Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

HC Energie Karlovy Vary – HC Slavia Praha

3:1

konec (1:1, 0:0, 2:0)

03.03.2022, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Skupina A • Daniel Kubelka (@DanielKubelka)

59:25

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Energetici nejprve ustáli velký závar před svou brankou, o pár sekund později už PETR PAVELEC trefuje opuštěnou klec hostů!

57:25

Hosté to zkusí bez brankáře se šesti hráči v poli!

54:33

Energetici mohli vést o dvě branky. Z levého kruhu přistrčil na druhou stranu Holejšovský puk Poizlovi, ten ovšem promáchl!

51:55

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Domácí se podruhé v zápase ujímají vedení. Vavřena ještě stihl vyrazit betonem zakončení Pastora, na dorážku ZDEŇKA ŠMÍDA už byl ale krátký! Asistence: Tobiáš Pastor, René Kubíček.

50:45

Slávisté mohli jít do vedení, kdy přihrávku před branku dostal zcela osamocený Curran, z první ale Ebenstreita nepropálil!

47:04

Pastor vypíchl Slávistům puk ve středním pásmu a vyrazil po levém křídle do útoku. Střílet sám nemohl, ale před brankou ještě hledal Šmída, který se nakonec k zakončení dostal, těsně ale minulo hostující klec!

42:48

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Denis Ciolek – 2 min.).

42:47

A první větší šance je tady. Hosté se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, které řešil sám střelou z levé strany Nemes, Ebenstreit si ale poradil.

39:10

Domácí mohli udeřit v oslabení. Anton z modré čáry skvěle našel na pravém kruhu Csabiho, který mohl pálit do zcela odkryté branky hostů, v rozhodující okamžik mu ale kotouč sjel z hole!

37:17

Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tobiáš Pastor – 2 min.).

35:22

Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (David Poizl – 2 min., faul loktem).

33:32

Energetici se dostali do přečíslení tří proti jednomu, to zakončoval z pravé strany Csabi, proti byl ale opět vynikající Vavřena!

31:08

Další tutovka energetiků, kdy sám před Vavřinou dostal puk Matyáš Váňa, ale ani on backhandem Vavřenu nepřekonal, hostující gólman skvěle chytil puk do lapačky!

29:55

Domácí rychle otočili hru a parádně se prokombinovali do velké šance, na jejímž konci byl sám před Vavřenou mezi kruhy Holejšovský, backhandem ale slávistického gólmana nepřekonal!

27:22

Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Pavol Cipko – 2 min., faul kolenem).

25:09

Parádní druhá třetina pokračuje další nebezpečnou akcí domácích, kdy Anton z pravého kruhu sám zakončoval, jen o kousek ale minul pravý horní růžek hostující branky!

22:39

Hostující gólman chytá i další šanci Zahejského!

22:00

Obří šanci měl na druhém konci kluziště i Šmíd, kterého krásně před brankou našel Pastor. Útočník s desítkou na zádech ale prováhal vhodný moment, kdy mohl zakončit backhandem, z forhendu už si pak jeho střelu Vavřena pohlídal!

20:25

Domácí katastrofálně ztratili puk v obranném pásmu, ke kterému se mezi kruhy dostal Němeček, hostující forvard ale golfem pouze vyprášil Ebenstreitovy betony!

19:54

Albert Skalský zkusil překonat Ebenstreita střelou mezi betony, domácí gólman ale jeho zakončení lapil!

19:54

Domácí ztratili puk ve středním pásmu, Skalský byl sám na cestě k brance Energie faulován Csabim a za tento zákrok bylo nařízeno trestné střílení!

17:39

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Albert Skalský – 2 min., sekání).

14:05

Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Zdeněk Šmíd – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).

13:20

Domácí v další zajímavé příležitosti. Zeman vybojoval puk na vlastní modré a uháněl s ním vpřed po levé straně. Zprava ještě situaci dobruslil Csabi, prvně jmenovaný ale 2-1 vyřešil sám střelou, která však trefila jen boční síť!

08:50

Slavia právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Švec nejprve předvedl sólo od vlastní branky takřka až ke svatyni domácí, se zakončením ale neuspěl. O chvíli později se ale ke kotouči dostal PATRIK NĚMEČEK, který propálil Ebenstreita mezi betony! Asistence: Martin Švec.

07:54

Domácí trochu lehkovážně ztratili puk v obranném pásmu, kde se ho ujal Filip. Hostující forvard si vybruslil nepříliš bráněný až mezi kruhy, jeho střela letěla pouze nad karlovarskou klec!

06:57

Váňa byl dvakrát v dobré pozici, ale neuspěl. Domácí útočník nejprve nedokázal zakončit z kruhů z otočky, o pár sekund později se protáhl před Vavřenu z pravé strany, ale ani následná střela se mezi tři tyče nevešla.

05:30

Další velká šance domácích! Postl vyslal do brejku Holejšovského, ten sám proti Vavřenovi ale neuspěl!

02:04

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Energetici jdou hned zkraje utkání do vedení. Curran rozehrával z vlastního pásma a kolem jednoho z domácích hráčů se dokázal prosmýknout, následně ale ztratil puk na vlastní modré čáře, kde ho sebral ADAM CSABI. Domácí forvard postupoval sám k hostující brance a střelou z levého kruhu poslal puk přímo do víka! Bez asistence.

HC Energie Karlovy Vary – HC Slavia Praha

3:1

konec (1:1, 0:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Csabi, 52. Šmíd (Pastor, Kubíček), 60. Pavelec – 9. Němeček (Švec)

HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Psohlavec) – Anton, Kubíček, Cipko, Mähler, Postl – Zeman, M. Váňa "A", Csabi "C", Pavelec, Pastor, Šmíd, Holejšovský, Zahejský, Poizl.
Trenér: Andrys

HC Slavia Praha: Vavřena (Hodic) – Švec "A", Kříženecký, Málek "A", Ciolek, Hubinka, Pšenička – Němeček, Curran, Skalský, Nemes, Vosmík "C", Hlavička, Sander, Havlíček, Filip.
Trenér: Slížek

Rozhodčí: Dyršmíd – Baxa, Kaiser

Průběh zápasu
1. třetina
02:04 KVA 1:0 Csabi
08:50 SLA 1:1 Němeček (Švec)
14:05 KVA 2 Šmíd, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
17:39 SLA 2 Skalský, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
27:22 KVA 2 Cipko, faul kolenem
35:22 KVA 2 Poizl, faul loktem
37:17 KVA 2 Pastor, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
42:48 SLA 2 Ciolek, nedovolené bránění
51:55 KVA 2:1 Šmíd (Pastor, Kubíček)
59:25 KVA 3:1 Pavelec
Konec