Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Rayo Vallecano – Real Betis

1:1

konec (0:1)

09.01.2022, 14:00 • 20 • 20. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.79 3.43 2.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 8:1. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 18:13. (16:00:32)
Je konec! Rayo Vallecano nakonec uhrálo s Realem Betis remízu 1:1. Hostům přitom zkomplikoval život ve 34. minutě Moreno, který dostal červenou kartu. Přesto se celek ze Sevilly ujal vedení, když se v nastavení prosadil Sergio Canales. Domácí byli po změně stran jasně aktivnější, ale dlouho se nemohli prosadit. Až v 71. minutě zařídil vyrovnání Iván Balliu. Vallecano mohlo strhnout vítězství na svou stranu, ale Catena ani García míč do sítě neprocedili.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Edgar González nakopl míč na hranici velkého vápna, nicméně tam neměl nikoho ze spoluhráčů v modrém. Vallecano má čas na poslední útok.

90+3

Sergio Canales se hnal za přihrávkou do pokutového území, jenže k zakončení mu scházel snad jediný krok. Domácí musí dávat pozor na zadní vrátka.

90+2

Alejandro Catena poslal přihrávku na levou stranu, jenže Santi Comesaña jeho přihrávku nepochopil a vůbec se nerozběhl.

90+1

Nastavuje se pět minut!

90

Andrés Guardado se na hranici velkého vápna otočil kolem obránce, přehodil si míč na pravačku a vypálil placírkou. Jeho ránu obránce zablokoval.

89

Domácí mohli rozhodnout! Po nepříliš jistém zákroku Silvy se k odraženému míči dostal Álvaro García, ale Silva jeho dělovku vyškrábl konečky prstů nad břevno!

88

Žlutou kartu dostává Álvaro García (Rayo Vallecano).

88

Rui Silva vystartoval z branky na hranici velkého vápna a před rozběhnutým soupeřem stačil míč schovat do rukavic. Hostující brankář byl ještě faulován.

87

Falcao se hnal za centrem do pokutového území, ale v klíčovou chvíli podklouzl a vůbec se nedostal k zakončení hlavou. Betis měl i štěstí.

86

Domácí se nadále tlačí do útoku, jenže hosté hrají na hranici sebeobětování a nedávají soupeři moc prostoru. Vallecano to má velmi těžké.

85

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Cristian Tello, přichází Aitor Ruibal.

84

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Óscar Trejo, přichází Pathé Ciss.

83

Fran García si tentokrát netroufl na individuální průnik po levé straně a raději si pomohl přihrávkou do zadních řad. Vallecano soupeři takřka nepůjčuje míč.

82

Tlak domácího Vallecana v posledních minutách postupně sílí. Domácí kombinovali kolem šestnáctky, ale Fran García nedloubl míč na Falcaa.

81

Alejandro Catena se z levé strany opřel do míče, ale hostující brankář Rui Silva byl rychle na zemi a fantastickým zákrokem podržel hostující Betis!

80

William Carvalho ukázal skvělou poziční hru, vybojoval míč a roztáhl těžiště hry na pravou stranu. K jeho pobídce se však nikdo v modrém nedostal.

Rayo Vallecano – Real Betis

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 71. Balliu – 45+3. Canales (Bellerín)

Karty:   57. F. García (VLL), 88. Á. García (VLL) – 35. Canales (RBE)   34. Moreno (RBE)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 8:1. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 18:13.

Rayo Vallecano: L. Zidane – Balliu, Saveljich, Catena, F. García – Comesaña, Valentín (61. Guardiola) – Palazón (68. Á. García), Nteka (68. Bébé), Trejo (84. Ciss) – Falcao.
Náhradníci: I. Arboleda – Ciss, Bébé, Guardiola, Á. García, Maraš, A. Martín, Moreno, Qasmi, Kévin Rodrígues, Mario Suárez.

Real Betis: Rui Silva – Bellerín, Bartra, González, Moreno – G. Rodríguez, W. Carvalho – Canales, Fékir, Tello (85. Ruibal) – Iglesias (40. Guardado).
Náhradníci: Robles – Camarasa, Delgado, Guardado, Rober, D. Lainez, Ruibal, Rodri, V. Ruiz.