Menu

Hokej

KHL

Red Star Kunlun – Torpedo Nižnij Novgorod

0:4

konec (0:0, 0:3, 0:1)

23.12.2021, 17:30 • Arena Mytišči, Mytišči • Vendula Zdražilová

Tipsport: 4.91 5.3 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě už vše, díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:48:32)
Československá stopa v utkání

Marek Hrivík 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:26
Střely na branku: 16 – 53
Je dobojováno. Po bezbrankové první třetině se poté hosté utrhli a nakonec porazili svého soka 4:0. Berou tak dva body do tabulky, naopak Kunlun odešel z ledu s prázdnou. Hosté zaslouženě zvítězili, neboť byli aktivnějším a často střílejícím týmem. Domácí se často pouze bránili a navíc je zradila koncovka, když už se dostali do nějakého zakončení.

Konec zápasu.

59:50

Puk drží hosté na svých hokejkách a už ho nepustí. Zápas spěje do svého konce.

59:17

Smith se ještě několika zákroky dostal k zápisu do statistického okénka, ale raději by to vyměnil za úplně jiný stav na ukazateli. Hra je přerušena.

58:45

Hosté se ještě nadechli k další útočné akci, ta byla zastavena domácími hráči, kteří však po zisku puku ho záhy opět ztratili.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:45

57:45 Sergej GONČARUK - 0:4

57:45

Torpedo právě vstřelilo branku!
Tak je to už definitivní. Z nenápadné akce se na pravé straně zjevil Ťanulin, jenž našel na opačné straně volného a najíždějícího SERGEJE GONČARUKA a ten střelou z první trefil odkrytou soupeřovu klec – 0:4. Asistence: Artur Ťanulin.

57:25

Hosté už zápas jen dohrávají, nikam se neženou a drží tříbrankový náskok, o který už by rozhodně neměli přijít.

56:56

Kunlun je v plném počtu.

55:34

Theodor Lennström napřáhl na modré čáře a jeho pokus před Smithem zablokovala pozorná obrana Kunlunu, ovšem puk ven nevyhodila.

54:58

Zijat Pajgin udělal rychlý pohyb, převzal puk a hned střílel z pravého kruhu, další zákrok si poté připisuje Jeremy Smith a přerušuje hru.

54:56

Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Luke Lockhart – 2 min., hákování).

54:18

Svižná rána Arťoma Michejeva a další zákrok Smithe.

53:45

Rudi Ying číhal na pravém kruhu, ale nedokázal se dostat k pořádnému zakončení. Hned na druhé straně pak zakročil Smith proti Fedotovově střele.

53:04

Mark Marin napřáhl ke střele na levém kruhu a proti jeho pokusu byl Jeremy Smith, jenž po efektním semaforu ukazuje kotouč ve své lapačce a hra je přerušena.

52:26

Další komerční přestávka.

51:30

Nepřesné zakončení před klecí Murygina, hosté otočili hru a před Smithem vystřelil nebezpečně Sergej Gončaruk, ale bylo jen vedle tyče soupeřovy branky.

50:44

Vhazuje se po pravé ruce Smithe, hosté udrželi útočnou třetinu a pokusí se znovu zahrozit před jeho brankou.

50:15

Na řadě je další komerční přestávka.

49:45

Třetí část hry velmi rychle plyne a jsme téměř v její polovině.

48:08

Domácí pak získali puk a otočili hru, ale před Muryginem se nedokázal nikdo z nich prosadit. Stále se tak hráči Kunlunu zatím střelecky hodně trápí.

47:30

Damir Žafjarov získal na soupeři puk a hnal se s ním do mezikruží, z otočky ale mířil jen do obránce domácího celku.

46:17

Hosté jsou nadále hodně aktivní a snaží se přidat další pojistku, ale střela Andyho Mieleho byla hodně nepřesná a skončila jen v ochranné síti.

45:09

Kunlun je v plném počtu.

44:26

Hosté se roztáhli v útočném pásmu a kombinují v přesilové hře. Poté se ke střele dostal Žafjarov, ale tu srazila obrana Kunlunu a poslala puk až před Murygina.

43:09

Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Žuej-nan Jen – 2 min., krosček).

42:51

Akce hostů a v šanci byl Andrej Belevič, ale s jeho ránou z pravého kruhu si poradil domácí brankář, jenž záhy přerušuje hru.

42:29

Arťom Michejev napřáhl na druhé straně z levé strany, proti jeho pokusu zakročil Jeremy Smith.

41:29

Brandon Yip si nabruslil po pravém mantinelu až do prostoru mezi kruhy a jeho následný pokus končí jen vedle protější tyče hostující branky.

40:58

Domácí se hned na úvod třetí třetiny dostali do šance, ale obrana Novgorodu byla pozorná a tuto zneškodnila.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 12 – 32
Také druhá třetina je u konce. Tentokráte už branky padaly, a to rovnou tři. Všechny na straně Novgorodu. Hosté už svou převahu dokázali zúročit třemi góly a jsou na dobré cestě ke dvěma bodům na hřišti soupeře. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí třetina, která může být ještě zajímavá. Začne přibližně v 19:10.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:25

39:25 Andy MIELE - 0:3

39:25

Torpedo právě vstřelilo branku!
Nyní si to ale ANDY MIELE vynahradil a už se prosazuje. Znovu z mezikruží napřáhl ke střele a tentokráte puk končí za zády Smithe, kterému zapadl za brankovou čáru. Ještě se po něm natahovali hráči Kunlunu, ale nedosáhli na něj – 0:3. Asistence: Jegor Martynov.

39:15

Po vhazování před domácí brankou se hosté nadechli k další akci, z mezikruží táhlou střelou ohrozil brankáře soupeře Andy Miele, ale nebyl úspěšný.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:15

Odražený puk našel v obranném pásmu Sergej Gončaruk a hned šel se spoluhráčem dva na jednoho před domácí klec, ovšem jeden z beků Kunlunu se stihl vrátit a akci soupeře zastavil.

37:49

Od modré čáry šla na Alexeje Murygina další nepříjemná střela, kterou ale pokryl a ukazuje puk v lapačce. Hra je přerušena a následuje další komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat před hostující brankou.

36:54

Marek Hrivík napřáhl na modré čáře, poslal puk před brankoviště, kde ho nepřesně tečoval Zijat Pajgin.

36:15

Hosté vybojovali puk a otočili rychle hru, zblízka se pak netrefil Andy Miele, jehož vychytal Jeremy Smith.

35:25

Nyní se na delší dobu usadili v pásmu soupeře domácí hráči, ale na Alexeje Murygina si nepřišli. Naopak o chvilku později zahrozili zase hosté, kteří ale akci nedotáhli do zdárného konce.

33:59

Domácí tak ztrácejí už dva góly a budou se snažit do konce prostřední části hry snížit na rozdíl jediné branky.

32:46

32:46 Michail ORLOV - 0:2

32:46

Torpedo právě vstřelilo branku!
Tohle domácí už neustáli a inkasují podruhé. Damir Žafjarov poslal z mezikruží puk na branku domácích, ten byl sražen k MICHAILU ORLOVOVI, jenž ho poté uklidil do domácí sítě – 0:2. Asistence: Damir Žafjarov a Ivan Čechovič.

32:27

Nyní jsou hosté v tlaku před soupeřovou klecí, Kunlun se ale zatím dobře brání a odolává.

31:43

Ryan Sproul se šikovně prosmýkl do prostoru mezi kruhy, kde bekhendem zakončil, skákavý kotouč však zkrotil Alexej Murygin a pomohl tak svému týmu dalším zákrokem.

30:17

30:17 Alex Riche neproměnil nařízené trestné střílení

30:17

Po hákování Michejeva v šanci domácích sudí nařídil trestné střílení pro Kunlun. K němu se postavil Alex Riche, jenž si pomalu nabruslil před Murygina, poté ho chtěl překvapit na pravé straně, jeho pokus ale nataženým betonem hostující brankář pokryl. Vyrovnáno tedy není!

30:17

Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťom Michejev – trestné střílení, hákování).

29:58

Na opačné straně pak byli nepřesní hosté a velmi rychle se vracejí zpět do obrany, protože domácí jdou do bleskového protiútoku.

29:01

Nahození Rudiho Yinga málem skončilo tečí jeho spoluhráče v brance, ale fantasticky pohotově zakročil Alexej Murygin a má puk v lapačce!

28:19

Domácí začínají čím dál více vystrkovat růžky, opět měli snahu srovnat, ale nakonec z toho nebylo nic, protože zakročila obrana Nižného Novgorodu.

27:44

Jegor Martynov clonil protihráči a nepustil ho ke střele. Hned poté získali puk hráči Nižného Novgorodu a uháněli s ním dopředu. Před Smithem však Ivan Čechovič mířil hodně nepřesně.

26:55

Kenny Agostino se vydal před branku Kunlunu, ale jeho snaha byla marná, protože mu soupeř sebral puk a otočil hru na opačnou stranu kluziště.

26:10

Kunlunští zakombinovali před Muryginem, ten ale následný pokus Brandona Yipa ukryl pod lapačku. Hned ale kotouč předal dál a poslal tak své spoluhráče do akce.

25:48

Domácí se snažili najít rychlou odpověď, ale proti pokusu Ty Schultze byl Alexej Murygin, který raději před dotěrnými domácími hráči zastavuje hru. A následuje také komerční pauza.

23:45

23:45 Damir ŽAFJAROV - 0:1

23:45

Torpedo právě vstřelilo branku!
Až ve čtyřiadvacáté minutě se mění skóre. Hosté ujeli do akce a v ní dostal přihrávku DAMIR ŽAFJAROV, jenž si sjel až do těsné blízkosti Smithe, kterého překonal bekhendovou střelou mezi Smithovými betony – 0:1. Asistence: Kenny Agostino.

23:13

Luke Lockhart vystřelil skrze obranu soupeře, ale puk doskákal jen k brankovišti, kde ho získal k sobě Alexej Murygin.

22:35

Domácí znovu zaútočili, Alexej Murygin se musel pořádně protáhnout ve svém brankovišti, aby puk betonem vyrazil pryč. Poté se do akce dostávali hosté, ale Gončaruka zastavilo postavení mimo hru.

21:06

Místo toho přišla šance Kunlunu, ve které byl Sü-tung Siang, ale jeho pokus zastavil Alexej Murygin. Ten přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

20:50

Do rychlé akce se dostávali hosté, usadili se na chvíli v pásmu Kunlunu, ale k žádnému pokusu před Jeremym Smithem se nedostalil.

20:28

Hned po vhazování před hostující brankou získali kotouč hosté a natlačili se před Jeremyho Smithe, ale nakonec před ním nic nevymysleli a akce končí.

20:15

Hned po změně stran se do akce dostávali domácí hráči, ale Parker Foo svůj pokus poslala jen do špičky betonu Alexeje Murygina, který zastavuje hru.

20:01

Začala druhá třetina.
Hráči obou týmů jsou zpět na ledě a za chvíli tak bude moci začít druhá třetina. Uvidíme už nějaké góly?
Střely na branku: 2 – 21
První třetina je minulostí. V ní jsme se branky nedočkali a na ukazateli tak stále svítí bezbrankový stav. Aktivnější byli rozhodně hosté, kteří svého soupeře ostřelovali, nicméně díky hlavně velmi dobře chytajícímu Smithovi domácí zatím neinkasovali. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 18:20.

20:00

První třetina skončila.

19:38

Ještě jedna akce této části hry, do ní se dostal Ivan Čechovič, jenž si sjel do prostoru mezi kruhy, jeho střelu ale pokryla obrana Kunlunu, která svému brankáři pomohla.

19:05

Domácí pronikali do útočného pásma, povedlo se jim to, ale tam záhy o puk přišli a musí se vracet rychle zpět, neboť do akce míří znovu Nižnij Novgorod.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:12

Puk je ve středním pásmu a spěchají za ním hosté, aby se vrátili zpět před branku svého soupeře.

17:40

Stále ještě hosté neopustili útočné pásmo a kombinují před Jeremym Smithem, který se tak musí mít znovu na pozoru.

17:17

Kunlun je v plném počtu.

16:56

Marek Hrivík nahodil puk před brankoviště, kde ho tečoval Danil Verjajev, ale proti znovu byl Smith. Ten ukryl kotouč na své hrudi a raději zastavuje hru.

16:24

Teď se už Kunlunu povedlo vyhodit touš až před branku Alexeje Murygina a domácí se osvobozují.

15:57

A další pokus hostů, který končí na brankáři Kunlunu. Nicméně domácí se nedokáží dostat na puk, aby ho vyhodili a nadále čelí tlaku svého soupeře.

15:26

Damir Žafjarov dostal přihrávku na pravý kruh a hned z první vyslal nepříjemnou střelu, ale domácí brankář Jeremy Smith ji pohotově vykryl.

15:17

Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ethan Werek – 2 min., podrážení).

15:17

Na řadě je další komerční přestávka a po ní si přesilovku zahrají zase hosté.

14:36

Nicméně hráči Torpeda ještě vybojovali kotouč zpět a zatopili znovu před domácí klecí. Ale pokus Theodora Lennströma se jen otřel o beton Jeremyho Smithe.

13:53

Damir Žafjarov mezi kruhy sebral puk a napálil ho směrem na Jeremyho Smithe. Tomu pomohla obrana a má puk ve své moci.

12:37

Hosté jsou v plném počtu.

12:19

Před brankou Alexeje Murygina vznikla skrumáž, ale jen na chvíli. Sám hostující brankář totiž zastavil touš a hned ho poslal do bezpečí do rohu obranné třetiny.

11:47

Hosté své první oslabení také dobře zvládají, nyní se ubránili pokusu Brandona Yipa a poté se Novgorod osvobozuje.

11:13

Brandon Yip se hnal do útočné třetiny, zastavilo ho však postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.

10:37

Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Ilja Fedotov.

10:13

Polovina první třetiny je minulostí, nyní jsou u puku opět hosté a snaží se od svého brankáře projít až do útočného pásma.

09:17

Po levé straně pláchl všem Marek Hrivík, u mantinelu ho ale domácí hráči odzbrojili a nepustili dále před Smithe. Takže slovenský útočník nemohl dokončit svou pohlednou akci.

08:39

Další zákrok Smithe, který se v posledních chvílích ve svém brankovišti vůbec nenudí. Hra je opět zastavena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.

08:21

Andy Miele se natlačil až před Jeremyho Smithe, po zemi na něho vyslal další pokus, ale gólman Red Star si opět poradil a předvedl efektivní zákrok lapačkou.

07:43

Na chvíli se dostali do pásma hráči Kunlunu, ale moc dlouho tam nepobyli. Hosté jim sebrali puk, šli do rychlé akce na druhou stranu a zblízka zakončil Jegor Martynov, ovšem znovu do připraveného Jeremyho Smithe.

06:39

Sergej Gončaruk se z ničeho nic zjevil před Smithem, který musel do rychlého zákroku a opět svůj tým podržel. Následně nechal hru přerušit a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

06:33

Nyní je na řadě první komerční přestávka.

06:29

Kunlun je v plném počtu.

06:17

A další výhoz puku, Kunlun své oslabení zatím hraje velmi dobře a zdá se, že ho přečká bez úhony.

05:25

Obrana Kunlunu získala puk na svou stranu a poslala ho okamžitě až na druhý konec hřiště. Hosté tak musí další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.

04:52

Hosté mají jako první k dispozici přesilovou hru a už se usadili v domácím teritoriu. Na Smithe šla hned střela od modré čáry, kterou vyslal Theodor Lennström, ale Smith ji bezpečně chytá.

04:29

Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Denis Osipov – 2 min., hákování).

03:23

Damir Žafjarov se zjevil těsně před Smithem, na levé straně vystřelil, ale domácí brankář natáhl pravý beton a kotouč jím vykopl do bezpečí.

02:44

Colin Joe podržel v obranné třetině puk a hned ho chtěl poslat na svého spoluhráče, místo toho ho sebral Ilja Fedotov a nebezpečně zakončil. Jeremy Smith ale jeho pokus lapil.

02:05

Vhazovalo se po pravé ruce brankáře Kunlunu a hosté se tak mohli ještě zdržet v útočné třetině. Ale nestalo se tak, puk je díky obraně Red Staru ve středním pásmu.

01:26

Od vlastní branky zakládali akci znovu hráči Nižného Novgorodu, ovšem opět se nedostali do zakončení a puk jim byl sebrán soupeřem.

00:40

Hned o kotouč přišli a do akce na druhé straně šli naopak hráči Kunlunu, Trevor Parker na levém kruhu poslal nepříjemný pokus, se kterým si Murygin poradil.

00:20

Hosté jsou v držení kotouče a hned v úvodu první třetiny se vydávají do útočného pásma, kde se pokusí o první akci zápasu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Red Star Kunlun: J. Smith (Chan) – Joe, Sproul, D. Osipov, T. Schultz, Fram, Jen, Čchen – Yip (C), Siang, Tyler Wong (A) – S. Foo (A), Lockhart, P. Foo – C. Čang, Yan, Ying – Riche, Werek, M. Abramov.
Trenér: Ivano Zanatta

Torpedo Nižnij Novgorod: Murygin (Tichomirov) – M. Orlov, Pajgin (C), N. Děmidov, J. Martynov, Lennström, Marin, M. Fedotov – Agostino, Miele (A), Žafjarov (A) – Ilja Fedotov, Hrivík, Čechovič – A. Michejev, Urakov, Verjajev – Gončaruk, Belevič, Ťanulin.
Trenér: David Nemirovskij

Rozhodčí: Prokuratov, Spirin – Zacharenkov, Kanifadin.
Československá stopa v utkání

Marek Hrivík (NNO)
Poslední vzájemný zápas se odehrál 1. února 2021 a domácí Novgorod vyhrál 3:0. Trefili se Wideman, Terry a Szwarz.
Red Star Kunlun je v tabulce Východní konference na poslední pozici. Odehrál 40 zápasů s bilancí 7-2-6-25 a získal 24 bodů. Z posledních pěti zápasů bodoval třikrát, ale všechny zápasy prohrál. Nestačil na Čeljabinsk 2:3 v prodloužení, Novosibirsk 2:3 v prodloužení a Ufu 3:4 v prodloužení. V základní hrací době podlehl Magnitogorsku 4:6 a Barysu 4:7.
Torpedo Nižnij Novgorod odehrálo 40 zápasů s bilancí 18-1-6-15 a získalo 44 bodů. V tabulce Západní konference je na deváté, první nepostupové pozici. Z posledních pěti zápasů tým bodoval ve všech, vyhrál tři. Poradil si s CSKA Moskvou 5:2, Dynamem Minsk 2:1 a Dinamem Rigou 3:1. Tým nestačil na Rigu 3:4 v nájezdech a na Omsk 2:3 v prodloužení.
Zdravím všechny fanynky a fanoušky Kontinentální Hokejové Ligy. V tomto zápase proti sobě nastoupí Red Star Kunlun a Torpedo Nižnij Novgorod.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Red Star Kunlun – Torpedo Nižnij Novgorod

0:4

konec (0:0, 0:3, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Žafjarov (Agostino), 33. M. Orlov (Žafjarov, Čechovič), 40. Miele (J. Martynov), 58. Gončaruk (Ťanulin)

Red Star Kunlun: J. Smith (Chan) – Joe, Sproul, D. Osipov, T. Schultz, Fram, Jen, Čchen – Yip (C), Siang, Tyler Wong (A) – S. Foo (A), Lockhart, P. Foo – C. Čang, Yan, Ying – Riche, Werek, M. Abramov.
Trenér: Ivano Zanatta

Torpedo Nižnij Novgorod: Murygin (Tichomirov) – M. Orlov, Pajgin (C), N. Děmidov, J. Martynov, Lennström, Marin, M. Fedotov – Agostino, Miele (A), Žafjarov (A) – Ilja Fedotov, Hrivík, Čechovič – A. Michejev, Urakov, Verjajev – Gončaruk, Belevič, Ťanulin.
Trenér: David Nemirovskij

Rozhodčí: Prokuratov, Spirin – Zacharenkov, Kanifadin

Diváci: 238

Průběh zápasu
1. třetina
04:29 KUN 2 D. Osipov, hákování
10:37 NNO 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Ilja Fedotov
15:17 KUN 2 Werek, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
23:45 NNO 0:1 Žafjarov (Agostino)
30:17 NNO TS A. Michejev, hákování
32:46 NNO 0:2 M. Orlov (Žafjarov, Čechovič)
39:25 NNO 0:3 Miele (J. Martynov)
Po 2. třetině
3. třetina
43:09 KUN 2 Jen, krosček
54:56 KUN 2 Lockhart, hákování
57:45 NNO 0:4 Gončaruk (Ťanulin)
Konec