Menu

Házená

Mistrovství světa žen

Srbsko – Kamerun

43:18

konec (19:9)

05.12.2021, 20:30 • Pabellon Pla de l'Arc (Lliria) • Skupina B • Milan Huppert

Tipsport: 1.0 25.0 22.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

Cyrielle Ebangová Babogová v závěrečné pasáži zápasu chytila střeleckou slinu. Ani v tomto případě Risovićová nedosáhla na její hod z pravé spojky. (43:18)

60

Poslední minutu utkání okořenila gólem Jelena Agbabaová. Využila volnějšího středu pole k protáhnutí před gólmanku, ani s tou neměla větší potíže. (43:17)

59

Sedmička pro Kamerun a Claudia Jossy Eyengová Djongová nezaváhala. Naznačila střelu, čímž rozhodila Risovićovou, pak vystřelila k volné pravé tyči. (42:17)

58

Ivana Mitrovićová vystřelila čtyřikrát na bránu a na kontě má čtyři góly. Uspěla ze spojky, Abianbakonová Onoukouová toho moc neviděla přes clonící protihráčku. (42:16)

57

Byla to Jovana Jovovićová, která se snažila zabránit protihráčce ve skórování nedovoleným způsobem, za odměnu dostala od rozhodčích trest na dvě minuty. (41:16)

56

Byť faulována, tak Cyrielle Ebangová Babogová dokázala skórovat. Před stažením sokyní k zemi hodila balón z pravé spojky do protějšího víka. (41:16)

56

Pátou desítku srbských gólů načala Marija Agbabaová. Z pravého křídla sběhla na střed a Abianbakonovou Onoukouovou propálila mezi pravou rukou a tělem. (41:15)

55

Jovana Jovovićová si pobyt ve hře užívá plnými doušky. Proskočila mezi dvěma protihráčkami a před dopadem na zem zvládla vystřelit nad pravou nohu brankářky. (40:15)

54

Kamerunky skórovaly i v oslabení. Jmenovitě Cyrielle Ebangová Babogová, která z pravé spojky vypálila nechytatelnou ránu k pravé tyči. (39:15)

53

Srbsko navíc házelo sedmičku. Exekuci si vzala na starosti Jovana Jovovićová, Abianbakonovou Onoukouovou prostřelila k pravé tyči. (39:14)

53

Jasmine Yotchoumová dostala dvouminutový trest za naprosto zbytečný faul na Jelenu Agbabaovou, jež stejně nemohla střílet. (38:14)

52

Srbky s velkou lehkostí navyšují skóre. Mitrovićová dostala parádní nahrávku do běhu, únik zakončila hodem zleva do protějšího horního růžku. (38:14)

51

Šanci ukázat se ve hře dostala i Jovovićová. Uvedla se tím nejlepším možným způsobem, gólovou střelou do levého dolního rohu. (37:14)

50

Jelena Agbabaová má dnes velkou střeleckou úspěšnost. Většinu gólů vstřelila z brejků, stejně tak ten doposud poslední. (36:14)

49

Aleksandra Vukajlovićová a její rychlá odpověď. Přečíslení tří proti dvěma vzala na sebe, pravačkou skórovala k levé tyči. (35:14)

48

Na nedostatek gólů si nyní rozhodně stěžovat nemůžeme. Cyrielle Ebangová Babogová zakončila z pravé spojky na zadní tyč mimo dosah Graovacové. (34:14)

48

Parádní technické zakončení v podání Ivany Mitrovićové, balón obtočila dokonale kolem levé nohy Abianbakonové Onoukouové. (34:13)

47

Jelena Agbabaová je při chuti. Středem se protáhla mezi dvěma protihráčkami a tvrdou ránu hodila pod břevno. (33:13)

46

Graovacová vyslala po zákroku do brejku Jelenu Agbabaovou, jež se nemýlila, zakončila nechytatelně do levého dolního rohu. (32:13)

46

I třetí sedmimetrový hod proměnila Liščevićová v gól. Pravou rukou zacílila bez přehnaného naznačování k levé tyčce. (31:13)

45

Další vyloučená na kamerunské straně obstarala Essamová. V zakončení zabránila, Mariji Agbabaové, stáhla ji za dres. (30:13)

45

Kocićová si našla volný prostor po pravém křídle a klid zachovala i v koncovce, míč poslala mezi nohy brankářky. (30:13)

44

Nejlepší kamerunská střelkyně v utkání opět ukázala dynamit v pravé ruce. Ze spojky vypálila dělovku do pravého horního rohu. (29:13)

44

Po stažení Jeleny Agbabaové házela sedmimetrový hod Kristina Lisčevićová. I napodruhé si poradila s velkým přehledem, skórovala střelou pod pravou nohu gólmanky. (29:12)

43

Pohledná individuální akce zakončená gólem. Na jejím konci Anne Florette Mbouchouová Mandopová a její střela z pravého křídla na zadní tyč. (28:12)

42

Další srbský gól obstarala Ivana Mitrovićová. Střílela pravou rukou z pivota a našla volný prostor u levé tyče. (28:11)

42

Po oddechovém času vstřelila svůj první gól v utkání Kocićová. Z levé spojky zacílila nechytatelně k pravé tyči. (27:11)

41

Anne Michèle Essamová podruhé. Prvním hodem trefila obránkyni, nicméně volný míč si našla a druhým pokusem vyzrála na Graovacovou. (26:11)

41

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Jelena Agbabaová sama před gólmankou zachovala chladnou hlavu a míč poslala k pravé tyčce. (26:10)

40

Konečně ve druhé půli skórovaly i Kamerunky. Jmenovitě Essamová, jež ze spojky našla pravý horní růžek. (25:10)

40

Marija Agbabaová hraje s velkou chutí. Obdržela přesnou nahrávku do úniku, Abianbakonové Onoukouové nedala nárok na zákrok. (25:9)

39

Kamerunky čekají na první úspěch ve druhém poločase, Srbky s velkou chutí navyšují náskok. Z pravého křídla skórovala Marija Agbabaová. (24:9)

38

Druhá srbská sedmička, v krátkém časovém rozmezí, házela Liščevićová. A vedla si výrazně lépe, míč hodila neomylně do levé šibenice. (23:9)

37

Další dvouminutový trest pro Kamerun. Tentokráte hrála proti pravidlům Essamová, stáhla k zemi rozběhnutou Nkolovou. (22:9)

35

Premiérový úspěch pro Jelenu Agbabaovou. Samostatný nájezd zvládla bez potíží, brankářku prostřelila mezi nohama. (22:9)

35

Kamerun bude hrát oslabení. Dvouminutový trest vyfasovala Yvette Yuohová za tvrdý úder do hrudi Petrovićové. (21:9)

33

S dalším únikem si již kamerunský brankářka neporadila. Na dobře umístěnou střelu Petrovićové byla krátká. (21:9)

32

Nádherná nahrávka Vukajlovićové o zem přesně mezi dvě protihráčky a na nabíhající Mariji Agbabaovou, ta tentokráte nezaváhala. (20:9)

30

Po menší odmlce o sobě znovu dala vědět Ekohová. Vystřelila přes protihráčku a Risovićová toho moc neviděla, proto nezvládla zakročit. (19:9)

30

Navyšování náskoku pokračuje. Aleksandra Vukajlovićová obdržela ideální nahrávku do pravé ruky, zakončení nasměrovala nad pravou ruku brankářky. (19:8)

29

Rozdíl ve skóre poprvé dosahuje dvouciferného čísla. Marija Agbabaová ukázala, že umí skórovat i ze hry, pravačkou vypálila nad levou nohu Abianbakonové Onoukouové. (18:8)

28

Marija Agbabaová uspěla i při své druhé sedmičce. Zkušeně počkala na pohyb brankářky a míč poslala do jejího protipohybu. (17:8)

28

Jako první využila přesilovou hru Jovana Kovačevićová. vystřelila pravou rukou z levé spojky, Abianbakonová Onoukouová na její pokus nedosáhla. (16:8)

27

Druhé vyloučení na kamerunské straně. Na dvě minuty si odchází odpočinout Eyengová Djongová, jež zatažením za dres zabránila ve střele Petrovićové. (15:8)

24

Tentokráte již kamerunská gólmanka natahovala levou nohu za zakončením Vukajlovićové marně, míč pustila do sítě. (15:8)

22

Krásná individuální akce Yvette Yuohové. V plné rychlosti proběhla mezi třemi protihráčkami a akci završila hodem pod břevno. (14:8)

21

Šanci hodit si sedmičku dostala i Marija Agbabaová. Příležitosti se zhostila s respektem a pokorou, míč namířila nad pravou nohu gólmanky. (14:7)

20

Žlutá karta pro tým Srbsko (Jovana Stoiljkovićová). (14:7)

20

Tamara Radojevićová si věřila a moc dobře věděla proč. Natáhla k tvrdé střele, hrací předmět nasměrovala neomylně do pravého víka. (13:7)

19

Pravé křídlo Lovrićová odpovídá. Po dvou zakončení na zadní tyč překvapila hodem na přední, gólmanka bez šance. (12:7)

18

Svůj první gól v utkání zaznamenala Yuohová. Naskočila mezi dvě protihráčky a vyzrála i na Risovićovou. (11:7)

18

Dokonale provedený protiútok s parádním zakončením. Střele z ruky Stamenićové pomohlo za brankovou čáru břevno. (11:6)

17

Tamara Radojevićová si sběhla na levou spojku a dostala balón. Po rychlém zpracování překvapila brankářku střelou na přední tyč. (10:6)

16

Ekohová nemá dost. její dalekonosné projektily zkrátka a jednoduše nemají chybu. Risovićová si s nimi neví rady. (9:6)

16

Srbskou výhodou je fakt, že mají větší počet hráček, který dokáže střílet góly. Třeba Stoiljkovićovou, ta skórovala z pozice pivota. (9:5)

15

Kamerunky vstřelily pět gólů, z toho čtyři Karichma Kaltoume Ekohová. Parádní představení této hráčky, jež uspěla střelou z levé spojky k protější tyči. (8:5)

14

Třetí srbskou sedmičku v utkání si vzala na starosti Radojevićová. Gólmanku překonala střelou do pravého dolního rohu. (8:4)

12

A znovu Alexandra Stamenićová. Kamerunky si s její rychlostí vůbec nevědí rady, gólmanku nechaly napospas úniku a Mbenová Bediangová neuspěla. (7:4)

12

Udeřilo na druhé straně. Kamerunská obrana si nepohlídala Stamenićovou, tato házenkářka si v úniku počínala s velkou jistotou. (6:4)

10

Pravé křídlo Lovrićová využila volného prostoru a stejně jako při svém prvním gól uspěla hodem k zadní tyčce. (5:4)

9

Vyrovnáno! Zas a znovu střílela Ekohová a Risovićová ji nepovedeným zákrokem povolila vstřelit třetí gól. (4:4)

8

První vyloučení míří za Kamerunkami. Trest dostala Nkolová, navíc proti svému týmu zavinila sedmimetrový hod. (4:3)

8

Blesková odpověď Kamerunu. Ekohová se na dnešní zápas viditelně vyspala dobře, neboť opět skórovala tvrdou střelou ze spojky. (4:3)

7

Srbky odskakují na rozdíl dvou gólů úspěšnou sedmičkou. tu si vzala na starosti Andela Janjuševićová, Mbenová Bediangová neměla šanci. (4:2)

6

Žlutá karta pro tým Kamerun (Karichma Kaltoume Ekohová). (4:2)

6

No pozor, Kamerunky se dotahují na kontakt! Jodelle Clarisse Madjoufangová si naběhla do brejku a poradila si s Risovićovou s velkým přehledem. (3:2)

6

Šťastný gól Ekohové. Ta nejprve tvrdou střelou trefila břevno, nicméně si našla odražený míč a napodruhé rozvlnila síť. (3:1)

5

Těžká nahrávka, avšak Alexandra Stamenićová si s ní poradila. Rázem byla sama před gólmankou, míč hodila nechytatelně k levé tyčce. (3:0)

3

Nedáš, dostaneš. Jovana Stoiljkovićová obdržela ideální nahrávku do úniku a tváří v tvář brankářce uspěla hodem mezi její nohy. (2:0)

2

Favoritky se ujímají vedení! Z pravého křídla si naskočila před bránu Lovrićová a parádní ránu poslala do pravé šibenice. (1:0)

Srbsko – Kamerun

43:18

konec (19:9)

Zpět na online

Srbsko: Risovićová, Graovacová – Mitrovićová, M. Agbabaová, J. Agbabaová, Janjuševićová, Radojevićová, T. Kocićová, Jovovićová, Kovačevićová, Stamenićová, Lovrićová, Stoiljkovićová, Lisčevićová, Petrovićová, Vukajlovićová.
Trenér: Dragan Markov

Kamerun: Mbenová Bediangová, Abianbakonová Onoukouová, Balanová – Nkolová, Yuohová, Abenová Ekobenová, Eyengová Djongová, Ngouoková Nguesseová, Yotchoumová, Essamová, Ebangová Babogová, Atebová Engadiová, Ekohová, Mbouchouová Mandopová, Mvouová, Madjoufangová.
Trenér: Serge Christian Guebogo

Rozhodčí: Belkhiri (ALG), Hamidi (ALG)

Diváci: 1 086

Statistiky:
Srbsko
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
91 B K. Graovacová 0/0 0 0
16 B J. Risovićová 0/0 0 0
13 P J. Agbabová 6/0 0 0
11 PS M. Agbabová 7/2 0 0
15 PS A. Janjuševićová 1/1 1 0
22 LS J. Jovovićová 3/1 0 1
19 LK T. Kocićová 2/0 0 0
24 LS J. Kovačevićová 1/0 0 0
71 SS K. Liščevićová 3/2 0 0
29 PK N. Lovrićová 3/0 0 0
6 SS I. Mitrovićová 4/0 0 0
83 P M. Petrovićová 1/0 0 0
18 SS T. Radojevićová 3/0 0 0
25 LK A. Stamenićová 4/0 0 0
33 LS J. Stoiljkovićová 2/0 0   0
7 PS A. Vukajlovićová 3/0 1 0
Celkem 43/6 2 1 1 0
Kamerun
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
12 B B. Abianbakonová Onoukouová 0/0 0 0
22 B M. Balanová 0/0 0 0
1 B I. Mbenová Bediangová 0/0 0 0
5 LK A. Abenová Ekobenová 0/0 0 0
33 LS L. Atebová Engadiová 0/0 0 0
19 LS C. Ebangová Babogová 4/0 0 0
39 SS K. Ekohová 7/0 0   0
15 SS A. Essamová 2/0 0 2
9 LK C. Eyengová Djongová 1/1 0 1
90 PK J. Madjoufangová 1/0 0 0
44 PK A. Mbouchouová Mandopová 1/0 0 0
70 PS A. Mvouová 0/0 0 0
10 SS A. Ngouoková Nguesseová 0/0 0 0
2 LK G. Nkolová 0/0 0 1
14 P J. Yotchoumová 0/0 0 1
3 LK Y. Yuohová 2/0 0 1
Celkem 18/1 0 1 6 0