Menu

Hokej

Extraliga dorostu

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

5:3

konec (0:1, 1:0, 4:2)

21.10.2021, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Skupina Střed • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

59:43

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Prchal – 2 min., hrubost).

56:00

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
V brodských řadách vybouchl obrovský gejzír radosti! Tábor už prohrává o dvě branky a bude to mít už hodně těžké! Ilarion Kuprijanov předal puk ROSTISLAVU NOSKOVI, který vyslal z levého kruhu nenápadnou bekhendovou střelu. Gólmanu Tesařovi však přejel na poslední chvíli před výhledem hráč a kotouč skončil u protější tyčky! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Josef Teplý.

51:46

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Fábera – 2 min., sekání).

50:14

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
To je neuvěřitelné, co předvedli mladí Bruslaři za rychlý obrat! Ilarion Kuprijanov tvrdě vypálil z okraje kruhů a gólman Tesař vyrazil puk před sebe. Před brankovištěm dobře číhal FILIP KOZLÍK, který se štěstím z dorážky procedil kotouč za ležícího maskovaného muže Tábora! Asistence: Ilarion Kuprijanov.

48:31

Obrovská šance hostů! Shaklein vypálil od modré čáry, jeho ránu tečoval Kupka a brankáři Bělohlávkovi propadl kotouč mezi betony, po čemž jen těsně minul jeho levou tyčku!

47:33

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A vedení Tábora je rychle pryč, nyní se mohutně radují domácí mladíci! JOSEF TEPLÝ přebral pas od Tadeáše Adama, nabral rychlost a hnal se sám na bránu, přičemž se štěstím procpal puk mezi Tesařovy betony! Asistence: Tadeáš Adam.

46:19

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (CHymo – 2 min., sekání).

46:01

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to je velmi důležitá odpověď domácích, kteří snižují na nejtěsnější rozdíl! Rozehrávku soupeře vystihl TADEÁŠ KOUBEK, parádně si obhodil protihráče, sám před bránou vymíchal gólmana Tesaře a chladnokrevně skóroval! Bez asistence.

45:40

Tábor právě vstřelil branku!
Obrovská radost v řadách Tábora, který při přesilovce odskakuje na dvoubrankový rozdíl! Hned po vhazování hosté předvedli parádní akci, když od Marka Eremiáše putoval kotouč k Janu Seidlovi, po němž se do puku opřel JAKUB ONDŘEJ a prudkou ranou rozechvěl síťku za Bělohlávkovými zády! Asistence: Jan Seidl, Marek Eremiáš.

45:31

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (P. Mrtka – 2 min., držení).

44:31

Tábor právě vstřelil branku!
Tak to je ledová sprcha pro Bruslaře, kteří inkasovali při vlastním oslabení a dnes už podruhé prohrávají! Domácí špatně vyhodili kotouč z pásma, puku se zmocnil Petr Pospíchal, který si najel až před bránu, zamíchal s pukem a skvěle si všiml volného MARKA EREMIÁŠE, jenž pohodlně doklepl kotouč do odkryté brány! Bělohlávek neměl šanci, hosté to sehráli opravdu skvěle! Asistence: Petr Pospíchal, Matyáš Cícha.

43:18

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Seidl – 2 min., nesportovní chování).

42:02

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Bakus – 2 min., podrážení).

39:49

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to je obrovská vzpruha pro domácí barvy, které využily přesilovku! Josef Teplý vypálil z pravého kruhu a brankář Tesař kotouč vyrazil před sebe. Před brankovištěm stál ve správný čas na správném místě PATRIK BAKUS, který okamžitě doklepl z dorážky hrací předmět do odkryté brány! Gólman Tesař ještě protestuje u rozhodčích kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti, ale rozhodčí branku uznávají! Asistence: Josef Teplý, Tadeáš Adam.

39:11

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šindelář – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).

37:34

Další velká šance domácích! Po sérii soubojů u hrazení v táborském pásmu dostal přesnou nahrávku Koubek, jenže zblízka nepropasíroval kotouč za skvěle chytajícího brankáře Tesaře, který znovu podržel svůj tým!

35:25

Další tutovka Havlíčkova Brodu! Kuprijanov se uvolnil v útočném pásmu a mezi kruhy zakončil bekhendem do Tesařova betonu. Před odkrytou bránou mohl dorážet Nosek, ale netrefil puk!

34:19

Obrovská šance domácích! Prchal ze strany našel nádherným pasem volného Koubka, který zblízka okamžitě střílel, ale nenašel skulinku mezi Tesařovými betony! Tohle hlasitě volalo po gólu!

31:32

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Eremiáš – 2 min., podrážení).

30:45

Havlíčkobrodský kapitán Jan Vaněček (HBR) to teď přehnal s důrazem v rohu obranného pásma a provinil se krosčekem. Dostal navíc ještě další dvouminutový trest za nesportovní chování.

27:10

Už při hře 5 na 5 ujel Koubek táborské obraně, jenže ve skvělé pozici jen trefil boční síťku! Havlíčkův Brod je dál u puku a kombinuje v útočném pásmu!

25:09

Radim Mrtka (HBR) si musel pomoct faulem proti unikajícímu protihráči, provinil se hákováním.

17:42

Teď domácí zahrozili! Nejdříve Smetánka svižnou ranou z mezikruží trefil dobře postaveného brankáře Tesaře a vzápětí pálil z kruhu volný Chymo, ale Tesař skvěle zasáhl lapačkou!

09:10

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuprijanov – 2 min., nedovolené bránění).

08:33

Tábor právě vstřelil branku!
Kohouti se po rychlém útoku dočkali a ujímají se důležitého vedení! Od Adama Kofroně přebral puk ANTONÍN KLATOVSKÝ, jehož ránu z mezikruží brankář Bělohlávek neudržel ve výstroji a jeden z dojíždějících brodských hráčů si nešťastně srazil puk do vlastní brány! Asistence:Adam Kofroň.

06:34

Kombinace byla nakonec v podání domácích mladíků přesná a po hezké nahrávce z levé strany se ocitl na chvíli mezi kruhy úplně volný Nosek, jehož bomba z první vyprášila Tesařovy betony!

03:24

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (M. Fiala – 2 min., napadení).

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

5:3

konec (0:1, 1:0, 4:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. Bakus (Teplý, Adam), 47. Koubek, 48. Teplý (Adam), 51. Kozlík (Kuprijanov), 56. Nosek (Kuprijanov, Teplý) – 9. Klatovský (Kofroň), 45. Eremiáš (Pospíchal, Cícha), 46. Ondřej (Seidl, Eremiáš)

BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Adam, J. Vaněček (C), P. Mrtka, Novotný, R. Mrtka, Ondruš, Chymo – Bakus, Koubek, Prchal – Smetánka, M. Fiala, Kozlík – Nosek, Kuprijanov, Teplý (A) – Petržílek

HC Tábor: Tesař (Koryťák) – Shaklein, Bůžek, Bouška, Šťastný, Cícha (C), Ondřej, Šíma – Šindelář (A), Kofroň, Špánek, Kupka, Fábera, Klatovský, Seidl, Pospíchal, Eremiáš, Sabiniok (A)

Rozhodčí: Daniel Reich – Ondřej Polák, Jiří Nechvátal

Průběh zápasu
1. třetina
03:24 HBR 2 Fiala, napadení
08:33 TAB 0:1 Klatovský (Kofroň)
09:10 HBR 2 Kuprijanov, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
25:09 HBR 2 R. Mrtka, hákování
30:45 HBR 2+2 J. Vaněček, krosček+nesportovní chování
31:32 TAB 2 Eremiáš, podrážení
39:11 TAB 2 Šindelář, zásah do hlavy nebo krku
39:49 HBR 1:1 Bakus (Teplý, Adam)
Po 2. třetině
3. třetina
42:02 HBR 2 Bakus, podrážení
43:18 TAB 2 Seidl, nesportovní chování
44:31 TAB 1:2 Eremiáš (Pospíchal, Cícha)
45:31 HBR 2 Mrtka, držení
45:40 TAB 1:3 Ondřej (Seidl, Eremiáš)
46:01 HBR 2:3 Koubek
46:19 HBR 2 Chymo, sekání
47:33 HBR 3:3 Teplý (Adam)
50:14 HBR 4:3 Kozlík (Kuprijanov)
51:46 TAB 2 Fábera, sekání
56:00 HBR 5:3 Nosek (Kuprijanov, Teplý)
59:43 HBR 2 Prchal, hrubost
Konec