Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Třinec – FC Zbrojovka Brno

0:1

konec (0:1)

23.10.2021, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • 12. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

Tipsport: 5.33 3.96 1.61 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Zajímavá šance Třince, dlouhý balón se odrazil na hranici pokutového území k Habustovi, jeho ránu brankář Floder vyrazil vedle sebe a dorážející Petráň minul bránu!

90+2

Střídání u Brna, Sedlák vystřídal Ševčíka.

90+1

Střídání na třinecké straně, dolů šel Bolf, místo něj přišel Bedecs.

90

Obrovská šance Brna! Hosté rozehráli rohový kop nakrátko, následně přišla přihrávka na přední tyč, propadnutý míč před malé vápno, do kterého se opřel Endl, ale jeho ránu Adamuška fantasticky vytáhl nad břevno!

89

Obrovská šance Přichystala, který si nachystal skákavý balón v levé části pokutového území na střelu, ale jeho tečovaný pokus minul pravý horní roh domácí brány!

86

Třinečtí tlačili, přišel centr do pokutového území a rychlý protiútok Brna, který musel hasit Bolf za cenu žlutého faulu.

81

Střídání také u Brna. Fouska nahradil Rogožan.

81

Druhá změna domácích, Lukáše Kaniu nahradil Jan Javůrek.

76

Třinecký trenér Zbončák sáhl ke změně. Za Omastu naskočil Puchel.

75

Obrovská chyba třineckého obránce, Ba sklepl míč pro Ševčíka, ten zamířil na třineckou branku, zpětnou přihrávkou vybídl do šance volného Řezníčka, který ani nadvakrát nedokázal prostřelit třineckého brankáře Adamušku! Třetí střelu jeho spoluhráče už zblokoval domácí hráč na rohový kop.

66

Břevno znovu trefeno! Postaral se o to nepovedeným centrem Moravec, jeho pokus dopadl na horní část třinecké brankové konstrukce.

62

Moravec zpětnou přízemní přihrávkou z levé strany vybídl ke střele Štěrbu, který vypálil z první a orazítkoval břevno třinecké brány!

55

Hezká střela Přichystala zpoza šestnáctky, míč poslal pravou nohou k pravé tyči soupeřovy brány, brankář Adamuška se natáhl a balón vyrazil vedle vápna, kde byli jeho spoluhráči.

45

V závěru první půle jsme byli svědky obrovské šance domácích! Petráň vysunul na pravé straně Kaniu, ten si naběhl do pravé části pokutového území, kde mu obránce zabránil vystřelit. Kania zvolil zpětnou přihrávku a Petráň tvrdou střelou pod břevno nechal vyniknout gólmana Flodera, který míč vyrazil nad bránu!

36

Brno právě vstřelilo branku!
JAKUB ŘEZNÍČEK proměnil pokutový kop střelou po zemi do pravé poloviny brány – 0:1!

35

Brankář Adamuška uviděl za svůj faul žlutou kartu.

35

Fousek předložil krásnou přihrávku Přichystalovi, který udělal kličku Adamuškovi a ten jej chytil za nohu a poslal k zemi. Penalta!

25

Štěrba fauloval Juřenu na domácí polovině, třinecký útočník se řítil na útočnou polovinu a byl zastaven za cenu žluté karty.

FK Třinec – FC Zbrojovka Brno

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. Jakub Řezníček (pen.)

Karty:   35. Adamuška (TRI), 86. Bolf (TRI) – 25. Štěrba (BNO)

FK Třinec: Adamuška – Bolf (90+1. Bedecs), T. Ba, Foltyn, Hýbl – Omasta (76. Puchel), Habusta (C), Šteinhübel, Kania (81. Javůrek) – Juřena, Petráň.
Náhradníci: Hasalík – Buneš, Puchel, Weber, Bedecs, Javůrek, Ntoya.

FC Zbrojovka Brno: Floder – Bariš, Endl, Štěrba, Jan Moravec – Texl, M. Ševčík (90+2. M. Sedlák) – A. Fousek (81. Rogožan), Hladík, Jakub Řezníček (C) – Přichystal.
Náhradníci: Formánek – Rogožan, M. Sedlák, Matula, Štepanovský, Lacík, Kamenský.

Rozhodčí: Ulrich – Bureš, Černoevič.

Diváci: 293