Menu

Hokej

Univerzitní liga ledního hokeje

HC Univerzita Palackého v Olomouci – BO Ostrava Vítkovice Steel

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

11.10.2021, 17:00 • 3. kolo

Utkání je odloženo kvůli Ostravskému derby univerzit. Nové datum zatím nebylo stanoveno. (16:34:36)
BO Ostrava Vítkovice Steel

Celek BO Ostrava Vítkovice Steel může být, na rozdíl od dnešního soupeře, se vstupem do sezóny poměrně spokojený. V Tipsport UNI Cupu sehrál šest zápasů s vyrovnanou bilancí tří vítězství a tří porážek. První kolo nového ligového ročníku sice nezvládl, když padl 2:6 na stadiónu Akademiků z Plzně, ale chuť si spravil o týden později, kdy v hlavním městě Praze porazil v těsném souboji výběr hráčů z Univerzity Karlovy 5:4.
HC Univerzita Palackého v Olomouci

Hokejistům Univerzity Palackého v Olomouci se zatím nedaří navazovat na povedený předsezónní turnaj Tipsport UNI Cup, který dokonce celý ovládli, když ve finále porazili 5:4 hráče z Masarykova Univerzity. Jenže přišel začátek ligové sezóny Olomoučtí po dvou zápasech čekají na první vítězství. Nejprve v Uničově prohráli vysoko 3:8 s týmem UK Praha, načež padli po divoké přestřelce 5:6 po prodloužený v Pardubicích proti Riders.
Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný pondělní podvečer. Vítám vás při sledování 3. kola Univerzitní ligy ledního hokeje, u zápasu mezi Univerzitou Palackého v Olomouci a Ostravou Vítkovice Steel.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

HC Univerzita Palackého v Olomouci – BO Ostrava Vítkovice Steel

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online