Menu

Hokej

Extraliga dorostu

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

5:3

konec (0:1, 1:0, 4:2)

21.10.2021, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Skupina Střed • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. Z Kotliny zase někdy na počtenou! (20:46:41)
V Kotlině skončilo nesmírně zajímavé utkání, které nabídlo zejména v divoké třetí třetině parádní podívanou! Havlíčkův Brod už prohrával po dvou slepených brankách už 1:3, ale dokázal se neskutečně zvednout a vystřihl naprosto famózní obrat. Udeřil hned čtyřikrát za sebou a ve velmi důležitém utkání slaví vítězství 5:3.

Konec zápasu.

59:57

Domácí posunuli puk do středního pásma a už slaví.

59:43

Jihočeši mají poslední šanci s nepříznivým stavem něco udělat, ale už mají minimum času.

59:43

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Prchal – 2 min., hrubost).

59:28

Tohle přesně teď domácím úplně stačí. Brankář Tesař chytil nahození z kruhu a musel podržet puk až do hvizdu sudího.

59:19

Vhazování ve středním pásmu.

59:00

Šindelář se na chvíli ocitl sám před bránou a zkusil rychlý blafák, jenže kotouč mu v tísni protihráče utekl z hole a dojel do rohu brodského pásma.

58:38

Kotouč se odrazil od hráčů bojujících za bránou až ke gólmanu Bělohlávkovi, který vůbec nic neriskoval, podržel puk a přerušil hru.

58:22

Táboru nevyšel přechod přes útočnou modrou čáru, provinil se ofsajdem.

58:14

Parta z Kotliny byla důraznější v obranném pásmu než soupeř a opět vybojovala kotouč do své moci.

57:53

Havlíčkův Brod znovu podržel hru v útočném pásmu a to mu za dvoubrankového vedení v pohodě stačí.

57:20

Hosté dostali kotouč k soupeřově bráně, jenže nahrávka na modrou čáru byla nepřesná a Kohouti se tak sami vyhnali z ofenzivního postavení. A čas se jim rychle krátí.

56:57

Domácí nahodili kotouč za soupeřovu bránu.

56:43

Maskovaná opora Jihočechů už je zpět na bruslích a ve svém brankovišti. Dobrá zpráva.

56:43

Po nepřehledné situaci před bránou hostů zůstal ležet na ledě brankář Tesař, který je viditelně otřesený. Doufejme, že bude v pořádku a zápas dochytá.

56:00

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
V brodských řadách vybouchl obrovský gejzír radosti! Tábor už prohrává o dvě branky a bude to mít už hodně těžké! Ilarion Kuprijanov předal puk ROSTISLAVU NOSKOVI, který vyslal z levého kruhu nenápadnou bekhendovou střelu. Gólmanu Tesařovi však přejel na poslední chvíli před výhledem hráč a kotouč skončil u protější tyčky! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Josef Teplý.

55:24

Tábor se vehementně snaží dostat puk na delší dobu pod kontrolu a usadit se v útočném pásmu. Zatím však marně.

55:00

Koubek se parádně protáhl za soupeřovu obranu, jenže těsně před zakončením mu kotouč uskočil z hole a ze slibného útoku tak nakonec nebylo nic.

54:26

Broďáci se pokusili založit postupný útok, jenže už ve středním pásmu ztratili puk. Hrát mohou Kohouti.

54:08

Rozhodčí přerušil hru, buly proběhne ve středním pásmu blíž modré čáry Havlíčkova Brodu.

53:35

Teplý se snažil v obranném pásmu prohodit puk mezi protihráčovými bruslemi a vydat se do dalšího brejku, hosté si však situaci pohlídali a drží hru na dostřel gólmana Bělohlávka.

53:09

Havlíčkův Brod dlouho držel postavení v útočném pásmu, ale Tábor přidal na důrazu u hrazení a odpálil kotouč do bezpečí.

52:31

Vaněček vystřelil z blízkosti modré čáry, ale protihráči srazili jeho projektil do rohu pásma.

52:11

Hosté sice na chvíli dostali puk pryč ze svého pásma, ale už se musejí znovu bránit.

51:57

Havlíčkův Brod byl úspěšnější na vhazování a kombinuje v útočném území.

51:46

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Fábera – 2 min., sekání).

51:32

Domácí drží puk a snaží se uklidnit svou hru. Není divu, ve třetí třetině je to v posledních minutách opravdu neskutečná divočina.

50:14

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
To je neuvěřitelné, co předvedli mladí Bruslaři za rychlý obrat! Ilarion Kuprijanov tvrdě vypálil z okraje kruhů a gólman Tesař vyrazil puk před sebe. Před brankovištěm dobře číhal FILIP KOZLÍK, který se štěstím z dorážky procedil kotouč za ležícího maskovaného muže Tábora! Asistence: Ilarion Kuprijanov.

49:35

I nadále sledujeme parádní hokej. Hráči hrají s neskutečným nasazením a střídají se v útočení.

49:09

Teď vrhli své síly vpřed domácí, ale jejich útočnému snažení učinili hosté rychlou přítrž.

48:31

Obrovská šance hostů! Shaklein vypálil od modré čáry, jeho ránu tečoval Kupka a brankáři Bělohlávkovi propadl kotouč mezi betony, po čemž jen těsně minul jeho levou tyčku!

47:33

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A vedení Tábora je rychle pryč, nyní se mohutně radují domácí mladíci! JOSEF TEPLÝ přebral pas od Tadeáše Adama, nabral rychlost a hnal se sám na bránu, přičemž se štěstím procpal puk mezi Tesařovy betony! Asistence: Tadeáš Adam.

46:19

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (CHymo – 2 min., sekání).

46:01

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to je velmi důležitá odpověď domácích, kteří snižují na nejtěsnější rozdíl! Rozehrávku soupeře vystihl TADEÁŠ KOUBEK, parádně si obhodil protihráče, sám před bránou vymíchal gólmana Tesaře a chladnokrevně skóroval! Bez asistence.

45:40

Tábor právě vstřelil branku!
Obrovská radost v řadách Tábora, který při přesilovce odskakuje na dvoubrankový rozdíl! Hned po vhazování hosté předvedli parádní akci, když od Marka Eremiáše putoval kotouč k Janu Seidlovi, po němž se do puku opřel JAKUB ONDŘEJ a prudkou ranou rozechvěl síťku za Bělohlávkovými zády! Asistence: Jan Seidl, Marek Eremiáš.

45:31

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (P. Mrtka – 2 min., držení).

44:31

Tábor právě vstřelil branku!
Tak to je ledová sprcha pro Bruslaře, kteří inkasovali při vlastním oslabení a dnes už podruhé prohrávají! Domácí špatně vyhodili kotouč z pásma, puku se zmocnil Petr Pospíchal, který si najel až před bránu, zamíchal s pukem a skvěle si všiml volného MARKA EREMIÁŠE, jenž pohodlně doklepl kotouč do odkryté brány! Bělohlávek neměl šanci, hosté to sehráli opravdu skvěle! Asistence: Petr Pospíchal, Matyáš Cícha.

43:45

Teplý se vydal k odvážnému průniku po pravém křídle a vyhnul se hned dvěma protihráčům. Nakonec však už kotouč nedojel a brankář Tesař rozehrál svou holí.

43:18

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Seidl – 2 min., nesportovní chování).

43:18

Pospíchal byl hodně důrazný, když se snažil procpat přes gólmana Bělohlávka kotouč k první tyčce. Po přerušení hry se strhla mela a bude se vylučovat.

42:51

Pospíchal měl chvíli času a prostoru na levé straně, jenže se zakončením až příliš váhal. Do cesty mu vstoupil protihráč a zblokoval jeho střelu.

42:37

Koubek využil zaváhání protihráče na modré čáře Bruslařů a bekhendem v pádu vyhodil kotouč alespoň do neutrální zóny.

42:12

Domácí chvilku po vhazování získali puk a osvobodili se vyhozením.

42:02

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Bakus – 2 min., podrážení).

41:52

Brankář Tesař přikryl puk ve výstroji a po přerušení se bude vhazovat u jeho brány.

41:21

Shaklein vypálil od modré čáry, ale vůbec si nesešteloval dobře svá mířidla a kotouč proletěl vysoko nad horní tyčkou Bělohlávkovy svatyně.

41:02

Dobrý pas dostal do jízdy Sabiniok, jenž přebíral už kotouč v útočném pásmu. Píská se tak táborský ofsajd.

40:46

Havlíčkův Brod získal ve svém pásmu puk a Prchal chtěl odrazem o mantinel vyslat po křídle kupředu svého spoluhráče. Je z toho ale jen icing.

40:11

Kotouč se po úvodním vhazování chvíli odrážel ve středním pásmu, nakonec jej ukořistili Bruslaři.

40:01

Začala třetí třetina.
A připraveni už jsou i hosté z Tábora, můžeme pokračovat!
Bruslaři už jsou zpět na ledě.
Prostřední část nabídla hodně vyrovnanou podívanou. Jak se v hokejovém prostředí lidově říká, každý chvilku tahal pilku. Slibné šance byly k vidění na obou stranách, ale gól padl jediný. Havlíčkův Brod pouhých jedenáct sekund před druhou sirénou vyrovnal na 1:1, když se při přesilovce z dorážky zapsal do střelecké listiny Patrik Bakus. Třetí perioda tak slibuje zajímavou podívanou, začneme zhruba ve 20:05.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:49

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak to je obrovská vzpruha pro domácí barvy, které využily přesilovku! Josef Teplý vypálil z pravého kruhu a brankář Tesař kotouč vyrazil před sebe. Před brankovištěm stál ve správný čas na správném místě PATRIK BAKUS, který okamžitě doklepl z dorážky hrací předmět do odkryté brány! Gólman Tesař ještě protestuje u rozhodčích kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti, ale rozhodčí branku uznávají! Asistence: Josef Teplý, Tadeáš Adam.

39:11

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šindelář – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).

39:05

Bakus nic složitého nevymýšlel a z úhlu na pravé straně vypálil. Jeho schovaná rána nadělala brankáři Tesařovi trochu starosti, když ji musel od vzdálenější tyčky vykopnout koncem betonu.

38:52

Havlíčkův Brod bojuje o puk v útočném pásmu.

38:44

Hra je znovu přerušena, tentokrát vhodí sudí puk zpět do hry v táborském pásmu, když brankář Tesař raději přikryl puk pod lapačkou před dojíždějícími protihráči.

38:29

Hráči obou týmů bojují o puk v rohu brodského pásma.

38:19

Nepřesnost v havlíčkobrodských řadách. Domácím se nepovedlo dobře rozehrát a dopustili se zakázaného uvolnění. Buly u brankáře Bělohlávka.

38:00

Domácí drželi hru u táborské brány, ale ztratili puk a soupeř hned číhal na možnost k rychlému protiútoku. Odražený puk však zachytili domácí.

37:34

Další velká šance domácích! Po sérii soubojů u hrazení v táborském pásmu dostal přesnou nahrávku Koubek, jenže zblízka nepropasíroval kotouč za skvěle chytajícího brankáře Tesaře, který znovu podržel svůj tým!

36:53

Z velkého úhlu se pokusil nachytat brankáře Bělohlávka na švestkách Seidl, maskovaná opora Bruslařů je však i nadále stoprocentně soustředěná.

36:24

Klatovský parádně přenechal zadovkou puk za sebe Šindelářovi, ten z prostoru pravého kruhu však mířil hodně nepřesně a brankář Bělohlávek nemusel zasahovat.

36:00

Jihočeši byli pod obrovským tlakem a raději po zisku kotouče vsadili na jistotu. Vyhodili puk na icing a mohou si tak na chvilku vydechnout.

35:25

Další tutovka Havlíčkova Brodu! Kuprijanov se uvolnil v útočném pásmu a mezi kruhy zakončil bekhendem do Tesařova betonu. Před odkrytou bránou mohl dorážet Nosek, ale netrefil puk!

34:48

Karta se teď otočila a nyní jsou to mladí Bruslaři, kdo tahá za delší konec pomyslného provazu.

34:19

Obrovská šance domácích! Prchal ze strany našel nádherným pasem volného Koubka, který zblízka okamžitě střílel, ale nenašel skulinku mezi Tesařovými betony! Tohle hlasitě volalo po gólu!

34:08

Přesnou přihrávku dostal Shaklein, který si najel do levého kruhu a po mohutném nápřahu vypálil golfákem. Kotouč však doplachtil do nachystané Bělohlávkovy náruče.

33:48

Kohouti dál diktují tempo hry, Havlíčkův Brod má v defenzivě s aktivním soupeřem velké starosti a horko těžko se probíjí k puku. A když už jej získá, moc dlouho ho nedokáže udržet.

33:31

Shaklein si vybruslil s pukem na holi po vyhraném vhazování Tábora na okraj kruhů a vyslal nepříjemnou ránu, s niž si však brankář Bělohlávek poradil a přerušil hru.

33:13

Jihočeši mají v těchto chvílích navrch a nepříjemně zaměstnávají brankáře Bělohlávka. Ten se teď vyznamenal, když Seidlovu ránu ukryl ve své lapačce.

32:58

Kotouč se pro domácí nebezpečně odrážel ve skrumáži před bránou. Situaci tak uklidnil až gólman Bělohlávek, který zalehl puk do přerušení hry.

32:50

Havlíčkův Brod je teď pod tlakem, Kohouti v útočném pásmu hýří pohybem a hledají si prostor ke střele.

32:21

Kofroň byl hodně hbitý na levé straně a z těžké pozice v úhlu zkusil štěstí. O kousek však minul bližší tyčku.

32:00

Kupka odvedl teď pro Tábor dobrou práci, když získal puk a zavezl do útočného pásma.

31:32

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Eremiáš – 2 min., podrážení).

31:14

Hosté se drží v útočném pásmu, ale domácí obranná čtveřice si počíná aktivně a nepouští Kohouty do koncovky.

30:45

Havlíčkobrodský kapitán Jan Vaněček (HBR) to teď přehnal s důrazem v rohu obranného pásma a provinil se krosčekem. Dostal navíc ještě další dvouminutový trest za nesportovní chování.

30:25

Hosté po chvíli snažení přeci jen vybojovali kotouč, jenže byli na ledě už hodně dlouho a neměli sílu na přechod do útoku. Je z toho tak jen vyhození přes všechny čáry na icing.

29:54

Bakus hledal spoluhráče před bránou, ale jeho pas nenašel žádného adresáta v brodském dresu. Havlíčkobrodská družina je teď aktivnější a drží Tábor pod tlakem.

29:21

Kuprijanov mohl potvrdit svou pověst výborného střelce. Dostal se k zakončení z mezikruží, z otočky však minul táborskou bránu.

28:57

Sabiniok o sobě teď dal vědět, když stál na konci dlouhé táborské kombinace a vystřelil z pravého kruhu. Brankář Bělohlávek se však u první tyčky zaskočit nenechal a udržel puk v náruči.

28:44

Hráči svádějí urputný souboj o puk za brodskou bránou.

28:19

Kotouč se v těchto chvílích drží na holích Tábora, havlíčkobrodští mladíci tak musejí hodně pečlivě střežit svá zadní vrátka.

27:44

Klatovský se teď nadechl k odvážnému sólu. Na pravé straně nabral rychlost a natlačil se za brodské zadáky, jenže v rozhodující chvíli před bránou už svůj rychlý postup neustál a nedokázal tak zakončit.

27:10

Už při hře 5 na 5 ujel Koubek táborské obraně, jenže ve skvělé pozici jen trefil boční síťku! Havlíčkův Brod je dál u puku a kombinuje v útočném pásmu!

27:00

A znovu jsou Jihočeši až u své modré čáry.

26:34

Kohouti po chvíli snažení zavezli puk do útočného území a Bruslaři po chvilkové snaze dokázali získat puk a vyhodit.

25:59

Tábor zatím marně hledá skulinku v pevné havlíčkobrodské obraně. Havlíčkův Brod dnes oslabení zatím zvládá opravdu dobře, soupeře do tlaku ani šancí takřka nepouští.

25:38

A znovu svěřenci kouče Jiřího Čelanského získali kotouč a odpálili jej přes celou délku hřiště.

25:20

Bruslaři získali po vhazování puk a vyhodili.

25:09

Radim Mrtka (HBR) si musel pomoct faulem proti unikajícímu protihráči, provinil se hákováním.

24:40

Hra se nám teď rychle přelévá ze strany na stranu, hraje se opravdu ve velkém tempu a diváci v ochozech se rozhodně nenudí.

24:08

Vzápětí o sobě dal vědět Prchal, který se hezky uvolnil na levém křídle a zkusil gólmana Tesaře překvapit ranou na přední tyč. Maskovaná opora Kohoutů však byla ve střehu a kotouč ukryla ve výstroji.

23:44

Až teď se Bruslaři usadili v útočném pásmu. Koubek si najel mezi kruhy a vyslal nepříjemnou ránu zápěstím, kterou brankář Tesař vyrazil svými betony.

23:08

Domácí hráči získali kotouč a snažili se přejít do útočné fáze, jenže jeden z útočníků dostal nahrávku moc na paty. Hrát tak mohou znovu Kohouti.

22:54

Šindelář svým důrazem u hrazení zlobil Bruslaře v jejich pásmu, ale nakonec mu kotouč odskočil od hole, brankář Bělohlávek jej pohotově přikryl a přerušil hru.

22:14

Jihočeši chvilku kombinovali kolem Bělohlávkovy brány, jenže Bruslaři k nim aktivně přistupovali a hosté se tak museli s pukem stáhnout až k červené čáře.

21:54

Hráči teď bojují dlouho o puk v rohu brodského pásma.

21:24

Vpřed se vydali s pukem i Bruslaři, ale v útočném pásmu si nedokázali přesně přihrát a o hrací předmět hodně rychle přišli.

20:50

P. Mrtka teď předvedl v rohu obranného pásma výborný hit, když poslal soupeře k ledu. Domácí však nepřesně rozehráli a Tábor dál může zlobit brodskou defenzivu.

20:23

Parta z Kotliny se hned snažila nacpat do útočné třetiny, jenže zastavil ji lajnový rozhodčí, který si všiml ofsajdu.

20:05

Havlíčkův Brod zvládl lépe vhazování a rozehrává ze svého pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní třetina důležitého zápasu začala aktivně z obou stran. Havlíčkův Brod i Tábor se snažily být produktivní, ale ke kýženému gólu to dlouho nevedlo. V 9. minutě slavili Jihočeši, když jim pomohla i paní Štěstěna. Vyraženou ránu Jiřího Klatovského si zřejmě nešťastně srazil dojíždějící brodský hráč do vlastní brány. Po vstřelené brance byli aktivnější hosté, mladým Bruslařům zase patřily poslední minuty, kdy si vytvořili tlak. Prostřední část začne přibližně v 19:15, stav je 0:1.

20:00

První třetina skončila.

19:51

Děj hry se teď odvíjí ve středním pásmu a vypadá to, že nic zajímavého už závěrečné sekundy úvodního dějství nepřinesou.

19:34

Havlíčkovu Brodu se nedá upřít snaha, v závěru první třetiny se žene za kýženým vyrovnáním. Teď ho však zastavilo postavení mimo hru.

19:08

Teplý nabral rychlost na pravém křídle a hnal se do útočného pásma. Spoluhráč ho hledal dlouhou křížnou nahrávkou, která však byla o trochu delší a kotouč sebral protihráč.

18:18

Kotouč chvíli poskakoval v nepřehledné skrumáži před táborským brankovištěm, kde si Bruslaři správně počínali důrazně, ale k zakončení je hosté nepustili.

18:00

Havlíčkův Brod přikoval Kohouty k jejich bráně a v závěru úvodní dvacetiminutovky si vynutil tlak.

17:42

Teď domácí zahrozili! Nejdříve Smetánka svižnou ranou z mezikruží trefil dobře postaveného brankáře Tesaře a vzápětí pálil z kruhu volný Chymo, ale Tesař skvěle zasáhl lapačkou!

17:00

Ani teď se Tábor k brankáři Bělohlávkovi neprobil, kvůli signalizovanému ofsajdu musel vyklidit útočné pásmo a hrát tak mohou mladí Bruslaři.

16:34

Sabiniok měl hodně dobrou rychlost a hnal se do útočného pásma, ale neobešlo se to bez technického prohřešku. Hosty zastavil v dalším postupu ofsajd.

16:10

Hra se rychle přesunula k brodské bráně, kde však byli důraznější u hrazení havlíčkobrodští mladíci.

15:49

Mladí Bruslaři se na chvíli nastěhovali do útočného pásma a dostali se do zakončení. Jan Vaněček vypálil od modré čáry, ale brankář Tesař měl dobrý výhled a poradil si.

15:15

Tábor sice zastavil havlíčkobrodský postup, ale vzápětí si vůbec nepotykal s rozehrávkou a je z toho jen vyhození na zakázané uvolnění. Buly proběhne po pravé ruce gólmana Tesaře.

14:48

Tábor chvíli operoval na dostřel brankáře Bělohlávka, ale jeho snaha nedopadla na úrodnou půdu. Teď už mají kotouč Bruslaři a od své brány se ženou kupředu.

14:15

V těchto chvílích toho moc zajímavého nevidíme, oba týmy mají problémy s tím, aby přešli přes útočnou modrou čáru do útočného území.

13:39

Seidl nebezpečně míchal s pukem na holi v blízkosti brodské brány, ale domácí mu po chvilce dokázali kotouč urazit z hole čistým způsobem.

13:08

Parta z Kotliny se znovu snaží rozehrát od své brány, ale zatím se jí přechod do útočné fáze nedaří.

12:38

Koubek se protlačil ke střele z mezikruží, ale rána na ose hřiště mu nesedla podle představ a brankář Tesař v klidu ukryl puk ve své náruči až do hvizdu sudího.

12:14

Domácí hráči jsou při rozehrávce pod velkým tlakem, Tábor skvěle napadá a Havlíčkovu Brodu to činí velké problémy.

11:44

Jihočechům po první vstřelené brance jako kdyby narostla křídla. Hýří pohybem a neustále nepříjemně dorážejí na brodskou obranu v čele s gólmanem Bělohlávkem.

11:18

Havlíčkův Brod už je v plném počtu. I druhé oslabení přežil bez inkasované branky.

10:50

Cícha dostal nabito na modrou čáru a v předbrankovém prostoru byla spousta hráčů, takže toho brodský brankář Bělohlávek asi moc neviděl. Naštěstí pro něj a celý Havlíčkův Brod kotouč proletěl vedle jeho levé tyčky.

10:37

Havlíčkobrodská obranná čtveřice odvedla skvělou práci, když zdržela hru v útočném pásmu.

10:15

Tábor dlouho kombinoval kolem soupeřovy brány, ale k zakončení jeho útočná snaha nevedla. Bruslaři pak u hrazení získali kotouč a osvobodili se dlouhým vyhozením.

09:40

Hosté se stále drží v útočném pásmu.

09:25

Kohouti se zabydleli s pukem na dostřel gólmana Bělohlávka.

09:10

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuprijanov – 2 min., nedovolené bránění).

08:33

Tábor právě vstřelil branku!
Kohouti se po rychlém útoku dočkali a ujímají se důležitého vedení! Od Adama Kofroně přebral puk ANTONÍN KLATOVSKÝ, jehož ránu z mezikruží brankář Bělohlávek neudržel ve výstroji a jeden z dojíždějících brodských hráčů si nešťastně srazil puk do vlastní brány! Asistence:Adam Kofroň.

07:37

Hra se nám rychle přesunula na druhou stranu, teď se hraje pod časomírou, kde má bránu Tábor. Domácím se však nedaří vytvořit si pozici pro zakončení, Tábor dobře přistupuje k protihráčům.

07:04

Seidl hezkou zadovkou uvolnil na levé straně Šindeláře, který neváhal a okamžitě zakončoval. Jeho štiplavou ránu zlikvidoval brankář Bělohlávek u bližší tyčky betony.

06:34

Kombinace byla nakonec v podání domácích mladíků přesná a po hezké nahrávce z levé strany se ocitl na chvíli mezi kruhy úplně volný Nosek, jehož bomba z první vyprášila Tesařovy betony!

06:05

Mladí Bruslaři se usadili v útočném pásmu, kde si vyměňují puk.

05:24

Havlíčkův Brod své první oslabení ustál bez úhony. A co víc, aktivní hrou a napadáním toho soupeři moc nedovolil.

04:54

Až teď se povedlo hostům poprvé pořádně zahrozit. Fábera vyprášil bekhendovou střelou z mezikruží Bělohlávkovy betony a hned hledal zpětnou nahrávkou spoluhráče, který však na puk v dobré pozici nedosáhl.

04:18

Táboru se nedá upřít snaha, ale havlíčkobrodská obrana je pevná jako skála. Domácí soupeře drží stále daleko od své brány.

03:54

Dlouho si však pobytu v Bělohlávkovy blízkosti neužili. Bruslaři rychle získali puk a vyvezli puk až za táborskou bránu, kde hru podrželi a ušetřili cenné vteřinky ze svého trestu.

03:36

Hosté zvládli lépe vhazování a drží se s pukem v útočném pásmu.

03:24

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (M. Fiala – 2 min., napadení).

02:39

Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Oba týmy se střídají v útočné aktivitě.

02:12

Sabiniok se po rychlé akci Tábora dostal ke střele z prostoru levého kruhu, gólman Bělohlávek se však zaskočit nenechal a u přední tyčky pohotově zasáhl betonem.

01:56

Na druhé straně hřiště se dostal do koncovky Nosek. Jeho rána z levé strany směřovala k přední tyčce, kde však byl připravený pozorný brankář Tesař, který přerušil hru.

01:35

Fábera se prohnal do prostoru mezi kruhy ve slibné rychlosti a střílel zápěstím, brodští hráči však jeho projektil srazili do rohu pásma.

01:12

Oba týmy se zatím střídají v útočné aktivitě, na úvodní šanci však čekáme.

00:30

Šíma se snažil natlačit z pravé strany do útočného pásma, když si zkoušel obhodit Adama, ale ten ho dobře zastavil tělem a vybojoval kotouč pro svůj tým.

00:05

Domácí vyhráli úvodní vhazování a nahodili puk do útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
A z kabiny už vyjeli i dorostenci Tábora, důležitý zápas každou chvíli začne!
Bruslaři už jsou na ledě, na hosty zatím čekáme.
V Kotlině právě končí předzápasové rozbruslení.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Adam, J. Vaněček (C), P. Mrtka, Novotný, R. Mrtka, Ondruš, Chymo – Bakus, Koubek, Prchal – Smetánka, M. Fiala, Kozlík – Nosek, Kuprijanov, Teplý (A) – Petržílek

Hockey Club Tábor: Tesař (Koryťák) – Shaklein, Bůžek, Bouška, Šťastný, Cícha (C), Ondřej, Šíma – Šindelář (A), Kofroň, Špánek, Kupka, Fábera, Klatovský, Seidl, Pospíchal, Eremiáš, Sabiniok (A)

Rozhodčí: Daniel Reich – Ondřej Polák, Jiří Nechvátal.
HC Tábor

Kohoutům se zatím vůbec nedaří. Hned ve druhém kole sice zaskočili favorizované České Budějovice, ale na další body už nedosáhli. Nejvíce v domácím prostředí potrápili Pardubice, jimž podlehli těsně 1:2, a v předminulém kole pořádně prohnali silný Hradec Králové, který se na těsné vítězství 4:3 hodně nadřel. V minulém kole Jihočeši nestačili na Motor, jemuž na svém ledě podlehli 0:3. Tábor získal pouhé tři body a krčí se na úplném dně extraligové skupiny Střed.
BK Havlíčkův Brod

Havlíčkobrodští dorostenci měli parádní vstup do nové extraligové sezony, když vyhráli hned čtyři z pěti úvodních kol. Vyšlápli si přitom i na papírové favority, když v derby Vysočiny doma skolili jihlavskou Duklu a vyšlápli si i na pražskou Spartu, kterou přetlačili v samostatných nájezdech. V poslední době se však mladým Bruslařům nedařilo a museli skousnout hned čtyři porážky v řadě bez bodového zisku. V minulém utkání si však spravili chuť, když vyhráli 5:3 na ledě Techniky Brno. V tabulce patří Bruslařům 6. místo se ziskem čtrnácti bodů.
Příjemný čtvrteční podvečer! Ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu extraligy dorostu, v němž se střetnou domácí BK Havlíčkův Brod a HC Tábor. Utkání začíná v 18:30.

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

5:3

konec (0:1, 1:0, 4:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. Bakus (Teplý, Adam), 47. Koubek, 48. Teplý (Adam), 51. Kozlík (Kuprijanov), 56. Nosek (Kuprijanov, Teplý) – 9. Klatovský (Kofroň), 45. Eremiáš (Pospíchal, Cícha), 46. Ondřej (Seidl, Eremiáš)

BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Adam, J. Vaněček (C), P. Mrtka, Novotný, R. Mrtka, Ondruš, Chymo – Bakus, Koubek, Prchal – Smetánka, M. Fiala, Kozlík – Nosek, Kuprijanov, Teplý (A) – Petržílek

HC Tábor: Tesař (Koryťák) – Shaklein, Bůžek, Bouška, Šťastný, Cícha (C), Ondřej, Šíma – Šindelář (A), Kofroň, Špánek, Kupka, Fábera, Klatovský, Seidl, Pospíchal, Eremiáš, Sabiniok (A)

Rozhodčí: Daniel Reich – Ondřej Polák, Jiří Nechvátal

Průběh zápasu
1. třetina
03:24 HBR 2 Fiala, napadení
08:33 TAB 0:1 Klatovský (Kofroň)
09:10 HBR 2 Kuprijanov, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
25:09 HBR 2 R. Mrtka, hákování
30:45 HBR 2+2 J. Vaněček, krosček+nesportovní chování
31:32 TAB 2 Eremiáš, podrážení
39:11 TAB 2 Šindelář, zásah do hlavy nebo krku
39:49 HBR 1:1 Bakus (Teplý, Adam)
Po 2. třetině
3. třetina
42:02 HBR 2 Bakus, podrážení
43:18 TAB 2 Seidl, nesportovní chování
44:31 TAB 1:2 Eremiáš (Pospíchal, Cícha)
45:31 HBR 2 Mrtka, držení
45:40 TAB 1:3 Ondřej (Seidl, Eremiáš)
46:01 HBR 2:3 Koubek
46:19 HBR 2 Chymo, sekání
47:33 HBR 3:3 Teplý (Adam)
50:14 HBR 4:3 Kozlík (Kuprijanov)
51:46 TAB 2 Fábera, sekání
56:00 HBR 5:3 Nosek (Kuprijanov, Teplý)
59:43 HBR 2 Prchal, hrubost
Konec