Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Pardubice – FK Dukla Praha

4:1

konec (2:0)

29.01.2022, 14:00 • Stadion Pod Vinicí (č.2), Pardubice • David Klier

Je konec! Pardubice ve své generálce na jarní část FORTUNA:LIGY porazily Duklu 4:1, když se dostaly do vedení hned v 7. minutě a po zbytek utkání byly lepším týmem. Hosté měli nejlepší pasáž po střídání Matouška se Šebrlem, kdy se druhý jmenovaný dokázal prosadit. Jinak si ale Pražané nic moc nevytvořili. (15:45:00)

90

Konec zápasu.

90

Lukáš Červ nechtěl ztratit míč a tak napřáhl ke střele z dálky, zamířil ale o poznání hůře, než před pár minutami Rezek. Bránu netrefil.

88

V posledních minutách už jsou znovu aktivnější Pardubáci. Jakub Rezek nyní skvělou přihrávkou za obránce našel Matějku, ten ale byl v ofsajdovém postavení.

86

Mohl to být další gól v síti hostů! Matěj Vít ve středu pole vybojoval míč a přihrál Jakubu Rezkovi, jehož dalekonosná rána skončila na břevně!

85

Štěpán Šebrle si dělal zálusk na svůj druhý přesný zásah, Jan Halász mu ale nedal prostor a střelu ihned zablokoval.

84

Další rohový kop z kopačky Kamila Vacka. Tentokrát našel hlavu Robina Hranáče, ten zakončil nad břevno.

83

Po volném kopu na polovině soupeře se k míči dostal Adediran. Ten chtěl centrem najít spoluhráče, našel ale jen rukavice brankáře.

81

Až teď se domácí dostali na polovinu soupeře a měli dobrou příležitost. Sychra v protiútoku dva na jednoho přihrál Rezkovi, ten byl ale vyhnán z dobrého střeleckého úhlu a trefil jen boční síť.

80

Střídání Matouška a Šebrleho Dukle hodně pomohlo. Od té doby se Pardubice nedostaly na útočnou polovinu a musí se bránit, tentokrát si ale s rohem poradily.

78

Jiří Letáček sice odkopem našel spoluhráče, Jakub Rezek si ale pro míč doběhl z ofsajdu a budou tak hrát hosté.

76

76. Štěpán ŠEBRLE - 4:1

76

Dukla právě vstřelila branku!
Hosté ale hodně rychle snižují! Prsty v tomto góly mají oba střídající hráči, kteří přišli na hřiště před minutou. Z pravé strany centroval Filip Matoušek a ve vápně se do úspěšného zakončení dostal ŠTĚPÁN ŠEBRLE!

75

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jiří Hrubeš, přichází Filip Matoušek.
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Kozel, přichází Štěpán Šebrle.

74

74. Vojtěch SYCHRA - 4:0

74

Pardubice právě vstřelily branku!
Domácí přidávají už čtvrtý gól! Robin Hranáč se dostal k odraženému míči za vápnem a vystřelil na bránu. Rada vyrazil míč jen k dobíhajícímu VOJTĚCHU SYCHROVI, který dorazil míč na sítě!

74

Vacek si naběhl na levou stranu a poslal míč na hlavu Matějky, ten balón pouze tečoval.

72

Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Tomáš Solil, přichází Matěj Vít.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Emil Tischler, přichází Vojtěch Sychra.

71

Už podruhé v utkání se hostující hráč přiznal k teči. Kamil Vacek tak bude zahrávat další rohový kop.

71

Na levé straně byl Rezek trochu zahnán mimo ideální pozici pro zakončení a tak našel spoluhráče. Solil odcentroval, obránce tečoval na roh.

68

Arnaud Konan byl nyní po střetu s Matějkou trochu otřesený, už ale vypadá v pořádku a rozjíždí akci svého týmu.

66

Jakub Rezek měl míč na levém křídle, tentokrát to ale nevyřešil ideálně. Míč poslal na hranici pokutového území, kde byli jen hráči Dukly. Ti poté šli do protiútoku, ten skončil ofsajdem.

64

Balón se před vápnem domácích odrazil od ruky Adedirana k noze Lukáše Buchvaldeka, jeho přízemní zakončení doskákalo mimo.

63

Jan Halász rozjel celou akci svého týmu a také ji zakončil. Po přenesený hry na Hranáče si naběhl na přihrávku, střela ale nebyla nijak důrazná a Radovi nenadělala problémy.

62

Hosté poprvé ve druhé půli začínají více útočit, zatím to ale není pro domácí obranu nic nebezpečného. Centr zprava vyslal do vápna Jiří Hrubeš, gólman Pardubic si poradil.

61

První zakončení Dukly ve druhé půli. Ke střele zpoza šestnáctky napřáhl David Kozel, zamířil ale vysoko nad bránu Letáčka.

60

Vacek zajímavou průnikovou přihrávkou hledal náběh spoluhráče, Z pohledu Dukly ale vše zachraňoval Daniel Souček.

58

Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Jan Jeřábek, přichází Lukáš Červ.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Dominik Kostka, přichází Jan Halász.

57

Vacek nyní neposlal ideální přihrávku na Hranáče, který se tak k míči nedostal. Naopak se k němu dostal hostující Adediran, ten byl zastaven nedovoleně.

55

Znovu v akci Tischler, tentokrát to ale dopadlo hůře, než před několika desítkami sekund. Nyní chtěl záložník domácích centrovat, místo toho ale našel jen rukavice brankáře.

54

Kamil Vacek je zatím při své premiéře v Pardubicích hodně aktivní. Nyní posunul míč Emilu Tischlerovi, jehož přízemní střela jen prosvištěla kolem pravé tyče.

53

Další pohledná akce pardubického týmu. Po souhře na jeden dotek centroval z levé strany Rezek, Lukáš Matějka v pokutovém území zakončil jen do připraveného Filipa Rady.

51

Další rohový kop Kamila Vacka. Tentokrát našel hlavu Jana Jeřábka, který hlavičkoval na zadní tyč. Tam se po míči natáhl Robin Hranáč, zakončil ale jen mimo branku.

50

Solil přenesl hru na levou stranu, kde byl Jakub Rezek jeden na jednoho s obráncem. Toho obešel a vyslal střelu na zadní tyč, jeden z hráčů Dukly nadzvedl střelu nad břevno.

48

48. Martin TOML - 3:0

48

Pardubice právě vstřelily branku!
Neúspěšný roh se vrátil ke Kamilu Vackovi. Ten poslal míč zpět do pokutového území, kde se dostal až na zadní tyč k MARTINU TOMLOVI, který skvělou střelou zakončil přesně do šibenice!

47

Kamil Vacek byl na levé straně volný a dostal přihrávku od Emila Tischlera. Snažil se dostat míč do pokutového území, obránce odvrátil na roh.

46

Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Karel Pojezný, přichází Filip Čihák.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Tomáš Čelůstka, přichází Martin Toml.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází David Huf, přichází Lukáš Matějka.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Ameer Rayan, přichází Kamil Vacek.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Adam Lupač, přichází Jakub Rezek.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Jakub Markovič, přichází Jiří Letáček.

46

Začal druhý poločas.
Za vytrvalého deště vedou Pardubice na vedlejším hřišti stadionu Pod Vinicí nad Duklou Praha 2:0. Obě branky padly v prvních dvaceti minutách, když se v obou případech trefili odchovanci Východočechů – Tomáš Solil a David Huf. Domácí měli herně navrch, vedení je tedy zatím zasloužené.

45

První poločas skončil.

44

Před pokutovým územím Dukly se míč odrazil k Adamu Lupačovi, který si ho zpracoval a trefil z voleje, brankáře Radu ale neohrozil.

42

Další přesná průniková přihrávka mezi obránce na Dominika Kostku, tentokrát z nohy Jana Jeřábka. Pravý bek domácích znovu odcentroval, tentokrát nenašel spoluhráče.

41

Balón se nyní dostal až k domácímu brankáři Markovičovi, jeho odkop skončil jen u kopaček soupeře. Ten se ale dlouho s míčem neohřál a tak znovu útočí Pardubice.

39

Robin Hranáč nyní skvělou průnikovou přihrávkou vysunul na pravé straně Dominika Kostku, který následně vyslal tvrdý centr před bránu. Ten skončil až u Rayana, ten nedokázal zakončit přesně.

36

Dukla tak rozehrávala volný přímý kop. K exekuci se postavil Daniel Souček, jeho střela ale málem skončila na hlavním hřišti stadionu Pod Vinicí.

35

Pardubice nyní držely balón na své polovině a nechtěly udělat chybu. Ta ale přišla, když Emil Tischler přihrál přímo na nohu soupeře a nebezpečí zažehnal faulem kapitán Jan Jeřábek.

31

Na výlet z pozice stopera se nyní vydal Karel Pojezný. Ten u půlícího kruhu prošel přes dva protihráče, třetího zastavil. Bylo to ale za pomocí faulu, Pardubice tak zůstanou u balónu.

30

Solil dostal přihrávku u postranní čáry, daleko se ale nedostal. Skvěle načasovaným skluzem ho zastavil Jiří Peterka.

28

Kostka se zmocnil míče na své polovině a chtěl ho vyvést přes střed. To se mu ale nepovedlo a Dukla zahrozila z přímočaré akce. Na sebe to vzal Adediran, jeho slabé zakončení lapil Markovič.

25

Rayan na pravé straně sice ztratil míč, poté ale rychle přepnul do obrany a nedovolil soupeři rozjet rychlý protiútok.

23

Po ruce jednoho z hostů domácí měli volný kop. Tomáš Čelůstka centrem našel hlavu Robina Hranáče, jeho zakončení skončilo těsně vedle levé tyče.

21

Po dobré práci Rayana na pravém křídle budou Pardubice rozehrávat čtvrtý roh, ovšem poprvé z této strany hřiště.

20

Jiří Peterka to nyní nevyřešil ideálně, když se snažil zrychlit akci. Přihrávku ovšem poslal přímo ke kopačkám domácích, kteří nyní rozjíždí akci.

17

17. David HUF - 2:0

17

Pardubice právě vstřelily branku!
Celá akce začala na levé straně u Adama Lupače, který u levé čáry podržel balón. Karel Pojezný poté křížnou přihrávkou vysunul Dominika Kostku, který vyslal tvrdou ránu. Tu Filip Rada vyrazil jen k DAVIDU HUFOVI, který hlavou dostal míč do sítě!

15

Pražané dnes zatím hrozí hlavně po levé straně. Nyní se do zakončení tlačil Korejec Bin, obránci domácího celku ho včas zastavili.

14

Po neúspěšném protiútoku červenobílých se k míči znovu dostal Lukáš Buchvaldek. Na hranici pokutového území chtěl udělat kličku Kostkovi, ten jeho úmysl vystihl a čistě obral.

13

Buchvaldek si zpracoval přihrávku Bina a chtěl zakončit na přední tyč, trefil ale prvního obránce, který stál před ním.

12

Po obdržené brance znovu hrají častěji s balónem hráči hostů. Ti nyní měli zajímavou příležitost, kdy letěla přihrávka před bránu přesně k Adediranovi, ten ale nedokázal zakončit.

10

Seung Kim Bin se dostal k míči na levém křídle, tam ho ale čistě odstavil Robin Hranáč. Po autovém vhazování hostů a následném neúspěšném útoku bude rozehrávat Jakub Markovič.

7

7. Tomáš SOLIL - 1:0

7

Pardubice právě vstřelily branku!
Třetí roh už Pardubicím vyšel! Obrana hostů sice nejprve odvrátila míč, na penaltě se k němu ale dostal TOMÁŠ SOLIL a ten překonal brankáře! Rada si na míč sice sáhl, nedokázal ho ale vytlačit nad břevno!

7

A do třetice roh Pardubic z levé strany. Tomáš Solil znovu vybojoval míč, ani tentokrát ho ale nedokázal poslat do šestnáctky. Tentokrát bude rozehrávat Tomáš Čelůstka.

5

Ameer Rayan rozehrál roh na přední tyč, obránci si poradili. Pardubice ale zůstaly vepředu a po dalším sraženém rohu budou znovu rozehrávat od rohového praporku.

4

Poprvé se dostali dopředu také Pardubáci. Tomáš Solil vlevo získal balón a přízemním centrem hledal před bránou Hufa, obránce odvrátil na rohový kop.

3

Zatím hrají s míčem hlavně Pražané. Dlouhý balón nyní na pravé křídlo poslal David Kozel, spoluhráče ale nenašel.

2

Hosté si připsali i první střelecký pokus. Po přihrávce Buchvaldeka střílel Quadri Adediran, jeho střela na zadní tyč neskončila mezi třemi tyčemi.

1

Dukla se hned ze začátku zápasu pokusila o založení útoku vzduchem, z pohledu domácích ale vše vyřešil Robin Hranáč.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Pardubice: Markovič – Kostka, Hranáč, Pojezný, Čelůstka – Jeřábek (C) – Rayan, Tischler, Solil, Lupač – Huf.
Náhradníci: Letáček – Halász, Toml, Vacek, Čihák, Matějka, Rezek, Červ, Vít, Sychra
Trenér: Jaroslav Novotný

FK Dukla Praha: Rada – Souček, Kulhánek, Konan, Barac – Hrubeš, Peterka, Kozel, Bin, Buchvaldek – Adediran.
Náhradníci: Štefan, Šebrle, Matoušek, Jeřábek
Trenér: Bohuslav Pilný

Rozhodčí: Raplík – Vodrážka, Slavíček.
Začátek utkání je naplánován na 14. hodinu.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Před začátkem soutěží jsou na programu další přípravné zápasy a my budeme sledovat duel FK Pardubice – FK Dukla Praha. Uvidíme, jak tento přípravný zápas nakonec dopadne.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná ve 14:00.

FK Pardubice – FK Dukla Praha

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 7. Solil, 17. Huf, 48. Toml, 74. Sychra – 76. Šebrle

FK Pardubice: Markovič (46. Letáček) – Kostka (58. Halász), Hranáč, Pojezný (46. Čihák), Čelůstka (46. Toml) – Jeřábek (C) (58. Červ) – Rayan (46. Vacek), Tischler (72. Sychra), Solil (72. Vít), Lupač (46. Rezek) – Huf (46. Matějka).
Náhradníci: Letáček – Halász, Toml, Vacek, Čihák, Matějka, Rezek, Červ, Vít, Sychra

Trenér: Jaroslav Novotný

FK Dukla Praha: Rada – Souček, Kulhánek, Konan, Barac – Hrubeš (75. Matoušek), Peterka, Kozel (75. Šebrle), Bin, Buchvaldek – Adediran.
Náhradníci: Štefan, Šebrle, Matoušek, Jeřábek

Trenér: Bohuslav Pilný

Rozhodčí: Raplík – Vodrážka, Slavíček