Menu

Hokej

NHL

Minnesota Wild – Anaheim Ducks

4:3

po prodl. (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0)

24.10.2021, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Petr Šatalík

Tipsport: 1.65 4.69 4.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

64:47

64:47 Ryan HARTMAN - 4:3

64:47

Minnesota právě vstřelila branku!
Už už jsem si začínal myslet, že se dostaneme k samostatným nájezdům, jenže ty neuvidíme! Zasloužil se o to RYAN HARTMAN, který dostal kotouč od Zuccarella na levou stranu, vystartoval s ním jako blesk kupředu a z kruhu vypustil nechytatelnou ránu na zadní tyč, se kterou Gibson prostě neměl nejmenší šanci něco dělat! Minnesota vítězí v prodloužení 4:3! Asistence: Mats Zuccarello, Jonas Brodin.

62:06

Kirill Kaprizov byl dalším, kdo z levé strany prověřil Johna Gibsona, který ale zatím drží svůj tým nad vodou, když vyráží rány Minnesoty. Nyní si poradil s další střelou Kaprizova a navíc i dorážkou Fialy! Poté dal lapačkou do krku Erikssonovi. Sudí ale vylučovat nebude.

61:05

Hampus Lindholm teď nejprve zblokoval nepovedený pokus, který mířil spíš do rohu než na jeho bránu. Následně ale puk chytil rukou a hodil ho do rohu, za což fasuje dvě trestné minuty za sevření kotouče v dlani.

53:37

Jon Merrill dostal puk na osu hřiště k modré čáře a okamžitě vyslal tvrdý přízemní projektil, který ale John Gibson zvládl zlikvidovat svými betony.

48:48

Maxime Comtois měl velkou šanci, když zpoza brány dostal puk do předbrankového prostoru a ihned bekhendem zakončoval. Klec Minnesoty ale těsně minul, když mířil k pravé tyči!

46:33

Rickard Rakell přihrál od levého hrazení do předbrankového prostoru Camu Fowlerovi, jenž z něj okamžitě zakončoval. Cam Talbot se neskutečně rychle přesunul a ránu chytá! Zatím jednoznačně zákrok večera v podání gólmana Wild!

44:56

Bude se vylučovat. Joel Eriksson Ek se ještě dohaduje s Lindholmem. Na trestnou lavici nakonec putují oba. Lindholm jasně krosčekoval svého soupeře. Za co je na trestné Eriksson, netuším. Po objasnění sudím jsem už ale moudřejší, švédský borec fasuje trest za filmování.

42:05

Kevin Fiala dostává kotouč na levou stranu, přihrává ho do předbrankového prostoru, kam si najel Victor Rask, jenž ho poněkud krkolomně vrátil zpět na hůl Fialy, který teď z bezprostřední blízkosti trefil tyč, když před ním zívala zcela odkrytá klec Anaheimu! To je velká škoda pro chlapce ze Saint Paul!

36:06

John Gibson vyjel z klece aby zastavil nahození na svou bránu. Rozehrávka však jeho spoluhráčům nevyšla. Nick Bjugstad tak bekhendem o chvíli později střílel na gólmana Ducks, jenž si však poradil s jeho pokusem i následnou dorážkou Brandona Duhaimea!

33:38

Buly před klecí Anaheimu vyhráli hráči Minnesoty. Po ráně z pravé strany v podání Matta Dumby dorážel Marcus Foligno, jelikož Gibsonovi touš vypadl. Do brány ale Foligno touš dostat nedokázal!

31:56

Branka platí! Stav je tedy 3:3 a Minnesota bude navíc hrát přesilovou hru. Na trestné lavici už sedí jeden z borců Anaheimu, který trest za trenérskou výzvu odsedí. Jedná se o Maxima Comtoise.

31:56

Trenéři Anaheimu si ale ještě berou trenérskou výzvu a zkouší, zda před brankou nebyli hráči Minnesoty v ofsajdu. Sudí nyní zkoumají, zda k postavení mimo hru došlo, nebo ne.

31:56

31:56 Jon MERRILL - 3:3

31:56

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota opět srovnává skóre! Foligno obkroužil s pukem na čepeli snad celé pásmo a na levém kruhu ho bekhendem posunul JONU MERRILLOVI, jenž tvrdou přízemní ranou propálil Gibsona mezi betony a srovnává na 3:3! Dává tak svůj první gól za Minnesotu! Asistence: Marcus Foligno.

27:45

Frédérick Gaudreau se cpal po levém hrazení kupředu a čekal ještě na Fialu, aby mu sjel na přihrávku. Nakonec musel z levého kruhu pálit sám, Gibsona na přední tyči ale nenachytal!

26:35

Je to právě Ryan Hartman, kdo usedá na trestnou lavici za nedovolené bránění brankáři, takže uvidíme 25 sekund hry čtyři na čtyři.

25:38

Po parádním pasu na levou stranu měl obrovskou šanci Mats Zuccarello, když střílel z bezprostřední blízkosti. John Gibson se ale stihl přesunout a připisuje si parádní zákrok proti jeho zakončení!

24:59

Ryan Getzlaf fasuje dvě trestné minuty za krosček, podle mě je měl spíš dostat Kevin Shattenkirk, který tam srazil jednoho ze soupeřů před Gibsonem k zemi, ale sudího názor neovlivním.

24:15

Adam Henrique šel nyní sám na levé straně proti brance Minnesoty, rozhodl se pro střelu na přední tyč, ale Cam Talbot předvedl parádní zákrok ramenem, jímž vytěsnil puk nad břevno své klece!

21:49

Anaheim právě vstřelil branku!
Anaheim využívá přesilovou hru a otáčí vývoj duelu na svou stranu! Jamie Drysdale vystřelil z osy hřiště od modré čáry. RICKARD RAKELL si najel do předbrankového prostoru a kotouč ve vzduchu holí nechytatelně tečoval tak, že náhle z původního směru zamířil bleskově k zemi. S tímhle nemohl Cam Talbot dělat vůbec nic, 3:2 pro Ducks! Rakell si navíc připisuje už druhý gól v zápase! Asistence: Jamie Drysdale, Ryan Getzlaf.

21:10

Trevor Zegras tvrdě vystřelil z pravého kruhu a Talbot jeho ránu pouze vyrazil, následně bylo v brankovišti Minnesoty rušno, ale domácí obrana situaci ustála!

20:47

Alex Goligoski se provinil zbytečným háčkem v útočném pásmu, kde dal Ryanu Getzlafovi hůl do teploměru, takže si Anaheim zahraje přesilovou hru.

19:05

Jared Spurgeon a Kevin Fiala nyní předvedli pěknou kombinaci, po které se druhý jmenovaný dostal do zakončení, když vyjel zpoza brány a snažil se bekhendem uklidit touš pod betony Gibsona do sítě. Ten je měl ale na ledě včas!

18:29

Maxime Comtois jde dnes už podruhé na trestnou lavici. Tentokrát fasuje dvě minuty za nedovolené bránění a rychle tak srovná počet hráčů na ledě. Uvidíme tak poměrně dlouhou hru 4 na 4.

18:05

Kirill Kaprizov fasuje zbytečné dvě trestné minuty, když v útočném pásmu zahákoval unikajícího soupeře a sudí už mu vyměřil dvě minuty trestu.

13:50

A další dobrá šance pro Minnesotu, Mats Zuccarello dostal puk do prostoru mezi kruhy, kde tísněn obráncem pálil. John Gibson však byl opět připraven!

13:05

Minnesota se nyní dostala do pásma Anaheimu a rychlá přihrávka našla v prostoru před bránou Kevina Fialu, jenž však ranou z první Gibsona nepřekonal!

11:11

Anaheim právě vstřelil branku!
A máme zase vyrovnáno! Hampus Lindholm vystřelil z levé strany od modré čáry. TROY TERRY byl v předbrankovém prostoru postrčen obráncem, hůl ale nechal na ledě a ta nechytatelně tečovala kotouč do prostoru, kam gólman Talbot nemohl dosáhnout, stav je tak 2:2! Asistence: Hampus Lindholm, Ryan Getzlaf.

09:08

09:08 Jared SPURGEON - 2:1

09:08

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota během chvilky otáčí na 2:1! JARED SPURGEON byl trochu z úhlu na pravé straně, když dostal puk od Goligoskiho. Přesto napřáhl hůl ke stropu haly a jeho rána proletěla na přední tyči Gibsonovi nad ramenem! Skvělou clonu před bránou vytvořil Foligno, Minnesota otáčí duel a vede! Asistence: Alex Goligoski, Jordan Greenway.

07:11

07:11 Brandon DUHAIME - 1:1

07:11

Minnesota právě vstřelila branku!
Máme srovnáno velice kuriozní brankou! Nico Sturm vystřelil z levé strany od modré čáry, do jeho rány vložil hůl Rickard Rakell a kotouč odskákal před bránu přímo k BRANDONU DUHAIMOVI, jenž si právě hokejku z ledu zdvihal a stál zády do hry. Puk se od něj odrazil do sítě a on si tak připisuje první branku v NHL. Skóre srovnáno na 1:1! Asistence: Nico Sturm, Matt Dumba.

05:22

Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Kirill Kaprizov – 2 min., nesportovní chování).
Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Maxime Comtois – 2 min., nesportovní chování).

01:18

Anaheim právě vstřelil branku!
Anaheim z úvodního tlaku vytěžil první branku utkání! Hampus Lindholm vystřelil tvrdě od levého hrazení, Talbot vyrazil puk jen před sebe a RICKARD RAKELL jej pohotově z otočky dorazil mezi betony brankáře Minnesoty do sítě – 1:0 pro Anaheim! Asistence: Hampus Lindholm, Adam Henrique.

Minnesota Wild – Anaheim Ducks

4:3

po prodl. (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Duhaime (N. Sturm, Dumba), 10. Spurgeon (Goligoski, Greenway), 32. Merrill (M. Foligno), 65. Hartman (Zuccarello, J. Brodin) – 2. Rakell (H. Lindholm, Henrique), 12. T. Terry (H. Lindholm, Getzlaf), 22. Rakell (Drysdale, Getzlaf)

Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, J. Eriksson Ek, Kaprizov – M. Foligno (A), Hartman, Greenway – K. Fiala, F. Gaudreau, V. Rask – Bjugstad, N. Sturm, Duhaime.

Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – Drysdale, H. Lindholm, Manson (A), Fowler, Shattenkirk, Mahura – Rakell, Zegras, Henrique – T. Terry, Getzlaf (C), Silfverberg (A) – Lundeström, Steel, D. Grant – Groulx, Deslauriers, Comtois.

Rozhodčí: Schlenker, South – Galloway, Toomey

Diváci: 18 055

Průběh zápasu
1. třetina
01:18 ANA 0:1 Rakell (H. Lindholm, Henrique)
05:22 MNS 2 Kaprizov, nesportovní chování
ANA 2 Comtois, nesportovní chování
07:11 MNS 1:1 Duhaime (N. Sturm, Dumba)
09:08 MNS 2:1 Spurgeon (Goligoski, Greenway)
11:11 ANA 2:2 T. Terry (H. Lindholm, Getzlaf)
18:05 MNS 2 Kaprizov, hákování
18:29 ANA 2 Comtois, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
20:47 MNS 2 Goligoski, hákování
21:49 ANA 2:3 Rakell (Drysdale, Getzlaf)
24:59 ANA 2 Getzlaf, krosček
26:35 MNS 2 Hartman, nedovolené bránění brankáři
31:56 MNS 3:3 Merrill (M. Foligno)
31:56 ANA 2 Comtois, zdržování hry / oslava gólu
Po 2. třetině
3. třetina
44:56 ANA 2 H. Lindholm, krosček
MNS 2 J. Eriksson Ek, nafilmovaný pád nebo přihrávání
Po 3. třetině
Prodloužení
61:05 ANA 2 H. Lindholm, sevření puku rukou
64:47 MNS 4:3 Hartman (Zuccarello, J. Brodin)
po prodl.