Menu

Hokej

Tipsport extraliga

HC VERVA Litvínov – HC Oceláři Třinec

2:6

konec (1:1, 1:2, 0:3)

01.02.2022, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • 48. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.75 4.5 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:57:01)
Dnešní utkání sledovalo 1000 diváků.
Střely na branku: 39 – 27
Je dobojováno. Třetí třetina už byla pouze v režii hostů, kteří konto soupeře zatížili dalšími třemi přesnými trefami a Oceláři tak na ledě litvínovské Vervy získali tři body. Domácí naopak opět zůstávají bez bodů a nemohou se tak odlepit ze třinácté pozice. Kladno začíná Vervu silně dotahovat a ještě to bude hodně zajímavé okolo barážové pozice.

Konec zápasu.

59:45

Jan Strejček dostal pas od Patrika Demela, poté stahovačkou mířil na branku hostů, kde ale byla připravena obrana, která zakročila a dostala touš do bezpečí.

58:59

Martin Havelka z prostoru mezi kruhy z otočky minul hostující branku. Hned na to pak míří na opačnou stranu zase třinečtí Oceláři.

58:22

Andrej Nestrašil vyzkoušel pozornost domácí obrany, ta uspěla, má puk a otáčí hru na opačnou stranu.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

56:49

56:49 Roman SZTURC - 2:6

56:49

Třinec právě vstřelil branku!
Tak tohle už byla poslední kapka pro domácí. Pěkně zahrál akci David Kofroň, po jeho střele se puk dostal k Vladimíru Draveckému a ten ho poslal před branku Zajíčka, kde ho za jeho záda usměrnil ROMAN SZTURC – 2:6. Asistence: Vladimír Dravecký a David Kofroň.

56:07

Já na bráchu, brácha na mě. Ondřej Kovařčík posunul puk na svého bratra Michala, ale druhý jmenovaný pak pouze promáchl.

55:22

Hosté nikam nespěchají a nyní spíše vyhazovali puky ven. Domácím začíná rychle ubíhat čas, tříbrankovou ztrátu jen těžko doženou.

54:07

54:07 David KOFROŇ - 2:5

54:07

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté udělali další krok k tomu, aby v Litvínově získali tři body. DAVID KOFROŇ se dobře postavil před brankovištěm, kde se pak od jeho brusle puk odrazil a skončil za Zajíčkem. Následovala jen rychlá kontrola u videa, která neodhalila přikopnutí a gól byl bez větších průtahů uznán – 2:5. Asistence: Roman Szturc.

53:39

Domácí se dostávali do další útočné akce, ale sami se vykázali z pásma a museli spěchat zpět před branku Šimona Zajíčka.

52:45

52:45 Aron CHMIELEWSKI - 2:4

52:45

Třinec právě vstřelil branku!
Krásná akce hostů a ti vedou o dva góly. V tandemu dva na jednoho poslal Vladimír Svačina puk na ARONA CHMIELEWSKÉHO, která z nápřahu vymetl dělovkou všechny pavučiny v síti litvínovského celku – 2:4. Asistence: Vladimír Svačina.

52:30

Kotouč přeletěl plexisklo a zmizel z dohledu sudích. Je tedy hra přerušena, buly před Markem Mazancem.

52:15

Následuje další komerční přestávka.

51:44

Litvínovští vědí, že mají něco málo přes osm minut na to, aby se pokusili vyrovnat. Je na nich vidět velká snaha, ale zatím to hosté nedovolují.

51:18

Závar před třineckou brankou, domácí se tlačí za vyrovnáním, ale ani ve skrumáži se neprosadil Jarůšek, který nastřelil tyč a Irving, jenž pálil vedle.

50:53

Jan Jaroměřský ztratil puk a do akce se hrnuli domácí hráči, ale ve středním pásmu je o kotouč připravil domácí celek.

50:27

Třinec je v plném počtu.

49:50

Giorgio Estephan nahrával puk na levou stranu, kde byl připraven Patrik Zdráhal. Před ním zívala část odkryté branky soupeře, ovšem druhý jmenovaný měl puk na paty. Kdyby to bylo na hůl, asi by se domácí radovali z vyrovnání!

49:19

Patrik Zdráhal pálil bez čekání a do akce musel Marek Mazanec, který holí poslal kotouč do rohu obranného pásma.

48:27

Následuje komerční přestávka a po ní si přesilovou hru zahrají litvínovští hokejisté, kteří mají šanci dostat se k vyrovnání.

48:27

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Michal Kovařčík – 2 min., nedovolené bránění).

47:19

Litvínov je v plném počtu.

46:56

Ve vlastním oslabení se ke střele dostal Petr Straka, ale jeho přízemní pokus končí na obraně Třince. Ten poté rychle otáčí hru na opačnou stranu.

45:55

Martin Růžička z druhé vlny najížděl před litvínovskou branku, ale nakonec jeho pokus znovu končí mimo tři tyče. Hned pak se Litvínov osvobozuje.

45:28

Martin Růžička dostal na levý kruh ideální přihrávku a hned z první mířil na branku Litvínova, kde však byl se zákrokem připravený Šimon Zajíček.

45:19

Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Hrbas – 2 min., držení).

44:25

Jakub Teper přenechal kotouč Martinu Růžičkovi, který z pozice falešného beka vystřelil a jeho táhlý pokus končí na Šimonu Zajíčkovi.

43:36

Třinec je v plném počtu.

42:53

Patrik Zdráhal procpal puk do útočného pásma, nahodil ho na Petra Straku, ale ten byl neúspěšný. Následně pak ještě od modré čáry pálil znovu od modré čáry, ale jeho pumelici kryje Marek Mazanec.

42:09

Nepřesná rozehrávka Litvínova a puku byli znovu hosté, kteří se okamžitě osvobozují. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.

41:50

Andrej Kudrna se natlačil před hostující branku, ale nedokázal propasírovat puk za záda Marka Mazance. Ten po odrazu touš chytil a zastavuje hru. Buly po jeho levé ruce.

41:37

Hosté jsou ve čtyřech.

41:36

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jan Jaroměřský – 2 min., faul loktem).

41:20

Hosté získali puk na svou stranu, vyhazují ho až před Zajíčka a osvobozují se.

40:55

Jiří Fronk pálil na hostující branku, ale Marek Mazanec předvedl pohotový zákrok, po kterém se jak dlouhý tak široký ocitl na zemi a kotouč má pod sebou.

40:01

Při zákroku po vedoucím gólu hostů se zřejmě zranil Denis Godla, který ještě třetinu dochytal, ale nakonec je tu střídání. Mezi tři tyče naskočil Šimon Zajíček.

40:01

Střídání v týmu HC VERVA Litvínov: ze hřiště odchází Denis Godla, přichází Šimon Zajíček.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:40.
Střely na branku: 25 – 15
Také druhé dějství je za námi. V něm do vedení dostali hosté, ale Litvínov dokázal vyrovnat. V závěru pak ale Oceláři udeřili znovu a do třetí třetiny půjdou s jednobrankovým náskokem v zádech. Pro domácí ale není nic ztraceno, mají dostatek času na to, aby se pokusili minimálně vyrovnat. Hosté naopak budou chtít přidat pojistku.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

Aaron Irving napřáhl na modré čáře, ale nikdo z jeho spoluhráčů nebyl před hostující klecí připraven na teč. Následně pak se rychle hosté osvobozují.

39:37

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Marian Adámek – 2 min., držení hole).

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:50

38:50 Patrik HREHORČÁK - 2:3

38:50

Třinec právě vstřelil branku!
Hezky sehraná akce hostů a ti si vracejí zpět své vedení. Vrána dostal puk na PATRIKA HREHORČÁKA, jenž si sjel až ke Godlovi a blafákem pak poslal puk do odkryté části jeho branky – 2:3. Asistence: Petr Vrána a Marian Adámek.

36:49

Patrik Zdráhal se hnal za kotoučem, který zapomněl v obranném pásmu Marian Adámek, ale prvně jmenovaný se neprotlačil ke gólovému zakončení.

36:17

Viktor Hübl z pravé strany poslal puk do brankoviště, ale tam ho jistil znovu svojí holí Marek Mazanec.

35:21

Další pokus hostů, Aron Chmielewski svižnou ranou nepřekonal Godlu. Následně pak se domácí vydali do útočného pásma, ale byli o puk obráni.

34:39

Pawel Zygmunt si sjel od zadního mantinelu k tyči soupeřovy branky, kde byl ale připraven Marek Mazanec, ten natáhl hůl a puk vytěsnil do bezpečí.

33:44

Milan Doudera poslal puk před branku domácích, kde ho tečoval Vladimír Dravecký, ale Denis Godla za pomoci své obrany proti jeho jedovce uspěl.

33:23

Další komerční přestávka, po ní se bude vhazovat ve středním pásmu blíže litvínovské brance. Hosté se totiž provinili postavením mimo hru.

33:08

Třinečtí se znovu natlačili před litvínovskou branku, Marcinkova přízemní střela pak skončila jen vedle Godlovy klece.

32:06

František Gerhát se prodral hostující obranou až do pásma hostů, ale nakonec už neměl tolik sil, aby zakončil. Na druhé straně pak Godlu zaměstnal Jakub Teper.

30:37

Zápas je za polovinou základní hrací doby, stav je nerozhodný a oba týmy tak mají k výhře stejně daleko jako i blízko.

29:50

Další šance Litvínova, který vycítil šanci a je ho plné kluziště. Pokus Havelky ale končí jen vedle Mazancovy klece.

28:33

28:33 Aaron IRVING - 2:2

28:33

Litvínov právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí se dostali do menšího tlaku před třineckou klecí. Matúš Sukel' posunul kotouč na modrou čáru, odkud ho pak pořádnou dělovkou narval do sítě AARON IRVING – 2:2. Asistence: Matúš Sukeľ a Richard Jarůšek.

28:11

Třinečtí ještě zachytili puk u modré čáry a zdrželi se v teritoriu Litvínova. Ale nakonec o touš přišli a čelili další akci Vervy. I ta si prodlužuje pobyt v pásmu Ocelářů.

27:29

Patrik Hrehorčák dostal puk od Martina Růžičky, poté si sjel na levou stranu, ale táhlou střelou poslal puk jen vedle protější tyče.

27:07

Z levé strany tvrdě pálil Martin Havelka a proti jeho pokusu zakročil Marek Mazanec, který si připisuje důležitý zákrok. Hra je zastavena a následuje další komerční přestávka.

25:54

25:54 Petr VRÁNA - 1:2

25:54

Třinec právě vstřelil branku!
Bleskově využitá přesilová hra hostů a ti jdou poprvé v utkání do vedení. Marian Adámek střílel od modré čáry a jeho pokus šikovně před Godlou tečoval PETR VRÁNA – 1:2. Asistence: Marian Adámek.

25:32

Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Patrik Demel – 2 min., držení).

25:04

Pawel Zygmunt hledal dlouhou přihrávkou Viktora Hübla, ten rozhýbal hru a na konci pohledné akce byl Jiří Fronk, ale následný jeho pokus šel jen vedle Mazancovy branky.

24:27

Michal Kovařčík několikrát zamíchal na levém kruhu kotoučem a poté si sjel blíže Godlovi, kde ale svou střelu poslal jen do jeho připravené hrudi.

23:53

Marek Hrbas nabral rychlost, Roman Szturc ho nepustil do zakončení. Poté ještě celou akci jistí Marek Mazanec, který má kotouč v lapačce a zastavuje hru.

23:02

Hosté zvyšují tempo hry a snaží se poprvé strhnout vedení na svou stranu, ale beci Litvínova dobře pokryli prostor před klecí Denise Godly.

22:32

Vladimír Dravecký se zjevil před domácí brankou, ale jeho střelecký pokus neměl gólové parametry. Puk poté v pohodě bere k sobě Denis Godla.

21:57

Svačina dorážel pokus Kurovského těsně před Denisem Godlou, ten zachoval čistou hlavu a kotouč zastavil.

21:15

Po nepřesném zakončení hostů spěchal do útočné akce na druhé straně Andrej Kudrna, napoprvé sice neuspěl, ale podruhé už pálil a do akce musel Marek Mazanec.

20:26

Giorgio Estephan číhal na teč před hostující brankou, ale neuspěl. Posléze už nebezpečněji působil před Mazancem Patrik Demel, ale jeho pokus hostující brankář vyráží vrškem svých betonů.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:21.
Střely na branku: 15 – 7
První třetina je za námi. Tu lépe začali domácí hokejisté, kteří se ve čtrnácté minutě ujali vedení po chybné rozehrávce hostů. Giorgio Estphan ji pak potrestal přesnou střelou a dostal Vervu do vedení. Hosté ale nelenili a stihli do konce třetiny ještě srovnat. Vladimír Svačina se prezentoval dobrou bekhendovou střelou, kterou pověsil za záda Godly. Do druhého dějství tak půjdou oba celky za nerozhodného stavu 1:1.

20:00

První třetina skončila.

19:42

Domácí to ještě zkusili před Markem Mazancem, ovšem k žádné pořádné střele se před ním nedostali. Vypadá to, že se v této části hry už nic nestane.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:38

18:38 Vladimír SVAČINA - 1:1

18:38

Třinec právě vstřelil branku!
A v závěru prvního dějství je vyrovnáno. Milan Doudera přenechal puk VLADIMÍRU SVAČINOVI, který si sjel okolo litvínovského obránce až před Godlu a krásnou bekhendovou střelou pověsil touš do jeho sítě – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Milan Doudera.

18:05

Aron Chmielewski se napřahoval ke střele před litvínovskou klecí, ale Richard Jarůšek obětavě pomohl svému brankáři a kotouč srazil do bezpečí.

17:40

Vhazovalo se před Denisem Godlou, hosté se po chvilce dostali do nebezpečné akce, ale tu Verva zvládla. Nicméně nadále hosté operují před brankou Godly.

16:31

Tomáš Marcinko neuspěl před Denisem Godlou, po zisku puku šli směrem dopředu zase Litvínovští, ale o puk hned zase přišli. Rodí se tak další akce třineckých Ocelářů.

15:44

Další akce domácích byla zastavena hosty. Ti se poté dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje opět před Marka Mazance, který je už ve svém brankovišti připraven na buly.

15:17

Matěj Stříteský nahazoval puk před Marka Mazance, ale ten ho raději rychle ukryl pod lapačku a nechal hru zastavit. Buly po jeho levé ruce.

14:32

V rohu obranného pásma Litvínova svedly oba celky souboj o puk, ten dostal na svoji hůl Jiří Fronk a dostal ho až do útočného pásma, kde Verva operuje.

13:34

13:34 Giorgio ESTEPHAN - 1:0

13:34

Litvínov právě vstřelil branku!
Hosté si ve středním pásmu neporozuměli s rozehrávkou kotouče a ten Michal Kovařčík poslal přímo na hůl GIORGIA ESTEPHANA, který si s ním nabruslil na kruh a odtud pak hodně svižnou ranou prostřelil Mazance mezi jeho betony – 1:0. Bez asistence.

13:03

Třinecká obrana nedopustila, aby další akce domácích skončila úspěchem. Oceláři měli puk, ale ztratili ho a do akce jde opět Litvínov.

12:45

Na řadě je další komerční přestávka.

12:37

Douderovu ránu od modré čáry ještě před Denisem Godlou tečoval Jan Zahradníček, ale mezi tři litvínovské tyče kotouč nedostal. Následně pak Verva otáčí hru na opačnou stranu.

11:47

Od vlastní branky jdou do další akce litvínovští hokejisté, ale soupeř je nechce pustit ven a otravuje je v teritoriu Vervy.

11:08

Hosté jsou v plném počtu.

10:50

Třinec se osvobozuje a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.

10:46

Vhazuje se po pravé ruce Mazance, domácí mají už jen pár vteřin z přesilovky.

10:24

Verva se už usadila v pásmu Třince, tvrdou ranou se pak prezentoval Kanaďan Aaron Irving, ale jeho tvrdou ránu zastavil s pomocí obrany Marek Mazanec.

09:08

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Vladimír Dravecký – 2 min., vysoká hůl).

08:57

Domácí měli ponechanou výhodu při signalizovaném vyloučení a vynutili si tlak před Mazancem. Nadvakrát ho pak nepřekonal Richard Jarůšek.

08:52

Marian Adámek se prodral kolem pravého mantinelu až do útočného pásma, poté zblízka zakončoval, ale jen do boční konstrukce litvínovské klece. Godla tak byl bez práce.

08:07

Svižná hra Litvínova pokračuje, domácí hráči znovu donutili svého soupeře k obranné hře a další nebezpečnou akci žlutočerných kryje kdo jiný než Marek Mazanec.

07:40

A další zákrok Marka Mazance, jenž zastavil nahození soupeře a opět raději hru zastavuje. Buly po jeho levé ruce.

07:10

Marek Mazanec byl znovu v akci, ramenem srazil střelu Viktora Hübla do bezpečí.

06:28

Po další akci Litvínova je hra přerušena a následuje komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat před brankou Marka Mazance.

05:54

Obrovská šance Litvínova! Patrik Zdráhal nabral rychlost, našel pohotovou přihrávkou ještě pohotovějšího Giorgia Estephana, jenž z pravé strany trefil tyč třinecké brány!

04:40

Daniel Kurovský se dostal do další šance pro Třinec, ale proti Godlovi znovu neuspěl. Následně pak se mezi tři tyče netrefil ani Vladimír Svačina.

03:37

Třinečtí Oceláři vyrazili rychle směrem dopředu, ovšem dva beci Litvínova je k puku nepustili a získali ho. Ale ne na moc dlouho. Po chvilce se v dobré pozici zjevil Andrej Nestrašil a Godla musel do zákroku.

02:25

Adámek nepustil Giorgia Estephana do ohrožení Mazancovy klece, nicméně domácí nadále operují před jeho brankou a pokoušejí se dostat se k nebezpečné střele.

02:01

Ondřej Baláž si sjel do blízkosti Mazancovy branky, ale jeho pokus má znovu třinecký gólman ve své moci.

01:42

Před Godlu se dostal Tomáš Marcinko, jenž se ale nedočkal přihrávky a nemohl před litvínovským brankářem zakončit.

01:10

Domácí se prezentovali střelou z levého kruhu, tu ale brankář Třince lapil a raději pak přerušuje hru. Buly po jeho pravé ruce.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, D. Kolář, Strejček, Demel, O. Baláž, Hrbas, Stříteský – P. Zdráhal (A), Estephan, P. Straka (A) – Jarůšek, Sukeľ, Kudrna – Fronk, V. Hübl (C), Zygmunt – P. Svoboda, Gerhát, M. Havelka.
Trenér: Vladimír Růžička

HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček, D. Krenželok, Teper – Chmielewski, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kurovský, Marcinko, Svačina – Hrehorčák, R. Szturc, Dravecký (A) – Kofroň.
Trenér: Václav Varaďa

Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Rampír, Bohuněk.

Vzájemná utkání

Oba celky se v probíhající sezóně utkaly třikrát a pokaždé se z výhry radoval Třinec. Litvínov z těchto tří duelů získal jen jeden jediný bod a má dnes svému soupeři co oplácet.
HC Oceláři Třinec

Třinečtí Oceláři jsou na tom mnohem lépe, v tabulce se nacházejí v patrech nejvyšších. Jsou první se ziskem jednapadesáti bodů a stále ukazují, že patří ke špičce české extraligy. První pozici ale hosté nemají rozhodně jistou, na záda jim dýchá Hradec Králové, který ztrácí tři body nebo také Pardubice, které mají sedmibodový rozdíl nad Oceláři. Třinci se v posledních dvou kolech nedařilo. Nejprve v přestřelce padl na ledě Českých Budějovic 4:5 po prodloužení. Naposledy pak doma Třinečtí prohráli fotbalovým výsledkem 0:1 s plzeňskými indiány. Dnes na ledě Litvínova budou chtít tyto neúspěchy odčinit. Budou plnit roli favorita a uvidíme, zda ji naplní.

Nejproduktivnější hráči

Martin Růžička 17+23
Andrej Nestrašil 15+15
Erik Hrňa 14+13
HC VERVA Litvínov

Hokejisté litvínovské Vervy nyní neprožívají příliš dobré období. V tabulce je najdeme až na třináctém místě se ziskem dvaapadesáti bodů. Na čtrnáctou, barážovou pozici mají náskok bodů devíti. V polovině ledna porazila Verva Vítkovice na jejich ledě 6:1, od té doby ale zapsala tři porážky za sebou. V Praze na Spartě prohrála 1:3. V pátek pak sehrála duel na svém ledě s posledním Zlínem, se kterým Litvínovští vedli už o dva góly. Ovšem Berani snížili a následně pak i vyrovnali. Zápas pak došel do nastavené hrací doby, kterou rozhodl právě zlínský celek. Litvínov tak zapsal jen jeden bod. Proti kladenským Rytířům se jim pak nedařilo v neděli, kdy na svém ledě Verva padla 2:5. Kladenští se tak svému soupeři přiblížili na devítibodový rozdíl a hráči Vervy tak musejí zabrat, pokud v závěru základní části nechtějí hasit nebezpečí v podobě hrozící baráže o udržení.

Nejproduktivnější hráči

Giorgio Estephan 12+20
Patrik Zdráhal 14+16
Richard Jarůšek 10+9
Hezký úterní večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu jsou další zápasy Tipsport extraligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Oceláři Třinec.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HC VERVA Litvínov – HC Oceláři Třinec

2:6

konec (1:1, 1:2, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Estephan, 29. Irving (Sukeľ, Jarůšek) – 19. Svačina (M. Doudera), 26. P. Vrána (M. Adámek), 39. Hrehorčák (P. Vrána, M. Adámek), 53. Chmielewski (Svačina), 55. Kofroň (R. Szturc), 57. R. Szturc (Dravecký, Kofroň)

HC VERVA Litvínov: Godla (41. Zajíček) – Irving, D. Kolář, Strejček, Demel, O. Baláž, Hrbas, Stříteský – P. Zdráhal (A), Estephan, P. Straka (A) – Jarůšek, Sukeľ, Kudrna – Fronk, V. Hübl (C), Zygmunt – P. Svoboda, Gerhát, M. Havelka.
Trenér: Vladimír Růžička

HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček, D. Krenželok, Teper – Chmielewski, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kurovský, Marcinko, Svačina – Hrehorčák, R. Szturc, Dravecký (A) – Kofroň.
Trenér: Václav Varaďa

Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Rampír, Bohuněk

Diváci: 1000

Průběh zápasu
1. třetina
09:08 TRI 2 Dravecký, vysoká hůl
13:34 LIT 1:0 Estephan
18:38 TRI 1:1 Svačina (M. Doudera)
Po 1. třetině
2. třetina
25:32 LIT 2 Demel, držení
25:54 TRI 1:2 P. Vrána (M. Adámek)
28:33 LIT 2:2 Irving (Sukeľ, Jarůšek)
38:50 TRI 2:3 Hrehorčák (P. Vrána, M. Adámek)
39:37 TRI 2 M. Adámek, držení hole
Po 2. třetině
3. třetina
40:01 LIT -Godla +Zajíček (Střídání)
41:36 TRI 2 Jaroměřský, faul loktem
45:19 LIT 2 Hrbas, držení
48:27 TRI 2 M. Kovařčík, nedovolené bránění
52:45 TRI 2:4 Chmielewski (Svačina)
54:07 TRI 2:5 Kofroň (R. Szturc)
56:49 TRI 2:6 R. Szturc (Dravecký, Kofroň)
Konec