Menu

Fotbal

Evropská liga

Real Sociedad San Sebastian – PSV Eindhoven

3:0

konec (1:0)

09.12.2021, 18:45 • Reale Arena, San Sebastián • 6 • Skupina B • Radim Polák

Tipsport: 1.99 3.6 3.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To by bylo z mé strany v tuto chvíli všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek dnešního večera a u fotbalu zase někdy na počtenou. (20:47:34)
Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:16.
Je dobojováno! První poločas nebyl moc záživný, jelikož na první branku jsme si museli počkat až do samotného závěru, kdy se z penalty trefil Mikel Oyarzabal. Druhá branka přišla po sedmnácti minutách ve druhém dějství, kdy vedení svého týmu zvýšil opět kapitán Oyarzabal. Konečný výsledek ustanovil v nastaveném čase střídající Alexander Sörloth. Domácí tým tedy vyhrál s naprostým přehledem 3:0 a uhájil druhé místo ve skupině.

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Alexander SÖRLOTH - 3:0

90+3

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Je definitivně rozhodnuto! Další nedůslednost v rozehrávce hostujícího týmu potrestal Barrenetxea, který vyslal do útoku ALEXANDERA SÖRLOTHA. Ten si pohrál s obráncem a nechytatelnou střelou zvýšil na 3:0. Asistence: Ander Barrenetxea.

90+3

Domácí tým rozehrál rohový kop, který se úplně podle představ nepovedl. Hosté získávají míč úplně zadarmo a můžou to ještě zkusit na útočné polovině.

90+2

Žlutou kartu dostává Bruma (PSV Eindhoven).

90+2

Alexander Sörloth se skvěle uvolnil a přihrával do druhé vlny. Ander Barrenetxea měl množství času na přípravu střely, ale tu posléze nasměřoval jenom do obránce.

90+1

Rozhodčí prodloužil toto utkání o čtyři minuty navíc.

90

Rozběhla se nám poslední minuta základní hrací doby tohoto zápasu. Nevím, co by se muselo stát, aby tento zápas dokázali domácí hráči prohrát. Sociedad bude hrát na jaře vyřazovací část Evropské ligy, jejich soupeř z Holandska padá do té konferenční ligy.

89

Holandský tým přece jenom vysunul své napadání domácí rozehrávky, ale to nepomohlo. Domácí tým se z této těžké situace dostal a ještě získal aut poblíž vápna.

88

Utkání se blíží do svého konce. Domácí drží míč na svých kopačkách a s přehledem kombinují po celém hřišti. Hráči soupeře už působí celkem odevzdaným dojmem.

87

Žlutou kartu dostává Mario Götze (PSV Eindhoven).

86

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Mauro Júnior, přichází Philipp Max.

86

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Martín Zubimendi, přichází Andoni Gorosabel.
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Jon Pacheco.

85

Alexander Sörloth mohl rozhodnout, ale jeho lob byl příliš vysoký. Míč z jeho kopačky skončil na horní síti hostující branky. Jeho kapitán se na druhé straně vápna zlobí, že mu nepřihrál a nepomohl mu k vytouženému hattricku.

84

Mikel Oyarzabal přetáhnul míč až na zadní tyč, ale tam byl jeho spoluhráč skvěle pokryt. Takže z této celé domácí akce nebude vlastně nic.

83

Domácí tým by se rád pokusil o rozseknutí tohoto zápasu a přidání třetí branky. Za malou chvíli bude mít k dispozici standardní situaci, tak uvidíme.

Real Sociedad San Sebastian – PSV Eindhoven

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Oyarzabal (pen.), 62. Oyarzabal (Zubeldia), 90+3. Sörloth (Barrenetxea)

Karty:   45+2. Zubimendi (RSC) – 40. I. Sangaré (PSV), 42. Mwene (PSV), 81. Vinícius (PSV), 87. M. Götze (PSV), 90+2. Bruma (PSV)   75. I. Sangaré (PSV)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:16.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo, Le Normand, Muñoz – Portu (70. Barrenetxea), Zubimendi (86. Gorosabel), Zubeldia, Oyarzabal (C) (86. J. Pacheco) – Isak (82. Sörloth), Januzaj (70. Turrientes).
Náhradníci: Ryan – Illarramendi, Guridi, Rico, Guevara, Barrenetxea, Gorosabel, J. Pacheco, Sörloth, Turrientes, Navarro.

Trenér: Imanol Alguacil

PSV Eindhoven: Drommel – Mwene (68. Teze), Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior (86. Max) – I. Sangaré, M. Götze, É. Gutiérrez – Doan (62. Madueke, 68. Vertessen), Gakpo (C) (62. Vinícius), Bruma.
Náhradníci: Muller, Mvogo – Teze, Obispo, Vinícius, van Ginkel, Madueke, Max, Ledezma, Vertessen.

Trenér: Roger Schmidt

Rozhodčí: Zwayer – Achmüller, Pickel (všichni Německo)