Menu

Futsal

Liga mistrů

SK Interobal Plzeň – Barcelona

1:3

konec (0:1)

04.12.2021, 18:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Vít Muzikář

Tipsport: 15.2 11.5 1.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:38

Na 22 sekund ještě v běžící hře pustil trenér Kopecký do brány gólmanskou trojku Jakuba Luhového.

38:53

Rodilý Plzeňák Michal Štrajt se dostane na plac doslova doma proti Barceloně!

36:57

Perfektní nástřel Vnuka k pravé tyči neuklidil Holý z metru do prázdné brány.

36:22

Plzeň rozebrala obranu Barcelony a kombinaci až do kuchyně chtěl ukončit Rešetár do prázdné brány, což mu neumožnil na čáře André Coelho. Plzeň reklamovala ruku a pořádně vytočený Vnuk dostal kartu od rozhodčího Babice v přerušené hře.

35:42

Vnuk vystihl rozehrávku, připravil si rychle střelu na levé straně a jeho pokusu vedle vzdálenější tyče scházely centimetry.

34:26

Dušan Künstner korunuje svůj životní výkon! Nyní vypíchl nahrávku Ferraa. Pak mu udělal kličku a prošel ještě přes další dva hráče až ho podrazil Marcênio 6,5 metrů před bránou.

32:46

Neskutečné, co předvedl Michal Holý! Nejprve vychytal rukama šanci z pravé strany na šesti metrech. Pak si hodil rychlý bazén směr brána Barcelony a v závěru ho našel hezky Rešetár křížem ze středu na pravou stranu. Holý v obrovské příležitosti tlačil míč placírkou mezi nohy Plany...

29:55

Výborný Dušan Künstner sahal po vyrovnání, jeho bodlo z levé strany skončilo o fous vedle zadní tyče ve chvíli, kdy předvedl Plana robinsonádu.

29:17

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Plzeň začala měnit pozice při powerplay až Kozár postrčil na TOMÁŠE VNUKA a po jeho jeho bodlu pravačkou z levé strany vytahoval Plana balón rukama pod břevno. Asistence: Peter Kozár.

26:27

Seidler měl hodně prostoru na levé straně, ale jeho bodlo směřovalo do zadní tyče. Teď byla Plzeň nejblíže k dosažení gólu.

24:27

Barcelona právě vstřelila branku!
MATHEUS RODRIGUES zaběhl za obranu na nahrávku Andrého Coelha a poslal míč sám před Vahalou po zemi k zadní tyči. Asistence: André Coelho.

23:32

Barcelona právě vstřelila branku!
To je krutý pro TOMÁŠE VNUKA. Rick zvedal ruku na znamení toho, že Matheus Rodrigues byl na pravé straně s míčem už v autu, hrálo se dál a Rodriguesův centr si nejlepší hráč Plzně na place srazil do vlastní sítě. To je to poslední, co si TOMÁŠ VNUK zasloužil. Asistence: Matheus Rodrigues.

19:33

Holý přistoupil zleva k Ferraovi v době, kdy Brazilec přebíral míč a za zákrok zezadu na Achillovku viděl od hlavního rozhodčího kartu.

13:32

Vahala lapil Esquerdinhovu šanci, který zavíral zadní tyč. Vyhodil míč z brankoviště přímo sobě do běhu. Na středu útočné poloviny udělal riskantní kličku a hned přihrával do pravé strany na Seidlera, po jeho centru zakončoval Rick na zadní tyči ve skluzu vedle brány.

11:23

André Coelho nejprve reklamoval ruku Seidlera, ten se potom rozeběhl přes pravou stranu a na polovině hřiště ho zkosil André Coelho. Portugalský světový šampionát dostal kartu. Radek Lobo to nějakým způsobem okomentoval z tribuny a jestli dobře bylo v té skvělé atmosféře slyšet, tak cizím jazykem.

08:33

Vahalův nákop propadl přes Rešetára na pivotu do pravé ruky couvajícího Plana. Plzeň kopala roh a Rešetárovi úplně nesedla střela z pozice v brankovišti.

07:44

Seidler dostal nahrávku na levou stranu do běhu, Plana vyběhl na šestku a zavřel prostor mezi nohama. Nicméně, když si člověk uvědomí, kdo stojí proti Plzni, tak Interobal hraje skvěle!

07:38

Ferrao se dostal na levé straně do situace dva na nikoho, sklepával pod sebe na Rodriguese a ten zakončil do spoje pravé tyče Vahaly a břevna! Dorážku zablokoval zřejmě Holý.

05:50

Vnuk měl proti sobě Lozana a ještě jednoho hráče. Navíc na pozici posledního, takže jakmile by chyboval, tak by hosté šli dva na nikoho. Vnuk to vyřešil kličkou á la Zidane. Posunul Seidlerovi a ten pěkně centroval na zadní tyč, kde scházely centimetry Holému, aby nataženou nohou přes obránce skóroval do prázdné brány.

03:46

Barcelona právě vstřelila branku!
FERRAO se otočil na pravé straně kolem Ricka a s rychlou střelou na vzdálenější tyč nemohl Vahala nic dělat. Asistence: Adolfo.

03:21

Vahala vypálil z osmnácti metrů vedle pravé tyče, pak musel couvat a odhlavičkoval balón v brankovišti, jakmile by přes něj míč propadl, tak by Adolfo skóroval do prázdné brány.

01:40

Vnuk si našel odražený míč a rozeběhl se po levé straně, poslední obránce mu dýchal na záda a asi to Vnuk cítil, takže zakončil bodlem o fous vedle protější šibenice, pak ještě něco hulákal na hlavního rozhodčího, ale ten ho nemohl absolutně slyšet.

00:52

Ferrao hezky prošel po levé straně a o centimetry minul sám před Vahalou vzdálenější tyč.

00:09

Ferrao se hned po devíti sekundách otočil na levé straně kolem Holého a vystřelil z levé strany do pravé vykopnuté nohy, Vnuk pozdě zdvojoval.

SK Interobal Plzeň – Barcelona

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 30. Vnuk (Kozár) – 4. Ferrao (Adolfo), 24. Vnuk (Rodrigues) (vla.), 25. Rodrigues (A. Coelho)

Karty:   20. Holý (PLZ), 37. Vnuk (PLZ) – 12. A. Coelho (BAR), 35. Marcênio (BAR)

SK Interobal Plzeň: Vahala (40. Luhový, Němec,) – Kozár, Vnuk, Holý, Seidler – Rick, Rešetár (C), Zdráhal, Štrajt, Havel, Künstner.
Trenér: Marek Kopecký

Barcelona: Plana (Lluch, Feixas) – A. Coelho, Dyego, Adolfo, Ferrao – Povill, Rodrigues, Lozano (C), Esquerdinha, Marcênio, Ortiz.
Trenér: Jesús Velasco

Rozhodčí: Jelić (CRO), Babic (CRO) – Velikanovová (RUS)

Diváci: 1 000 (vyprodáno)