Menu

Hokej

KHL

Traktor Čeljabinsk – Severstal Čerepovec

6:1

konec (1:0, 4:1, 1:0)

23.12.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.91 3.99 3.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Česká a slovenská stopa v utkání

Roman Will (CLJ) – 37 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,3%
Tomáš Hyka (CLJ) – 1+0, 4 střely na branku, čas na ledě 16:59
Lukáš Sedlák (CLJ) – 0+1, 1 střela na branku, čas na ledě 16:05
Adam Liška (CER) – 0+0, 4 střely na branku, čas na ledě 17:11 (17:18:40)
Střely na branku: 33 – 38
Je konec! Traktor Čeljabinsk na svém ledě předvedl další povedený výkon a poráží Severstal Čerepovec vysoko 6:1. Ve třetí části už jsme sledovali mnohem opatrnější duel s minimem přerušení. Ani jeden z týmů se nikam moc netlačil. V samotném závěru ještě navýšil domácí triumf šestou brankou Igor Isajev.

Konec zápasu.

59:00

Domácí znovu hrají s kotoučem na hokejkách a nikam už se neženou. Domácí fanoušci navíc odměňují Traktor za jejich výkon skandováním.

58:07

58:07 Igor ISAJEV - 6:1

58:07

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Domácí celek se nakonec dokázal prosadit i ve třetí části! Přihrávku na modrou čáru dostal po tlaku v útočném pásmu IGOR ISAJEV, jehož dělovka si našla cestu do branky! Asistence: Vitalij Kravcov, Albert Jarullin.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

56:47

Hosté v plném počtu.

56:00

Tomáš Hyka si sjel na pobídku na levou stranu, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného obránce ve žlutém dresu Severstalu.

55:34

Bailen dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila u soupeře. Hosté se následně osvobodili.

55:01

Kravcov střílel po přihrávce na levou stranu útočného pásma, ale jeho pokus přizvedl obětavý zadák ve žlutém do ochranné sítě.

54:47

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Robert Rooba – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).

54:42

Jenže Roman Will je dnes opravdu fantastický. Domácí brankář pobavil domácí fanoušky efektním zákrokem lapačkou.

54:00

Také hostující brankář Šugajev nyní musel zasahovat. Brankář Severstalu si dal pozor na střelu z pravého kruhu a puk vytěsnil.

53:26

Teemu Pulkkinen v rohu útočného pásma získal kotouč a přihrál mezi kruhy. Na jeho pobídku si ale dal obránce Severstalu dobrý pozor.

53:00

Po delší době museli sudí znovu přerušit hru. Rozehrávka Severstalu skončila přihrávkou na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec hostů.

52:32

Vladimir A. Tkačov sjel do středního pásma, kde získal volný kotouč a rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka skončila u obránce soupeře.

51:29

Ivan Rogov dostal pobídku na levý kruh, odkud nikým neatakován zakončil příklepem, ale Roman Will pohotovým zákrokem podtrhl svůj dobrý výkon.

51:06

Jevgenij Kulik dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.

50:26

Michail Tichonov se v obranném pásmu otočil s pukem a rozehrál přihrávkou na pravé křídlo. Jeho pobídka skončila u prvního obránce.

50:00

Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a zatím sledujeme boj. Domácí už se v závěrečné periodě nikam netlačí.

49:32

Stále se hraje hodně opatrně. Hosté se sice snaží útočit, ale dnes se jim moc nedaří najít recept na obranu soupeře.

48:29

Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Sledujeme velký boj o střední pásmo. Ani jeden z týmů se moc nedostává do tlaku.

48:10

Jevgenij Kulik poslal přihrávku na levou stranu, kde měl Osnovina, ale druhý jmenovaný příklepem vůbec netrefil branku Severstalu.

47:36

Teemu Pulkkinen se hnal za nahozením za branku soupeře, ale pod tlakem si kotouč nedokázal převzít. Obrany obou týmů teď kralují na ledě.

47:10

Severstalu se vůbec nedaří v přechodové fázi. Nahození na levou stranu skončilo u prvního soupeře v dresu Traktoru.

46:41

Lawrence Pilut se dostal do samostatného úniku, přehodil si puk na forhend a zakončil. Jeho projektil skončil na betonu brankáře!

46:10

Teemu Pulkkinen poslal přihrávku na pravou stranu, kam si sjel Andrej Stas, ale nepotykal si se zpracováním. Obrana soupeře byla důrazná.

45:29

Vladimir A. Tkačov sice uspěl na vhazování v útočném pásmu, ale následná dělovka příklepem se mu vůbec nepovedla.

45:09

Kirill Kapustin napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Do zakončení se sice dostal, ale z ostrého úhlu netrefil branku.

44:26

Albert Jarullin na pravé straně udržel kotouč pro domácí, ale jeho následné zakončení postrádalo potřebnou razanci.

44:10

Ivan Jemec nahodil puk z levé strany do útočného pásma, ale jeho nahození skončilo vedle branky. Defenzivy obou týmů jsou pozorné.

43:45

Vjačeslav Osnovin uspěl v souboji ve středním pásmu a získal puk pro domácí. Pod tlakem napadajícího soupeře si pomohl přihrávkou do zadních řad.

43:10

Severstal se dostal do útočného pásma, kde si hosté vyměnili několik přihrávek, ale finální zakončení skončilo vedle levé tyčky.

42:34

Sergej Tělegin dostal nabito na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, ale hostující brankář Šugajev měl čistý výhled a ukryl puk v lapačce.

42:10

Roman Will si dal pozor na nahození z pravé strany a jednoduše vykopl puk mimo branku. Hokejisté Traktoru Čeljabinsk poté kotouč vybojovali pro sebe.

41:29

Domácí v plném počtu.

41:00

Znovu se Traktoru podařilo vyhodit kotouč přes celé kluziště až za branku Severstalu. Hokejisté domácího celku pokračují ve fantastickém výkonu.

40:35

Hostující brankář Šugajev si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů puk vyrazil k hrazení. Defenziva soupeře otáčí hru.

40:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Traktor se ihned vydal do útoku, ale akce domácího mužstva skončila jen nepřesnou střelou.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:46.
Střely na branku: 20 – 28
Druhá třetina končí! V jejím úvodu sice hosté vyrovnali zásluhou Pilipenka, ale domácí poté předvedli ofenzivní uragán. O minutu později totiž vrátil Traktoru vedení Těrtyšnyj. Na jeho zásah navázal Tkačjov a čtvrtou branku obstaral Pulkkinen. V samotném závěru hosté v přesilovce zkusili risk bez brankáře, ale tento tah potrestal Tomáš Hyka.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

39:42 Tomáš HYKA - 5:1

39:42

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Hosté už v závěru druhé třetiny zvolili risk v podobě hry bez brankáře, což domácí rychle potrestali. Po vyhraném vhazování se k puku dostal TOMÁŠ HYKA a z dálky trefil prázdnou klec! Asistence: Lawrence Pilut, Albert Jarullin.

39:29

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nick Bailen – 2 min., podrážení).

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:36

Ilja Chochlov si na pravém kruhu našel místo pro zakončení, nicméně ani tento hráč si dnes optimálně neseřídil mířidla.

38:10

Vjačeslav Osnovin na modré čáře udržel kotouč pro domácí celek a rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka však skončila na holi soupeře.

37:26

Lawrence Pilut dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky. Obrana hostů stojí na správných místech.

37:00

Hosté v plném počtu.

36:35

Teemu Pulkkinen dostal přihrávku na levý kruh, odkud pálil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky. Obrana hostů puk ihned vyhodila.

36:12

Robin Press na pravé straně obranného pásma vybojoval kotouč a bekhendem jej vyhodil do pásma středního. Domácí okamžitě otáčejí směr hry.

35:26

Vladimir A. Tkačov dostal přihrávku na levý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovku střídající brankář Šugajev vytěsnil.

35:00

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Kirill Pilipenko – 2 min., vysoká hůl).

34:10

Hosté se sice tlačili do útočného pásma, nicméně obrana Traktoru hraje velmi důrazně a nedává soupeři ani kousek prostoru pro zakončení.

33:06

Střídání v týmu Severstal Čerepovec: ze hřiště odchází Vladislav Podjapolskij, přichází Dmitrij Šugajev.

33:05

33:05 Teemu PULKKINEN - 4:1

33:05

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Domácí celek využívá přesilovou hru a přidává i čtvrtou branku! Traktor se usadil v útočném pásmu, kde se po kombinaci dostal do zakončení TEEMU PULKKINEN a prostřelil brankáře mezi betony! Asistence: Lawrence Pilut.

32:45

Hosté se osvobodili vyhozením na útočnou modrou čáru a unavení stačili vystřídat. Na branku Severstalu se ale valí další útok.

32:00

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Joonas Nättinen – 2 min., hákování).

31:26

Traktor se znovu usadil v útočném pásmu, ale nahození z levé strany prolétlo kolem zadní tyčky. Defenziva soupeře byla pozorná.

31:02

Kirill Kapustin projel do útočného pásma, kde se dobře zbavil soupeře a dostal se do zakončení. Jeho rána zápěstím ale skončila na betonu brankáře.

30:29

Hosté se dostali ven z obranného pásma vyhozením do pásma útočného. Domácí zatím získávají kotouče bez větší námahy.

30:00

Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme ofenzivní podívanou. Traktor po změně stran nadále vrhá síly do útoku.

29:28

Vjačeslav Osnovin se hnal středem do útočného pásma, ale vlastní nahození nestačil dojet před obráncem.

29:02

Domácí se dostali do útočného pásma, kde pokračují v ofenzivním náporu. Probudili se také fanoušci Traktoru, kteří svůj celek tlačí do ofenzivy.

28:20

28:20 Vladimir A. Tkačov - 3:1

28:20

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Domácí celek přidává třetí branku! Traktor se díky důrazu nastěhoval do útočného pásma. Před branku se z levé strany prosmýkl Abramov, který ještě přihrál lépe postavenému spoluhráči a VLADIMIR A. TKAČOV poslal puk do odkryté části branky! Asistence: Vitalij Abramov, Vitalij Kravcov.

28:02

Nikita Těrtyšnyj poslal přihrávku do rohu ledové plochy, odkud přilétla pobídka mezi kruhy, nicméně tam se ke kotouči nedostal nikdo v tmavém dresu.

27:22

Domácí v plném počtu.

27:10

Andrej Alexejev se dostal do útočného pásma, kde se zbavil obránce a zakončil z ostrého úhlu. Jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.

26:35

Vjačeslav Osnovin si sjel na přihrávku do rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, ale následné zakončení prolétlo daleko od branky.

26:06

Kirill Pilipenko dostal přihrávku na pravý kruh a vypálil příklepem. Jeho dělovka ale prolétla kolem vzdálenější tyčky domácí klece.

25:22

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nikita Těrtyšnyj – 2 min., podrážení).

25:10

Arťom Švarjov projel do útočného pásma, kličkou si obhodil statického obránce a zakončil. Jeho pokus ale minul zadní tyč snad o tři metry.

24:45

Sergej Tělegin se dostal do útočného pásma, kde následně střílel příklepem, ale jeho ránu hostující gólman reflexivně vykopl do rohu.

24:10

Andrej Stas se dostal do útočného pásma, kde se zbavil soupeře a zakončil zápěstím. Jeho projektil ale prolétl kolem zadní tyčky.

23:26

Kravcov projel do útočného pásma, kde se ještě zbavil obránce, ale jeho následná střela příklepem mířila přímo do lapačky hostujícího gólmana.

23:03

23:03 Nikita TĚRTYŠNYJ - 2:1

23:03

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Traktor si po minutě bere své ztracené vedení zpátky na svou stranu! Skvělou stabilitu prokázal v útočném pásmu NIKITA TĚRTYŠNYJ, který se prokličkoval ke střele a zápěstím překonal brankáře! Asistence: Lukáš Sedlák.

22:26

Traktor se dostal do útočného pásma, ale kombinace domácích skončila nepřesným zakončením. Defenziva Severstalu je důrazná.

22:04

22:04 Kirill PILIPENKO - 1:1

22:04

Čerepovec právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Severstal hned v úvodu druhé části využívá přesilovou hru! Na načekanou přihrávku zpoza branky si sjel KIRILL PILIPENKO, který příklepem poslal puk k přední tyči a zaskočil Romana Willa! Asistence: Joonas Nättinen.

21:42

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vladimir A. Tkačov – 2 min., podrážení).

21:10

Nick Bailen střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovku hostující brankář obře viděl a připsal si snadný zákrok levým betonem.

20:36

Lukáš Sedlák se dostal do útočného pásma, kde se uvolnil kličkou na levou stranu a zakončil. Jeho projektil směřoval mimo tři tyče.

20:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Čeljabinsk se ihned vydal do útoku, ale nahození na levou stranu skončilo u prvního obránce.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:52.
Střely na branku: 8 – 15
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější domácí Traktor. Hosté sice měli menší tlak, ale jejich zakončení skončilo vedle branky. Na straně domácích naopak po průniku otevřel skóre Vitalij Kravcov. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.

20:00

První třetina skončila.

19:20

Roman Will si dal pozor na Vovčenkovu ránu od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:21

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., podrážení).

18:10

Ruslan Abrosimov si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud puk protečoval na Willovu branku, ale český brankář byl na místě.

17:38

Tkačjov projel do útočného pásma, přihrávkou mezi kruhy hledal Kravcova, ale před autorem úvodní branky na poslední chvíli zasáhl obránce.

17:02

Bailen za brankou získal volný kotouč a uklidnil rozehrávku domácího Čeljabinsku. Oba trenéři zatím posílají na ledovou plochu čerstvé síly.

16:34

Traktor se z tlaku soupeře před dojíždějícím Morozovem ubránil jen za cenu vyhození puku přes celé kluziště na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Romana Willa.

16:10

Severstal se dostal do útočného pásma, ale ani zakončení z ostrého úhlu nemířilo mezi tři tyče domácí klece. Obrany obou týmů jsou důrazné.

15:26

Vitalij Abramov nahodil puk od červené čáry na branku Severstalu, ale hostující brankář jeho pobídku dobře viděl a jednoduše puk schoval do lapačky.

15:03

Lukáš Sedlák se dostal do útočného pásma, ale na poslední chvíli jej obránce odstavil tělem z ideální palebné pozice.

14:38

Joonas Nättinen zastavil rodící se akci soupeře, zpracoval si puk a rozehrál na levou stranu. Jeho pobídku obrana Traktoru zastavila.

14:02

Nick Bailen poslal přihrávku na pravou stranu, kde se dobře zbavil obránce Osnovin, ale z ostrého úhlu branku Severstalu vůbec neohrozil.

13:32

Jevgenij Kulik schytal úder hokejkou do obličeje, ale rozhodčí tentokrát vylučovat nebudou. Domácí navíc zůstávají s kotoučem na čepeli.

13:05

Vladimir A. Tkačov získal volný puk na modré čáře, potáhl si jej do střelecké pozice, ale zápěstím trefil hned prvního soupeře před sebou.

12:29

Nick Bailen střílel od modré čáry, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Odražený kotouč domácí získali pro sebe, ale zatím nezakončili.

12:10

Severstal se tlačí do útoku se snahou o rychlou odpověď. Akce hostujícího celku však skončila nepřesným zakončením.

11:18

11:18 Vitalij KRAVCOV - 1:0

11:18

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Domácí Traktor Čeljabinsk se dostává do vedení! VITALIJ KRAVCOV se prosmýkl do útočného pásma, kde se k němu puk odrazil od brusle obránce a pohotově jej uklidil pod břevno! Asistence: Albert Jarullin, Lawrence Pilut.

11:12

Makar Chabarov si dal pozor na útok domácího celku, ale sklepl kotouč jen do míst, kde stáli další hráči v černých dresech.

10:26

Roman Will si dal pozor na dělovku od modré čáry a vykopl puk pravým betonem do rohu kluziště. Obránci Traktoru následně puk dostali za modrou čáru.

10:00

Je za námi deset minut dnešního souboje a zatím sledujeme ofenzivní podívanou. Oba týmy se v úvodu utkání často tlačí do zakončení.

09:34

Daniil Vovčenko střílel z levé strany útočného pásma, nicméně proti jeho dělovce vystoupil obránce, který ránu obětavým zákrokem zablokoval.

09:10

Vjačeslav Osnovin napadal rozehrávku soupeře ve středním pásmu, jenže po kotouči se nedokázal včas natáhnout. Hosté se ale nedokázali uvolnit.

08:32

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Albert Jarullin – 2 min., vražení na mantinel).

08:29

Tomáš Hyka si v útočném pásmu krásně vybruslil na pravý kruh, odkud střílel zápěstím, ale jeho projektil skončil vedle zadní tyčky.

08:03

Lukáš Sedlák dojel další dlouhé nahození na polovinu soupeře, jenže si puk nezpracoval zrovna ideálně a kotouč před ním utekl k obráncům.

07:42

Hosté se po delší době dostali do útoku, ale jejich akce skončila nepřesnou přihrávkou ven z obranného pásma.

07:15

Tomáš Hyka rozjel akci Čeljabinsku po pravém křídle, jenže jeho projektil skončil na zadním mantinelu. Obrana Severstalu získala odražený puk.

06:26

Domácí brankář Roman Will se skvěle přesunul k levé tyči své branky a vykopl puk do rohu ledové plochy. Defenziva Traktoru puk odehrála.

06:17

Hosté v plném počtu.

05:39

Hosté se dostali do útočného pásma, kde kombinovali podél hrazení, ale kombinace Severstalu vyústila v nepřesnou přihrávku.

05:12

Severstal se usadil v útočném pásmu, ale kombinace hostů zatím nevedla k zakončení. Defenziva Traktoru je pozorná.

04:17

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Tomáš Hyka – 2 min., hákování).

04:10

Lukáš Sedlák si sjel na přihrávku na levou stranu, odkud střílel forhendem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.

03:37

Lukáš Sedlák si sjel do útočného pásma, kde ustál souboj s Andrejem Alexejevem a následně si pomohl přihrávkou na modrou čáru.

03:10

Lukáš Sedlák nahodil puk do rohu útočného pásma, odkud následně Hyka vrátil kotouč mezi kruhy, ale neměl tam nikoho ze spoluhráčů.

02:38

Nick Bailen dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pálil příklepem, jenže jeho dělovka prolétla kolem zadní tyčky. Defenziva následně puk odehrála.

02:12

Vitalij Kravcov si sjel na přihrávku na levou stranu, projel do útočného pásma a zakončil. Jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.

01:36

Hyka si sjel na přihrávku na levou stranu, odkud pálil příklepem, ale jeho dělovka skončila na boční síti branky soupeře.

01:12

Teemu Pulkkinen projel po pravém křídle do útočného pásma a zakončil. Jeho ránu hostující brankář viděl a bez problémů puk vykopl.

00:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Čeljabinsk se ihned vydal do útoku, ale dělovka z levé strany skončila v autu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Bailen, S. Tělegin, Jarullin, Pilut, Kulik, Karpuchin, I. Isajev – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – Kravcov, V. A. Tkačov, V. Abramov – Pulkkinen, Stas, Osnovin – Kapustin, A. Potapov, Švarjov – Gorjunov-Rolgizer.

Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Chochlov, Press, M. Chabarov, Timašov, M. Tichonov, N. Makejev, Rogov – Liška, Joonas Nättinen, J. Morozov – Pilipenko, Kodola, Vovčenko – Rooba, Abrosimov, Geraskin – Jemec, D. Dumbadze, Dmitrij Moisejev – A. Alexejev..
Traktor Čeljabinsk

Domácí Traktor Čeljabinsk je na tom ještě o něco lépe. Po čtyřiceti dvou odehraných duelech má na svém kontě padesát devět bodů a patří mu druhá pozice Východní konference pouhé čtyři body za vedoucím Metallurgem Magnitogorsk. V posledním duelu však Traktor padl výsledkem 1:5 na ledě Kazaně. Také doma dokáže se silnými soupeři body ztrácet.
Severstal Čerepovec

Hostující Severstal Čerepovec letos prožívá solidní sezónu. Ve čtyřiceti zápasech získal Čerepovec padesát dva bodů a patří mu pátá pozice Západní konference. Na vedoucí Petrohrad zatím ztrácí šest bodů. Severstal se pyšní skvělou obranou. Dosud inkasoval jen devadesát branek. Poslední čtyři duely navíc Čerepovec prohrál. Naposledy padl výsledkem 3:4 v prodloužení na ledě Magnitogorsku.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Traktorem Čeljabinsk a Severstalem Čerepovec.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Traktor Čeljabinsk – Severstal Čerepovec

6:1

konec (1:0, 4:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Kravcov (Jarullin, Pilut), 24. Těrtyšnyj (L. Sedlák), 29. V. A. Tkačov (V. Abramov, Kravcov), 34. Pulkkinen (Pilut), 40. Hyka (Pilut, Jarullin), 59. I. Isajev (Kravcov, Jarullin) – 23. Pilipenko (Joonas Nättinen)

Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Bailen, S. Tělegin, Jarullin, Pilut, Kulik, Karpuchin, I. Isajev – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – Kravcov, V. A. Tkačov, V. Abramov – Pulkkinen, Stas, Osnovin – Kapustin, A. Potapov, Švarjov – Gorjunov-Rolgizer.

Severstal Čerepovec: Podjapolskij (34. Šugajev) – Chochlov, Press, M. Chabarov, Timašov, M. Tichonov, N. Makejev, Rogov – Liška, Joonas Nättinen, J. Morozov – Pilipenko, Kodola, Vovčenko – Rooba, Abrosimov, Geraskin – Jemec, D. Dumbadze, Dmitrij Moisejev – A. Alexejev.

Průběh zápasu
1. třetina
04:17 CLJ 2 Hyka, hákování
08:32 CLJ 2 Jarullin, vražení na mantinel
11:18 CLJ 1:0 Kravcov (Jarullin, Pilut)
18:21 CLJ 2 L. Sedlák, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
21:42 CLJ 2 V. A. Tkačov, podrážení
22:04 CER 1:1 Pilipenko (Joonas Nättinen)
23:03 CLJ 2:1 Těrtyšnyj (L. Sedlák)
25:22 CLJ 2 Těrtyšnyj, podrážení
28:20 CLJ 3:1 V. A. Tkačov (V. Abramov, Kravcov)
32:00 CER 2 Joonas Nättinen, hákování
33:05 CLJ 4:1 Pulkkinen (Pilut)
33:06 CER -Podjapolskij +Šugajev (Střídání)
35:00 CER 2 Pilipenko, vysoká hůl
39:29 CLJ 2 Bailen, podrážení
39:42 CLJ 5:1 Hyka (Pilut, Jarullin)
Po 2. třetině
3. třetina
54:47 CER 2 Rooba, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
58:07 CLJ 6:1 I. Isajev (Kravcov, Jarullin)
Konec