Menu

Fotbal

Africký pohár národů

Alžírsko – Rovníková Guinea

0:1

konec (0:0)

16.01.2022, 20:00 • Japoma Stadium (Douala) • Skupina E • Milan Huppert

Tipsport: 1.31 4.63 12.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Časovou prodlevu způsobil Esteban Obiang, když na polovině hřiště poslal k zemi Bilajlího. Situaci si ještě chtěl vyžehlit u rozhodčího, ani tak žluté kartě neunikl.

90+2

Střídání v týmu Rovníková Guinea: ze hřiště odchází Iban Salvador, přichází Santiago Eneme.

86

86. Obiang měl velké štěstí, že si míč neposlal do vlastní brány

86

Esteban Obiang po vstřeleném gólu málem způsobil i vlastní gól. Trefil jej střílený centr z pravé strany a stoper měl velké štěstí, že se míč odrazil vedle pravé tyče.

83

Po parádní ráně k pravé tyči už Júsuf Bilajlí běžel slavit, ale předčasně, protože pomezní bleskově odmával ofsajd. A i v tomto případě správně.

73

Střídání v týmu Alžírsko: ze hřiště odchází Sufján Bindebka, přichází Jásín Bráhímí.

70

70. Esteban OBIANG - 0:1

70

Rovníková Guinea právě vstřelila branku!
Senzace je na spadnutí! Outsider udeřil ze standardky v podobě rohového kopu a obrovský alžírský favorit je blízko šokující porážce. Miranda balón fantasticky prodloužil patičkou na zadní tyč, kde akci uzavíral ESTEBAN OBIANG, jenž ve skluzu zvládl nasměrovat kulatý nesmysl do volného prostoru u levé tyče.

66

Střídání v týmu Rovníková Guinea: ze hřiště odchází Federico Bikoro, přichází Josete Miranda.
Střídání v týmu Rovníková Guinea: ze hřiště odchází Jannick Buyla, přichází Dorian Jr..

64

Střídání v týmu Alžírsko: ze hřiště odchází Baghdád Búnedžáh, přichází Islám Slímání.
Střídání v týmu Alžírsko: ze hřiště odchází Sufján Fíghúlí, přichází Faríd Búlája.

54

Střídání v týmu Alžírsko: ze hřiště odchází Džamál Binlamrí, přichází Mahdí Jean Táhrát.

51

51. Střídající Nlavo na Mbúlhího nevyzrál

51

Protiútoky Rovníkové Guiney jsou v některých případech pořádně nebezpečné. Jako právě teď, kdy dostal na pravou stranu šestnáctky zajímavý pas Luis Nlavo, přízemní pokus na zadní tyč Rájs Mbúlhí vykopl pravou nohou!

46

Střídání v týmu Rovníková Guinea: ze hřiště odchází Óscar Siafá, přichází Luis Nlavo.

45

Alžírsko může vstřelit gól do šatny. Kousek za pokutovým územím fauloval Esteban Obiang Bilajlího a Mahriz už si staví balón. Mezitím inkasovali žluté karty za přílišné řeči Ajsa Mándí a z druhé strany Óscar Siafá.

43

Sufján Bindebka převzal balón a v rychlosti si hodil míč na střed kolem Bikora, jenž nataženou levačkou ještě protihráče stihl podrazit. Za odměnu si pěkně zblízka prohlédl kartónek žluté barvy.

37

37. Mbúlhí zvládl vyrazit překvapivou střelu Ganeta

37

No a moc nechybělo! Pablo Ganet zvednutou pravou rukou naznačil signál, avšak překvapivě střílel z úhlu přímo na bránu. Mírně zaskočený Rájs Mbúlhí stihl zareagovat a s vypětím všech sil udržel míč před brankovou čárou.

23

23. Gól Alžírska neplatil pro ofsajd

23

Alžírskou radost vystřídalo obrovské zklamání. Baghdád Búnedžáh vystřelil hlavou a nechal vyniknout Owona, načež Mahriz z dorážky rozvlnil síť. Jenže Búnedžáh stál v době centru v ofsajdu, takže gól byl okamžitě odvolán.

22

Jesús Owono udržuje bezbrankový výsledek! Skvěle zmenšil střelecký úhel Búnedžáhovi, jehož přízemní střelu vykopl levou nohou. Tentýž hráč dostal možnost dorážky, tu nasměroval pro změnu do jednoho z obránců.

9

Standardka Rovníkové Guinee nevyšla, hru následně otočil Rijád Mahriz. Do příležitosti vyslal Búnedžáha, jehož podrazil Basilio Ndong a třetí žlutý trest střetnutí je na světě.

8

Také druhá žlutá karta míří do alžírských řad. Rámí Binsibajní se v plném sprintu ohnal rukou za sebe a bolestivě plácl Salvadora přes tvář.

4

A další faul alžírského fotbalisty. Proti pravidlům hrál Baghdád Búnedžáh, jenž jako by si vůbec nevšiml Machína a tvrdě do něj narazil, guatemalský hlavní rozhodčí Escobar už v tomto případě sáhl do kapsičky pro žlutou kartu.

Alžírsko – Rovníková Guinea

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Obiang

Karty:   4. Búnedžáh (ALG), 8. Binsibajní (ALG), 45. Mándí (ALG) – 9. Ndong (RGU), 43. Bikoro (RGU), 45. Siafá (RGU), 90+4. Obiang (RGU)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:14.

Alžírsko: Mbúlhí – Atál, Mándí, Binlamrí (54. Táhrát), Binsibajní – Fíghúlí (64. Búlája), Binnásir, Bindebka (73. Bráhímí) – Mahriz (C), Búnedžáh (64. Slímání), Bilajlí.
Náhradníci: Úkíddžá – Amúra, Belqebla, Binajáda, Binrahma, Búlája, Bráhímí, Šettí, Slímání, Táhrát, Túqáj, Zorqán.

Trenér: Djamel Bilmadí

Rovníková Guinea: Owono – Akapo, Obiang, Coco, Ndong – Ganet, Machín – Salvador (90+2. Eneme), Bikoro (66. Miranda), Buyla (66. Dorian Jr.) – Siafá (46. Nlavo).
Náhradníci: Mba, Sapunga – Akapo, Anieboh, Anvene, Balboa, Belima, Eneme, Dorian Jr., Mayé, Miranda, Nlavo.

Trenér: Juan Micha Obiang Bicogo

Rozhodčí: Escobar (GUA) – Nguegoue (CAM), Yaya (CHA)