale hned za útočnou modrou čarou jej od kotouče nekompromisně odstavil Řehák. Hra pokračuje v útočném pásmu Komety.

34:01

Puk se v pomalém tempu přesouvá z jedné strany na druhou. Hra ani jednoho celku nyní nepůsobí nijak přesvědčivě.

33:32

Hra je opět přerušena. Tentokrát jedna z nepřesných brněnských přihrávek končí až za mantinelem.

33:20

Kometa je na kotouči, k zakončení se ovšem nedostává a hosté svého soka drží daleko od Stuchlíkovy branky. Brno se při dalším pokusu o přechod do útoku proviňuje zakázaným uvolněním.

32:56

Zmatky okolo domácího brankoviště vyřešil až Schnattinger, který kotouč přikryl lapačkou proti dorážkám Simona a Moravce.

32:18

Rychlý průnik přes střední pásmo předvedli také domácí a na konci jejich akce stál Harmim, který špičkou hole nasměroval kotouč k pravé tyči mladoboleslavské branky. Stuchlík byl připraven.

31:39

Domácí obranou prokličkoval Vyroubal, který nakonec zakončil z levého kruhu. Na střelu měl dostatek času, což se však ukázalo jako nevýhoda, protože jej stihl dobruslit Jan Sedláček a jeho střelu tak tečí poslal do ochranné sítě.

31:28

Hosté mají kotouč na svých hokejkách, ale nedaří se jim opustit vlastní pásmo.

31:01

Mladoboleslavským se rozehrávka z vlastního pásma nepovedla. Puk končí mimo ledovou plochu a vhazovat se bude po pravici Stuchlíka.

30:47

Betony musel vytasit také Stuchlík na druhé straně, a to proti prudkému pokusu z levého křídla.

29:59

Hosté se nastěhovali do útočného pásma a střílí hlavně od modré čáry. Mezi nejaktivnější beky patří Moravec, jehož dvakrát v krátkém časovém sledu vychytal brněnský brankář zákrokem pravým betonem.

28:53

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí se i přes četné šance k vyrovnání nedostali a je tady navýšení v podání hostujícího celku. Střelu Tomáše Vyroubala z levého křídla poslal Schnattinger na protější kruh, kam si sjel SEBASTIAN JASEČKO, jenž zakončil pod horní tyč do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Vyroubal.

27:59

Zdá se, že Kometa se začíná dostávat do tempa. Šalé projel brankovištěm, čímž Stuchlíkovi ztížil výhled a ještě k tomu kotouč nasměroval k pravému betonu. Mladoboleslavský brankář i v takto složité situaci předvedl úspěšný zákrok.

26:39

A znovu se v šanci ocitl Bělohlav, který v mezikruží tečoval střelu svého spoluhráče od modré. V tomto případě kotouč skončil na jednom z bránících hráčů.

26:28

Bělohlav získal kotouč ve středním pásmu a bez problémů se přemístil až před Stuchlíka. Se střelou z pravého kruhu vyčkal, a nakonec ji poslal mezi betony, s čímž si domácí brankář poradil.

26:13

Souboj na útočné modré čáře hostujícího týmu končí odpískaným postavením mimo hru.

25:23

Oba celky bojují o puk v rohu za Stuchlíkovou brankou. Utkání se opět začíná podobat tomu, co jsme měli možnost pozorovat ve druhé části první třetiny.

24:33

Vochvestovi se příliš nedařilo rozehrávka zpoza vlastní branky, až nakonec kotouč mezi modré čáry protečoval Vyroubal. Stejný postup volí také Kometa.

23:34

Kotouč se pravidelně přemisťuje z jedné strany kluziště na druhou, ale žádné větší příležitosti k vidění nejsou.

22:16

Rychlými tempy nabruslil po pravém křídle do útoku Bělohlav, který také z pravého kruhu vystřelil. Stuchlík proti jeho ráně zakročil lapačkou, ale vyrazil puk pouze do prostoru mezi kruhy a ani následné vyhození Bruslařů nebylo úspěšné. Kotouč na modré čáře zachytil Řehák a hostující brankář musel znovu zasáhnout.

21:48

I po návratu vyloučeného Sedláčka na led se hraje spíše u brněnské branky. Kotouč je však na hokejkách domácích, kteří se snaží propracovat do ofenzivy.

20:54

Domácí hrají v plném počtu. Poradili si se všemi střeleckými pokusy Bruslařů a v závěru početní nevýhody drželi Brněnští kotouč daleko do své branky.

20:21

Mladá Boleslav se do útočného pásma dostala stejným stylem, jako jsme u ní mohli vidět už několikrát v první třetině, a to rychlou akcí, na jejímž konci tentokrát stál Půček, který střílel na levý beton.

20:07

Hosté začínají druhou třetinu přesilovkou. Akci zakládají z vlastního pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina utkání mezi Kometou Brno a Mladou Boleslaví přinesla zajímavou podívanou hlavně ve své první polovině. Zpočátku nervózní zápas rozsekl úvodním gólem domácí Ivo Sedláček. Brno mohlo vedení proti favoritovi duelu ještě navýšit v přesilovce, kdy se hráčská lavice provinila hrou v šesti. Početní výhoda však nešla úplně podle plánu. Hned po deseti sekundách se ve vlastním oslabení trefil Michal Simon. To ale nebylo vše, protože Tomáš Vyroubal ihned po návratu z trestné lavice poslal své spoluhráče do přečíslení, které zakončil Jan Půček. Mladé Boleslavi tak stačilo jedno oslabení k tomu, aby otočila vývoj zápasu. Druhá polovina dějství už žádné zajímavé akce nepřidala a nesla se spíše ve znamení nepřesností a soubojů o kotouč. Do druhé třetiny však budou hosté vstupovat s necelou minutou přesilové hry, uvidíme tedy, zda ji dokáží využít.
Druhá třetina začne cca v 17:14.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Bruslaři jdou za gólem až do samotného konce první třetiny. Křepelka je po nedovoleném zásahu v pořádku a už pálí rány od modré. Jednu takovou ještě za přemisťujícího se gólmana dorážel Půček, ale Schnattinger stihl zasáhnout.

19:40

Kometa se poprvé v početní nevýhodě osvobozuje.

19:29

Hosté se drží v útočném pásmu a kombinují. Schnattinger nemá příliš práce, jelikož domácí čtveřice dobře brání. Jasečko navíc v dobré příležitosti zlomil hůl.

18:54

Po nedovoleném zákroku zůstává ve středním pásmu ležet hostující obránce Křepelka. Ivo Sedláček jej nepříjemně fauloval kolenem a dostává tak dvouminutový trest.

18:28

Obdobných soubojů u mantinelu přibývá a v posledních minutách jsme jich viděli více než střeleckých pokusů.

17:39

Mladoboleslavští vybojovali kotouč za vlastní brankou, ale nedostali se s ním příliš daleko. Kometa si puk v následné souboji u mantinelu vzala zpět a z otočky na levém kruhu se Stuchlíka pokusil překvapit Hrnčíř.

17:17

Malý se najednou ocitl na levém křídle útočného pásma zcela nebráněn, čehož se rozhodl využít k individuálnímu zakončení. Střela od pravé tyče mezi betony ale úspěch neslavila.

16:09

Hra je nyní plná nepřesností. Přihrávkám obou celků chybí správný směr, a tak si týmy kotouč mezi sebou víceméně přehazují ze strany na stranu. Uvidíme, kdo se jako další dostane do větší příležitosti.

15:30

Hosté se snaží rozehrát z vlastního obranné pásma. Mají trochu problém s přechodem střední třetiny, a proto za Schnattingerovu bránu pouze nahazují.

14:44

Naopak hosté neotálejí a střílí ze všech pozic, což komplikuje práci brněnské defenzivě. Střely Moravce a Jasečka od modré ovšem domácí beci zblokovali.

13:44

Hraje se v útočném pásmu Komety, ale pouze u levého mantinelu. Brněnští hráči se přes precizní obranu Středočechů nemohou dostat ke střele.

11:28

Domácí hrají sebevědomě v předbrankovém prostoru, které k přesné trefě tato strategie nevede. Na druhé straně se Mladá Boleslav prezentuje spíše rychlými útočnými akcemi, které však zakončí nebezpečnou střelou. Naposledy měl brněnský brankář problém s pokusem Broučka.

09:47

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí si nedali pozor na Tomáše Vyroubala, který stál po návratu z trestné lavice na začátku útočné akce hostů. Vyslal totiž do přečíslení dva na jednoho Vojtěcha Hradce s JANEM PŮČKEM. Prvně jmenovaný zakončoval z levého kruhu a Schnattinger jeho střelu vykopl před sebe, kde už čekal Půček na dorážku do prázdné brány. Asistence: Vojtěch Hradec, Tomáš Vyroubal.

09:39

Hosté v plném počtu. Kromě toho, že se Bruslaři ubránili, povedlo se jim také vyrovnat skóre utkání.

09:33

Brněnští předvádí přesné kombinace, na jejichž konci pravidelně stojí Ivo Sedláček nebo Eduard Šalé. Stuchlík v mladoboleslavské brance si ale se všemi pokusy ví rady, případně mu pomáhá obrana.

09:03

Až nyní se Kometě podařilo usadit v útočném pásmu. V předchozím průběhu byli hosté i přes vyloučení ve svých řadách aktivnější.

07:49

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tohle byl rychlý gól ve vlastním oslabení. Hosté vyhráli vhazování před svým gólmanem a Jindřich Plíšek vyslal do útoku MICHALA SIMONA. Ten na nic nečekal a z levého křídla překvapil brankáře přesnou trefou v početní nevýhodě. Asistence: Sebastian Jasečko.

07:39

Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Vyroubal.

07:28

Mladoboleslavští se na ose hřiště ocitli v přečíslení, které za domácí hasil Holemý. Vlasák s Půčkem se však do zakončení nakonec nedostali.

06:59

Také na druhé straně spoléhají hráči na teče a dorážky. V předbrankovém prostoru čekal na svou příležitost Malý, ale puk se k němu nedostal.

06:30

Kometa se v útočném pásmu příliš neohřála a Bruslaři se podél mantinelu dostali zpět před Schnattingera, kde Vyroubalovu střelu z levého křídla ještě v mezikruží tečoval Hrouda.

06:01

Domácí vyhráli vhazování před svým brankářem a Svoboda řídí založení protiútoku.

04:41

Hostující celek se snaží o odpověď, ale Bruslaři se zatím do žádné vyložené gólové šance nedostali. Od pravé tyče zakončoval nadvakrát Snášel, chystal se i ke třetímu pokusu, ale to už jej domácí obrana zastavila. Z větší vzdálenosti poté střílel Jasečko a jeho prudkou ránu vyrazil gólman vyrážečkou.

03:21

Kometa právě vstřelila branku!
A domácí otevírají skóre dnešního zápasu. Eduard Šalé rozpohyboval gólmana, ale nezakončil. Jeho přesnou přihrávku zachytil IVO SEDLÁČEK a byl to on, kdo dostal kotouč k volné pravé tyči. Stuchlík byl v tuto chvíli mimo svou pozici. Asistence: Eduard Šalé, Jakub Malý.

02:54

Stuchlík musel zasahovat proti Řehákově pokusu z mezikruží, na druhé straně čelil Schnattinger podobné střele, když zakončoval Vlasák.

02:02

Také Kometa už strávila nějaký ten čas v útočném pásmu. Střely domácích jsou však nepřesné, případně se hostům daří držet kotouč mimo prostor brankoviště.

01:08

Polákovu střelu z vrcholu pravého kruhu tečoval Holemý nad branku. Za vlastní brankou se puku chopili domácí.

00:56

Zatím vidíme opatrný hokej, jehož tempo řídí hosté z Mladé Boleslavi. Hráči v černo-zelené kombinaci operují s kotoučem na hranici útočné třetiny.

00:08

Do pásma se jako první hrnuli hosté, ale Půček byl s kotoučem na holi v útočné třetině později než jeho spoluhráči a už po osmi sekundách přerušuje hru offside.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Horký, Bartes, Hrnčíř, Šalé, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Rakus, Kos, Boltvan, Harmim.
Trenér: Jan Zachrla

BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Král) – Moravec, Filip, Němec, Křepelka, Hrouda, Vochvest, Jasečko – Simon (A), Závora (C), Polák, Snášel, Brouček, Půček (A), Vlasák, Hradec, Vyroubal, Plíšek.
Trenér: Petr Haken

Rozhodčí: Grygera, Skopal – Kleprlík, Smetková.
Úvodní sestavy:

HC Kometa Brno: Petržílka (Schnattinger) – Řehák, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Horký, Bartes, Hrnčíř, Šalé, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Rakus, Kos, Boltvan, Harmim.
Trenér: Jan Zachrla

BK Mladá Boleslav: Král (Stuchlík) – Moravec, Filip, Němec, Křepelka, Hrouda, Vochvest, Jasečko – Simon (A), Závora (C), Polák, Snášel, Brouček, Půček (A), Vlasák, Hradec, Vyroubal, Plíšek.
Trenér: Petr Haken

Rozhodčí: Grygera, Skopal – Kleprlík, Smetková.
BK Mladá Boleslav

Bruslaři úvodní tři duely nadstavby vyhráli, čímž se dostali do čela skupiny C. Avšak v posledních dvou utkáních nebrali Mladoboleslavští ani bod. Jejich ofenzíva spoléhá na jména jako je Vojtěch Polák (22+19), Dominik Brouček (15+25), ale zapomínat nesmíme ani na ofenzivního beka Karla Křepelku (10+19). V brance se Bruslaři mohou spolehnout na Marka Stuchlíka, který za 36 zápasů drží svoji procentuální úspěšnost nad 92%.
HC Kometa Brno

Kometa se o úvodních zaváháních ve skupině dostala do formy, když dokázala přestřílet Tygry a o víkendu vychytal Jihlavu s čistým kontem Michael Schnattinger. Aktuálně se modrobílí nachází na 3. místě se ztrátou tří bodů na Liberec.

Brnu hraje do karet, že se do sestavy vrátili jejich hlavní tahouni. Eduard Šalé (36+39) má ve svých statistikách zapsáno 75 kanadských bodů a Jakub Malý (24+34) jich má 58. Mají tedy všechny předpoklady pro to, aby těm nejlepším opět zatápěli. Mezi třemi tyčemi minule zazářil Michael Schnattinger, jenž zapsal druhé čisté konto v sezoně.
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu skupiny C DHL extraligy juniorů mezi celky HC Kometa Brno a BK Mladá Boleslav.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

HC Kometa Brno – BK Mladá Boleslav

2:3

konec (1:2, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Sedláček I. (Šalé, Malý), 47. Malý (Šalé, Sedláček I.) – 8. Simon (Jasečko), 10. Půček (Hradec, Vyroubal), 29. Jasečko (Vyroubal)

HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Horký, Bartes, Hrnčíř, Šalé, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Rakus, Kos, Boltvan, Harmim.
Trenér: Jan Zachrla

BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Král) – Moravec, Filip, Němec, Křepelka, Hrouda, Vochvest, Jasečko – Simon (A), Závora (C), Polák, Snášel, Brouček, Půček (A), Vlasák, Hradec, Vyroubal, Plíšek.
Trenér: Petr Haken

Rozhodčí: Grygera, Skopal – Kleprlík, Smetková

Průběh zápasu
1. třetina
03:21 KOM 1:0 Sedláček I. (Šalé, Malý)
07:39 MBL 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Vyroubal
07:49 MBL 1:1 Simon (Jasečko)
09:47 MBL 1:2 Půček (Hradec, Vyroubal)
18:54 KOM 2 Sedláček I., faul kolenem
Po 1. třetině
2. třetina
28:53 MBL 1:3 Jasečko (Vyroubal)
Po 2. třetině
3. třetina
45:59 MBL 2 Plíšek, hákování
46:14 KOM 2:3 Malý (Šalé, Sedláček I.)
49:45 MBL 2 Jasečko, sekání
51:57 MBL 2 Jasečko, hrubost
KOM 2 I., hrubost
57:35 KOM 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Hrnčíř
Konec