Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Paris Saint-Germain – FC Nantes

3:1

konec (1:0)

20.11.2021, 17:00 • Parc des Princes, Paříž • 14. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 1.19 7.72 16.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

87. Lionel MESSI - 3:1

87

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
A jeden takový kontr beze zbytku využívá LIONEL MESSI. Po přihrávce Mbappého už věděl, co si s míčem může dovolit a trefil se náramně za levou tyč. Kroucený balon už Alban Lafont nezachytil ani tygřím skokem, kterým zkoušel zabránit nejhoršímu. O vítězi je rozhodnuto, byť se dnes PSG nadřelo více, než bylo v jeho zájmu.

81

81. Dennis APPIAH - 2:1

81

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Tak to je tuplovaná smůla pro Nantes. Lionel Messi postupoval středem a snažil se poslat průnikovou přihrávku na Mbappého. Pas sice neprošel, ale DENNIS APPIAH zasáhl ve skluzu míč tak nešťastně, že zapadl přesně k levé tyčce, za záda bezmocného brankáře Albana Lafonta. Paříž se možná právě probudila z klinické smrti.

76

76. Randal Kolo Muani - 1:1

76

Nantes právě vstřelili branku!
Hodinky pípají, hosté srovnávají krok! RANDAL KOLO MUANI hlavičkou pořádně protáhl brankáře Sergia Rica, který znovu zachránil svůj tým. Ale jen zdánlivě. Šťastný střelec totiž nepřestal sledovat hru, doběhl odražený balon a patičkou ho dostal těsně za brankovou čáru. Rico udělal všechno proto, aby zákrok stihl včas, ale gólu nezabránil. Kdo ví, zda by tato trefa při absenci moderní technologie vůbec platila, sudí do píšťalky fouknul až po signalizaci hodinek a outsider má na dosah minimálně bod.

2

2. Kylian MBAPPÉ - 1:0

2

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Nabuzené fanoušky hned ve druhé minutě rozradostnil KYLIAN MBAPPÉ, který přišel ke gólu jako slepý k houslím. Neymar nacentroval do vápna, odražený míč skončil na voleji Paredese a Mbappé s obrovským štěstím tečoval balon do sítě. Pohyboval se navíc na hranici ofsajdu. Tahle akce nebyla sice tak úplně fotbalová, ale branka se počítá.

Paris Saint-Germain – FC Nantes

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 2. Mbappé (Paredes), 81. D. Appiah (vla.), 87. Messi – 76. Kolo Muani

Karty:   71. Verratti (PSG) – 40. Chirivella (NAT), 83. Blas (NAT)   65. Navas (PSG)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 8:12.

Paris Saint-Germain: Navas – Hakimí, Kehrer, A. Diallo, Bernat – Paredes (89. Danilo Pereira), I. Gueye, Verratti (74. Wijnaldum) – Messi, Mbappé, Neymar (68. S. Rico).
Náhradníci: S. Rico – Wijnaldum, N. Mendes, Dina Ebimbe, Di María, Dagba, Danilo Pereira, Icardi, A. Herrera.

FC Nantes: Lafont – Fábio (58. Merlin), Castelletto, Girotto, Corchia (42. D. Appiah) – Moutoussamy (77. Cyprien), Chirivella – Blas, Coco (77. Geubbels) – K. Coulibaly (58. Bukari), Kolo Muani.
Náhradníci: Petrić – Merlin, M'Bemba, D. Appiah, Manveljan, Cyprien, Geubbels, Bukari, Ch. Traoré.

Rozhodčí: Stinat – Mouysset, Mugnier