Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – CA Osasuna

2:0

konec (2:0)

19.01.2022, 19:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 21. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.81 3.53 5.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 3:0. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:11. (20:58:28)
Je konec! Celta Vigo nakonec poráží Osasunu 2:0. Domácí celek v úvodu nebyl příliš aktivní, ale přestál silný vstup soupeře a sám udeřil. Po půlhodině hry se zpoza velkého vápna trefil Hugo Mallo. Celta navíc pokračovala v ofenzivě a po krásné akci po levé straně překonal Herreru Santi Mina. Po změně stran byla aktivnější hostující Osasuna, ale snížit se jí nepodařilo.

90+4

Konec zápasu.

90+2

Žlutou kartu dostává Nacho Vidal (CA Osasuna).

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Aspas se hnal do brejku, ale nesetkal se s podporou svých spoluhráčů. Zadáci v červeném se s domácí hvězdou rychle stáhli.

89

Unai Dufur se na pravé straně zbavil obránce, přehodil si míč na levačku a jeden ze soupeřů jej poslal k zemi. Sudí ale faul nepíská.

88

Jon Moncayola se na levé straně zbavil obránce, přehodil si míč na pravačku a odcentroval. Domácí obrana dnes připomíná zeď.

87

Iago Aspas poslal přihrávku na levou stranu, přehodil si míč na pravačku a zakončil. Jeho pokus směřoval do rukavic gólmana.

86

Nolito prošel po levé straně do velkého vápna, kde si obhodil soupeře a odcentroval. Jeho pobídka neoslovila nikoho v modrém.

85

Žlutou kartu dostává Iker Benito (CA Osasuna).

84

Brašanac se ujal rozehrávky rohového kopu hostujícího celku, ale jeho pobídka se točila jen do rukavic dobře postaveného brankáře.

83

Roberto Torres dostal přihrávku na hranici velkého vápna, odkud zakončil pravačkou, ale jeho pokus zablokoval obránce.

82

Iago Aspas upadl po souboji v pokutovém území snad dva metry před očima rozhodčího, který situaci posoudil tak, že obránce trefil míč.

81

Střídající Nolito dostal přihrávku do vápna, kde si obhodil soupeře a dostal se do zakončení. Jeho přízemní pokus ale nebyl přesný.

80

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Nolito.
Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Franco Emanuel Cervi, přichází Okay Yokuşlu.

79

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Kike Barja, přichází Iker Benito.
Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Cote, přichází Roberto Torres.

79

Hugo Mallo nakopl míč za obranu Osasuny, ale k jeho dlouhé pobídce se nikdo z fotbalistů ve světle modrém nedostal před Herrerou.

78

Galhardo diriguje rozehrávku domácího Viga na polovině hřiště, nicméně defenziva Osasuny hraje pozorně a nedává soupeřům prostor.

77

Ezequiel Ávila roztáhl hru na pravou stranu hřiště, ale neoslovil nikoho v červeném. Defenziva Celty Vigo si dokázala hravě poradit.

76

Nacho Vidal poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Darko Brašanac. Druhý jmenovaný si pohrál s Hugem Mallem, ale neodcentroval.

75

Sergio Herrera se vydal na hranici velkého vápna a odkopl míč před napadajícím Aspasem. Gólman Osasuny se snaží hrát jednoduše.

74

Aspas se z hranice velkého vápna opřel do padajícího míče, ale zasáhl míč jen holení. Nepovedený pokus svatyni Osasuny nemohl ohrozit.

73

Franco Emanuel Cervi se hnal z levé strany do pokutového území, ale jeho přízemní pobídka skončila v moci obránců soupeře.

72

García se hnal za nákopem na hranici velkého vápna, ale tam sestřelen obráncem. Sudí však nechává pokračovat ve hře.

71

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Augusto Solari.
Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Thiago Galhardo.

70

Tapia se vrátil před vlastní branku a odkopl míč mimo hrací plochu. Jeho nákop skončil v zámezí.

69

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Lucas Torró, přichází Ezequiel Ávila.

68

Darko Brašanac se dostal do pokutového území, ale jeho rána z ostrého úhlu skončila v moci připraveného gólmana.

67

Brais Méndez zůstává po souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Méndez se navíc drží za levou nohu.

65

Tapia si dal pozor na napadajícího soupeře a raději zrychlil rozehrávku nákopem na pravou stranu hřiště.

64

Franco Emanuel Cervi se na polovině hřiště zmocnil míče, dobrou kličkou se zbavil obránce a přenesl těžiště hry na pravou stranu.

63

Juan Cruz poslal přihrávku na levou stranu, ale následný centr skončil v rukavicích připraveného gólmana.

62

Tapia zahrával přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhla defenziva Osasuny.

61

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Denis Suárez, přichází Renato Tapia.

60

Je za námi hodina hry a domácí Celta stále drží dvoubrankové vedení. Gólman Osasuny si bez problémů dokráčel pro míč.

59

Hugo Mallo prošel po pravé straně do blízkosti velkého vápna, ale jeho nákop neoslovil nikoho ve světle modrém dresu Celty Vigo.

58

Cote se dostal do pokutového území, ale jeho rána levačkou skončila na bloku stoperů.

57

Javier Galán se dral do pokutového území, nicméně připravený obránce soupeře mu dobře načasovaným skluzem vypíchl míč.

56

Darko Brašanac nakopl míč z pravé strany do pokutového území, ale jeho centr odvrátil do bezpečí Néstor Araujo.

55

Sergio Herrera si dal pozor na sprintujícího Aspase, kterému se položil pod nohy a zhatil rodící se akci soupeře.

54

Jon Moncayola přihrávkou na levou stranu trefil rozhodčího. Míč však získali fotbalisté Osasuny.

53

Araujo se po krátkém ošetření vrátil zpátky na trávník a už opět vypomáhá domácí defenzivě.

52

Osasuna už opět kombinuje kolem velkého vápna domácího celku, nicméně obrana Celty stojí v pevném bloku a hraje skvěle.

50

Rubén García se ujal rozehrávky přímého kopu. Jeho technickou ránu ale zastavil Araujo stojící ve zdi domácího celku.

49

Dufur poslal do vápna centr z pravé strany, ale Barja míč trefil jen špičkou kopačky a usměrnil jej mimo tři tyče.

48

Dituro se musel zapojit do rozehrávky Viga. Domácí brankář neměl problém s napadajícím Barjou a odkopl míč na polovinu soupeře.

47

Iago Aspas si naběhl na přihrávku na polovinu hřiště, kde se dobře otočil s míčem a poslal přihrávku mezi obránce. Zadáci v červeném však byli pozorní.

46

Celta Vigo obstarala výkop do druhého poločasu. Domácí celek v něm bude chtít navázat na povedené představení z první půle tohoto souboje.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce je na tom mnohem lépe domácí Celta Vigo. Domácí celek v úvodu nebyl příliš aktivní, ale přestál silný vstup soupeře a sám udeřil. Po půlhodině hry se zpoza velkého vápna trefil Hugo Mallo. Celta navíc pokračovala v ofenzivě a po krásné akci po levé straně překonal Herreru Santi Mina.

45+1

První poločas skončil.

45

Také domácí stoper Aidoo zatím hraje skvěle. Důrazná zeď ve středu domácí defenzivy nepouští nikoho v červeném do zakončení.

44

Mexický stoper Araujo poněkolikáté v prvním poločase vyvezl míč na polovinu soupeře, nicméně nikdo v modrém se mu neuvolnil do prostoru.

43

Nacho Vidal kouzlil na pravé straně, ale důrazný Hugo Mallo mu nedal ani metr prostoru navíc. Vidal tak o míč bleskově přišel.

42

Santi Mina si parádní stahovačkou pohrál s napadajícím obráncem a pomohl si malou domů. Celta Vigo má vývoj duelu pod kontrolou.

41

Cote se na levé straně zbavil obránce a odcentroval do pokutového území. Připravený brankář Matías Dituro si pro míč hravě došel

39

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí celek přidává druhý zásah! Celta Vigo tak potvrzuje svůj aktivní výkon! Denis Suárez parádní patičkou našel Aspase, který z brankové čáry poslal míč na malé vápno a SANTI MINA procedil míč za záda brankáře!

39

Joseph Aidoo si jako stoper udělal výlet na polovinu Osasuny. Jeho akce ale skončila jen odevzdaným nákopem na levou stranu hrací plochy.

38

Hugo Mallo si dal pozor na napadajícího Barju a bez problémů se s míčem stačil otočit. Celta pokračuje v koncentrovaném výkonu.

37

Osasuna zahrávala přímý kop na polovině Celty. Jon Moncayola poslal centr na přední tyč, kde zakončoval Budimir, ale získal pro hosty jen roh.

36

Araujo poslal nákop za obranu soupeře, nicméně jeho vysokou pobídku si pohlídal důrazný Cruz, který míč odhlavičkoval zpátky na polovinu Viga.

35

Žlutou kartu dostává Rubén García (CA Osasuna).

34

Stopeři Celty Vigo kombinují na polovině hrací plochy a nikam se neženou. Fotbalisté Osasuny zatím rozehrávku domácích moc neatakují.

33

Žlutou kartu dostává Javier Galán (Real Club Celta de Vigo).

33

Právě Hugo Mallo si v dalším souboji na polovině trávníku pomohl zatažením za dres soupeře a může být rád, že nedostal žlutou kartu.

31

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Celta Vigo se dostává do vedení! Zatím nejlepší hráč na trávníku HUGO MALLO se zpoza hranice velkého vápna svou slabší levou nohou opřel do odraženého míče a jeho prudká rána prolétla do sítě!

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme dramatickou podívanou. Oba týmy měly jednu slušnou šanci, ale brankáři se zatím moc nezapotili.

29

Néstor Araujo uspěl v hlavičkovém souboji s Budimirem a odehrál míč do zámezí. Osasuna v posledních minutách útočí hlavně vysokými nákopy.

28

Také domácí se dostali do první zajímavé pozice. Z pravé strany pálil Mallo, ale tomu zakončení nesedlo a skončilo nad břevnem.

27

Santiago Mina na polovině hřiště zbytečně dohrál jednoho z obránců a dopustil se nedovoleného zákroku. Domácí hráč může být rád, že neviděl žlutou kartu.

26

Dufur podpořil akci Osasuny kombinací na polovině soupeře. Jeho pobídka směřovala za obranu, jenže tam nebyl nikdo v červeném.

25

Aspas mohl jít do zajímavé pozice, ale v klíčovou chvíli podklouzl a poroučel se k zemi. Osasuna tak získala míč bez větší námahy.

24

Barja se po pravém křídle dostal na hranici velkého vápna, odkud zakončil nártem, jenže jeho rána prolétla kolem přední tyčky.

23

Po krátkém ošetření se znovu pokračuje ve hře. Domácí Celta se dostala na polovinu Osasuny, ale hráči v modrém míč dlouho neudrželi.

21

Brais Méndez zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za pravou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

20

Nacho Vidal vhazoval na polovině hřiště. Jeho pobídku si dobře pokryl domácí Denis Suárez, který okamžitě rozjel akci Celty Vigo.

19

Hugo Mallo po ošetření hraje s gumovou čepičkou a připomíná spíše plavce. Tentokrát mu na pravé straně vůbec nevyšlo zpracování.

18

Hugo Mallo vhazoval na pravé straně a podpořil ofenzivu Celty Vigo. Jeho následný centr přiletěl na malé vápno, kde zasáhla defenziva.

17

Araujo se dostal do blízkosti velkého vápna, poslal přihrávku na levou stranu, ale následný centr si defenziva Osasuny pohlídala.

16

Fran Beltrán vybojoval na polovině soupeře odražený míč, prošel do blízkosti velkého vápna, nicméně přihrávkou nártem zahnal spoluhráče do autu.

15

Javier Galán se na levé straně zbavil obránce a odcentroval do pokutového území. Hostující brankář Herrera dával dobrý pozor.

14

Také stopeři Celty Vigo už se vysunuli vysoko na polovinu soupeře. Araujo hrozil z blízkosti velkého vápna, ale jeho pokus zablokoval obránce.

13

Brašanac kličkou na levé straně doslova vykoupal soupeře a poslal do vápna zajímavou pobídku. Jeho centr však putoval do rukavic připraveného gólmana.

12

Osasuna kombinuje na polovině soupeře, jenže nikdo v červeném se zatím nedostal do zakončení. Obrana Celty Vigo brání pozorně.

11

První obrovská možnost Osasuny! Právě Ante Budimir si naběhl na centr ze strany a střelou z těžké pozice orazítkoval břevno!

10

Lucas Torró z levé strany odcentroval na důrazného Budimira, ale u útočníka Osasuny číhal stoper Araujo, který jej nenechal zakončit.

9

Barja chtěl rozehrát na spoluhráče z defenzivy, ale málem do brejku vyslal Iaga Aspase. Hostující brankář Herrera na poslední chvíli vystartoval a za hranicí velkého vápna zažehnal nebezpečí.

8

Domácí stopeři kombinují v zadních řadách na vlastní polovině a vyčkávají na skulinku v obraně Osasuny. Ani jeden z týmů zatím nehýří aktivitou.

7

Osasuna vhazovala na polovině hrací plochy, jenže nikdo v červeném se na polovinu soupeře nedostal. Hráči Celty Vigo brání v pevném bloku.

6

Jon Moncayola si dal pozor na rodící se akci Celty Vigo a pod tlakem míč odkopl do zámezí. Vhazovat budou fotbalisté ve světle modrém.

5

Vidal dostal přihrávku na pravou stranu, odkud nakopl míč za obranu soupeře, nicméně jeho pobídka skončila v rukavicích připraveného Ditura.

4

Po dalším centru prodloužil Cruz míč ke vzdálenější tyči, kde se po balónu natahoval aktivní útočník Budimir, kterému scházel snad metr.

3

Osasuna zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, ale nikdo v červeném se k zakončení nedostal.

2

Matías Dituro se musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Jeho nákop skončil u dobře postaveného obránce Dufura.

1

Osasuna obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, ale Vidalův nákop nebyl přesný.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Celta Vigo bude hrát v modrém, zatímco Osasuna oblékne červenou sadu.
Úvodní sestavy:

Real Club Celta de Vigo: Dituro – Mallo, Aidoo, N. Araujo, Galán – Méndez, Beltrán, Cervi – Denis Suárez – Aspas, S. Mina.
Náhradníci: R. Blanco – Domínguez, Fontán, Murillo, Galhardo, Nolito, Solari, Tapia, Veiga, K. Vázquez, Yokuşlu.

CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Dufur, Cruz, Cote – Moncayola, Torró, Brašanac – Barja, Budimir, R. García.
Náhradníci: J. Pérez, Ramos – E. Ávila, Barbero, Benito, Kike García, I. Pérez, J. Martínez, Oier, R. Torres, M. Sánchez..
Real Club Celta de Vigo

Domácí Celta Vigo je na tom o něco hůře. Po dvaceti kolech má domácí celek na kontě dvacet tři bodů a patří mu čtrnáctá pozice ligové tabulky. Na týmy z horních pater už nabírá velkou ztrátu. Dostatečný polštář má ale i před bojem o záchranu. Poslední dva duely Celta prohrála. Naposledy padla 0:1 na půdě Realu Sociedad.
CA Osasuna

Hostující Osasuna zažívá takovou průměrnou sezónu. Po dvaceti odehraných duelech má na kontě dvacet pět bodů a patří jí dvanáctá pozice ligové tabulky. Na sestupové vody má nyní k dobru náskok sedmi bodů a může hrát v relativním klidu. Svým soupeřům letos nasázela jen dvacet branek, což je důvod pro Osasuna není o pár pater výše. V posledním kole přerušila sérii porážek, když doma přehrála 2:0 Cádiz.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské ligy mezi Celtou Vigo a Osasunou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Celta de Vigo – CA Osasuna

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 31. Mallo (Galán), 39. S. Mina (Aspas)

Karty:   33. Galán (CVG) – 35. R. García (OSS), 85. Benito (OSS), 90+2. N. Vidal (OSS)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 3:0. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:11.

Celta de Vigo: Dituro – Mallo, Aidoo, N. Araujo, Galán – Méndez (71. Solari), Beltrán (80. Nolito), Cervi (80. Yokuşlu) – Denis Suárez (61. Tapia) – Aspas, S. Mina (71. Galhardo).
Náhradníci: R. Blanco – Domínguez, Fontán, Murillo, Galhardo, Nolito, Solari, Tapia, Veiga, K. Vázquez, Yokuşlu.

CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Dufur, Cruz, Cote (79. R. Torres) – Moncayola, Torró (69. E. Ávila), Brašanac – Barja (79. Benito), Budimir, R. García.
Náhradníci: J. Pérez, Ramos – E. Ávila, Barbero, Benito, Kike García, I. Pérez, J. Martínez, Oier, R. Torres, M. Sánchez.