Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

SpVgg Greuther Fürth – TSG 1899 Hoffenheim

3:6

konec (1:2)

27.11.2021, 15:30 • Trolli Arena, Fürth • 13. kolo • Milan Šplíchal

Tipsport: 5.54 4.27 1.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Sedmou branku Hoffenheimu měl na noze Richards. Jeho střela z pravé strany mířila přímo doprostřed, Funk si připsal další zákrok.

88

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Haavard Nielsen, přichází Sebastian Griesbeck.

83

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Ihlas Bebou, přichází Haavard Nordtveit.
Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Georginio Rutter, přichází Sargis Adamjan.

80

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Gólová přestřelka pokračuje, hosté využili další brejkovou příležitost. Kramarić na polovině hřiště viděl vpravo rozbíhajícího spoluhráče, kterému poslal ideální přihrávku. IHLAS BEBOU přehodil brankáře Funka a může slavit hattrick – 3:6! Asistence: Andrej Kramarić.

79

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Timothy Tillman, přichází Jeremy Dudziak.

70

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Dickson Abiama, přichází Cédric Itten.
Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Simon Asta, přichází Abdourahmane Barry.

68

Fürth právě vstřelil branku!
Dlouho to netrvalo a máme znovu sníženo. Domácí se po rozehrávce poměrně rychle dostali na útočnou polovinu. Následoval centrovaný míč do pokutového území, se kterým si BRANIMIR HRGOTA náramně poradil. Jeho rána se od břevno odrazila za brankovou čáru – 3:5! Asistence: Jamie Leweling.

66

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Troufnu si tvrdit, že je hotovo. Centrovaný míč z rohového kopu si do vlastní branky srazil MARCO MEYERHÖFER – 2:5!

63

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Munas Dabbur, přichází Chris Richards.

62

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Důležitá branka pro hosty, kteří se dostávají do dvoubrankového vedení. Favoritovi se povedlo využít rychlý brejk, ten zakončil IHLAS BEBOU pohotovým přehozením brankáře. Funk na toto čekal a míč vyrazil, znovu pouze k útočníkovi Hoffenheimu, který druhý pokus proměnit dokázal – 2:4!

58

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Tak tohle byla fotbalová paráda. GEORGINIO RUTTER táhl míč z levé strany, navedl si jej na střelu a z hranice vápna to trefil technicky na zadní tyč naprosto dokonale, Funk byl bezmocný – 2:3! Asistence: David Raum.

57

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Diadie Samassékou, přichází Angelo Stiller.
Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kevin Akpoguma, přichází Andrej Kramarić.

55

Obrovská šance domácích na obrat ve skóre! Hrgota si to namířil skrz dva protihráče do vápna, to se mu povedlo. Poté poněkud z úhlu vyzkoušel pozornost Pentkeho, který si připsal důležitý zákrok. Míč ovšem vyrazil zpět na Hrgotu, jehož další pumelici brankář Hoffenheimu dokázal vyrazit na roh!

53

Po krásné kombinaci se domácí dostali během čtyř přihrávek až do zakončení, za vápnem to zkusil technicky na zadní tyč Leweling, mířil ovšem těsně vedle.

49

Christiansen zajel velmi ostře do Geigera, za což od rozhodčího obdržel žlutou kartu.

46

Fürth právě vstřelil branku!
Tak to bylo rychlé. Domácím v úvodu druhého dějství stačilo pouhých 20 sekund na to, aby srovnali. TIMOTHY TILLMAN táhl útočnou akci, míč přihrál doleva Hrgotovi, který mu jej zpět vrátil zhruba na penaltu, odkud prvně jmenovaný dokázal prostřelit brankáře Hoffenheimu – 2:2! Asistence: Branimir Hrgota.

40

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Hosté otáčejí vývoj utkání ještě před koncem prvního poločasu. Po krásné kombinaci po rohovém kopu se k centru z levé strany dostal Raum. Jeho přihrávku našel přesně hlavičkou GEORGINIO RUTTER, který nasměroval míč za bezmocného Funka – 1:2! Asistence: David Raum.

32

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Tohle je pro domácí velmi kruté. Hostům se povedlo během několika vteřin dostat s míčem až do pokutového území, Rutter přihrával křížem do odkryté branky, což neměl problém IHLAS BEBOU trefit – 1:1! Asistence: Georginio Rutter.

32

Domácí opět vystihli rozehrávku soupeře, Abiama mířil do vápna, přehodil i brankáře, ale trefil pouze bližší tyč!

22

Fürth právě vstřelil branku!
Nedáš, dostaneš! Domácím se povedlo přežít infarktovou situaci ve vlastním vápně a poté využili chyby v hostující rozehrávce. Hrgota vedl míč po levé straně, přízemní přihrávku mířil do vápna, kde byl JAMIE LEWELING v ideální pozici. Střela druhého jmenovaného mířila do protipohybu Pentkeho a skončila v brance – 1:0! Asistence: Branimir Hrgota.

21

Hosté měli další obrovskou šanci na vedoucí trefu! Míč vyplaval na malém vápně, kde byl nasměrován Dabburem na branku Fürthu, Funk ovšem dokázal balon vyrazit, i když skákal na druhou stranu!

14

Dabbur se ocitl v další gólové příležitosti! Po centru zleva na zadní tyč přihrával před branku Samassekou, čehož prvně jmenovaný nevyužil, jeho střela mířila doprostřed.

7

Za vápnem si ke střele navedl míč Tillman, jeho projektil mířil po zemi a Pentke musel předvést důležitý zákrok!

4

Hosté pořádně zahrozili z rohového kopu! Dabbur se dostal k volnému míči ve vápně a z otočky prověřil Funka, který balon vyrazil.

SpVgg Greuther Fürth – TSG 1899 Hoffenheim

3:6

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 22. Leweling (Hrgota), 46. Tillman (Hrgota), 68. Hrgota (Leweling) – 32. Bebou (Rutter), 40. Rutter (Raum), 58. Rutter (Raum), 62. Bebou, 66. Meyerhöfer (vla.), 80. Bebou (Kramarić)

Karty:   49. Christiansen (FRT)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 7:11. Střely mimo: 7:9. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 17:17.

SpVgg Greuther Fürth: Funk – Asta (70. Barry), Bauer, Sarpei, Meyerhöfer – Tillman (79. Dudziak), Christiansen, Nielsen (88. Griesbeck) – Leweling, Abiama (70. Itten), Hrgota (C).
Náhradníci: Burchert – Barry, Dudziak, Fein, Griesbeck, Green, Seufert, Willems, Itten.

TSG 1899 Hoffenheim: Pentke – Akpoguma (57. Kramarić), S. Posch, Vogt, Raum – Samassékou (57. Stiller), Grillitsch (C), Geiger – Bebou (83. Nordtveit), Dabbur (63. Ch. Richards), Rutter (83. Adamjan).
Náhradníci: Philipp – Adamjan, Gaćinović, Nordtveit, Kramarić, Hübner, Stiller, Ch. Richards, Asllani.