Menu

Futsal

Mistrovství světa

Španělsko – Portugalsko

2:4

po prodl. (0:0)

27.09.2021, 16:30 • Vilnius Arena • Čtvrtfinále • Vít Muzikář

Tipsport: 1.6 4.18 4.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

49:30

Španělsko rozhýbalo obranu a volný Campos poté z levé strany ve stoprocentní šanci přestřelil branku!

47:46

Chino napálil z levé strany břevno. Největší šance Španělska při powerplay! Míč se odrazil před brankoviště!

47:14

Portugalsko právě vstřelilo branku!
A tím, vážení, paralely s posledním finál ME končí! Ortiz namazal PANYMU a ten snadno z vlastní obranné poloviny zakončil do prázdné brány. Bez asistence.

42:14

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Ricardinho přihrával do běhu na pravou stranu Matosovi a JOSE RAYA si nešťastně srazil balón nečistě trefeným balónem ve skluzu a balón přepadl přes natahujícího se Herrera zhruba doprostřed prázdné brány Španělska.

41:55

Herrero přihrál na vlastní obranné polovině a Rayův nákop z prostoru u vlastního brankoviště vytáhl Bebe pravou rukou a při dopadu na zadní část těla postrčil levou tyč z pohledu střelce.

39:59

Ještě blíž byl Španělsko vzápětí, při rohu zleva neubránil Matos v pravé polovině Fernandeze a ten z metru trefil přední tyč naprosto prázdné brány!

39:59

Při střele z pravé strany scházely Fernandezovi centimetry na vzdálenější tyči, aby ve skluzu do prázdné brány zajistil Španělsku semifinále!

38:57

Neskutečné! Ricardinho si rychle vyměnil míč zřejmě s Panym, ten mu vracel zleva přes Ortize a Ricardinho měl na středu brankoviště stoprocentní šanci, střílel do protipohybu Herrera, který se přesouval ke své levé tyči, ale ještě stačil máchnout pravou rukou!

38:43

Chino nastřeloval na zadní tyč, kde těsně minul opačnou tyč, Gomez se ještě natahoval po míči u tyčky.

38:42

Ortiz rozehrával z levé strany na pivota Gomeze a Andre Coelho fauloval, viděl žlutou kartu. Ještě tento výrok okomentoval. Portugalci mají pět faulů a ty se přenáší i do prodloužení.

36:58

Portugalský kouč Braz vidí kartu za řeči.

36:32

Nejprve Pany trefil z pravé strany přes obránce kratší tyč! Pak se nenechal přehodit Herrero z levé strany a natáhl ruku!

35:52

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Španělé absolutně nezvládli bránění autu zleva. Ten rozehrál jeden z Portugalců po straně a po sklepnutí Castra Campos pozdě navázal ZICKYHO a ten sám před Herrerem pod břevno srovnal. Asistence: Miguel Castro.

32:29

Pany dostává kartu za řeči.

30:58

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Ricardinho sklepával pod sebe proti noze ANDREHO COELHA a jeho zdánlivě snadnou střelu z prvního doteku doprostřed branky si srazil zatím výborný Herrero rukama ke své pravé tyči. Jeho velkou chybou se dostávají Portugalci na kontakt. Španělé si ještě vzali výzvu a chtěli odvolat gól kvůli údajnému faulu Ricardinha na Fernandeze. Asistence: Ricardinho.

30:18

Campos tlačil na Ericka z levé strany a donutil ho k chybě v rozehrávce, pak mířil Fernandez pravačkou těsně vedle protější šibenice!

28:32

Martinez potáhl míč přes pravou stranu a sklepával na střed, kde Fernandez přestřelil prázdnou branku!

27:20

Perfektní střelu bodlem Castra z levé strany mezi nohy vyrazil Herrero a pak rukou zastavil rukou stoprocentní šanci dorážejícího Zickyho!

24:22

Hlavní rozhodčí postřehl faul Mellada na Brita mimo hru z levé strany 6,5 metru od španělského brankoviště.

22:55

Španělsko právě vstřelilo branku!
Bebe si špatně postavil jediného hráče do zdi, ten mu kryl spíše hlavně přední tyče a ADRI MARTINEZ to potrestal levou nohou na vzdálenější tyč. Bez asistence.

21:02

Španělsko právě vstřelilo branku!
Campos rozehrál k levé lajně vlastní obranné poloviny na Ortize a ten z jedničky nahrál za posledního obránce Matose, kam si seběhl ADOLFO FERNANDEZ a přehodil brankáře na zadní tyč. Asistence: Ortiz.

20:34

Campos si přehodil míč na pravačku na devíti metrech a přes dva padající Portugalce vypálil do horní tyče!

19:24

Martinez to zkoušel na levou ruku Huga, kterého poslali Portugalci poprvé v zápase přímo na desítku a minul střelcovu pravou tyč.

19:23

Brankář Bebe vyběhl z brány a prohrál souboj s Fernandezem, načež postrčil na půli Gomeze a dostal kartu. Navíc šestý faul a desítka proti Portugalsku.

16:05

Za nedodržení vzdálenosti při rozehrávce Erickova autu z pravé strany je potrestán kartou Raya.

15:45

Odpískaný faul Solana na Andreho Coelha za strčení na polovině hřiště. Obě mužstva mají pět faulů!

14:01

Andre Coelho si narazil a byl ve druhé vlně na středu sám před Herrerem, načež zakončil vedle levé tyče z pohledu brankáře.

12:41

Španělé udělali velkou chybu na hraně středového kruhu a při centru z pravé strany na zadní tyč si málem dal Diaz výstavní vlastenec, když ve skluzu posílal míč mezi nohy vlastního brankáře, ale Herrero vyrazil balón na roh!

11:36

Bruno Coelho dostává kartu na střídačce za řeči.

09:20

Portugalci chybovali v rozehrávce, ale Campos neuspěl proti gólmanovu Bebemu. Pak Ricardinho strčil u lajny do Campose a osočil se na asistenta rozhodčího, koledoval si o žlutou kartu. Nic to nemění na tom, že jeden z nejlepších hráčů na světě udělal pátý faul a Portugalcům hrozí desítka.

01:16

Bruno Coelho udělal kličku Ortizovi a byl najednou sám na pravé straně proti Herrerovi, avšak mířil vedle kratší tyče.

01:02

Ricardinho udělal velkou chybu v rozehrávce. Martinez sklepl zprava na levou stranu a Fernandez z šesti metrů minul naprostou prázdnou branku!

Španělsko – Portugalsko

2:4

po prodl. (0:0)

Zpět na online

Branky: 22. Fernandez (Ortiz), 23. Martinez – 31. A. Coelho (Ricardinho), 36. Zicky (Castro), 43. Raya (vla.), 48. Pany

Karty:   17. Raya (ESP), 25. Mellado (ESP) – 12. B. Coelho (POR), 20. Bebe (POR), 33. Pany (POR), 37. Braz (trenér) (POR), 39. A. Coelho (POR)

Španělsko: Herrero (Juanjo) – Ortiz (C), Fernandez, Martinez, Campos – Diaz, Tolra, Gomez, Solano, Bebe, Chino, Raya, Mellado.

Portugalsko: Bebe (na 10m kop ve 20. minutě Hugo) – Cecilio, B. Coelho, Matos, Ricardinho (C) – A. Coelho, T. Paco, Afonso, Zicky, Erick, Pany, Brito, Castro.

Rozhodčí: Hassan (EGY), Hnich (MAR) – Černý (CZE)