Menu

Hokej

NHL

Vancouver Canucks – New York Rangers

3:2

po prodl. (0:0, 0:2, 2:0 - 1:0)

03.11.2021, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • Adam Pavlíček

Tipsport: 2.73 4.08 2.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tři hvězdy utkání:

1. Conor Garland (VAN) 0+2
2. Artěmij Panarin (NYR) 1+1
3. J. T. Miller (VAN) 2+0 (05:39:07)
Československá stopa v utkání:

Filip Chytil (NYR): 0+0, -1 účast, 2 střely na branku, TM 0, čas na ledě 14:03.

Jaroslav Halák (Vancouver Canucks): druhý brankář, do hry však nezasáhl.
Je hotovo, domácí hokejisté nakonec k radosti svých fanoušků dokonali obrat z 0:2 na 3:2 po prodloužení! Skvělými momenty se s koncem základní hrací doby blýskl brankář domácích Thatcher Demko, když pochytal několik zajímavých pokusů, poslal svůj tým do prodloužení a tam pak Miller rozhodl.

Konec zápasu.

62:22

62:22 J. T. Miller - 3:2

62:22

Vancouver právě vstřelil branku!
Je hotovo, rozhodnuto! Obrat z pohledu Canucks dokonán. Hughes vybojoval kotouč a poslal do samostatného úniku J. T. MILLERA. Ten sice napoprvé neuspěl, nicméně Šesťorkin netušil, kde je kotouč. Toho Miller využil, znovu se ho ujal, objel branku a napodruhé zakončil přesně! Asistence: Quinn Hughes.

61:44

Jacob Trouba už zavezl společně se spoluhráči puk do pásma.

61:24

Nyní se nic moc neděje. Na kotouči jsou sice hosté, ale puk mají pod kontrolou pouze ve svém pásmu a čekají na správný moment.

60:48

J. T. Miller to udělal dobře, přejel z obranného pásma až do útočného. Zde pak ale ani nadvakrát nepřekonal hostujícího brankáře. S oběma jeho pokusy si Igor Šesťorkin poradil.

60:29

První jsou v útočném pásmu a na puku hostující Rangers, zatím se však ke střele nedostali.

60:07

Hraje se pětiminutové prodloužení ve třech na obou stranách. Tak uvidíme, kdo využije prostoru na hřišti jako první. A zda vůbec.

60:01

Začalo prodloužení.
Za malý moment tedy začne prodloužení, zhruba pět minut a půjdeme na to.
Šedesát minut je za námi. V závěru utkání se o vyrovnaný stav zasloužil především brankář Canucks Thatcher Demko, který si několikrát vysloužil uznání od fanoušků jeho týmu. Připsal si několik dobrých zákroků a naděje na vítězství pro jeho tým tedy trvá.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:41

Hughes nahodil na branku. Pak ještě jeden z jeho spouhráčů dorážel, nicméně kotouč po nepřesné trefě končí jen za brankou.

58:39

Adam Fox naznačil střelu, čímž se zbavil obránce. Pak se dostal do lepší pozice, nicméně ani tentokrát hosté neslaví. Demko povyjel a jeho střelu chytil, jak bylo potřeba. A vysloužil si další potlesk.

58:07

Rangers se znovu usazují v útočném pásmu, mezitím z přesilové hry zbývá něco málo přes deset sekund.

57:29

Za to, že domácí neinkasovali, ale může především brankář Demko, nikoli hostující mířidla. A právě domácí brankář si vysloužil od domácích příznivců potlesk ve stoje.

57:29

Neskutečné, neskutečné! Panarin, Zibanejad a snad všichni z hostů, co byli na ledě, nyní stříleli, ale všichni si vylámali zuby na domácím brankáři nebo neseřídili přesně svá mířidla.

57:03

Nyní už jsou Canucks ve čtyřech a mají to o něco jednodušší.

56:43

Přesliovka pět na tři bude trvat ještě zhruba 10 sekund. Uvidíme, co hostující Rangers vymyslí.

56:20

Oddechový čas pro domácí.

56:20

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., sekání).

55:54

A ani tentokrát se hostující celek nemůže usadit v pásmu a z početní převahy Rangers zbývá zhruba polovina.

55:06

Domácí se ihned po prvním vhazování osvobozují, za což si vysloužili potlesk od svých fanoušků, pro které to nyní pravděpodobně budou velké nervy.

54:55

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Nils Höglander – 2 min., držení).

54:53

Jacob Trouba byl hráčem, který nabruslil do pásma a vystřelil ze zápěstí. Jeho pokus však brankář bez problémů kryje svým levým betonem.

53:55

Jeden z hostujících hráčů nahazoval kotouč výrazně dopředu, ještě z obranného pásma. Puk ale trefil do obličeje pouze Luke Schenna. Ten je ale v pořádku a rovnou pokračuje ve hře.

52:39

Střely na branku

New York Rangers: 30
Vancouver Canucks: 17

51:40

J. T. Miller si šikovně sjel na brankoviště, těsně k němu. Zde se totiž nacházela nepřehledná situace, v níž se právě tento hráč zorientoval nejlépe. Našel puk a z bekhendu ho posílal dobry. Nicméně Šesťorkin se přemístil a puk dokázal zachytit mezi rukou a tělem! Canucks už se téměř radovali.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

51:16

Elias Pettersson dostal nabito doprostřed pásma, kde měl překvapivě také dostatek prostoru. Jeho pokus pak Šesťorkin pravděpodobně viděl a taktéž ho zastavil ještě před brankovou čárou.

50:28

Vyloučení v týmu New York Rangers (Adam Fox – 2 min., držení hole).

49:28

Adam Fox vložil hůl do soupeřovy přihrávky, pak se snažil hend pálit, ale v ten moment mu domácí kotouč z hole opět sebrali.

48:45

Alexis Lafreniere už viděl, že jeho formace potřebuje vystřídat, a tak kotouč posunul jen do středního pásma a jeho spoluhráči i on míří na střídačku načerpat nové síly.

48:20

Vancouver sice přešel přes střední pásmo, pak se ale nemůže udržet stabilněji v útoku.

47:38

Tyler Myers pomalu sbírá kotouč za svou brankou a bude to on, kdo začne následující útočnou akci.

46:32

Po delší době se v útoku objevili také Rangers, který se snaží, ale vypadá to, že se branky alespoň pro toto střídání nedočkají. Patrik Nemeth si sjel na kruh a odtud mířil na vzdálenější tyč. Demko povyjel a vyrazil puk do vzduchu.

45:19

45:19 Vasilij PODKOLZIN - 2:2

45:19

Vancouver právě vstřelil branku!
Tak zřejmě přesně takovýhle začátek třetiny si domácí přáli! Garland byl za brankou. Odtud pak adresoval přesný pas před ní na VASILIJE PODKOLZINA, jenž trefil parádně do růžku a nedal soupeřově brankáři příliš šancí. Asistence: Conor Garland, Tyler Myers.

44:25

Miller je v útočném pásmu opět na kotouči a snaží se se spoluhráči cokoli vymyslet. Teď ale musel poslat jen puk za branku, neboť byl napadán hned dvěma protivníky.

44:02

Quinn Hughes nahodil od modré čáry zhruba někam na vzdálenější tyč. Tam však byli tři hráči, přes které kotouč až na branku neprošel.

43:06

A ozývají se také domácí fanoušci, kteří s prvním gólem svých hokejistů také vycítili šanci na srovnání.

41:29

41:29 J. T. Miller - 1:2

41:29

Vancouver právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se Canucks také dočkali přesné trefy a zadělali na drama! Höglander poslal přihrávku před odkrytou část branky, kam najížděl J. T. MILLER. Ten jen rychle pošťouchl kotouč a poslal jej k tyčce až za Šesťorkinova záda. Asistence: Nils Höglander, Elias Pettersson.

40:40

Sammy Blais najel v rychlosti do útoku. Byl zde sám, proto jen rychle vystřelil na bližší tyč. Brankář Canucks se však přemístil a jeho pokus bez větších problémů vyráží.

40:01

Začala třetí třetina.
Prostřední perioda je za námi. New York Rangers sice vede, nicméně za to, kolik dvouminutových trestů již inkasoval, hráči od trenerského štábu pochváleni nebudou. Vancouver se díky několika přesilovkám dostal do hry a možná se díky nim i stále drží a je relativně na dostřel. Zbytečné fauly by mohly v poslední třetině hosty ještě hodně mrzet.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:07

Tyler Myers pouze drží kotouč na holi ve vlastním obranném pásmu. A viditelně už nikam chvátat nebude, končí nám tedy pomalu i druhá perioda, v níž hosté vedení navýšili.

38:12

Luke Schenn nahodil kotouč od modré čáry. Jeho pokus ale až na brankáře hostí neprošel, neboť se zastavil o několik clonících hráčů před brankovištěm.

37:49

J. T. Miller mohl skórovat na opačné straně ledové plochy a dotáhnout Canucks na pouhý jednobrankový rozdíl. Najížděl z pravé strany a zamířil do horních pater branky. Šesťorkin šel k ledu a de facto bylo překonán. Puk se ale odraží následně jen od horní tyčky!

37:17

Skvěle to udělal Panarin, který velmi agilně vydoloval kotouč ze souboje v útočném pásmu. Pak jej adresoval na Jacoba Troubu, který se ocitl v dobré pozici, nicméně na Demka si nepřišel.

36:39

Rangers drží kotouč na svých hokejkách a snaží se proniknout do útočného pásma. Zatím je však Canucks poměrně dobře napadají a domácí gólman může být relativně v klidu.

35:08

Střely na branku

Canucks: 20
Rangers: 13

33:13

33:13 Artěmij PANARIN - 0:2

33:13

Rangers právě vstřelili branku!
A máme to o dvě branky! ARTĚMIJ PANARIN vypálil od modré čáry poté, co na něj kotouč posunul Adam Fox. Panarinův pokus letěl na branku, nicméně nešťastně do něj sáhl jeden z domácích obránců a pro svého gólmana jej udělal nechytatelným. Asistence: Adam Fox, Ryan Strome.

33:09

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Conor Garland.

33:08

Přesilovka nám skončila, Canucks se ke kýženému srovnání nedostali. Ve stejném čase se ale bude opět vylučovat, tentokrát však z domácích řad. S koncem početní převahy ještě zkoušel něco vymyslet Tyler Myers, spoluhráči ale nebyl podpořen.

32:24

Oliver Ekman-Larsson přispěchal s další poměrně dobrou střelou. Larsson mířil do horního růžku. Šesťorkin se nicméně stačil přesunout a puk v pohybu schoval do rukavice. Bude se vhazovat po jeho levici.

31:57

Ne že by snad domácí hráči již působili frustrovaně, jen to vypadá, že už neví, kudy by si mohli na Šesťorkina přijít. Mají čtvrtou početní převahu v této periodě. Teď vyslal dělovku ze své hole J. T. Miller, hostující brankář byl ale úspěšný i v tomto případě.

31:03

Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan Lindgren – 2 min., krosček).

30:32

Alexis Lafreniere to teď v útočném pásmu nemyslel špatně. Z první zkoušel poslat kotouč před soupeřovu branku, jenže netrefil kotouč přesně, jak by potřeboval, proto puk končí jen na vnější síti soupeřovy brány.

29:08

Mohlo být srovnáno, skvělá příležitost pro domácí! Perason poslal kotouč před branku, kde už stál k teči připravený Jason Dickinson. Ten jen nastavil hůl a poslal puk mezi betony. Tudy sice prošel, pak se ale zastavil o některou z částí Šesťorkinových chráničů. Ani nikdo z přítomných hráčů nerozumí tomu, proč puk neprošel a jak se zastavil. Za brankovou čárou ale nekončí, to je klíčové.

28:45

New York Rangers poprvé vyhazují kotouč až k Demkově svatyni. Mezitím z přesilové hry zbývá kolem patnácti sekund. Vypadá to, že i tato domácí perioda bude bez proměnění.

27:50

Canucks jsou sice nastěhováni v útočném pásmu, zatím se ale nemohou dostat k větší příležitosti. J. T. Miller pálil od modré čáry, ale našel jen Šesťorkinovu výstroj, od které se puk odráží zpět do hry.

26:56

Záhy ale uvidíme další přesilovou hru domácího týmu, což se samozřejmě zamlouvá domácím fanouškům, kteří si budou od svých hráčů slibovat srovnání stavu. Přesilovka začne až po komerční pauze.

26:56

Vyloučení v týmu New York Rangers (Adam Fox – 2 min., podrážení).

26:46

Hunt je zpět na ledové ploše, hraje se tedy ve vyrovnaném počtu hráčů na obou stranách.

25:50

Jacob Trouba se dostal před branku. Měl velmi malý střelecký prostor, snažil se tak kotouč nacpat pod víko. Brankář nicméně povyjel a puk dostává mimo nebezpečí.

25:15

Elias Pettersson napřáhl na vrcholku kruhu. Jeho pokus byl dobře mířený, letěl do odkryté části branky. Jenže puk se zastavil jen o Petterssonova spoluhráče, kterého zásah musel určitě zabolet.

24:40

Vyloučení v týmu New York Rangers (Dryden Hunt – 2 min., držení hole).

23:40

Rangers se po vstřelené brance drží na kotouči a snaží se vymyslet další průnikovou akci. Momentálně jsou také střelecky o něco aktivnější. Statistika střel na branku hovoří v jejich prospěch poměrem 10:9.

22:33

22:33 Mika ZIBANEJAD - 0:1

22:33

Rangers právě vstřelili branku!
A máme tu první branku, která přichází v přesilové hře! Adam Fox zavezl kotouč do pásma. Poslal jej na Panarina, který viděl na vzdálenější tyč najíždějícího MIKU ZIBANEJADA. Ten pak nastavil hůl a poslal kotouč za brankovou čáru. Rangers se tak radují z vedení. Asistence: Artěmij Panarin, Adam Fox.

21:37

Vidíme vyloučení, hned po konci jedné přesilovky, také na opačné straně. Myers už sedí na trestné lavici. Uvidíme, zda tato početní převaha přinese o něco slibnější gólové šance.

21:37

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Tyler Myers – 2 min., nedovolené bránění).

21:24

Alexis Lafreniere se vrací na ledovou plochu a rovnou se zapojil do hry v útočném pásmu.

20:48

A paradoxně to byli Rangers, kteří se dostali do útoku, který stojí za zmínku. Zibanejad najížděl na vzdálenější tyč, kam se k němu pomalu snášela přihrávka. Zibanejad v ten moment, kdy se dostal ke kotouči, už ale nebyl ve střeleckém úhlu, a tak jen minul.

20:07

Canucks pokračují v přesilové hře. Zbývá v ní ještě více než polovina. Uvidíme, zda si tedy domácí připíší dobrou šanci již na začátku tohoto dějství.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodních dvacet minut je za námi. Neviděli jsme vůbec špatnou podívanou. Šancí sice nebylo mnoho, nicméně skórovat mohly oba celky. Největší šanci měl zhruba dvě a půl minuty před odchodem do kabin na holi Garland. Ze středu kruhu ale zamířil jen do tyče. Zatím je skóre tedy nerozhodné. Uvidíme, jak se hra bude vyvíjet i nadále.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Hughes se zkoušel otočit s kotoučem na modré čáře, čímž se chtěl zbavit dotírajícího protihráče. S pukem se ale dostal už za hranici pásma, a tak se Canucks musejí do útoku dostat znovu.

19:23

Vyloučení v týmu New York Rangers (Alexis Lafreniere – 2 min., sekání).

18:22

Conor Garland se ocitl v dobré příležitosti i nyní, tentokrát již ale ve standardním počtu hráčů obou týmů na ledě. Garland využil zmatků a prostoru, kterému se mu dostalo. Sjel až k bráně a nakonec zakončoval z bekhendu, když se snažil zvednout puk pod víko. Nakonec však přestřelil.

17:37

A tentokrát už přišla o něco lepší střela, kterou ze své hole vyslal Conor Garland. Najel do středu kruhu, kotouč si srovnal, jak bylo potřeba, a zamířil. Pak ale trefil jen spojnici, od které se puk vrací zpět do hry!

17:13

Oliver Ekman-Larsson zaujal nap řesilovce své stadardní místo. Zkoušel vypálit z nápřahu, jeho pokus ale letí jen nad horní tyčku.

16:13

Barclay Goodrow se dostal do šance při oslabení, Vancouver se zatím v rámci početní převahy do pásma nedostal. Goodrow dostal žabičku, která ho vybídla ke střele. Goodrow pak nezamířil, jak by bylo třeba. Canuncks záhy přesouvají hru na opačnou stranu.

15:45

Uvidíme druhé dnešní vyloučení, na trestnou půjdou poprvé také hostující hráči, jmenovitě pak Jacob Trouba za nedovolené bránění. Vhazovat se nicméně bude po komerční pauze.

15:45

Vyloučení v týmu New York Rangers (Jacob Trouba – 2 min., nedovolené bránění).

15:09

Quinn Hughes si vysloužil potlesk domácích fanoušků. Stihl se vrátit s jedním z útočníků Rangers, čímž zamezil samostatnému úniku.

14:33

Elias Pettersson se ocitl někde u modré čáry. Odtud pak zkoušel rychle nahodit, nicméně přes val clonících hráčů kotouč neprošel.

13:26

Zibanejad vybojoval v útočném pásmu kotouč, a to hned dvakrát. V obou případech ho zkoušel posunout na spoluhráče, obě přihrávky byly ale následně zablokovány domácími hráči.

12:36

Na tribunách to jen zahučelo! Tanner Pearson najížděl před branku, respektive před její naprosto odkrytou část! Do přihrávky, která na Pearsona mířila, ale některý z obránců nakonec stihl sáhnout a změnit trajektorii kotouče.

11:08

Jacob Trouba zkoušel štěstí od modré čáry. Jeho pokus se držel blízko u ledu, nakonec ale do branky nezamířil. Skončil jen těsně mimo levou tyč z gólmanova pohledu.

10:18

Tyler Myers v pohodě dostal kotouč na svou hůl a zkušeně jej posílá až za soupeřovu branku. Ušetří tím cenné vteřinky z oslabení, už jich nicméně příliš nezbývá.

09:45

Nyní už se však přesilovková formace Rangers z pásma stěhuje. Střídat jde také Filip Chytil, který se v této početní převaze prozatím ke kotouči nedostal. Uvidíme, zda ještě naskočí.

09:18

Jacob Trouba dostal přihrávku na modrou čáru. Odtud pak zkusil střelu z první. Ta se zastavila až o Demkův beton, který si vysloužil potlesk fanoušků.

08:31

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (J. T. Miller – 2 min., podrážení).

08:12

Ryan Strome sebral kotouč ve středním pásmu a najel do pásma. Zde však ani teď nedostal příliš prostoru pro střelu. Jeho pokus také letí mimo brankovou konstrukci.

07:28

Rangers dlouho v útočném pásmu posílali kotouč po hrazení, Canucks jim nedali potřebný prostor ke střele. Z nouze to zkoušel pouze Zibanejda, z otočky však zamířil výrazně mimo, žádné ohrožení branky se nekonalo.

06:45

Po krátké komerční přestávce se tak bude vhazovat po levé ruce hostujícího brankáře.

06:45

Quinn Hughes dostal rychlou přihrávku na modrou čáru, sjel na kruh a vypálil. Mířil k levé tyči z gólmanova pohledu. Šesťorkin však povyjel a i tento kotouč bez problémů drží ve své lapačce. Na střelu celou dobu viděl. I proto s ní nemá obtíže.

05:47

Domácí se dostali pod tlak, nakonec ale Rangers rozehrávají nepřesně, čímž se hra přesouvá do středního pásma.

05:25

Oliver Ekman-Larsson si sjel z pozice obránce hlouběji do pásma. Pak z pravého kruhu mířil na bližší tyč, ani on ale netrefil brankovou konstrukci.

04:58

Hra se nám převrací zase na opačnou stranu. Uvidíme, zda Rangers něco vymyslí.

03:44

Nyní to byl zřejmě Hughes, kdo pálil nebezpečně na branku Rangers. Udělal si hezky prostor, po dobré přihrávce se navíc dostal do ještě komfortnější pozice. Pak ale vypálil ze zápěstí jen mimo brankovou konstrukci.

03:37

Barclay Goodrow tentokrát přinutil z rychlého únika poprvé zasahovat Šesťorkina. Mířil poměrně dobře do vzdálenějšího horního růžku. Gólman ale trochu povyjel a bez problémů lapil kotouč do své rukavice.

03:12

Švéd Zibanejad nedostal na pravém křídle dostatek prostoru, a tak kotouč jen posílá dále do pásma za branku. Tam o něj oba celky svádí další souboj.

02:21

Nepřesná rozehrávka Rangers končí na zakázaném uvolnění, bude se tedy poprvé v utkání vhazovat po levé ruce Šesťorkina.

01:24

Filip Chytil nebyl vůbec daleko od první branky tohoto utkání! Vlastně zničehonic se k němu dostal kotouč do středního pásma, český mladík nabral rychlost a nacpal se až před branku. Na Demka si ale nepřišel. Ten Cyhtila vybruslil a pak kotouč dostává mimo nebezpečí.

00:39

Ryan Strome to za soupeřovou brankou udělal dobře, hezky odstavil soupeře od puku, pak už si ale neporadil s protivníkovou přesilou a o puk přichází. Hra se bude stěhovat do středního pásma.

00:09

Horvat vyhrál úvodní vhazování pro svůj tým. Vancouver pak ale nepřesnou přihrávkou o kotouč přichází a jako první to tak zřejmě zkusí Rangers.

00:01

Utkání právě začalo.
Mezitím vidíme záběry na tribuny. Ty ukazují, že všichni diváci disponují rouškami. I zde je tedy vše v pořádku a do začátku nám zbývá pouhých pár sekund.
Právě zaznívá hymna, hned po ní bude následovat úvodní buly dnešního utkání. Co se týče českých a slovenkých hokejistů, gólmanskou dvojku dnes bude Vancouveru dělat Jaroslav Halák, do třetího útoku Rangers pak naskočí Filip Chytil.
Týmy už se pomalu připravují k nástupu na led. Jak je zvykem v nejlepší soutěži světa, duel začne o pár minut později.
Úvodní sestavy:

Vancouver Canucks: Demko (Halák) – T. Myers, Ekman-Larsson, Poolman, Q. Hughes, L. Schenn, Burroughs – Boeser, Elias Pettersson, J. T. Miller – Höglander, Horvat, Pearson – Garland, Dickinson, Podkolzin – Chiasson, Lammikko, Justin Bailey.

New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Nemeth, Tinordi – Goodrow, Zibanejad, Kreider – Kakko, R. Strome, Panarin – Blais, Chytil, Lafreniere – J. Gauthier, McKegg, Dryden Hunt.

Rozhodčí: Rooney, Chmielewski – Flemington, Cherrey.


Vancouver Canucks

Oproti tomu kanadský celek zatím s průběhem sezony spokojen být příliš nemůže. Odehrál stejně utkání jako jeho dnešní protějšek, tedy devět, z výhry se však radoval jen ve třech případech. Proti Philadelphii pak navíc až po samostatných nájezdech.

Se sedmi body se tak Canucks nacházejí na třinácté příčce tabulky. Nicméně tabulka prozatím není určující, v této fázi sezony není odehráno příliš utkání a tabulka je pořád velmi natěsno.

Canucka zatím nejvíce spoléhají na útočníka J.T. Millera. Ten posbíral devět bodů za gól a osm nahrávek. V obraně se šesti body se daří i Quinnovi Hughesovi.


New York Rangers

Tento celek na tom není v probíhajícím ročníku NHL příliš špatně! Daří se mu bodovat, z devíti zápasů má na svém kontě již šest výhru (jednu z toho v prodloužení). Z posledních sedmi utkání pak prohrál pouze jednou, a to proti Calgary Flames.

Ve Východní konferenci tak najdeme hokejisty z New Yorku na velmi lichotivém třetím místě. Na druhou Carolinu pak ztrácejí pouhé tři body.

Co se bodování útoku týče, nejvíce se daří dvacetiletému talentovi Alexis Lafrenierovi (8 bodů). Shodný bodový přírustek má také Artěmij Panarin. ALe paradoxně nejvíce bodů zatím stihl nastřádat obránce, jde o Adam Foxe (2+7).

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

Vancouver Canucks – New York Rangers

3:2

po prodl. (0:0, 0:2, 2:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. J. T. Miller (Höglander, Elias Pettersson), 46. Podkolzin (Garland, T. Myers), 63. J. T. Miller (Q. Hughes) – 23. Zibanejad (Panarin, A. Fox), 34. Panarin (A. Fox, R. Strome)

Vancouver Canucks: Demko (Halák) – T. Myers, Ekman-Larsson, Poolman, Q. Hughes, L. Schenn, Burroughs – Boeser, Elias Pettersson, J. T. Miller – Höglander, Horvat, Pearson – Garland, Dickinson, Podkolzin – Chiasson, Lammikko, Justin Bailey.

New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Nemeth, Tinordi – Goodrow, Zibanejad, Kreider – Kakko, R. Strome, Panarin – Blais, Chytil, Lafreniere – J. Gauthier, McKegg, Dryden Hunt.

Rozhodčí: Rooney, Chmielewski – Flemington, Cherrey

Průběh zápasu
1. třetina
08:31 VAN 2 J. T. Miller, podrážení
15:45 NYR 2 Trouba, nedovolené bránění
19:23 NYR 2 Lafreniere, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
21:37 VAN 2 T. Myers, nedovolené bránění
22:33 NYR 0:1 Zibanejad (Panarin, A. Fox)
24:40 NYR 2 Dryden Hunt, držení hole
26:56 NYR 2 A. Fox, podrážení
31:03 NYR 2 R. Lindgren, krosček
33:09 VAN 2 příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Garland
33:13 NYR 0:2 Panarin (A. Fox, R. Strome)
Po 2. třetině
3. třetina
41:29 VAN 1:2 J. T. Miller (Höglander, Elias Pettersson)
45:19 VAN 2:2 Podkolzin (Garland, T. Myers)
50:28 NYR 2 A. Fox, držení hole
54:55 VAN 2 Höglander, držení
56:20 VAN 2 Ekman-Larsson, hákování
Po 3. třetině
Prodloužení
62:22 VAN 3:2 J. T. Miller (Q. Hughes)
po prodl.