Menu

Futsal

Liga mistrů

KMN Dobovec – FP Halle-Gooik

1:4

konec (0:2)

04.12.2021, 15:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Vít Muzikář

Tipsport: 2.0 4.0 2.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

38:31

Dobovec právě vstřelil branku!
Takže z logicky věci si vyměnil Turk místo na středu s Čehem a tím rozhýbal obranou čtyřku. Následně se otevřela levá strana a tvrdá střela KRISTJANA ČUJECE se odrazila od vzdálenější tyče. Asistence: Teo Turk.

34:58

Zřejmě Duščak střílel ze střední vzdálenosti a při snaze o dorážku fauloval Cesarec Cristiana v brankovišti. Dobovec má pět faulů. Desetimetrový kop jsme ještě v Plzni neviděli při Elite Round na rozdíl od šesti faulů. Onen šestý faul Michala Seidlera proti Dobovci byl totiž v brankovišti a místo dlouhé penalty se kopala krátká.

34:29

Námaz Puškara vrací Jelovčić z poloviny hřiště do levé tyče prázdné brány. Dobovec už působí hodně odezdaným dojmem.

31:23

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Tento zápas už asi Dobovec neotočí a zdá se, že Plzeň bude muset k postupu do Final Four "jen" porazit Barcelonu. Halle-Gooik zaútočil do rozhozené obrany, Jelovčić si navedl míč na středu na střelou levačku a jeho pokus ještě tečoval ve výskoku EDUARDO. Asistence: Franko Jelovčić.

30:39

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
GRÉLLO napálil míč ze standardky z úhlu na devíti metrech na levé straně křížem pod víko. Se šancemi Dobovce to vypadá hodně špatně. Bez asistence.

29:48

Už to vypadalo, že belgický tým půjde do přečíslení po levé straně, ale s prodlevou se pískl faul na Matoševiće, Gréllo dostal kartu za zakopnutí míče, na fauly 2:4. Trenér Cragnaz byl pořádně vytočený.

21:34

Čeh fasuje kartu za podražení Jelovčiče zhruba na polovině hřiště.

18:55

Při brejku dva na jednoho přišla křižná nahrávka na pravou stranu a Tomić tlačil míč z jedničky levačkou mezi nohy Puškara.

16:51

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Gréllo byl zastavený na levé straně, ale odražený míč si našel na středu DRAGAN TOMIĆ a mezi nohama Matoševiće poslal balón k Puškarově pravé tyči. Ten jen zůstal stát a na pokus zhruba z devíti metrů nereagoval. Bez asistence.

07:50

Gréllo namazal z rohu Čehovi a ten chtěl z vlastní obranné poloviny přehodit vysunutého Cristiana. Na rozdíl od Tomáše Vnuka se mu to nepovedlo.

01:08

Halle-Gooik právě vstřelil branku!
Tak tohle určitě potěšilo Radka Loba a Marka Kopeckého na tribuně. GRÉLLO se rozeběhl na levé straně a poslal prudký nástřel na bližší tyč, ten vyrazil Puškar nad sebe a potom rukou vypíchl balón před dorážejícím Tomičem. Nicméně poté posunul Eduardo znovu do levé strany a GRÉLLO využil toho, že brankář slovinského nároďáku nechal otevřený prostor okolo pravé ruky a balón propadl po zemi až ke vzdálenější tyči. Asistence: Eduardo.

00:13

Ten rozehráli papírově domácí zleva na pravou stranu a Matoševićův volej srazil Cristiano rukama do přední tyče.

KMN Dobovec – FP Halle-Gooik

1:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 39. Čujec (Turk) – 2. Gréllo (Eduardo), 17. Tomić, 31. Gréllo, 32. Eduardo (Jelovčić)

Karty:   22. Čeh (DOB) – 30. Gréllo (HAL)

KMN Dobovec: Puškar (Peček (C)) – Čujec, Čeh, Turk, Matošević – Mordej, U. Kotnik, Perič, Novak, Duščak, Gorinšek, Cesarec, T. Kotnik.
Trenér: Kujtim Morina

FP Halle-Gooik: Cristiano (Bex, Meyers) – Eduardo, Tomić, Jelovčić, Gréllo (C) – Carpes, Cordier, Dillien, Sanchez.
Trenér: Luca Cragnaz

Rozhodčí: Kadykov (RUS), Velikanovová (RUS) – Babic (CRO)