Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference SK Dynamo České Budějovice

konec

01.02.2022, 10:00 • Filip Kortus (@FilipKortus)

Vladimír Koubek: "Už na začátku sezony jsem říkal, že naším cílem bude umístit se do desátého místa. Po povedené podzimní části bychom na to chtěli navázat a dalším cílem je i nadále, aby se našemu B-týmu povedlo postoupit do třetí ligy." (10:34:15)
David Horejš: "S Michalem Škodou jsem mluvil a přejeme si, aby navázal na úspěšnou přípravu, ve které dal ve čtyřech zápasech čtyři branky. Spoléháme na to, že bude produktivní. Kamarád mi říkal, že mám být v klidu, prý má jaro vždycky lepší než podzim."
David Horejš: "Co se týče Nicolase Pennera, tak ho neustále limitují zdravotní problémy. Dává se dohromady, dostal od nás čas, aby se dal stoprocentně do pořádku a mohl nadále rozvíjet svůj potenciál, který má."
Vladimír Koubek: "Sice na tom jsme po podzimní části dobře, ale hned na úvod jara nás čekají tři těžké zápasy. Toho jsme si vědomi."
Tomáš Sivok: "Řešíme, zda naše mladé hráče neuvolníme do nižších ligových soutěží. Mají za sebou zkušenosti pouze z dorosteneckých lig, takže by potřebovali nasbírat co nejvíce utkání mezi dospělými."
David Horejš: "Moc se na začátek jarní části sezony těšíme a zároveň nás strašně mrzí, že může přijít jenom tisíc diváků. Věřím tomu, že jsme připraveni, abychom to zvládli."
David Horejš: "Měli jsme možnost vycestovat do Turecka, kde jsme strávili desetidenní soustředění. I když nás tam zaskočil sníh, tak jsme měli výborné podmínky a dokázali jsme se tam kvalitně připravit na další fázi sezony."
David Horejš: "Věřím, že budeme schopní nahradit hráče, kteří nám odešli. V přípravě se hráči na jejich místa jevili dobře, ale všechno ukážou až mistrovské zápasy. Dorostenci, kteří k nám přišli v přípravě, se prezentovali velmi dobře a říkají si o šanci."
Tomáš Sivok: "Ve středu by měl přiletěl africký stoper Konda, který u nás bude hostovat do konce sezony s následnou opcí."
Tomáš Sivok: "Rádi bychom na jaře zapracovali do sestavy naše odchovance a také Maksyma Matvejeva, kterého jsme si vytipovali a přestoupil k nám z Lokomotivu Moskva. I přes mladý věk se jeví velmi dobře a říká si o šanci v základní sestavě."
Tomáš Sivok: "Máme velkou radost, že od nás odešli hráči do velkoklubů jakým jsou Ferencváros nebo Slavia Praha. Maksym Talovjerov je výborný stoper s velkými předpoklady a věřím, že se ve Slavii prosadí. U Fortuna bylo prakticky jasné, že u nás nezůstane, protože za podzim nasázel hned devět branek a nakonec se stal součástí největšího přestupu v historii Dynama."
Vladimír Koubek: "I když nám odešlo několik hráčů, tak jsme dokázali mužstvo zkonsolidovat a je připravené na jarní fázi sezony."
Dobrý den, vítám Vás u sledování online reportáže z tiskové konference Dynama před jarní částí FORTUNA:LIGY. Zúčastní se jí předseda představenstva JUDr. Vladimír Koubek, sportovní ředitel Tomáš Sivok a hlavní trenér David Horejš.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

Tisková konference SK Dynamo České Budějovice

konec