Menu

Hokej

KHL

HC Sibir Novosibirsk – Traktor Čeljabinsk

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

24.10.2021, 12:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.06 4.14 2.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání

Michal Čajkovský (SIB) – 0+0, 2 střely na branku, čas na ledě 17:24
Lukáš Sedlák (CLJ) – 0+0, 2 střely na branku, čas na ledě 20:28
Tomáš Hyka (CLJ) – 0+0, 1 střela na branku, čas na ledě 15:21
Roman Will (CLJ) – 28 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,3% (14:47:39)
Střely na branku: 30 – 25
Je konec! Domácí Sibir Novosibirsk nakonec poráží Čeljabinsk 2:0. Domácí vstupovali do třetí části ve vedení, které ještě z úniku navýšil Alexandr Šarov. Čeljabinsk v závěru vyzkoušel hru bez brankáře, ale snížit se hostům nepodařilo.

Konec zápasu.

59:20

Konstantin Alexejev vybojoval odražený kotouč v obranném pásmu a zkusil zakončit bekhendem. Jeho ránu hosté zastavili už ve středním pásmu.

59:00

Roman Will zůstává na střídačce a Traktor zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!

58:16

Oddechový čas pro hosty.

58:16

Teemu Pulkkinen se pěkným průnikem dostal do útočného pásma a zakončil z ostrého úhlu. Harri Säteri jeho ránu bez problémů lapil.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:29

Igor Isajev se v obranném pásmu dostal k volnému puku a ještě rozjel akci hostujícího celku. Jeho přenesení hry na levé křídlo bylo nepřesné.

57:00

Domácí se v závěru základní hrací doby nikam neženou. Hráči Novosibirsku si jsou vědomi svého náskoku a koncentrují se na obranu.

56:02

Jegor Milovzorov se po pravém křídle tlačil do útočného pásma, nicméně na modré čáře nedokázal obejít obránce v bílém dresu Čeljabinsku.

55:29

Roman Will si dal pozor na střelu od modré čáry, ale včas vykopl svůj pravý beton a zastavil dělovku od modré čáry. Odražený puk hosté vyhodili do středního pásma.

55:03

Denis Golubev získal kotouč za vlastní brankou a rozehrál na pravou stranu. Na jeho pobídku si ale nesjel nikdo v modrém dresu.

54:26

Domácí fanoušci si dnešní souboj skutečně užívají. Fandové domácího celku hlasitým skandováním ženou své oblíbence do útoku.

53:36

Albert Jarullin si našel odražený kotouč na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku před branku, ale Pulkkinen domácího brankáře nepropálil!

53:10

Traktor zaútočil středem ledové plochy, jenže domácí hráči se stačili vrátit ve vysokém počtu a soupeři vůbec nedovolili zakončit.

52:43

Další útok Novosibirsku skončil kotoučem sraženým do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levé ruce českého brankáře Romana Willa.

52:10

Nikita Setdikov si chtěl obhodit soupeře na modré čáře, ale obránce mu čistým hitem vystavil důraznou stopku. Čeljabinsk ale raději potřebuje útočit.

51:50

Domácí už se nikam neženou a spoléhají spíše na pevnou defenzivu. Hokejisté Traktoru Čeljabinsk nedostávají moc prostoru pro zakončení.

51:06

Jegor Fatějev získal kotouč na levé straně hrací plochy, rozjel akci směrem vpřed, ale hned první obránce soupeře mu puk vypíchl.

50:26

Nikita Korotkov projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže si nedokázal obhodit obránce, který skvělou poziční hrou zažehnal nebezpečí.

50:03

Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a domácí Novosibirsk je opravdu blízko k vítězství v souboji se silným Traktorem.

49:16

49:16 Alexandr ŠAROV - 2:0

49:16

Sibir právě vstřelil branku!
Hostující celek přidává další branku! Po silnější pasáži Traktoru se do úniku dostal ALEXANDR ŠAROV, který si kličkou roztáhl Romana Willa a poslal mu kotouč mezi betony! Asistence: Jyrki Jokipakka, Ilja Morozov.

49:10

Vitalij Abramov se před brankou Sibiru dostal k odraženému puku a pohotově zakončil. Skvěle postavený Harri Säteri jeho ránu vyrazil betonem!

48:37

Domácí se v posledních minutách jen brání pomocí vyhození do středního pásma. Naopak hostující Traktor Čeljabinsk neustále útočí.

48:12

Lukáš Sedlák si sjel do útočného pásma, kam dostal přesnou přihrávku, ale pod tlakem napadajícího soupeře už nedokázal zakončit.

47:48

Sedlák na modré čáře neudržel kotouč. Puk českému útočníkovi utekl do středního pásma pod čepelí.

47:10

Domácí vybojovali puk v obranném pásmu a jednoduchým nahozením jej poslali na polovinu soupeře. Zatím sledujeme hodně soubojové utkání.

46:22

Až nyní se po delší době přerušuje hra. Po souboji na modré čáře vyskočil kotouč na střídačku. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

46:10

Trevor Murphy poslal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho pobídku spoluhráč v modrém dresu nepochopil. Hosté tak mohou rozjet další výpad.

45:27

Hraje se už čtyři minuty bez přerušení. Ani jeden z týmů se v posledních minutách nedostává do nějakých nebezpečných situací v předbrankovém prostoru.

45:10

Teemu Pulkkinen dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho rána skončila na bruslích prvního zadáka.

44:37

Trevor Murphy přišpendlil jednoho ze soupeřů k mantinelu přímo před očima rozhodčího. Sudí posoudil, že se jednalo o hit v souladu s pravidly.

44:10

Traktoru se vůbec nedaří přechod do útočného pásma. Další pobídka směřující na Lukáše Sedláka byla příliš dlouhá a skončila u obránce.

43:38

Alexandr Kirpičnikov se v rohu obranného pásma zbavil soupeře a snažil se odehrát puk do bezpečí. Na modré čáře jej ale získal domácí Česalin.

43:10

Nikita Korotkov na pravé straně útočného pásma získal volný puk a bekhendem přihrál před branku. Jeho pobídka ale nenašla adresáta.

42:39

Lukáš Sedlák protečoval kotouč ven z obranného pásma, jenže jeho vyhození skončilo na hokejkách hráčů domácího Sibiru Novosibirsk.

42:10

Novosibirsk se usadil v útočném pásmu, jenže kombinace domácích je zatím plná nepřesností. Naopak obrana Traktoru brání velmi dobře.

41:38

Alexej Kručinin získal kotouč za brankou Traktoru, krásně se kolem klece dokázal otočit, jenže bekhendem už nevyprodukoval přesnou přihrávku.

41:10

Hosté se vydali do útoku po pravé straně, jenže nahození nakonec skončilo až na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Romanem Willem.

40:29

Hosté se hned v úvodu druhé části vydali do útoku, jenže se jim vůbec nepovedl přechod přes modrou čáru a akce skončila ofsajdem.

40:12

Hosté v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 14:10.
Střely na branku: 22 – 21
Druhá část končí! Po druhé třetině může být spokojenější domácí Sibir Novosibirsk. V závěru druhé třetiny totiž domácí celek dostal k dobru přesilovku pěti proti třem, kterou proměnil Nick Shore. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:26

Hosté se v obranném pásmu dostali k odraženému kotouči a bez problémů puk vyhodili přes celé kluziště. Sibir má čas na poslední útok druhé části.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:36

38:36 Nick SHORE - 1:0

38:36

Sibir právě vstřelil branku!
Domácí celek v závěru první třetiny využívá přesilovku pět na tři a dostává se do vedení! Sibir si vypracoval obrovský tlak, který přesnou střelou zakončil NICK SHORE! Asistence: Alexej Kručinin.

38:12

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Manuchov – 2 min., podrážení).

38:02

Valentin Pjanov si v přesilovce sjel na přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil příklepem, ale pozorný Roman Will skvělým zákrokem kotouč vyrazil!

37:20

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexej Byvalcev – 2 min., podrážení).

37:02

Sergej Tělegin se v rohu útočného pásma pustil do souboje s jedním z obránců a dokázal jej odstavit od kotouče. Stále čekáme na vyložené možnosti.

36:27

Alexej Byvalcev projel středem středního pásma, jenže jeho bekhendové nahození si domácí brankář Harri Säteri bez problémů pohlídal.

36:06

Roman Will opět vyjel ze své branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář našel Bailena, který rozjel akci po pravé straně.

35:34

Konstantin Alexejev si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, dostal se do útočného pásma, ale jeho nahození bekhendem skončilo vedle branky.

35:03

Domácí brankář měl velké problémy s tečovanou střelou od modré čáry, ale nakonec dokázal kotouč vyrazit mimo branku domácího celku.

34:35

Hyka spěchal za vlastním nahozením do rohu útočného pásma, nicméně zadáci v modrém u něj byli včas a nenechali českého hráče přihrát.

33:35

Domácí v plném počtu.

33:05

Čeljabinsk se znovu usadil v útočném pásmu, ale hostům zatím schází častější zakončení. Defenziva domácího Novosibirsku hraje obětavě.

32:35

Lukáš Sedlák dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončoval příklepem, nicméně jeho ránu domácí brankář vykopl betonem.

32:10

Traktor se během přesilovky usadil v útočném pásmu. Na přihrávku na modrou čáru si sjel Nick Bailen, jehož ránu domácí brankář schoval do lapačky.

31:35

Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Michal Čajkovský – 2 min., nedovolené bránění).

31:20

Valentin Pjanov poslal přihrávku na modrou čáru, nicméně následné zakončení Trevora Murphyho skončilo u zadního mantinelu.

30:24

Denis Golubev střílel z levé strany útočného pásma, jenže Roman Will jeho ránu po celou dobu viděl a bez problémů schoval kotouč do lapačky.

30:06

Je za námi polovina základní hrací doby a nadále čekáme na úvodní branku dnešního souboje. Obě defenzivy hrají skvěle.

29:36

Roman Will vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář dnes skvěle chytá a i jeho výlety za branku jsou zatím bezproblémové.

29:03

Konstantin Alexejev se stačil vrátit do obranného pásma, kde vybojoval kotouč před Sedlákem a rozehrál na levé křídlo. Kotouč ale vyskočil na střídačku.

28:26

Vjačeslav Osnovin se dostal do útočného pásma, jenže zpětnou přihrávkou mezi kruhy nenašel svého spoluhráče.

28:03

Ani jeden z týmů se zatím nedostává do tlaku. Po většinu herního času se bojuje o zisk středního pásma. Na ledě se odehrává množství osobních soubojů.

27:26

Shore se stačil vrátit do obranného pásma, kde ustál souboj s rozjetým soupeřem, a dokázal puk odehrát odrazem o mantinel do bezpečí.

27:03

Alexej Byvalcev se po levé straně dostal do útočného pásma, kde poslal přihrávku mezi kruhy, nicméně tam neměl volného Tomáše Hyku.

26:28

Trevor Murphy poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, kam si nabruslil Konstantin Alexejev, ale pod tlakem nedokázal zakončit.

26:10

Čeljabinsk se sice snaží útočit, nicméně hokejisté hostujícího celku nejsou v útočném pásmu dostatečně důrazní. Naopak obrana Sibiru hraje skvěle.

25:37

Vjačeslav Litovčenko se vrátil do obranného pásma, kde bekhendem vyhodil puk za modrou čáru. Oba týmy tak pokračují v solidním nasazení.

25:10

Nikita Korotkov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, bekhendem přihrál před branku, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

24:23

Sergej Tělegin na pravé straně vybojoval kotouč a bekhendem jej vyhodil do středního pásma. Stále čekáme na nějaké velké šance.

24:02

Tomáš Hyka projel po levém křídle do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend a nahodil puk před branku Novosibirsku.

23:25

Teemu Pulkkinen se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho nahození schoval domácí gólman Harri Säteri do lapačky.

23:00

Domácí celek je v úvodu druhé třetiny mnohem aktivnější a tlačí se do útoku. Další útok skončil kotoučem sraženým na střídačku Čeljabinsku.

22:37

Novosibirsk se dostal do útočného pásma, jenže Golubev z rohu útočného pásma bekhendem neoslovil nikoho v modrém dresu Novosibirsku.

22:00

Roman Will předvedl fantastický zákrok! Český brankář se přesunul k pravé tyči a schoval kotouč do lapačky!

21:31

Roman Will si dal dobrý pozor na zakončení z pravé strany útočného pásma a bez problémů kotouč vykopl betonem až k hrazení.

21:12

Alexandr Kirpičnikov udržel kotouč v útočném pásmu, přehodil si puk na forhend a zakončil. Jeho pobídka ale skončila u vzdálenější tyčky.

20:36

Bailen bez problémů vyhodil kotouč obloučkem do středního pásma. Zadáci Čeljabinsku v dnešním souboji hrajou velmi jednoduše.

20:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí Novosibirsk se vydal do útočného pásma, ale zakončení skončilo vedle zadní tyčky.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 13:20.
Střely na branku: 9 – 11
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme se branky nedočkali! V úvodní periodě byl o něco aktivnější hostující Traktor Čeljabinsk. Oba brankáři ale zatím podívají spolehlivé výkony. Do kabin se proto odchází bez branek.

20:00

První třetina skončila.

19:24

Čeljabinsk je v závěru první třetiny o něco aktivnější. Hosté se tlačí do útočného pásma, nicméně domácí obránci hrají velmi obětavě.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:28

Hyka si krásnou kličkou udělal prostor v útočném pásmu, nicméně jeho zakončení zápěstím domácí brankář bez problémů vykopl pravým betonem.

18:06

Bailen dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, nicméně jeho projektil skončil vedle branky domácího Novosibirsku.

17:18

Michal Čajkovský projel do útočného pásma, jenže po souboji s obráncem se kotouč odrazil na střídačku domácího Sibiru Novosibirsk.

17:02

Nikita Korotkov se na levém křídle dostal k odraženému puku, projel do útočného pásma a jeho nahození skončilo v lapačce pozorného Romana Willa.

16:24

Bailen uklidnil rozehrávku Traktoru za vlastní brankou. Oba trenéři zatím poslali na ledovou plochu čerstvé síly.

16:06

Roman Will se stačil přesunout k levé tyči a připsal si dobrý zákrok. Český brankář v úvodu dnešního souboje drží Čeljabinsk nad vodou.

15:28

Hyka poslal z pravé strany přihrávku před branku domácího Novosibirsku, nicméně Sedlák na jeho pobídku těsně nedosáhl.

15:06

Manuchov uklidnil rozehrávku hostujícího celku v obranném pásmu. Následně rozehrál na pravé křídlo, kde si kotouč nezpracoval Hyka.

14:31

Alexej Kručinin se dostal do úniku, pokusil se o bekhendový blafák, ale Roman Will se v brankovišti skvěle roztáhl a připsal si důležitý zákrok!

14:10

Bailen v rohu obranného pásma vyhodil kotouč do bezpečí. Hraje se hodně dlouhou dobu bez přerušení a sledujeme minimum zakončení.

13:37

Nikita Korotkov bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy, nicméně Denis Golubev pod tlakem nedokázal zakončit kolem obránce v bílém dresu.

13:10

Jarullin vybojoval puk v obranném pásmu a projel do pásma útočného. Z pravého kruhu už ale nedokázal poslat přihrávku mezi kruhy.

12:42

Oba týmy hrají v plném počtu.

12:10

Konstantin Alexejev projel středem ledové plochy do útočného pásma, bekhendem sklepl kotouč na levou stranu, ale zakončení se mu nepovedlo.

11:45

Byvalcev se dostal do útočného pásma, nicméně jeho průnik neměl dlouhého trvání. O kotouč jej připravil první hráč v modrém.

11:20

Hosté se dostali k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodili do středního pásma. Ani jeden z týmů se zatím nedostává do zakončení.

10:42

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Tělegin – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Denis Golubev – 2 min., hrubost).

10:34

Trevor Murphy dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se do útočného pásma, jenže jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.

10:15

Roman Will vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a sklepl kotouč na volného spoluhráče z defenzivy.

09:22

Domácí brankář Harri Säteri si po delší době připsal těžší zákrok. Brankář Novosibirsku si poradil s Jarullinovou ránou od modré čáry.

09:08

Česalin ustál souboj v rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, nicméně jeho pobídka našla jen obránce v bílém dresu Traktoru.

08:34

Konstantin Alexejev dostal přihrávku na pravý kruh, objel branku soupeře, ale zakončením z ostrého úhlu Romana Willa nepřekvapil.

08:10

Jarulin diriguje rozehrávku hostujícího Traktoru Čeljabinsk. Obránce hostujícího celku poslal přihrávku na levou stranu, ale neměl tam spoluhráče.

07:39

Sateri vyrazil ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář bekhendem odehrál puk před dojíždějícím Pulkkinenem do bezpečí.

07:10

Jevgenij Česalin dostal přihrávku na levou stranu, odkud poslal kotouč před branku Traktoru Čeljabinsk, kde nikdo v modrém dresu nahození netečoval.

06:37

Vjačeslav Litovčenko si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, nicméně se nedokázal prosmýknout mezi dvojici soupeřů.

06:12

Murphy nahodil puk po mantinelu za branku Čeljabinsku, nicméně zadáci hostujícího celku byli u kotouče jako první a odehráli jej do bezpečí.

05:49

Denis Golubev se po levém křídle dostal do útočného pásma, ale jeho nahození z levé strany skončilo na holi brankáře Romana Willa.

05:10

Jarulin vybojoval puk za vlastní brankou a chtěl jej odrazem o mantinel odehrát do bezpečí. Jeho vyhození ale skončilo až na zakázaném uvolnění.

04:41

Jyrki Jokipakka dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil příklepem, nicméně jeho projektil skončil na brusli jednoho z obránců.

04:10

Hyka se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči a pohotově zakončil. Jeho rána skončila na hrudi prvního obránce v modrém dresu.

03:24

Alexej Byvalcev dostal přihrávku na pravou stranu, jenže nahození za branku domácího celku si zadáci Novosibirsku bez problémů pohlídali.

03:05

Domácí v plném počtu.

02:21

Domácí se ve vlastním oslabení dostali do zakončení. Česalin střílel z levé strany útočného pásma, nicméně Roman Will jeho ránu hravě lapil.

02:10

Nick Bailen dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky. Domácí se poté znovu osvobodili vyhozením.

01:26

Jeden z domácích hráčů se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a bez váhání puk vyhodil přes celé kluziště.

01:05

Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Jefremov – 2 min., vysoká hůl).

00:26

Hosté se pokusili o rychlý přechod do útoku, jenže nepovedená rozehrávka skončila až na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před klec Romana Willa.

00:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Novosibirsk se ihned vydal do útoku, ale přihrávka z levé strany skončila na holi obránce.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Ilja Morozov, T. Murphy, Čajkovský, J. Alanov, N. Jefremov, Jokipakka, K. Alexejev – Česalin, Litovčenko, O. Li – Milovzorov, Pjanov, Šarov – Setdikov, N. Shore, Kručinin – D. Ovčinnikov, Golubev, N. Korotkov – Dubakin.

Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Jarullin, Manuchov, Bailen, S. Tělegin, I. Isajev, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – V. Abramov, V. A. Tkačov, Osnovin – Fatějev, Šolochov, Gorjunov-Rolgizer – Kapustin..
Traktor Čeljabinsk
Traktor Čeljabinsk je na tom o mnoho lépe. Po dvaadvaceti duelech má na kontě 36 bodů! S tímto ziskem patří Traktoru druhá pozice Východní konference. Na hřištích soupeřů navíc prohrál pouze dvakrát. V poslední době odehrál sérii čtyř duelů na domácím ledě, ze kterých získal 6 bodů! Naposledy doma přehrál 4:3 po nájezdech Jekatěrinburg.
HC Sibir Novosibirsk
Domácí Novosibirsk v letošní sezóně odehrál 20 zápasů a vybojoval v nich 15 bodů. S tímto ziskem patří Sibiru 10. pozice Východní konference. Na osmou pozici, znamenající postup do play-off, ztrácí Sibir dva body. Domácí trápí hlavně slabá ofenziva. Soupeřům dosud nasázel jen 36 branek. V posledním utkání ale porazil na domácí půdě Dynamo Minsk 3:2.
Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům hokeje! Vítejte u textového přenosu z utkání HC Sibir Novosibirsk a Traktor Čeljabinsk. Začátek zápasu je naplánován na 12:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

HC Sibir Novosibirsk – Traktor Čeljabinsk

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. N. Shore (Kručinin), 50. Šarov (Jokipakka, Ilja Morozov)

HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Ilja Morozov, T. Murphy, Čajkovský, J. Alanov, N. Jefremov, Jokipakka, K. Alexejev – Česalin, Litovčenko, O. Li – Milovzorov, Pjanov, Šarov – Setdikov, N. Shore, Kručinin – D. Ovčinnikov, Golubev, N. Korotkov – Dubakin.

Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Jarullin, Manuchov, Bailen, S. Tělegin, I. Isajev, Karpuchin, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – V. Abramov, V. A. Tkačov, Osnovin – Fatějev, Šolochov, Gorjunov-Rolgizer – Kapustin.

Rozhodčí: Gofman, Sergejev – Ivanov, Sivov

Diváci: 3140

Průběh zápasu
1. třetina
01:05 SIB 2 N. Jefremov, vysoká hůl
10:42 CLJ 2 S. Tělegin, hrubost
SIB 2 Golubev, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
31:35 SIB 2 Čajkovský, nedovolené bránění
37:20 CLJ 2 Byvalcev, podrážení
38:12 CLJ 2 Manuchov, podrážení
38:36 SIB 1:0 N. Shore (Kručinin)
Po 2. třetině
3. třetina
49:16 SIB 2:0 Šarov (Jokipakka, Ilja Morozov)
Konec